Boodschap aan Micha Kat

Micha,

Ik zal alles doen wat in mijn vermogen ligt, om jou te doen stoppen met de smaad en laster tegen de eerzame familie Van Korlaar.

Ik zou het helemaal niet erg vinden dat jij meer dan vier maanden de bak in gaat wegens je misselijke smaad tegen de familie Van Korlaar. Daar wil ik graag aan bijdragen!

Als je een vent bent, dan vertel je erbij dat IK degene ben die jouw zogenaamde “supergetuige” interviewt en betrapt heb op ELKE leugen die zij vertelt!

Deze mevrouw heeft een psychisch probleem en wordt uit de wind gehouden door de familie Van Korlaar, omdat zij ook kinderen heeft, die het vreselijk vinden dat jij hun moeder zo te kijk zet.

Ik vind dat ik het recht heb om op te komen voor een familie die op een vreselijke manier wordt belasterd door een wraakzuchtige ex van één van de broers.

Ik ben extra boos omdat ik de familie toegezegd had alles van het Internet te halen. Een compromis is echter makkelijk. Micha haalt alles weg van de supergetuige, ik haal mijn twee berichten weg. Ik wens niet geassocieerd te worden met de supergetuige of de mening van Micha aangaande de supergetuige. Verder hebben wij het zelfde doel, zijnde waarheidsvinding in de zaak Vaatstra.

Omdat je de zaak en de verhalen van de supergetuige niet goed kent, en ook niet weet wat ik allemaal gecheckt heb, kun je wellicht nog de indruk krijgen dat de waarheid ergens in het midden ligt. Maar dat is dus niet zo. Slechts een klein voorbeeldje: De supergetuige zegt dat Hai Hovens in 1967 is vermoord, maar dat het nieuws rond zijn moord 10 jaar later kwam. Hier hebben de broers Van  Korlaar dan de hand in gehad. Aantoonbaar geklets. Ik heb ook met de zoon van Hai Hovens gesproken. Die zei ook meteen dat deze tante een paar goede steken los heeft. En dit is slechts één van de vele dingen die ik gecheckt heb. Juist omdat velen het zo belangrijk vinden dat Micha en ik geen ruzie gaan maken, omdat ze vinden dat wij in grote lijnen hetzelfde doel nastreven, en dus ook in hetzelfde hokje  geplaatst worden,  wens ik niet geassocieerd te worden met de fantasie van deze wraakzuchtige mevrouw, waar een eerzame familie slachtoffer van wordt en die bovendien mijn feitelijke werk totaal vervuilt.

Of ze krankzinnig is, weet ik niet, ze heeft in elk geval “een probleem” zoals jij het zegt over Lensink. Maar dat is ook niet belangrijk. Krankzinnig of niet, ze verspreidt smadelijke verhalen die aantoonbaar niet waar zijn. En of je nu besmeurt wordt door een krankzinnig iemand of een gezond iemand, maakt niet zoveel uit. Het gaat erom dat wanneer je de naam Van Korlaar intikt op Google, dit soort verhalen tegenkomt. Niemand vindt het leuk om onwaarheden te lezen dat je lid bent van de grootste criminele organisatie en tal van verkrachtingen en moorden op je geweten hebt.

Ook als dat door iemand wordt geschreven die krankzinnig is, wil dat niet zeggen dat je er geen last van hebt of dat het geen smaad is. Bovendien doe jij je best om geloofwaardig te maken dat ze helemaal geen dingen verzint. Je suggereert dat alles wat ze zegt, lijkt te kloppen. Maar alles wat gecheckt wordt, blijkt helemaal niet te kloppen.

