Hans en Faek

Waar gaat dit over? Faek en Hans!

Geplaatst op 28 mei 2021 door Wim Dankbaar

Waarom wil Faek met een advocaat overleggen die “vanaf het begin op de hoogte is van de zaak”? Waar is deze advocaat van op de hoogte? Hoe kan dat dan dat Faek nog nooit Hans Mauritz heeft aangeklaagd?

Hans Mauritz is toch de bron van al zijn ellende? Die heeft toch in een boek gepubliceerd dat hij getuige is geweest van de moord op Marianne Vaatstra en dat op dag 1 aan de politie heeft verteld? Waarom is hij dan zo vriendelijk met Hans? Hij noemt hem zelfs vriendschappelijk Hansje! “Ja Hansie, ik bel je meteen als mijn advocaat terug is.” Als Faekie niks weet over de moord op Marianne, had hij toch moeten zeggen: Hansie, hou nou even op! Val me niet langer lastig! Ik ga aangifte tegen je doen! Met je gekke lasterlijke publicaties! Let wel! Op het moment van dit gesprek (februari 2017) weet Faek al jaren dat Hans een boek heeft gepubliceerd waarin gesteld wordt dat Faek aan Hans heeft verteld dat hij getuige is geweest van de moord op Marianne Vaatstra. Waarom pakt Faek dan alleen maar Wim Dankbaar aan?

Wie het vorige bericht leest, begrijpt ook dat Faek Hansie beschuldigt van valsheid in geschrifte! En nóg onderneemt Faek geen gerechtelijke actie tegen Hans? Alleen maar tegen Wim?