Nog een uitnodiging voor Bram de Waal van EénVandaag

Leest u eerst mijn eerdere uitnodiging. Bram vraagt om tips, die kan hij krijgen.

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: maandag 30 november 2020 18:04
Aan: ‘bram.de.waal@eenvandaag.nl’; lammert.de.bruin@eenvandaag.nl; ‘marc.schrikkema@eenvandaag.nl’; ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl); g.wilders@pvv.nl; terp65@msn.com
CC: ‘rene.van.brakel@eenvandaag.nl’; k.voskuil@ad.nl
Onderwerp: RE: Uitnodiging

 

@bramdewaal

Verslaggever EenVandaag. Crime, justitie en het dagelijkse nieuws. Kritische blik. Onderscheidende reportages. Tips? http://bram.de.waal@eenvandaag.nl

Kritische blik, Bram? Onderscheidende reportages? Doe dan eens de zaak Lisa! Mag je dat? Wil je het nummer van de moeder van Lisa hebben? Marlies van Muiswinkel? Ze is al bij Weltschmerz en Argos geweest. De voormalige Secretaris-Generaal van Justitie die beticht wordt van kindermismisbruik én betrokkenheid bij de moord van een pasgeboren baby! Geen nieuws, Bram? Ook niet dat zo’n aangifte niet wordt vervolgd en de artikel 12 procedure wordt afgeserveerd door een vriendje van Demmink?

By the way, wat is nu het standpunt van Eénvandaag over hun reportages van de verkeerde Ali Hassan die is opgepakt in Turkije? Blijft dat wel staan, of is dat ook gecorrigeerd door het OM met de aanhouding en veroordeling van Jasper Steringa? Nummer van Ali’s vriendje Faek hebben? Kunnen jullie hem vragen wat het OM niet wilde vragen. Je wil toch tips?

Mvg

Wim

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: maandag 30 november 2020 16:01
Aan: ‘bram.de.waal@eenvandaag.nl’; lammert.de.bruin@eenvandaag.nl; ‘marc.schrikkema@eenvandaag.nl’; ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl); g.wilders@pvv.nl; terp65@msn.com
CC: ‘rene.van.brakel@eenvandaag.nl’; k.voskuil@ad.nl
Onderwerp: RE: Uitnodiging

Van: mr. C.W. Noorduyn (Carolien) [mailto:noorduyn@nvvsadvocaten.nl]

Verzonden: donderdag 28 februari 2019 09:28

Aan: Wim Dankbaar

Onderwerp: Re: Tweet

Dat ben ik geheel met u eens!

Outlook voor Android downloaden

______________

From: Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>

Sent: Thursday, February 28, 2019 9:05:59 AM

To: h.jaspers@vpro.nl; mr. C.W. Noorduyn (Carolien); s.terlingen@vpro.nl

Subject: Tweet

Er wordt nog iets pijnlijk duidelijk met het Lisa verhaal: Hoe het gesteld is met onze “vrije” pers! Geen krant die erover schrijft, behalve het AD, maar dan ook alleen digitaal. In een gezonde democratie met onafhankelijke media, zou dit voorpaginanieuws zijn. Award winning Sanne Terlingen zou al bij Jinek, Pauw, DWDD en Late Night hebben gezeten. Dit is heftiger dan een pornoactrice die zwijggeld van Trump krijgt.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/02/17/de-zaak-lisa-joris-demmink-weer-in-de-fout/

From: Maaike Terpstra

Sent: dinsdag 12 juni 2012 20:48

To: wim dankbaar

Subject: RE: 16 mei 1999

hallo Wim

de mail naar jou toe van mij wil je die niet op een webside zetten .krijg dan vast commetaar uit de fam kring .en aangezien ik dat op dit moment er niet bij kan hebben nu dit verzoek

                                                         vr groeten maaike

 

 

De goeie ouwe tijd:

Luister bijgaand gesprek in zijn geheel, maar in het bijzonder vanaf minuut 1:20:

Maaike: Ja, weet je wat ……. al die bevindingen van jou, je hebt het zo duidelijk geformuleerd allemaal …. ja, allemaal bundelen en desnoods ook in een dagblad of weekkrant….

Wim: In een boek gooien? 

Maaike: Ja ….ja! Met al deze bevindingen van dit onderzoek wat niet klopt…..met duidelijke uitleg erbij. Jij hebt zoveel bewijzen die vaststaan! Snap je? 