Je geeft haar een podium en een waardeoordeel. Daarmee draag je doelbewust bij aan de smaad. Ik vind helemaal niet dat wat ze zegt over de moord op Marianne hout snijdt. Ik vind dat ze rond bepaalde bekende feiten, zoals de waarschijnlijkheid dat Marianne in de caravan van Hebben is vermoord, en een vreemde aansteker in Marianne’s tas, een verhaal spint, waarvan ze vermoedt dat het er bij jou wel in gaat.  Een verhaal wat supersmadelijk is voor de Van Korlaar broers en hun gezinnen.

Bovendien is het voor jezelf ook niet slim dat je, nadat deze mevrouw reeds is ontmaskerd als verhalenspinner op andere fronten, haar geloofwaardigheid nog wel blijft promoten op stellingen die jij wel ziet zitten. Dat is selectief. Afgezien van de schade die je anderen ermee berokkent, is het ook geen reclame voor je analytische vermogens. Denk je nu echt dat als deze familie al 40 jaar de machtigste misdaadorganisatie van Nederland zou zijn, bij elke crimineel van betekenis geen lampje gaat branden bij de naam Van Korlaar? Je hebt Steve Brown  toch ook gehoord? Denk je nu echt dat een georganiseerde misdaadfamilie elk detail van al hun misdrijven aan deze mevrouw opbiecht? Want dat maakt allemaal niets uit, want ze hebben een toverdrankje dat het geheugen uitwist? Een toverdrankje dat toch niet zo goed bleek te werken? Of beter gezegd: In het geheel niet bleek te werken? De gebroeders Grimm hadden het niet kunnen verzinnen.

Het is voor alle partijen, inclusief jezelf, het beste om alles m.b.t. tot deze getuige te verwijderen en excuses te maken aan de familie Van Korlaar. Je mag dan hopen dat ze de klacht droppen, want ze hebben naar mijn mening een ijzersterke case. Ik ken eigenlijk geen sterkere case voor smaad, want de aantijgingen zijn pure horror en aantoonbaar niet waar. Dit is Kat in ’t bakkie voor elke rechter, zelfs een rechter die het goed met je voor heeft.

Wim

Kom ook nog maar even door met de ontkenning van de Holocaust en de gaskamers.  Dat is tenslotte precies hetzelfde.

Wim

Verre, verre neem ik ook afstand van dit soort teksten van jou!

BREAKING: BOUKE VAATSTRA OMGEKOCHT MET FLESSEN DRANK DOOR JUSTITIE BRAAKT DE MEEST BIZARRE PROPAGANDA-TEKSTEN UIT * OVER HET LIJK VAN ZIJN DOCHTER MAAKT HIJ HET GEZIN-STERINGA KAPOT

From: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Sent: zaterdag 13 oktober 2012 14:32
To: ‘micha kat’
Subject: RE: Echte Jannen was uitstekend

Als je denkt dat je door mij gehaat wordt, dan geef je jezelf weer teveel credit, maar dat zit nu eenmaal in je aard.

Met cynisme heeft het ook niets te maken, want ik vind gewoon dat de helft van je aantijgingen klinkklare nonsens is, die de andere helft om zeep helpt.

Je hebt iets megalomaans en kwaadaardigs zonder dat je het zelf door hebt. Daarom haat ik je niet, het is eerder nog compassie, omdat zonder die eigenschappen je zoveel meer succes zou kunnen hebben. Ik vind het niet vreemd dat bijna iedereen die met je heeft samengewerkt, daar vroeg of laat spijt van krijgt. Dat het stil is op je verjaardag ligt echt niet aan de onderwerpen die je aansnijdt.

Mvg

Wim

From: micha kat [mailto:drsmkat@yahoo.com]

Sent: zaterdag 13 oktober 2012 14:16
To: Wim Dankbaar
Subject: Re: Echte Jannen was uitstekend

THANX,  jammer dat je niet gewoon een compliment kunt maken maar dat weer moet verpakken in haat en cynisme. toch bedankt

micha

From: Wim Dankbaar <dank@xs4all.nl>
To: ‘micha kat’ <drsmkat@yahoo.com>
Cc: ‘André Vergeer’
Sent: Thursday, October 11, 2012 9:06 PM
Subject: Echte Jannen was uitstekend

Was je altijd maar zo.

