Wim en Faek

Waarom word ik niet vervolgd voor smaad en belediging jegens Faek?

Geplaatst op 27 januari 2022 door Wim Dankbaar

Als je Faek in zijn aangifte moet geloven, dan heb ik zijn leven verwoest, omdat ik publiceer dat hij de ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra kent. Dus ook de ware moordenaars, niet zijnde Jasper Steringa.

Laten we even resumeren wat Faek mij allemaal aanwrijft in zijn aangifte van stalking, bedreiging, valsheid in geschrifte, smaad en belediging.
1)  Wim beperkt Faek in zijn vrijheid.

2) Wim is verantwoordelijk voor de scheiding van zijn vrouw.

3) Wim is verantwoordelijk voor beslaglegging op de bankrekening van zijn vrouw.

4) Wim bedreigt Faek met de dood.

5) Wim randt Faek’s eer en goede naam aan.

6) Wim heeft er voor gezorgd dat zijn bedrijf naar de knoppen is gegaan.

7) Wim heeft zijn vier financiers benaderd waardoor zij besloten hebben hun handen van hem af te trekken en hun leningen van in totaal 80.000 euro terug te eisen.

8) Wim is zeker zes tot zeven keer bij Faek aan de deur geweest.

9) Wim heeft een verklaring van Faek vervalst inclusief zijn handtekening.

10) Wim heeft Faek diep gekwetst en ervoor gezorgd dat hij angstig en depressief is geworden, niet meer in het openbaar durft te verschijnen, niet meer durft te solliciteren.

Stuk voor stuk zijn dit aantijgingen van de bovencategorie! Hoe is het dan in Godsnaam mogelijk dat het OM zijn aangifte seponeerde?  Ik citeer:

“De reden dat u niet vervolgd zal worden is dat er op dit moment onvoldoende wettig en overtuigend bewijs is om u te vervolgen ter zake van belaging, bedreiging en valsheid in geschrifte.”

Raar toch? Dat de aangifte van smaad en belediging niet wordt genoemd? Het is toch wel wettig en overtuigend te bewijzen dat ik de publicaties over Faek heb gedaan? Zijn die niet smadelijk en beledigend dan?

Raar toch? Dat Faek geen bezwaar heeft gemaakt tegen het sepot van zijn aangifte?  Raar toch? Dat ik dat wel heb gedaan? Bezwaar gemaakt via een artikel 12 klacht tegen het besluit van het OM om mij niet te vervolgen? Raar toch? Dat het Gerechtshof Amsterdam  vond dat het OM de juiste beslissing had genomen?

Wim