(Even verderop spreekt Maaike ook over Demmink en Baybasin)

Maar Yehudi Mozkowicz liegt niet hoor! Neeeuh!  Maaike wil Wim’s boek verbieden, 700.000 euro van hem stelen en een contactverbod! Maaike is helemaal om! Gelooft nu radicaal in de leugens van het OM. En ook haar verraderlijke vriendin Klaske moet ze niet meer. Volgens Yehudi is Maaike Terpstra de meest labiele vrouw van Nederland. Je moet wel een enorme sukkel zijn om niet te zien wat hier aan de de hand is.

Bron: https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/08/19/maaike-terpstra-seeking-justice-or-not/

Bram,

Ik was vergeten wat je allemaal had uitgekraamt, drie jaar geleden. Maar mijn neef had het opgenomen:

Nu ik dit weer zie, denk ik …. tsja, kun jij invullen wat ik denk? Als je mij niet had willen bellen, had je dan in elk geval Maaike kunnen bellen? Kun je nog steeds! Ze leeft nog!  Ben je bang dat ze zegt: Ik geloof Wim nog steeds! Ben je bang dat ze zegt: Ja, ik geloof wel dat mijn dochter alleen naar huis is gefietst! Ben je bang dat ze zegt: Ik vind het prima dat Yehudi nu ook de doodsbedreiger van mijn dochter, Faek Mustafa, vertegenwoordigt.  Ben je bang dat ze zegt: Eénvandaag zat helemaal fout met hun drieluik over de verkeerde Ali Hassan! Ben je bang dat ze zegt: Ik wil inderdaad Wim Dankbaar failliet hebben! Ben je bang dat ze zegt: Heel fijn dat ik Wim via Yehudi aan de grond heb gebracht! Ben je bang dat ze zegt: Ik ben de auteur van deze email:

Ben je bang dat ze zegt: Ik geloof het gestolen-fiets-verhaal van het OM! Ben je bang dat ze zegt: Spencer en Dick Sletering hadden toch gewoon gelijk! Fijn dat ze de waarheid hebben verteld! Ben je bang dat ze zegt: Jan verkaik was toch geen rotvent! Ben je bang dat ze zegt: Wim is een vervelende stalker, een complotidioot die me maar blijft lastig vallen! Ben je bang dat ze zegt: Ik heb met Yehudi besproken dat mijn dagboek door Micha Kat mocht worden gepubliceerd! Ik ben op de hoogte gebracht van de overeenkomst die Yehudi met Micha Kat heeft gesloten!

Hup hup, Bram, gewoon Maaike vragen: terp65@msn.com of 0622[…….] Ze krijgt dit emailtje ook. Yehudi ook.

Wim

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zondag 29 november 2020 11:55
Aan: ‘bram.de.waal@eenvandaag.nl’; lammert.de.bruin@eenvandaag.nl; ‘marc.schrikkema@eenvandaag.nl’; ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl); g.wilders@pvv.nl
CC: ‘rene.van.brakel@eenvandaag.nl’
Onderwerp: RE: Uitnodiging

Eénvandaag heeft na haar uitzendingen uit 2010 verzuimd de spijker door te slaan. Schikt zich nu in de leugens van het OM?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/11/29/presentatie-moordzaak-marianne-vaatstra/

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: vrijdag 27 november 2020 18:16
Aan: ‘bram.de.waal@eenvandaag.nl’; lammert.de.bruin@eenvandaag.nl; ‘marc.schrikkema@eenvandaag.nl’; ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl); g.wilders@pvv.nl
CC: ‘rene.van.brakel@eenvandaag.nl’
Onderwerp: RE: Uitnodiging

Hoi Bram,

Bespreek je het even met nieuwe hoofdredacteur René van Brakel?

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-wint-rechtszaak-die-was-aangespannen-door-hema-over-asbest-in-make-up/

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/05/21/de-legendarische-uitzendingen-van-een-vandaag/

Mag je van René aan Maaike vragen of ze nog steeds achter me staat? Nu ze nog leeft? Zij is toch enige echte bron? Mag je mijn 20+ getuigen benaderen om te vragen of jullie gelijk hadden met jullie drieluik? Of zegt hij: Laten we ons maar neerleggen bij het woord van de gevestigde macht?

Effe iets anders, moeten jullie hier niet ook iets mee doen?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/10/23/vragen-aan-pieter-omtzigt/

Niet even aan Pieter vragen of het nu klopt wat Erik de Vlieger zei? Klopt het nu, Pieter, dat je door Rutte verboden bent om kamervragen te stellen over Demmink?

Nog een tipje: Vraag eens aan Geert Wilders wie nu verantwoordelijk is voor zijn vervolging. Gesprekje tussen Minerva vriendjes Opstelten en Demmink?