Mvg

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

45 reacties op Boodschap aan Micha Kat

 1. willem50 zegt:

  Wat is dit voor een vuile taal. Toch niet van Dankbaar. Kan ik mij niet voorstellen.

  Like

 2. albertb69 zegt:

  Jammer Wim dat je deze ruzie hier moet uitvechten, dit leidt alleen maar af waar het echt om gaat. Ik snap wel dat je hier ontzettend boos over bent, maar het lost niks om dat hier met Micha uit te vechten.
  Reken maar dat al je vijanden hier ook mee lezen, zoals ook wel blijkt uit bovenstaande reactie. (zie net dat je deze domme reactie gelukkig hebt weggehaald)
  Hoe meer verdeeldheid hoe beter voor je tegenstanders.

  Blijf je dus vooral concentreren op de leugens van het OM en Jan Vlug, en blijf ze bestoken met e-mails, zoals je vorige mail aan Jan Vlug. Trek je niks aan van alle kritiek, jij weet door al je onderzoeken hoe het echt zit. De meeste Nederlanders willen nu eenmaal dom gehouden worden, zoals ook wel blijkt aan een aantal reacties op deze site.
  Mensen die zich echt verdiept hebben in deze zaak, snappen wel, dat Jasper onmogelijk de dader kan zijn.

  Like

 3. fleur98 zegt:

  Het is ronduit vréselijk voor de kinderen en familie van deze psychisch ziek geworden vrouw, dat haar maatschappelijke ondergang en verwardheid weer nadrukkelijk wordt getoond door Micha.
  Walgelijk misbruik maken van de kwetsbaarheid van een psychiatrische patiënt, noem ik dat.
  Ik hoop dat haar familie nu KEIHARD ingrijpt, de maat is vol!
  Micha is m.i een ster in het zichzelf de afgrond in duwen.
  Hij is ongeveer álles al onherstelbaar kwijtgeraakt.
  Ik vind hem inmiddels in de kern een trieste man geworden wiens journalistieke vermogen al geruime tijd verwarde trekjes vertoont.
  Micha nog serieus nemen is voor mij dan ook alláng een gepasseerd station!

  Like

 4. wdankbaar zegt:

  Degenen die waarde hechten aan de supergtuige, zoals domme “Alex Nieuwsbreker” en Micha Kat, weten niet, en willen blijkbaar ook niet weten, welke leugens van deze “supergetuige” ik allemaal reeds blootgelegd heb. Alex Nieuwsbreker en Micha Kat maken zich onsterfelijk belachelijk.

  Hey, Alex Nieuwsbreker, ga je nu nog eens antwoorden op de vraag in welk jaar Hai Hovens is vermoord volgens de supergetuige? Hoe men het klaargespeeld heeft dat al het nieuws rond zijn moord 10 jaar is uitgesteld? En zelfs de datum op zijn grafsteen met 10 jaar is ge-post-dateerd?

  Heb jij ook met de zoon van Hai Hovens gesproken?

  Heb jij ook met de Oostenrijkse politie gebeld of er een Gertha Hofer, volgens de supergetuige het “Heulmeisje”, vermist is?

  Heb jij ook de krantenberichten en de uitzending van Opsporing Verzocht kunnen vinden waarin volgens de supergetuige gewag wordt gemaakt van een vermoorde vrachtwagenchauffeur, die het heulmeisje uit Oostenrijk een lift zou hebben gegeven naar de gebroeders Van Korlaar? Heb jij uberhaupt gebeld met Opsporing Verzocht, zoals ik?

  Vind jij het ook zo geloofwaardig dat Evert van Korlaar in 1967 naar de politie in Venlo is gelopen en ze voor 10.000 gulden hun bek heeft kunnen laten houden over de moord op hun collega, Hai Hovens?

