Vragen aan Pieter Omtzigt

 

Zeg Pieter, Ik vind het raar en ongepast dat jij je laat kaltstellen als je zo gewaar wordt dat onze MP de regels van ons parlement aan de laars lapt, met notabene jezelf als slachtoffer! Waarom ging je niet op je achterste benen staan? In plaats daarvan ging je braaf in je mandje liggen?

Interessant, vooral de vraag van Eric Donk op minuut 5:37 tot 6:10 over Rutte’s verbod via Buma aan Pieter Omtzigt om kamervragen te stellen over Joris Demmink. Rutte zegt van de prins geen kwaad te weten, maar niet erg overtuigend. Hoe kun je zo’n ernstige aantijging (trending topic op twitter) nu niet hebben meegekregen?

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zondag 11 oktober 2020 16:15
Aan: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
Onderwerp: Demmink en Vaatstra

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/10/11/het-mandaat-van-yehudi-moszkowicz/

Zeg Pieter, Wil jij bevestigen dat je dit tegen Erik en Sven zo hebt verteld? En zo ja, waarom ben je ermee akkoord gegaan om je kalt te laten stellen?

Mvg

Wim

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: maandag 12 oktober 2020 17:09
Aan: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
CC: H.krol@tweedekamer.nl
Onderwerp: Briefje aan Pieter

Beste Pieter,

Als jij je kalt laat stellen door Rutte en Buma om geen vragen meer over Demmink te stellen, hoe kun je dan nog geloofwaardig op de bres springen voor andere schandalen zoals bijvoorbeeld de toeslagenaffaire voor kinderopvang? Mijn zus zegt net nog: Die Pieter Omtzigt vind ik een wereldgozer, jammer dat hij net niet fractievoorzitter van het CDA is geworden.  Hoe stom kun je zijn om tegen Erik de Vlieger te  zeggen dat hij in zijn uitzending geen vragen over Demmink moet stellen, en na de uitzending uitleg te geven waarom niet? Wilde je nu dat het uitkwam, of dacht je echt dat Erik dit voor zich zou houden? Hoe zit dat nou met jouw imago als de meest eerlijke, integere politicus van Nederland, als aankaarter van schandalen zonder aanzien des persoons?

Mvg

Wim

Het is al weer even geleden dat ik je bovenstaande mailtjes stuurde. Wel gelezen, maar geen antwoord. Valt me tegen van je Pieter! Herinner je onze afspraak nog op het Plein over Demmink en Marianne Vaatstra? Wat me nog het meest verbaast is dat niemand van het journaille je nog een vraag heeft gesteld over deze opzienbarende onthulling. Daarom doe ik het maar weer. Ik ben er aan gewend om de minority te zijn.

Effe samenvatten Pieter: We hebben het hier over de voormalige hoogste baas van Justitie, die van onze hele rechtsstaat “een mooi zootje” heeft gemaakt, die Baybasin onschuldig levenslang heeft gegeven, die jongetjes misbruikt op de achterbank van zijn dienstauto, die jongetjes verkracht in Turkije, die onlangs weer werd genoemd in de zaak “Lisa”.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/02/17/de-zaak-lisa-joris-demmink-weer-in-de-fout/

Onze dappere, onverschrokken Pietertje was nog de enige volksvertegenwoordiger die kamervragen over Demmink durfde te stellen. Of toch niet? Nee dus! Want Pietertje mag het óók niet meer! Hij zegt het zelf! En waarom durft hij het niet meer? Omdat onze Minister President het hem verbiedt! Foei Pietertje! Stoutste jochie van de klas. Luisteren!  In de hoek, nablijven en strafregels maken! We hebben dus een MP die een pedofiel, kinder- en rechtsverkrachter beschermt! Bron: Pieter Omtzigt………..die en passant ook nog even toegeeft dat hij braaf zal luisteren en voortaan weer in de pas zal lopen. Niet aan de bel zal trekken dat hier op een ongekende wijze de regels van ons parlementaire democratie wordem geschonden. Door nota bene onze eigen Minister President! Hoezo geen wereldnieuws? Waar moet het dan nog heen als zelfs de Pietertjes zich laten knevelen en muilkorven? En Rutte maar blijven hypnotiseren: “We hebben hier een rechtsstaat!”