Wim

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nog een uitnodiging voor Bram de Waal van EénVandaag

 1. yvonne zegt:

  Vanaf de 75e minuut over Demmink en de moeder van Lisa,

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: dinsdag 1 december 2020 11:05
  Aan: ‘bram.de.waal@eenvandaag.nl’; lammert.de.bruin@eenvandaag.nl; ‘marc.schrikkema@eenvandaag.nl’; ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl); g.wilders@pvv.nl; terp65@msn.com
  CC: ‘rene.van.brakel@eenvandaag.nl’; k.voskuil@ad.nl; Sanne Terlingen (S.Terlingen@vpro.nl)
  Onderwerp: RE: Uitnodiging

  Kijk Bram,

  Als je nou kritisch en onderscheidend wil zijn, dan zou je eens aan Demmink kunnen vragen waarom hij het toelaat dat er aangifte tegen hem wordt gedaan van kindermismisbruik én betrokkenheid bij de moord op een pasgeboren baby. Zou jij het pikken als je van zoiets beticht wordt en er klopt geen reet van? Misschien ben ik een “ontzettend eigenwijze kerel” , maar ik zou die Marlies van Muiswinkel aan de hoogste boom hangen voor smaad en laster!

  Lijkt me ook een relevante vraag voor Grapperhaus, hoe hij het vindt dat een voormalige SG van Justitie, de langstzittende ooit, van zulke wandaden beschuldigd wordt. Of straalt dat niet af op het imago en de “integriteit” van zijn ministerie? Met name hoe de artikel 12 procedure is afgehandeld door vriendje Wabeke van Demmink?

  Hier nog wat geheugenopfrissers:

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/02/21/lothar-en-joris/

  Wat ook onderscheidend zou zijn, is Joris F. benaderen met dezelfde vragen die ik hem stelde in 2010. (beluister bijlagen). Weliswaar ontkende hij toen dat hij de patsy voor Joris Demmink is geworden, maar ik geloof er nog steeds geen bal van. Vraag je hem dan aanvullend hoe hij als serieële jongensverkrachter er met een taakstrafje en een voorwaardelijkje vanaf kwam? En hoe hij als zwaarverslaafde pedo opeens was genezen? Dat kunnen we van Joris D. toch niet zeggen, gezien zijn avonturen in Turkije en de Scheveningse bosjes?

  Mvg

  Wim

  Like

 3. J. Onno Dekker zegt:

  Is die Bram:
  – een luie zak?
  – een verlengstuk van de staatspropaganda?
  – uitermate dom?

  Ik krijg zo het idee: alle drie raak!
  Bram, lees eens het commentaar van Henk aangaande deze zaak in Welschmertz en trek
  de achtergrond van ‘Henk zonder achternaam’ eens na. Met AI zijn teksten makkelijk te
  filteren naar eenzelfde bron. Trollen bij de AIVD zijn fictie? Kom op lees es wat functiebeschrijvingen. Rusland was er heilig bij.

  Bram, waarschijnlijk heb je nog nooit een letter in de boeken van Yvonne Keuls gelezen en
  dat is je vergeven als je gewoon altijd al een 3 had voor begrijpend lezen.
  Bram, waarschijnlijk ben je doof, want hoor en wederhoor is erg zwak ontwikkeld of afwezig.
  Je kunt na het lezen contact opnemen met bijvoorbeeld Yvonne Keuls, Wim Dankbaar, Maurice de
  Hond, Sociale Databank Nederland, Gerard Aalders en heel veel ‘complotdenkers’. Slaap
  maar lekker meneer de journalist, maar werken als Sherlock Holmes of Ivans is er niet bij!
  Eerst feiten verzamelen (observeren), daarna verbanden leggen op basis van (combineren) en
  daarna (onwelgevallige) conclusies trekken.

  Brammetje begint met welgevallige (staats-) conclusies en gaat verder met ‘er zijn geen onwelgevallige verbanden’ en laat vervolgen de niet passende feiten weg of vervangt hen
  door een uitspraak van een staatsmuis.

  Met onwillige angsthazen is het slecht honden vangen! Met deze variatie heb ik niet de bedoeling
  een grap te maken, daarvoor zijn de beerputten in Nederland te groor en te diep. Maar een journalist die geen maarschappelijke verantwoording neemt is geen journalist! Van der L. staat de Rijksdag in brand op verscillende plaatsen tegelijk? Neen, collusie van gelijkgerichte journalisten
  zonder sprekend geweten en zonder enig historisch besef!
  De onnozelen slapen met een rein geweten, maar gij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s