Demonisering van klokkenluider Wim ook door EénVandaag?

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: woensdag 2 december 2020 10:45
Aan: ‘bram.de.waal@eenvandaag.nl’; lammert.de.bruin@eenvandaag.nl; ‘marc.schrikkema@eenvandaag.nl’; ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl); g.wilders@pvv.nl; terp65@msn.com
CC: ‘rene.van.brakel@eenvandaag.nl’; k.voskuil@ad.nl; Sanne Terlingen (S.Terlingen@vpro.nl)
Onderwerp: RE: Uitnodiging

In deze uitstekende uitzendingen van jullie, vertelt Henk Mous tegen GPTV heel duidelijk dat de Ali van Gerrit Veldman (in Noorwegen) uitgesloten is middels DNA, en daarna zegt hij tegen jullie dat dat niet is gebeurt “omdat er geen aanleiding was om daarop door te gaan”:

Vanaf minuut 6:20:

Hij zegt hier dus dat de man in Noorwegen NIET Ali H. heette!

Henk Mous: Het verhaal van Veldman die het erover had dat naast hem iemand zat in de cel die zou lijken op de Ali H., dat hebben wij kunnen verifiëren. Dat hebben wij kunnen nagaan dat dat niet Ali H. is. We weten ook wie het wel was en we weten ook voor 100% zeker dat op de dag van de moord op Marianne, die persoon vastzat in de Noorse cel.

Vanaf het begin:

Henk Mous: Ja nou, dat zou dus heel goed kunnen omdat het niet die Ali H. is.

Hier zegt hij dat de man WEL Ali H. heette! En nog een keer:

Henk Mous in de betreffende uitzending van 5 weken geleden: De Ali die genoemd wordt in het artikel waarin verwezen wordt naar de getuige Veldman, waarin hij ook Ali noemt, die persoon Ali hebben wij al als verdachte uitgesloten middels DNA.

En nog een leugen: Waar hij tegen Eenvandaag zegt dat er GEEN DNA van de man in Noorwegen  is afgenomen, zei hij 5 weken eerder tegen GPTV dat er WEL DNA van deze man was afgenomen (in 1999!)

Het is dus een typisch geval van een leugenaar die niet meer weet welke leugens hij eerder heeft verteld.

Nadat jullie hem confronteren met de tegenstrijdigheid (wel of niet DNA gecheckt?), probeert hij vervolgens de leugen te redden door te stellen dat Veldman dacht dat het om de Ali Hassan was die later in Turkije werd gearresteerd.  En dié Ali is dan uitgesloten door middel van DNA.  Het is al een hele armoedige leugen, die niet staande gehouden kan worden, maar na jullie uitzendingen wordt de leugen echt onhoudbaar. Want wat zegt het OM in haar rapport naar aanleiding van jullie uitzendingen:

“Uit de Noorse dna-databank blijkt in 2010 bovendien dat het dna-profiel van de man niet overeenkomt met dat van de moordenaar van Marianne.”

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2020/11/rapportalih.pdf

Het rapport is inmiddels verdwenen van de OM website. Waarom?

We moeten dus geloven dat het OM nu wel (in 2010) het DNA van de Noorse Ali heeft gecheckt. Maar tegen GPTV zei Mous dat dit al in 1999 was gedaan! Tegen jullie zegt hij dat dit NOOIT was gedaan. Waar in 1999 geen aanleiding voor was, was die er in 2010 wel! Die aanleiding was jullie uitzendingen.

Het OM moet dus precies weten wie deze Ali in de cel naast Gerrit Veldman was. Want anders kunnen ze zijn DNA niet laten checken. Het DNA van de man in Noorwegen is uiteraard nooit gecheckt. Ze kijken wel uit, want dit zou een match opleveren. Ze weten immers zelf als geen ander dat ze deze man naar Noorwegen hebben gesluisd. Omdat hij de dader was!  Dus jullie bevindingen c.q. uitzendingen  worden afgeserveerd, beter gezegd “ontkracht” met bewijsbare leugens.

Snappen jullie nu waarom de uitzendingen van EenVandaag zo gevaarlijk werden? Het leugenbolwerk dreigde lek gestoken te worden. Door jullie! Er moest iets verzonnen worden om jullie af te weren met een in de ogen van het publiek geloofwaardig scenario. Waar niemand aan durft te twijfelen. Dat werd Jasper Steringa! Het is niet veel anders dan Lee Harvey Oswald die John F. Kennedy heeft vermoord. Wie twijfelt aan het woord van de Staat wordt weggezet als een complotdenker en een malloot!

