De zaak “Lisa”, Joris Demmink weer in de fout?

https://www.rtlboulevard.nl/video/tv-fragmenten/video/4612531/het-schokkende-verhaal-van-lisa

https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2018/Het-verhaal-van-Lisa.html

Op facebook bij Sanne Terlingen:

Wim Dankbaar: Sanne, wanneer, welk jaar heeft het beweerde misbruik plaatsgevonden? Hoe oud was het meisje toen?

Wim Dankbaar:  Eén ding kan ik je wel vertellen: Had ik geweten van dit proces toen het speelde, dan was het zeker niet zo afgelopen zoals het afgelopen is. Wabeke is overigens een veel betere vriend van Demmink dan hij wil toegeven. Dat was allang bekend én bewezen. Hij is hierop gezet door Demmink! Juist omdat Demmink’s naam erin voorkwam! Dit verklaart de snelle, schandalige afhandeling van het proces. Het is gewoon business as usual. Vergeet niet dat Wabeke nooit meer zedenzaken zou doen, vanwege zijn eigen gecompromiteerdheid daarin. Dit is al een novum dat om herziening schreeuwt! Verder heb ik een hoop vragen. Maar ook jij kan andersom veel van mij leren, Sanne. Mail je me even? dank@xs4all.nl

Wim Dankbaar: Sanne, gisteren in Argos werd er nog gezegd dat de naam van de “topambtenaar” niet genoemd zou worden. Nu noem je hem wel! Weliswaar indirect via het AD artikel van Koen Voskuil, maar toch. Topambtenaar dekt de lading niet! Dit is de capo di tuti capi van Justitie! Zelfs na zijn pensioen! Deze man is machtiger dan vijf opeenvolgende ministers van Justitie, zogenaamd zijn bazen op papier! Je weet duidelijk niet half! Daarom verbaast het mij dat hij nu weer de fout in is gegaan. Tenzij hij zij zijn verslaving aan misbruik van minderjarigen niet kan onderdrukken. Wat me nog meer verbaast dat dit misbruik een meisje betreft. Demmink is een homo, waarvan het bekend is dat hij tot nu toe slechts minderjarige jongens heeft misbruikt. Dat dit niet bewezen is, is uitsluitend te danken, beter gezegd te wijten, aan zijn positie van macht en de magistraten die hij aan zijn touwtjes heeft. Dat zijn rechters en (hoofd)officieren van Justitie. Extraordinary claims require extraordinary evidence!

Jan Wolter-Wabeke in het Paleis van Justitie van Den Haag.

Raadsheer Wabeke

Hoe zeker is het dat het om Demmink gaat? Hoe heeft dit meisje Demmink kunnen identificeren? Wat was zijn rol? Was hij toeschouwer of ook deelnemer? Of is er geen bewijs? Waarom wordt daar (nog) niks over gezegd? Nu zijn naam is genoemd, worden die vragen extra relevant! Het gaat niet om zomaar een nitwit. Begrijp je dan niet dat zijn naam JUIST genoemd moet worden? Al was het alleen maar om de zaak open te breken? Waarom denk je dat dit nu toe zo stil gehouden is? En stil heeft kunnen blijven? Het feit dat Koen Voskuil erover durft te schrijven, betekent al wat. Die heeft tenslotte al een smaadaanklacht van Demmink tegen zijn artikelen in het AD gewonnen! Maar ga je mij nu eens vertellen wat je hebt aan sterk bewijs? Toegegeven, het feit dat deze zaak zo snel werd afgeserveerd door zijn maatje Jan Wolter Wabeke, geeft ook al heel veel aan. Kijk Sanne, je moet hem uit zijn hol lokken! Hoe meer je hem noemt, hoe sterker de noodzaak voor hem wordt om een klacht in te dienen. Die kan hij niet winnen als je sterk bewijs hebt. Net zoals de zaak tegen Voskuil die hij verloor, ondanks al zijn macht. Demmink is je breekijzer in deze zaak, als je echt genoeg bewijzen hebt. Wat denk je nu als gisteren in RTL Boulevard was gezegd dat de “topambtenaar” Joris Demmink is? Gaat er dan een belletje rinkelen bij Rick Brandsteder? Was dat niet ook de baas van Justitie die sinds de jaren 90 in verband met pedofilie wordt gebracht? Dient dat niet het belang om deze zaak open te breken? Daar zet je je toch voor in? Je hebt prof Theo de Roos en het AD al achter je! Koen Voskuil mag hier duidelijk over schrijven. Nu Demmink toch de zaak in stilte onherroepelijk heeft dichtgegooid, is de enige kans nog de media, zoals Clarice gisteren ook al zei. Had ik hiervan geweten, dan was dit Demmink noooit gelukt. Weet je eigenlijk wel waar ik hem van beschuldig? Ik heb een flinke appel te schillen met deze topcrimineel!
Mvg
Wim

Wim Dankbaar: Sanne, je hebt toch ook gewonnen van die pedo-koning in Ghana? Daar heb je toch een prijs voor gekregen? Het is nu juist het kaliber jonge honden, onbevangen onschuldige meisjes dat we moeten hebben.

Kijk Sanne, dit is een citaat van mij:

De waarheid is dat ik absoluut niet met Micha en zijn gedachtengoed geassocieerd wens te worden en dat ik hem knettergek vind. (W. Dankbaar)

Maar er was een tijd dat hij wel goede dingen deed:

Gaat de voormalig SG van Justitie ook de krant voor zijn smoel houden voor jou?

