Uitnodiging voor Bram de Waal van EénVandaag

Beste Bram,

Bij deze nodig ik je uit om de onderhavige zaak nog een keer te verslaan, deze keer wel op een objectieve manier met wederhoor van alle partijen.


Lees je mijn site nog? Dit bijvoorbeeld:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/10/11/het-mandaat-van-yehudi-moszkowicz/

Dit deed je al een stuk beter:

Wellicht kun je Yehudi Moszkowicz ook de volgende vragen stelllen:

De weigering om dupliek te geven op specifieke concrete vragen van de Orde van Advocaten komt daar nog eens bij. In het kader van een rechtvaardig onderzoek verzoek ik de Orde om de heer Moszkowicz te sommeren om minimaal antwoord te geven op de volgende vragen:

– Wie of wat is uw bron voor de aanname dat Maaike Terpstra de auteur is van de email die u via RTL Boulevard in de publiciteit heeft gebracht?

– Wat is uw overweging geweest om de email te veranderen en een zinsdeel weg te laten?

– Stelt u zich nog immer op het standpunt dat Terpstra de auteur is van de email?

– Hoe kunt u bewijzen dat u de publicatie van het dagboek door Micha Kat met Terpstra heeft besproken?

– Heeft u Terpstra op de hoogte gebracht van uw overeenkomst met Micha Kat van  7 april 2014? Zo nee, waarom niet? Zo ja, had dit haar instemming?

– Wat was uw overweging om de publicatie van Micha Kat ongemoeid te laten, anders gezegd goed te keuren of althans te gedogen?

– Wat was Terpstra’s overweging om niets te ondernemen tegen Micha Kat voor de openbaarmaking van haar dagboek?

– Hoe rijmt u dit met een adequate belangenbehartiging van Terpstra?

– Waarom heeft u wel gerechtelijke stappen ondernomen tegen Dankbaar in de wetenschap dat het letterlijke dagboek reeds maandenlang door Micha Kat openbaar was gemaakt?

– Hou verantwoordt u het proces tegen Dankbaar en het innen van (vermeend) verbeurde  dwangsommen voor openbaarmaking van het dagboek, in de wetenschap dat het dagboek reeds door andere partijen als Micha Kat openbaar was gemaakt met uw kennelijke instemming? Anders gezegd, wat is het verschil tussen Kat en Dankbaar?

– Waarom heeft u Micha Kat niet op zijn minst gesommeerd om het dagboek van zijn website te verwijderen?

– Wat vindt Terpstra ervan dat u, of althans uw kantoorgenoot Hoogendoorn, ook Faek Mustafa vertegenwoordigt die haar dochter 2 weken voor dood heeft bedreigd met een keeldoorsnijdend gebaar?

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar

Oh, en Bram, misschien kun je Terpstra ook even vragen of ze meent dat de juiste Ali is opgepakt in Turkije? Daar ging het drieluik tenslotte over dat je collega’s Lammert de Bruin en Mark Schrikkema hebben gemaakt. Anders heb ik nog wel 20 andere getuigen voor je aan wie je dat kan vragen. Isabella bijvoorbeeld, of deze man:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/11/22/een-nieuwe-getuigenis/

Terwijl Faek Mustafa nota bene in het OM rapport als vriend wordt genoemd van Ali Hassan, is hem niet gevraagd of de juiste Ali Hassan in Istanbul werd opgepakt? Evenmin de meer dan twintig andere getuigen die Ali kenden en deze vraag kunnen beantwoorden, zoals Spencer Sletering, Wietze Steenstra, Stephanie van Reemst, Isabella Wagenaar, Farhad Bawar, Khatera Bawar, Aage Bruining, Ron Pander, Sikko Pander, Jacob Hoeksma, Rosalyn van Zessen, Gerrit Alma, Shuwan Mustafa, Aranka Farkas en haar vader, Aafke Kloosterman, Bertus Veenstra, Louis Uijl, Nettie Groeneveld, Rida Hashimi, Riad Elmakhour, Faris Haidar, Ranya Haidar, Sahl Dawed, Jano Hassan, Zaya Benjamin, Jacob Visser, Sietse den Iseger, Nienke Buist-Hoekstra, enzovoort, enzovoort.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

5 reacties op Uitnodiging voor Bram de Waal van EénVandaag

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: vrijdag 27 november 2020 18:16
  Aan: ‘bram.de.waal@eenvandaag.nl’; lammert.de.bruin@eenvandaag.nl; ‘marc.schrikkema@eenvandaag.nl’; ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl); g.wilders@pvv.nl
  CC: ‘rene.van.brakel@eenvandaag.nl’
  Onderwerp: RE: Uitnodiging

  Hoi Bram,

  Bespreek je het even met nieuwe hoofdredacteur René van Brakel?

