Top OM

Geachte heer van der Burg, topman van het OM,

Geplaatst op 28 juli 2022 door Wim Dankbaar

Dankuwel voor de ontvangstbevestiging van mijn aangifte:

gerritvanderburg

De brief is getekend door mr. S. Bolte. Betekent dit dat u zelf ook mijn aangifte onder ogen heeft gehad? Och, het parket Zeeland West Brabant gaat mijn aangifte onderzoeken? Was u daar niet zelf ook Hoofdofficier geweest? Na Jan Wolter Wabeke? Die als rechter bij het Hof Den Haag elke artikel 12 procedure afwimpelt?

https://www.ad.nl/binnenland/rechter-had-zich-uit-zaak-moeten-terugtrekken-vanwege-prive-contact-met-joris-demmink~a6e3662f/

Waarom niet uw eigen Parket Generaal? Hoelang gaat dat onderzoek duren? Zeker net zolang als het onderzoek van uw HOvJ  mevrouw Preenen van het parket Noord-Holland?

Wanneer gaat zij nu even aan Faek Mustafa vragen of hij valsheid tegen mij heeft gepleegd? Hoeft ze nog niet eens te vragen of ik gelijk heb dat hij getuige is geweest van de moord op Marianne Vaatstra.

Op deze vraag heb ik nog geen antwoord. Het toont maar weer aan dat niet alleen het parket Noord- Nederland van het Vaatstra onderzoek corrupt is, maar ook de andere parketten de werkelijke daders van deze moord tot op vandaag beschermen. Inclusief het landelijke Parket Generaal, want het leugenrapport Onderzoek Ali H. is onder regie van dat parket uitgebracht. De auteurs van dit leugenrapport  mogen we ook niet weten.

Mijnheer van der Burg, op de vraag waarom mijn correspondentie van mijn emailadres dank@xs4all.nl in de spambox van het OM belandt, heb ik ook geen antwoord gehad.   Het beleid om Wim Dankbaar van het OM te verbannen dateert al vanaf begin 2011:

Nu kunt u wel zeggen: Mijn naam is haas! Wij van het College PG’s  hebben nooit opdracht gegeven om Wim Dankbaar automatisch in de spambox te gooien! Maar dat neemt niet weg dat het wel is gebeurd! Ik wil graag weten wie dat dan wel buiten uw College om heeft gedaan en waarom! Het zal in opdracht van diezelfde mevrouw Preenen zijn gedaan?

Ook heb ik nooit antwoord gekregen waarom mijn aangifte tegen haar niet in behandeling wordt genomen.Ik wacht ook nog steeds op een antwoord op de vraag waarom ik niet vervolgd word wegens smaad jegens Faek Mustafa. Waarom ik kennelijk vrijelijk mag blijven zeggen dat hij betrokken is geweest bij de moord op Marianne Vaatstra. Waarom hij daarin geen enkele rechtsbescherming meer krijgt van uw OM. Ik vroeg u dit reeds in mijn eerdere brieven.

Het zal duidelijk zijn dat ik geen enkel vertrouwen meer heb in dit OM. In feite vind ik het gewoon een criminele organisatie. Het voldoet aan alle kenmerken daarvan. Moordenaars en verkrachters van een minderjarig meisje een vrijgeleide geven en daar 23 jaar over liegen mag ik toch wel crimineel noemen? Een veeboer als zondebok ervoor op laten draaien ook? Ik verwacht dan ook helemaal niet dat uw parket Zeeland West Brabant mijn aangifte serieus zal onderzoeken.  Laat staan te bevestigen dat het OM ernstige strafbare feiten heeft gepleegd in dit onderzoek. Echter, ik vind het toch prettig dat u bevestigt de aangifte wel te (laten) onderzoeken. Er zal dan immers vroeg of laat een antwoord geformuleerd moeten worden en ik ben natuurlijk zeer benieuwd met welke drogredeneringen het OM zal trachten te ontkennen dat er een reeks van strafbare feiten, list en bedrog in dit onderzoek zijn gepleegd. Met name ook omdat die feiten eigenlijk niet meer te ontkennen zijn.

Ik verzoek u deze open brief van de heer Pieter Postma aan OvJ Mous het dossier toe te voegen:

Het is een bijkomende leidraad voor uw parket Zeeland West Brabant voor vragen die gesteld kunnen worden.

In de tussentijd zal ik proberen om hier zoveel mogelijk aandacht voor te vragen van de Tweede Kamer en media.

Met vriendelijke groet,

Willem Jan Dankbaar

https://petities.nl/petitions/aangifte-tegen-justitie-inzake-onderzoek-marianne-vaatstra?locale=nl