  Alex Nieuwsbreker, je bent een ongelooflijk domme eikel! Ga vooral door met je bashing van mij en je promotie van de supergetuige. Breek jezelf maar af. Met je “greatest WordPress.com site in all the land!”

  Wil je nog wat promotie voor je onzin? Hier dan:

  http://nieuwsbreker.wordpress.com/2012/12/11/bericht-aan-wim-dankbaar/

  IK heb deze zogenaamde supergetuige geinterviewd. Het is mijn stem die je hoort. En als je goed luistert, had ik tijdens het gesprek al door dat dit wijf krankjorum is en alle idiotie uit haar mars kraamt. En helemaal nadat ik haar beweringen gecheckt en dubbelgecheckt had.

  PLAATSVERVANGENDE SCHAAMTE heb ik dat Micha Kat MIJN interviews blijft publiceren als ware het de waarheid. Dat is nog niet eens het ergste. Het ergste is dat de familie Van Korlaar hieronder moet lijden:

  From: P.A. van Korlaar
  Sent: dinsdag 11 december 2012 16:22
  To: ‘Wim Dankbaar’
  Subject: RE: reactie inzake : Annemarie van Blijenburgh en Interneterreur
  Sensitivity: Confidential

  Beste Wim,

  Hoe kan het nou dat deze oude opnames weer opduiken? JDTV had ze toch van het internet afgehaald op ons verzoek?
  Het zijn wel jullie opnames, dus ik zou zeggen maak er dan ook eens werk van. Ik ben hier echt heel boos over!

  Mvrg

  Peter van Korlaar

  En terecht! Dat Peter hier heel boos over is! Anders ik wel!

  Wim

  Like

  • swapichou zegt:

   Prima en correcte actie van je Wim.

   Toch een aantal dingen die ik niet snap. Ten eerste waarom zijn deze opnames van wat m.i. toch duidelijk een zwaar verwarde vrouw is überhaupt gepubliceerd? Je geeft zelf aan dat je tijdens het gesprek al min of meer door had dat bij deze mevrouw misschien het licht wel aan was maar er kennelijk niemand thuis is. Ik vraag mij ten zeerste af of het niet moreel verwerpelijk is om dan toch over te gaan tot publicatie van deze video’s – ik ga hier niet stellen dat jij willens en wetens voor sensatiezucht deze video’s hebt geplaatst – maar ik vraag mij toch af had je niet dit soort informatie uit de klauwen van Kat kunnen houden? Er moet toch een moment geweest zijn dat jullie, toen jullie nog samenwerkten, deze video’s keken en dachten deze vrouw is gek, we gooien dit in de kluis en waarschuwen de familie.

   Het zijn geen aantijgingen slechts vragen die ik heb over deze werkwijze. Dit verhaal is nu een leventje gaan leiden en m.i. gekke en sensatiebeluste mensen lopen hier mee weg.

   Like

 5. donquijotte zegt:

  Wim,
  Laat iedereen in zijn waarde. Ik heb ook mijn gedachten bij de manier waarop Micha denkt zaken te moeten brengen. Laat hem begaan. Het verdient niet de schoonheidsprijs en hij zal ook mensen onterecht beschadigen, wat ik afkeur, maar misschien zijn we ook wel Micha’s nodig die zaken soms in het absurde trekken. Doe jij jouw ding, waar ik respect voor heb, en laat Micha. Deze strijd kent ook weer alleen verliezers.
  mvg
  Don Quijotte

  Like

  • swapichou zegt:

   Dat is dus precies wat Kat niet doet. Kat weet best dat deze mevrouw ernstig ziek is maar omwille van zijn eigen gekte en sensatiezucht plaatst hij het toch weer. Het feit alleen al dat hij willens en wetens mensen beschadigt diskwalificeert hem toch helemaal of ben ik gek?

