Het bewijs is geleverd

Dit stuk schrijf ik vooral voor de mensen die nog niet weten of eraan twijfelen dat de Vaatstra zaak een monsterlijk complot is. Een complot van de overheid tegen het volk, u en ik dus. Een complot waarin het ene ambtsmisdrijf na het andere is gepleegd, waarin is gelogen, verzwegen, achtergehouden, gemanipuleerd en gemalverseerd. Een complot waarin de werkelijke daders de hand boven het hoofd is gehouden. Een complot waar de gemiddelde burger nauwelijks met de pet bij kan. Een complot dat te misdadig voor woorden is. Een complot dat een integer gewetensvol mens een ongemakkelijk gevoel geeft bij het besef ervan. Een complot dat nu al 23 jaar voortduurt.

Vele ongerijmdheden en onwaarschijnlijkheden zijn er al aangetoond in het scenerio van de moord zoals dat aan ons door justitie is voorgeschoteld. Maar ik wil hier slechts één feit belichten. Een feit dat zeer recent door Pieter Postma van www.keningswei.nl is ontdekt. Een feit dat keihard en onomstotelijk bewijst dat de “bekentenis” van Jasper Steringa vals en verzonnen is. Een feit dat bewijst dat de fietstocht van Marianne op een gestolen fiets nimmer heeft plaatsgevonden. Een feit dat bewijst dat er vanaf dag 1 al is begonnen met liegen en bedriegen. Een feit dat bewijst dat Jasper Steringa niet de moordenaar van Marianne Vaatstra kan zijn. Althans niet volgens het scenario van de fietstocht. Een feit dat bewijst dat mensen die dat zeggen, geen complotdenkers maar waarheidszoekers en feitenvaststellers zijn.

Aan alle lezers die ook vinden dat dit enorme bedrog van Justitie blootgelegd  dient te worden in het algemeen maatschappelijk belang, vraag ik dan ook dit artikel zoveel mogelijk te delen, door te sturen en te verspreiden.

Veel van de onvolkomenheden in het gestolen fietsverhaal van Justitie zijn op deze site al behandeld, zoals hier:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2022/05/17/het-fietsscenario-onderuit-gehaald/

en hier:

https://rechtiskrom.wordpress.com/2022/02/17/de-leugen-over-de-gestolen-fiets-van-marianne/

We hebben gezien dat vele details van het fietsverhaal onwaarschijnlijk, vrijwel onmogelijk zijn, maar de advocaat van de duivel zegt dan nog: “Toch is het niet onmogelijk.” Maar dat geldt niet voor het feit dat ik bedoel. Ik bedoel het verhaal dat Marianne niet door het fietstunneltje rechtdoor ging maar links van de tunnel over de rijweg en de rotonde. In het requisitoir van OvJ Henk Mous wordt dit als volgt verwoord.

Requisitoir blz 27: “Jasper ziet haar na over de rotonde gefietst te zijn weer het fietspad op fietsen”

Hier ziet u de situatie van bovenaf. De blauwe lijn is de fietstunnel.


Voor een vergroting van een foto doet u rechter muisklik en dan ‘Afbeelding openen in nieuw tabblad’.

In de rechtszaal werd dit als volgt behandeld:

Voorzitter: Goed, u komt Marianne tegen en dan draait u om? Met de gedachte: Ik wil seks met haar. Want dat zegt u, dat wou u, dat was de bedoeling! Klopt?

Jasper: Correct.

Voorzitter: Ja, en u fietst achter haar aan en u verklaart bij de politie: Ze fietste vrij snel. Ze had inmiddels een flauwe bocht bereikt en ze had al een ruime voorsprong. U zag wel, terwijl u haar probeerde in te halen, dat zij vanaf het fietspad de weg opreed over de rotonde bij de Lauwersmeerweg, linksom, ze ging linksom, en dat ze aan de andere kant van de tunnel weer het fietspad op fietste. Dat zag u allemaal op afstand. Klopt hè?

Jasper: Ja, dat klopt.

Voorzitter: En u ging door de tunnel?

Jasper: Ik ging door de tunnel.

Wat opvalt is dat de rechter hem het verhaal voorkauwt en Jasper alleen maar hoeft te zeggen dat het klopt. Niet echt een gebruikelijke, open, onbevooroordeelde manier van ondervragen. Maar dit terzijde. Het is inderdaad mogelijk om vlak na de rotonde weer het fietspad op te fietsen. Weliswaar ligt er tussen de rijbaan en het fietspad een sloot, maar die wordt kort na de rotonde overbrugd door een dam met hard wegdek, waardoor zelfs bredere voertuigen als auto’s het fietspad op kunnen rijden. Hier ziet u een foto uit 2018 van de dam.