Jullie laten dus jullie uitstekende journalistiek werk afbranden met keiharde leugens van het OM. Waar is jullie journalistieke trots?  Erger is nog dat jullie je vervolgens neerleggen bij die leugens. Nog erger dat jullie de oorspronkelijke klokkenluider (moi) mee helpen afbranden. Zonder wederhoor! Uit 2017:

Stel nu dat dat een journalist in WW2 de wantoestanden in de concentratiekampen had aangekaart, stel dat hij daar de handen voor op elkaar had gekregen van een radio- of TV programma. Vervolgens komt Hitler met een propagandafilmpje van zijn modelkamp Theresienstadt. Niets aan de hand! Iedereen  gaat weer slapen, en de klokkenluider wordt zelf in concentratiekamp gezet.  Het TV programma betuigt spijt dat ze zich hebben laten foppen door een gekke complotdenker. “Een ontzettend eigenwijze kerel”! Lastigvaller, stalker, afschuwelijk, om nog maar wat door jullie gebezigde termen te gebruiken. Zal wel een gechargeerde vergelijking zijn, maar ik vind hem vrij accuraat.

Min of meer word ik op één hoop gegooid met een Amerikaanse “maniac” die een massamoord op de Sandy Hook school heeft gepleegd, dingen verzint, én de ouders van zijn slachtoffers lastigvalt. Bovendien de foute informatie dat ik in 2016 2 maanden in de cel heb gezeten. (Deze zomer heb ik wel 3 maanden in de cel gezeten, maar dat maakt jullie informatie niet minder fout). In feite is het gewoon pure smaad en laster. En waarom? Omdat ik wél de euvele moed heb om achter jullie uitzendingen te blijven staan en de leugens van de Staat te fileren!  Wie durft het dan nog aan te kaarten?

Tevens zeggen jullie dat ik “volgens de moeder haar emotioneel kapot maak”. Helemaal niet volgens de moeder. Volgens het OM, Yehudi Moszkowicz en Peter R. de Vries! Als jullie Maaike zelf hadden gevraagd, hadden jullie vernomen dat er niets van klopt, en zelfs dat ze nog steeds achter mijn bevindingen (en dus ook achter jullie uitzendingen uit 2010) staat. Dat ze van de “oplossing” van de Staat geen snars gelooft en er geen enkele sprake van vijandigheid is tegenover Wim.  Als ze dat tegen de eerste beste medestander van Wim durft te zeggen, had ze het ook tegen jullie gezegd. Maar jullie kiezen blijkbaar liever de makkelijke weg, de weg van de minste weerstand, de weg van de goede journalistiek het raam uit!

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/10/11/het-mandaat-van-yehudi-moszkowicz/

Dus, niet zo verontwaardigd doen als mensen stellen dat de NPO alleen het woord van de gevestigde macht spreekt.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/05/21/de-legendarische-uitzendingen-van-een-vandaag/

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

8 reacties op Demonisering van klokkenluider Wim ook door EénVandaag?

 1. Helaas, moeten we constateren dat dé journalist in Nederland niet meer bestaat, ze schrijven precies binnen de ruimte die het OM hen toekent, “stukje schrijvers” . Wat een droefheid. Zo heeft Peter. R.de Vries twee kroongetuigen in zaak Vaatstra, Verry Brouwer en Tineke de Haan simpelweg verraden en de zijde van het OM gekozen. Tegen welke prijs?

  Like

  • J. Onno Dekker zegt:

   Eens! Schandalig dat deze journalisten blijkbaar geen enkel feit controleren. Die Mous is gewoon een karaktermoordende Mauser. Een vandaag pak die leugens eens aan, maar daarvoor zijn zij te laf en te lui!!!

   Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. hansholtrop zegt:

  Met jaarlijks € 800 miljoen subsidie voor de NPO uit Den Haag, is de NPO de Staatspropagandazender bij uitstek. Een zeer krachtig medium om de Nederlandse bevolking keer op keer te brainwashen. Joseph Goebbels heeft laten zien hoe je de bevolking kan indoctrineren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Customer Review
  Original Toe Knee
  5.0 out of 5 stars Probably the most accurate overview with direct sources
  Reviewed in the United States on November 10, 2020
  Verified Purchase
  Who cares about who REALLY shot Kennedy and why? Perhaps you do. If you, like me, have dabbled in viewing various testimonies, docs and rare sourced footage about these topics, you will (surprisingly) find many of your questions answered in this film. This one ties together probably more than a hundred similar videos doing just that. If you have read the books, heard the speculations, seen the tests and watched interviews; now you will see tangible first hand explanations that nicely tie all those together. What intrigues me is this; The answers are NOW in plane sight… but it is the rare individual who can listen to their gut and know when a person is telling the truth…. also it is a very, very rare person who can handle the answers to these questions. Pay attention to the “debunkers” there are still many powerful people who HOPE YOU THINK THIS FILM IS A HOAX! Fine…. yes, more than 100 people/witnesses/those who knew too much died mysterious deaths… amazing… just think about that… these extreme rare improbable deaths of key witnesses, how could THAT MEAN ANYTHING except they actually knew something that was supposed to NOT BE HEARD by you. so it goes. And just this fact alone points to the reality that the real reason Kennedy was killed, and by who will be continually covered up.Watchthis film, while you still can… I believe it will not be findable in the next few years…it holds answers that will make you wonder about our leaders.

  Saliba
  5.0 out of 5 stars Excellent Documentary and Different View
  Reviewed in the United States on November 27, 2020
  Verified Purchase
  Yet another JFK assassination documentary but this one is well worth the time. So many things in this that I have never heard before. It is amazing the things that are presented. Are they true? Who knows. But it is well worth your time to watch.