   Er zijn helemaal geen Micha Katjes nodig in deze wereld, er zijn onderzoeksjournalisten nodig die misstanden aan de kaak stellen en complotten ontmaskeren, maar geen bi-polaire gekken die hun eigen complotten verzinnen of de gestoorde gedachtenkronkels van anderen als ‘waar’ of ‘mogelijk waar’ publiceren voor eigen gewin zonder enige hoor of wederhoor.

   Ik had Micha gerespecteerd als hij het hele verhaal had uitgeplozen, en stuk voor stuk ontleed als kolder met references en de hele mik mak. Dat doet hij dus niet, dat doet hij dus nooit. Micha heeft een ‘bron’ vervolgens tikt hij een sensationalistisch en tendentieus stukje vol met klinkklare onzin en verkoopt dat aan een aantal zotten als ‘waar’, ‘mogelijk waar’ onder het wij weten beter mom en schroomt zich vervolgens niet om om donaties te vragen voor zichzelf.

   Ja heren en dames, Micha Kat is misschien gek maar dit is wel zijn brood. Een dag geen hits of publiek wat ergens anders gaat kijken kost hem centen, en centen die hij al niet heeft door al zijn gestoorde gedrag. Dus wat doet de man, sensationeel complotblogje, de meest bizarre dingen posten en hier en daar een tientje, honderdje binnenhalen van die arme ziel die werkelijk gelooft dat Micha op zoek is naar de ‘waarheid’. Geloof mij maar (of niet) hij doet het voor ego en geld niets meer niets minder. Reken maar dat Micha elke dag alle ‘steunbetuigingen’ van zijn ploegje zwaarverwarde medestanders die ‘oeh’ en ‘ahh’ commenten en zelf nog een vaag verhaal aanzwengelen met genot leest.

   Die Alex Newsbreaker is overigens gewoon helemaal gestoord en dermate marginaal dat die beter gewoon genegeerd kan worden.

   Like

 6. donquijotte zegt:

  btw ik hecht geen waarde aan de supergetuige maar wil daardoor geen afsplitsing in de strijd voor de waarheid.

  Like

 7. donquijotte zegt:

  Wim je doet de zaak geen goed op deze manier. Haal dit bericht aub weg.

  Like

 8. donquijotte zegt:

  Jij staat los van Micha!!!!!!!

  Like

 9. wdankbaar zegt:

  Ja, ik sta los van Micha. Daarom mag Micha van mij ook achter het gaas voor deze smaad.

  Like

  • starline85 zegt:

   Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat hele verhaal van de “supergetuige” niet helemaal gevolgd heb, ik ga daar ook even geen mening over geven omdat ik niet alles er exact van weet.

   Maar alleen door dit:

   BREAKING: BOUKE VAATSTRA OMGEKOCHT MET FLESSEN DRANK DOOR JUSTITIE BRAAKT DE MEEST BIZARRE PROPAGANDA-TEKSTEN UIT * OVER HET LIJK VAN ZIJN DOCHTER MAAKT HIJ HET GEZIN-STERINGA KAPOT

   heb ik al zoiets van doe normaal, dit gaat elke fatsoensnorm te buiten, als je een dergelijke stelling maakt dan ben je voor mij krankjorum.

   Like

   • theyknew zegt:

    Tja, maar voor het FEIT dat Jan Vlug de belangen van zijn cliënt heeft verkwanseld schijn je geen oog te hebben.
    Ik hoop niet dat jouw DNA nog eens op een PD wordt aangetroffen. 🙂

    Like

    • starline85 zegt:

     Je insinueert alweer wat, zonder dat ik dat ooit heb gezegd, ben jijzelf wel helemaal 100% bij je verstand? Van dergelijke uitlatingen ben ik namelijk niet gediend, kennelijk heb jij niet het verstandelijk vermogen om iets BEGRIJPEND te lezen

     Like

    • swapichou zegt:

     Welk feit?

     En waarom antwoord niemand op mijn vragen die toch best gesteld mogen worden?