En een foto vanuit de andere richting, terugkijkend op de rotonde:

In beginsel lijkt er dus niets aan de hand met dit verhaal Jasper. Wel lijkt het erg onwaarschijnlijk, want om dit allemaal waar te nemen zoals beschreven, moet hij nog minstens 130 meter achterstand op Marianne hebben gehad. Immers éénmaal afdalend in de tunnel kun je niet meer zien wat er op de rijbaan gebeurt. Zie luchtfoto hierboven. Beseft u daarbij dat Jasper Marianne dan al 800 meter heeft achtervolgd. En dan kennelijk nog ruim 130 meter achterstand heeft. Dat zou betekenen dat Marianne alleen maar verder op hem uitgelopen is. Een echte demarrage die meer bij Marianne Vos past dan Marianne Vaatstra.

Pieter Postma is op het lumineuze idee gekomen om na te gaan of de dam in de sloot er ten tijde van de moord in 1999 ook al was. Hij heeft daartoe de gemeente benaderd. En wat blijkt? De dam is pas in 2011 aangelegd voor de strooiwagens. Een hulpvaardige medewerker zond hem de volgende email, met een foto erbij.

On Monday, February 7, 2022, 01:14:33 PM GMT+1, @noardeast-fryslan.nl> wrote:

Goede morgen mijnheer P. Postma.

Deze dam is aangelegd voor de strooidienst omdat niet alle auto’s door de tunnel passen. Dit is in 2011 aan gelegd. Ik hoop dat u hier verder mee kunt.

Hieronder ziet u een screenshot uit een reportage in 1999 van Omroep Friesland, waaruit ook blijkt dat de dam er toen nog niet was. De sloot loopt door en er was geen mogelijkheid vanaf de autoweg om weer het fietspad op te rijden.

sloot

En hier een luchtfoto van de politie, genomen op de dag van de moord 1 mei 1999. U ziet rechtsboven de ambulance en politieauto’s bij de vindplek van Marianne staan. Maar belangrijker: U zit ook hier dat de dam na de rotonde er nog niet was.

PDluchtfoto

Wat betekent dit nu allemaal?  Welnu, de betekenis kan niet genoeg benadrukt worden. Het betekent dat wat Jasper en Justitie ons hier proberen te verkopen niet waar is! Marianne kon helemaal niet vanaf de rijbaan weer het fietspad op rijden! Het betekent dat dit gelogen en verzonnen is. Justitie heeft blunderend haar bedrog blootgelegd door uit te gaan van de situatie na 2011, niet wetende dat de verbindingsdam tussen rijweg en fietspad er ten tijde van de moord nog niet was!  Het is dus een keihard onbetwistbaar bewijs voor de leugens in het gestolen fietsverhaal.

Maar het betekent nog meer! Het betekent niet alleen dat de bekentenis van Jasper vals is, maar bovendien dat deze door Justitie afgedwongen en gecoacht is! Want waarom zou Jasper uit zichzelf iets verzinnen wat bewijsbaar niet gebeurd kan zijn? Jasper heeft daar helemaal geen belang bij. Dit is hem zo ingefluisterd door Justitie, dat in haar overijverigheid nog een beetje geloofwaardig wilde maken dat Marianne inderdaad bang was in het donker en daarom het tunneltje vermeed. Ze laten Jasper zelfs nog zeggen in het requisitoir dat hij dat als een “voorzorgsmaatregel” van Marianne zag:

Bladzijde 27: Marianne gaat de weg op en fietst links de rotonde over op het moment dat de verdachte de tunnel nog door moet. Hij verklaart dat ze de tunnel waarschijnlijk mijdt uit een soort “voorzorgsmaatregel”….. Hij ziet haar het fietspad weer op rijden en gaat zelf door de tunnel om haar in te kunnen halen. Hij nadert haar aan de linkerkant.