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: maandag 12 oktober 2020 10:50
Aan: ‘Nispen van M.’ (m.vnispen@tweedekamer.nl); rvraak@sp.nl; A.kuiken@tweedekamer.nl; ‘n.vdberge@tweedekamer.nl’
Onderwerp: Comment

Ongelooflijk wat hier gebeurt, of beter gezegd wat er niet gebeurt. Voor wie nog twijfelde, door de mainstream media kan definitief een streep worden gezet. MP Rutte schaft de regels van onze parlementaire democratie af  door kamervagen te verbieden over Demmink, en het blijft muisstil in medialand. Terwijl dat land op zijn grondvesten zou moeten schudden. Niemand die even Buma of Omtzigt vraagt: Hoe zit dat? De zogenaamde vrije pers is compleet failliet. Het parlement ook! Allemaal slapjanussen! Geen kamerlid dat effe vraagt: Meneer Rutte, waarom mogen we geen kamervragen over meneer Demmink stellen? En klopt het trouwens dat meneer Demmink verdacht wordt van groepskindermisbruik en moord op een pasgeboren baby? Vindt u dat zo’n beschuldiging aan de voormalig hoogste man Justitie in de lucht mag blijven hangen? Straalt dat niet ook af op ons departement van V & J? Als het niet klopt, is het toch laster?

Van Theo Hiddema was ik altijd een groot bewonderaar, tot ik dit filmpje zag:

https://youtu.be/5RuiVYqQs7k

Als hij het verhaal Lisa hoort, zegt hij: Ga lekker naar zee! Compleet afgedaan die gast!

Image

Pieter, is het nu een grapje, deze krantenkop op je twitter account? Of klopt die headline wel?

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: donderdag 22 oktober 2020 20:21
Aan: ‘Haga, W. van’
Onderwerp: RE: Zaak Lisa

Deze hoort er ook nog bij:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/04/10/adviezen-over-de-zaak-lisa/

Eventueel kan ik u in contact brengen met de moeder van Lisa, Marlies van Muiswinkel.

Het jammere van deze zaak is dat hij in stilte, zonder enige media aandacht is geseponeerd. De naam Demmink is ook nooit eerder genoemd als mogelijke betrokkene in deze zaak. Dat is pas veel later gebeurt nadat de zaak geseponeerd was en de artikel 12 procedure is afgewezen. De rechter die zich over de artikel 12 procedure boog is een goede vriend van de heer Demmink. Jan Wolter Wabeke. Ik geloofde het verhaal aanvankelijk niet, maar inmiddels wel. Ik zou graag zien dat iemand kamervragen stelt met de volgende insteek:

Hoe kan het dat de voormalige hoogste man van Justitie  in verband wordt gebracht met groepsmisbruik van een minderjarige én moord op een pasgeboren baby, zonder dat deze zéér ernstige verdenking overtuigend naar het rijk der fabelen is gewezen? Mag zo’n verdenking in de lucht blijven hangen? Straalt dit niet ook af op het blazoen van juist het ministerie van V&J, dat niet eens wil zeggen dat deze beschuldiging van de gekke is? Waarom heeft de heer Demmink geen aangifte van smaad en laster gedaan tegen aangeefster? Welke onschuldige topambtenaar zou dat niet doen? Erger kan je goede naam niet besmeurd worden! Is het niet op zijn minst de taak van de minister om iets te zeggen of het mogelijk mag zijn dat zulke aangiftes tegen een voormalige bewindsman boven het ministerie blijven hangen? Is het niet vervolgen in deze zaak niet eerder een zwaktebod dan een oprechte poging om zulke aantijgingen te ontkrachten?

Mvg

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

2 reacties op Vragen aan Pieter Omtzigt

 1. yvonne zegt:

  Begin zo langzamerhand te denken, dat de Nederlandse overheid, één grote viespeukerij is! Luister maar eens naar dit fragment vanaf de 32e minuut….

  Like

 2. hansholtrop zegt:

  Tja, als de pedofielen op het Ministerie van Justitie worden gedekt door de vele homofielen aldaar,
  dan kan géén Tweede-Kamer en Eerste Kamer daar iets aan doen. Dan blijkt dat Ministerie vele malen machtiger te zijn, dan alle volksvertegenwoordigers bijelkaar. Dan blijkt wie er eigenlijk regeren in Nederland. De VVD-homofiel Mark Rutte wordt op handen gedragen door dat Ministerie.
  De VVD-er Joris Demmink weet wie hem beschermen (tot zijn dood). Onze Joris wandelt dagelijks naar de Scheveningse Bosjes vlak bij zijn huis in de Riouwstraat en kiest daar welke homofiele jongere hem kan bevredigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s