     Worden mensen hier niet verblind door de jacht op de corrupte overheid?

     Gaan sommige mensen hier niet over lijken om hun gelijk te halen in een zaak die tot een maand geleden alle kanten op kon maar inmiddels toch echt lijkt te wijzen op een dader uit de buurt, zoals het door meerdere (echte) deskundigen getoetst in het officiële daderprofiel?

     Wat gaan jullie straks doen als over een aantal maanden Jasper gewoon publiekelijk schuld bekent in detail verteld wat er gebeurt is en x jaar + TBS krijgt?

     Blijven jullie dan volhouden dat dit een complot is om een simpele boer de moord van een meisje in de schoenen te schuiven? En zo ja waarom dan?

     Wat als de familie straks (na de rechtszaak) ook aangeeft dat Jasper schuldig is en dat ze geschokt zijn maar eigenlijk al 13 jaar vermoedens hadden omdat Jasper zich zo vreemd gedroeg als Marianne ter sprake kwam?

     Ik begrijp dat niet zo goed hoor, de reserveringen – eerst zien dan geloven – dat snap ik nog, maar gewoonweg niet toe kunnen geven dat er de mogelijkheid is dat Jasper schuldig is ontgaat mij volkomen. Zeker gezien de alternatieve casus gebaseerd is op ‘verklaringen’ van mensen die niet als kroongetuigen aangemerkt kunnen worden – ik zag wat, ik hoorde wat, volgens mij… – en daar komt bij dat het dossier gesloten is en dat niemand behalve het O.M. de advocaat en zeer waarschijnlijk Jasper weet wat daar instaat.

     Like

 10. janine56 zegt:

  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.de/2012/03/helaas-in-tegenstelling-tot-de.html
  Is het hierniet zo dat JDTV al inziet dat het valse geruchten waren en ze daarom van het net heeft afgehaald

  Like

 11. martinvrijland zegt:

  Misschien zit je niet op reacties te wachten -en ik wil ook niet the Godfather uithangen-, maar ik wilde even zeggen dat ik denk dat je de strijd alleen wint als we ons erop focussen Jan Vlug down te krijgen. Wat Micha doet en zegt is eigenlijk gewoon voor zijn conto. Ik zou proberen je eigen lijn te volgen en vast te houden en je niet het hoofd gek laten maken of af te laten leiden door de lijn die een ander (in dit geval Micha) volgt. Hoe confronterend dit misschien ook in het kader van dit grote meningsverschil is. Blijkbaar hebben jullie hier een zeer prangend meningsverschil. Ik wens beide serieus heel veel wijsheid toe.

  Ik zou iedereen willen aanraden de focus te houden op de nu belangrijkste kwestie: Jan Vlug moet down, Jasper moet uit de manipulatie. Een nieuwe advocaat kan aan échte waarheidsvinding gaan doen.

  Als je het mij vraagt “wat vind je van de ‘supergetuige’?” zeg ik: dat onderwerp is nu niet de juiste focus. Ik weet daar te weinig van, maar beschouw meer als iets van ‘wie heeft er wel of niet gelijk’. Feitelijk is het niet zo relevant in deze fase van de strijd. Jullie ruziën over een ‘supergetuige’, terwijl Jasper veroordeeld dreigt te worden door een fop advocaat. Of je nu wel of niet gelijk hebt m.b.t. die ‘supergetuige’ kwestie; als dat nooit aan bot komt, omdat het OM en Jan Vlug deze lijn voortzetten, is het zonde van de energie die in het onderwerp ‘supergetuige’ gestoken is.

  Eerst moet Jasper verlost worden van deze absurde advocaat.

  Dit was even kort mijn mening. Ik wil zeker geen gevoelige snaren raken of olie op vuurtjes gooien..

  Ik wens beide heel veel wijsheid en stekte in deze strijd tegen onrecht.