Wim

Sanne, de vraag die hier relevant is: Sinds wanneer hoeft de hoogste ambtenaar van Justitie (want dat was Joris Demmink) zich niet meer te verantwoorden als hij beschuldigd wordt van seks met minderjarige jochies? Sinds wanneer mag hij de krant voor zijn tronie houden in zijn dienstauto die WIJ betalen? Sinds wanneer staat onze volksvertegenwoordiging dit toe? Als het waar is wat jij zegt, dan is deze man hardleers en onverbeterlijk! Ik zou zeggen: GRIJP HEM!

Zeg Sanne, kun jij mij eens uitleggen waarom jouw verhaal wel in de media komt en mijn verhaal niet? Is jouw verhaal dan wel “fit to print”?

Een kleine samenvatting: Marianne Vaatstra is inderdaad verkracht en vermoord door asielzoekers, waaronder hoofddader Ali Hassan, in een caravan op het terrein van het toenmalige AZC. Vervolgens is haar lichaam gedumpt in het weiland waar zij werd gevonden. Een vriend van Ali Hassan, Faek Mustafa, heeft op de dag van de moord deze toedracht van de moord aan de politie verteld. Waarop besloten is dat deze toedracht niet bekend mocht worden en Ali Hassan is opgepakt op zijn huurkamer in Leeuwarden en nog hetzelfde weekend heimelijk het land is uitgezet via het Grenshospitium Amsterdam.

De regie voor deze doofpot-actie was in handen van Harm Brouwer en Joris Demmink, destijds respectievelijk Hoofdofficier van Friesland en Directeur-Generaal Vreemdelingenzaken en Internationale Aangelegenheden.  Later de hoogste mannen van Justitie geworden als respectievelijk baas van het OM en Secretaris-Generaal van Justitie. Nederland en de nabestaanden zijn dus nu al 20 jaar voorgelogen, uiteindelijk ten koste van een veeboer die tot een valse bekentenis is gedwongen op basis van het gestolen-fiets verhaal, terwijl Marianne die avond nimmer op een fiets heeft gezeten.  Juist vanwege de toenemende druk van de publicaties van Dankbaar en consorten, is een voor het publiek geloofwaardige “oplossing” verzonnen teneinde de waarheid te begraven. Uiteraard is dit een misstand van ongelooflijke proporties, die derhalve nooit bekend mag worden vanuit de optiek van Justitie. Vandaar dat de boodschappers van deze misstand rücksichtloos, éénzijdig en zonder wederhoor worden afgemaakt in de landelijke media, als wel in de rechtszaal. Geen publieke omroep die Dankbaar eens uitnodigt. Alles onder regie van Justitie en met hulp van Yehudi Moszkowicz, die behalve de moeder van Marianne sinds kort ook de jongen vertegenwoordigt die op dag 1 aan de politie heeft verteld door wie en waar haar dochter werkelijk is vermoord. Waarbij het opmerkelijk is dat het juist Moszkowicz is die de zaak bij Pauw weer groots op de kaart zette, waar hij zelf stelt dat zijn cliënten “rust” willen. Het is Dankbaar niet te doen om de nabestaanden lastig te vallen, maar om in het algemeen belang boven water brengen van deze huiveringwekkende misstand, die in feite een samenzwering is tegen onze rechtsstaat en het hele Nederlandse volk, dus ook U! Niemand zou het moeten willen dat onze eigen overheid verkrachtende, keeldoorsnijdende moordenaars een stiekeme aftocht geeft, laat staan er een labiele veeboer voor laat opdraaien.

Sanne, als jij en Clarice kamervragen willen laten stellen, dan moet je wel goed beslagen ten ijs komen. Wat is nu het bewijs dat Demmink in deze zaak genoemd wordt? Hoe kun je het AD artikel van Koen Voskuil hard maken? Die gaat toch ook niet over één nacht ijs? Die durft de naam Demmink toch ook niet zomaar te noemen?  Dat zal hij toch wel overlegd hebben met zijn hoofdredactie? Ik weet hoe hij is. Hij gaat slechts af op betrouwbare bronnen. Gaan we daar wat meer over leren in je vervolgartikelen en reportages?

Dat mijn mening over Kat grond heeft, blijkt wel weer uit zijn modus operandi van onverantwoorde lange halen snel thuis. Hij schreeuwt nu al:

DEMMINK VERMOORDDE DE BABY VOOR DE OGEN VAN DE MOEDER EN ZIJN SLACHTOFFER.

 

 

Statement from Mr. Baybasin

Joris Demmink made an agreement with Turkish officials to cover up his case in Turkey, where he was caught having sex with an 11 year old boy. His agreement was to find me and give me to Turkey. He did so, and when he couldn’t give me back to Turkey according to the Dutch law, he agreed with the Turkish officials to keep me silent. He kept me in EBI isolation and similar regimes for seven years. He is misusing his official power not allowing police officers, prosecutors and judges to do their job according to Dutch law. In the same way he has been misusing his power and forcing the prison directors to torture and pressure me and not to be able to defend myself. He personally came to the prison in Alphen a/d Rijn in 2007 to intimidate me and make me take the charges I presented against him back. He used to do such things to cover up the crimes he has been committing. I refused to do what he wanted me to do. He is not just a paedophile; he is a sick-minded dangerous criminal with a high level of official power. This is a shocking issue. For me it is sickening me.

Hier zul je Chris Klomp nooit over zien schrijven.

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s