  Elaine McNamara
  5.0 out of 5 stars Good guys Bad guys
  Reviewed in the United States on November 22, 2020
  Verified Purchase
  If these men, FBI agents and felons, are not telling the truth then they are the finest actors ever to appear on film.
  President Kennedy’s assassination was the apex or nadir, however one wants to see it, of a rogue CIA/FBI/military specialists that had been slinking around the globe neutralizing annoyances for decades.
  Add the Mafia that oddly ran on an unimpeachable honor system that somehow Old Joe Kennedy let slip his mind and something is going to give. For Old Joe, his tab came due in on a sunny day in Dealey Plaza.
  Staggering in its scope of characters that the Dallas PD and the Warren Commission funneled down to one loser, poor boy from New Orleans who just wanted to be a double agent, just wanted to be somebody.
  Worth watching, seriously.

  Jim mcdonald
  5.0 out of 5 stars the most telling to me
  Reviewed in the United States on November 22, 2020
  Verified Purchase
  the fact that all the files on this case were locked up for all those years so tight that it took the FOI act to reveal any of them should tell you that oswald was not alone . if it were open and shut ,like the warren commision says , why all the secrecy?

  Love Docs
  5.0 out of 5 stars AMAZING
  Reviewed in the United States on November 21, 2020
  Verified Purchase
  This movie connected all the dots. Disclosed more than any other documentary on the subject by far. The statement from the girl thrown out of the car was just another undisclosed bit of information that was numbing.

  Dusk Sheaks
  5.0 out of 5 stars A+
  Reviewed in the United States on November 16, 2020
  Verified Purchase
  A Very nice film.

  Jack P.
  5.0 out of 5 stars Historical Treasure
  Reviewed in the United States on October 27, 2020
  Verified Purchase
  This is a great film. After laying out the many details of the background to the assassination of JFK, it brings forward the revelation that James Files was one of the shooters in Dealy Plaza that day. The JFK assassination is the Rosetta Stone to understanding our country’s history since that fateful day in Dallas on November 22, 1963

  Pamela Clifton
  5.0 out of 5 stars It’s complete now and very interesting.
  Reviewed in the United States on November 21, 2020
  Verified Purchase
  I know that the two previous previews said not to buy because it was only a short video. Now everyone can purchase this video and see the entire video. I hope that the two reviewers will give this video a chance because this is a good video and very interesting and informative if you are interested in the JFK assassination. This time you won’t be wasting your money.

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: donderdag 3 december 2020 16:49
  Aan: ‘dams@advocatenorde-nh.nl’; deken@advocatenorde-nh.nl
  Onderwerp: Zaak Hoogendoorn vs Stapel

  Geachte Deken mevrouw Brink,

  Een aantal dingen moeten mij van het hart. Ik ben zeer ontstemd over uw advies aan mr. Stapel. Dit heeft erin geresulteerd dat hij nu geen hoger beroep wil aantekenen in de bodemprocedures tegen Faek Mustafa en Maaike Terpstra. U heeft er dus mooi aan bijgedragen dat de meeste corrupte, leugenachtige advocaten van Nederland, Hoogendoorn en Moszkowicz, slagen in hun opzet om mij los te weken van mijn advocaat, die gewoon zijn werk deed.

  Tevens vind het ik het beneden alle peil dat u mij niet als beklaagde ziet. Ik ben immers de partij die Moszkowicz en Hoogendoorn proberen af te weren van verdere acties tegen hen. Alleen dat is al een tuchtwaardige actie. Het komt erop neer dat zij mij het meest fundamentele recht van onze rechtsstaat proberen te ontzeggen. Het recht om bijgestaan te worden door een advocaat. U gaat daar dus in mee, door mr. Stapel te waarschuwen dat hij zich op glad ijs zou bevinden en de Raad van Discipline dat waarschijnlijk ook zo zou beoordelen, wat ik baarlijke nonsens vind. Ik ondervind daar de schade van, niet Stapel! Belanghebbende ben ik dus zeker en absoluut! Ik kan er nog veel meer over zeggen, maar het eind van het liedje is dat mr. Stapel niet meer de noodzakelijke gerechtelijke stappen durft te ondernemen. Ik heb mij door andere advocaten laten adviseren dat ik de Orde van Advocaten moet vragen om een advocaat die wél hoger beroep voor mij wil of durft aan te tekenen. Dus bij deze leg ik die vraag bij u neer. Met dien verstande dat ik nog 5 weken de tijd heb om beide hoger beroepen in te stellen. Tevens vraag ik u of het ook mogelijk is om zonder advocaat hoger beroep in te stellen in een civiele procedure.

  Bij voorbaat dank voor uw spoedige antwoord.

  Met vriendelijke groet,

  W.J. Dankbaar

  Like

 6. Hans Palenlader zegt:

  En wederom wordt hier door Wim Dankbaar keihard aangetoond hoe corrupt onze overheid is, ondersteund door een leugenachtig media apparaat. Het is triest gesteld met Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s