  Like

  • donquijotte zegt:

   Je schrijft zoveel beter dan ik het kan. Ben het helemaal met je eens! Ik hoop dan ook dat Wim dit draadje verwijdert omdat het ons afleidt.
   Kom op Wim druk op die delete of verberg toets.

   Like

  • donquijotte zegt:

   De supergetuge is niet iets wat nu belangrijk is. Het leidt nu alleen maar af. Ik ga er van uit dat dat niet je bedoeling is.

   Like

 12. isildur2 zegt:

  Micha haalt 2014 niet

  Like

 13. isildur2 zegt:

  Wat ik bedoel te zeggen dat iedereen toch nu wel zal inzien dat Micha Kat gestoord is toch!
  Ik kan niet begrijpen dat iemand hem nog serieus neemt..

  Like

 14. Beste Wim,

  het is jammer dat je juist op dit moment in de tijd weer je persoonlijke frustraties t.o.v Micha Kat moet botvieren via je weblog. Als bepaalde zaken je niet aanstaan kun je dat ook via persoonlijke email, telefonie, etc etc met hem bespreken.

  ik zie de waarde van het wereldkundig maken totaal niet.

  Of het moet zijn dat je afkeer tegen hem zo groot is dat je deze persoonlijke vendetta over de rug van je eigen weblog aan het uitvechten bent door hem hier als een totale idioot neer te zetten.

  Wel beste Wim, dat is hij natuurlijk geheel niet, gezien de resultaten die hij reeds in het verleden heeft behaald en de resultaten die hij waarschijnlijk in de toekomst nog gaat halen.

  Eigenlijk ben jij het die door het openbaar uitvechten van jullie persoonlijke vete laat zien dat je niet in staat bent de prioriteiten te stellen.

  Het gaat op dit moment namelijk om de moord op Marianne Vaatstra en de verdachte Jasper S in het bijzonder.

  Jij bent om wat voor reden dan ook niet in staat om alleen al aan te kunnen nemen dat er meerdere redenen kunnen zijn waarom Marianne is vermoord. jij zit in een hokje van ” je hebt een moord en nu alleen de dader(s) vinden”. Het gaat er bij jou maar niet in dat er nu eenmaal veel meer tussen hemel en aarde kan zijn dan alleen een ” simpele ” moord, die verband kan maken met een groter geheel.

  Dat zaken dus met elkaar in verband staan Wim en niet op zichzelf staande incidenten zijn.

  Dat is jouw probleem en daarom heb jij problemen met Micha Kat. En dat is ook precies de reden, hoewel ik je inzet zeer bewonder, dat jij in de zaak Vaatsra ten alle tijde met lege handen zult blijven staan. jij bent immers geen gevaar voor de elite, jij bent makkelijk ” kalt ” te stellen.

  Micha kat daarentegen geheel niet , daar hij bezig is met de grote verbanden, waar de moord op Marianne naar het zich steeds meer laat aanzien slechts een onderdeel van vormt.

  Op de manier waarop jij nu bezig bent speel je deze elite zelfs in de kaart en ben je terwijl je het zelf niet doorhebt bezig de vloer onder de verdachte Jasper helemaal weg te trekken. Voor zover deze man nog ergens op staat.

  ik zou bij mijn zelf maar eens goed te raden gaan Wim of dit moment in de tijd de juiste is om je frustraties die je hebt naar de persoon Kat via dit weblog bot te vieren.

  Vriendelijke groet,

  John Berrevoets

  Like

 15. wdankbaar zegt:

  Donquijotte, als de supergetuige nu niet belangrijk is , is ze trouwens nooit geweest, waarom moet Kat haar dan weer ten tonele voeren?

  Like

  • donquijotte zegt:

   Dat moet hij ook helemaal niet doen. Ik vind het alleen zo jammer dat jij nu daar al je energie insteekt. Jij bent toch niet verantwoordelijk voor het gedrag van Micha. Probeer de focus te blijven richten op de ontwikkelingen nu in de Vaatsta zaak. Probeer het momentum vast te houden. De strijd met Micha kun je dan in een later stadium aangaan.