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-wint-rechtszaak-die-was-aangespannen-door-hema-over-asbest-in-make-up/

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/05/21/de-legendarische-uitzendingen-van-een-vandaag/

  Mag je van René aan Maaike vragen of ze nog steeds achter me staat? Nu ze nog leeft? Zij is toch enige echte bron? Mag je mijn 20+ getuigen benaderen om te vragen of jullie gelijk hadden met jullie drieluik? Of zegt hij: Laten we ons maar neerleggen bij het woord van de gevestigde macht?

  Effe iets anders, moeten jullie hier niet ook iets mee doen?

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/10/23/vragen-aan-pieter-omtzigt/

  Niet even aan Pieter vragen of het nu klopt wat Erik de Vlieger zei? Klopt het nu, Pieter, dat je door Rutte verboden bent om kamervragen te stellen over Demmink?

  Nog een tipje: Vraag eens aan Geert Wilders wie nu verantwoordelijk is voor zijn vervolging. Gesprekje tussen Minerva vriendjes Opstelten en Demmink?

  Wim

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  _____________________________________________
  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: vrijdag 27 november 2020 19:55
  Aan: ‘Wilders, G.’
  Onderwerp: RE: Read: [CONTR_SPF]RE: Uitnodiging

  Hey Geert,

  Wanneer ga je nu eens echt vertellen hoe het zit met de criminele asielzoekers in Nederland? Faekie Mustafa kan het je wel vertellen hoor! Hij heeft op dezelfde dag dat Marianne Vaatstra (zeg maar jouw Ingrid) werd vermoord aan de politie vertelt hoe het zit. Voorbeeld van integratie! Je moet toch de waarheid vertellen? Treurig dat hij nu zijn mooie vrouw Mimaya heeft verloren! Allemaal door mij! Hoe zou dat nou komen? Vraag je ook even aan de moeder van Marianne Vaatstra op wie ze stemt?

  Wim

  Faekie, als Mimaya je gelooft, dan zou ze toch nooit van je scheiden?

  Kom je nu eens door met je aangifte? Maak je nu eens bezwaar dat hij is geseponeerd door het OM? Wat heb jij nu voor kutadvocaat?

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Oh, en Faekie, heb je Maaike al uitgelegd dat je Isabella niet hebt bedreigd met de woorden: “Als jij niet stopt met praten, word jij ook vermoord”? Moet je Maaike in elk geval niet even vertellen dat jij het niet was, maar Ali, die Marianne in de Ringo bedreigde met een keeldoorsnijdend gebaar? Kun je haar gelijk vertellen dat het niet je vriend Ali Hassan was die in Istanbul werd opgepakt. Dat weet ze al, maar het zou haar wel gemoedsrust geven als jij dat durft te bevestigen. Wie weet krijg je dan ook Mimaya terug. Misschien moet je Hoogendoorn even voorstellen of je dat aan Maaike mag zeggen? Zelfde advocaat als voor Maaike toch? Slachtoffers met daders verbinden toch? Maaike vergeeft het je wel hoor! Hoe oud was je nou? 15 toch?

  Like

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: vrijdag 27 november 2020 22:35
  Aan: g.wilders@pvv.nl
  Onderwerp: Demmink

  Geert, vertel nu eens waarom je Demmink niet durft aan te pakken! En zelfs partijgenoten als Lucas Hartong en Dion Graus verbiedt om de zaak open te breken? Wat moet ik nou met jou? Je bent toch hypocriet als je niet boven water wilt brengen dat Joris Demmink en Harm Brouwer de verkrachters en moordenaars van Marianne Vaatstra, de criminele asielzoekers Ali Hassan en Haval Ali Mawloud, een vrijgeleide hebben gegeven?

  Wim

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s