   Like

 16. fleur98 zegt:

  @ Wim,

  Ik heb het laatste gedeelte van Argusoogradio beluisterd en daar hoorde ik dat André contact heeft met de familie van Jasper. De familie denkt nu ook dat Jasper de dader is omdat hij heeft bekend tegen Vlug en hen.
  André ziet daardoor geen enkele kans meer voor Jasper wat hij luidkeels aangaf.
  Dit ergerde mij een beetje omdat ik vind dat er door geknokt moet worden door burgers aangezien er veel onmogelijke speculaties aanwezig zijn in de Vaatstra-zaak zoals o.a het fietsverhaal.
  In de aansteker is een haartje gevonden waarvan het DNA OVEREENKOMT met het gevonden sperma op de PD
  De aansteker MOET dus van de dader zijn, zoals de Vries terecht aangaf.
  Heb jij ook contact met de familie en zou jij dan eens kunnen vragen of de aansteker inderdaad van Jasper is?!
  Mij lijkt het van niet anders was Jasper allang bij zijn familie, omgeving en kerk door de mand gevallen.
  Mocht de aansteker inderdaad NIET van Jasper zijn dan is het natuurlijk uiterst merkwaardig dat het DNA van het haartje ( de dader ) overeenkomt met naar men zegt sperma van Jasper…!

  Like

  • albertb69 zegt:

   Ik heb het ook beluisterd, maar André geeft nergens aan dat hij niks meer voor Jasper doet. Hij heeft alleen aangegeven dat door meerdere bekentenissen van Jasper het voor hem een hele moeilijke zaak geworden is.
   André heeft hierover uitgebreid contact gehad met de vader van Jasper en blijft ook contact houden met de familie van Jasper. Ook is André nog steeds druk bezig om een andere advocaat voor hem te regelen, maar dit kost wel tijd.

   Like

  • starline85 zegt:

   Leuk en aardig allemaal, maar als Jasper zich bij zijn schuld neerlegt en zijn familie dat ook doet, dan kan iedereen wel roepen wat hij/zij wil maar dat gaat natuurlijk nergens over.
   Jasper zijn gezin kent hem het beste en die bekentenis aan zijn kinderen en vrouw zou echt wel emotioneel zijn geweest.

   en inderdaad zoals je zelf aangeeft “onmogelijke SPECULATIES” het gaat niet om speculaties, het gaat om feiten, jij weet helemaal niet wat er exact verklaard is door Jasper, misschien is het mysterie van die aansteker allang opgehelderd door vragen die gesteld zijn aan Jasper.

   Like

 17. fleur98 zegt:

  Hier nog even de laatste Vaatstra- uitzending over o.a de aansteker.

  Like

 18. vandernagel zegt:

  Wim, jammer dat jij en Kat zo veel energie in elkaar steken. Kom op zeg, er is nog genoeg onrecht( buiten de Vaatstrazaak) om te onderzoeken.

  Like

 19. theyknew zegt:

  starline85 :
  Je insinueert alweer wat, zonder dat ik dat ooit heb gezegd, ben jijzelf wel helemaal 100% bij je verstand? Van dergelijke uitlatingen ben ik namelijk niet gediend, kennelijk heb jij niet het verstandelijk vermogen om iets BEGRIJPEND te lezen

  Waar schrijf ik dan dat jij dat gezegd zou hebben? En dan wil jij het over begrijpend lezen hebben? 🙂

  Like

 20. theyknew zegt:

  swapichou :
  Mijn god… Wat heb jij op je geweten om zo’n stelling te maken… Ik wil het eigenlijk helemaal niet weten. Hoe paranoïde kan je zijn.

  Tja, dat is het nu juist. Het is de stelling van het OM en die noem jij nu paranoïde. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s