Het is inmiddels zonneklaar dat de bekentenis door justitie gecoacht is. Er is hem precies verteld welk verhaal hij moet vertellen. Daarbij hebben ze geprobeerd om het zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het leugenverhaal van de gestolen fiets. Met die leugen waren ze immers op dag 1 begonnen, dus die moest worden volgehouden. De bekentenis van Jasper moest daaop worden gebaseerd. Daarbij hebbben ze domme fouten gemaakt zoals dat Jasper de Spencer en Wietze bij de lantaarnpaal zag staan. Spencer en Wietze hebben nooit een tegemoetkomende fietser gemeld, daarom laten ze Jasper expliciet in zijn bekentenis zeggen “Ik denk niet dat ze mij gezien hebben”. Dat is dus ook weer een sterke aanwijzing van coaching. Want waarom zou Jasper dit uit zichzelf zonder coaching zeggen? Wat kan het hem schelen of de jongens hem wel of niet hebben gezien? Dat is alleen maar belangrijk voor Justitie, want die willen, hoe armoedig ook, verklaren waarom Spencer en Wietze Jasper niet gezien zouden hebben.

Je kan daar nog over soebatten, hoe waarschijnlijk het is dat de jongens Jasper niet gezien hebben, terwijl ze Marianne nota bene nakekeken, maar dat kan over het feit dat Pieter Postma boven water heeft gehaald, niet meer. Dat is ontegenzeggelijk een leugen die door Justitie is ingegeven. Als je één leugen uit de bekentenis keihard hebt bewezen, dan zet dat uiteraard de gehele bekentenis op losse schroeven. En tevens ook de DNA match. Want als Jasper Steringa niet de moordenaar kan zijn, dan schort er ook wat aan dat DNA bewijs, waarvoor we in feite ook alleen maar het woord van Justitie hebben. Een woord dat elders in de zaak niks waard blijkt te zijn. Dit is gewoon een spijkerhard bewijs voor een valse aan alle kanten rammelende bekentenis die door Justitie als “een volledige bekentenis” wordt verkocht. De werkelijkheid is dat Jasper Steringa een fopspeen voor het publiek is om de eigen ambtsmisdrijven en de waarheid onder het tapijt te houden.

Ik wil vanuit een stichting aangifte gaan doen van dit bedrog van justitie, wat in feite een lange reeks van ambtsmisdrijven is over 23 jaar. De stichting is opgericht door kennisen en heet “Stichting ter bevordering van juistheid en recht”. Komende tijd zal ik die aangifte opstellen, maar ik vraag nu alvast wie zich bij de aangifte wil aansluiten. Stuurt u dan uw naam en woonplaats naar dank@xs4all.nl of in een reactie hieronder. Het is van belang om te laten zien dat veel mensen het niet meer pikken dat onze rechtsstaat niet (meer) functioneert zoals het zou moeten. Er is hier sprake van aantoonbare bewezen leugens en strafbare feiten in vereniging gepleegd door meerdere ambtenaren die nota bene door de gemeenschap betaald worden. Ambtenaren van Justitie die juist geacht worden de rechtsstaat te beschermen in plaats van uit te hollen en te ondermijnen. Dat is in feite de definitie van een complot. En daar is niets aan bedacht door “complotdenkers”. Dat is gewoon keihard aan te tonen.

https://rechtiskrom.wordpress.com/brief-aan-ministers/

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het bewijs is geleverd

 1. hd47 zegt:

  Ik, Dirk Klinkert uit Haarlem, sluit mij bij deze aan bij de aangifte.

  Like

 2. keningswei zegt:

  Genoeg is genoeg. “Als je het maar wilt zien”
  Pieter Postma
  ( oud leidinggevende strafsector Rechtbank Leeuwarden)

  Like

 3. Emily Passemiers zegt:

  Ik ondersteun de aangifte.

  Like

 4. hansholtrop zegt:

  Prima, prima werk !!! Proficiat. Nu nog de leugenaars ontmaskeren.

  Like

 5. Pieter Postma zegt:

  Het toeval wil dat je op deze foto’s fietsers ziet, die dus niet komende vanaf de rotonde het fietspad op fietsten, omdat……..het niet kon. 

  Like

 6. Haggis zegt:

  Voor de twijfelaars zijn de beelden op het you tube filmpje waarin op 02:10 een witte Ford Mondeo de rotonde neemt het duidelijkst

  Like

 7. Alfred+Mol zegt:

  Chapeau ! Alleen met volharding kun je in zo’n zaak succes boeken. Het is duidelijk dat je flink wordt tegengewerkt. Vele simpele NL-ers kunnen dat niet geloven, en toch is dat zo. Dat weet ik uit eigen ervaring. Bij de KG procedure 93/677 stelde eiser via advocaat mr S. de Wit dat de kern v/d software geheime know-how betrof. Dat heb ik fel bestreden, want het was ontwikkeld aan de Politecnico. Daarop vroeg de KG rechter mr EJ Numann dan ook expliciet aan advocaat mr S. de Wit of nou wel of niet geheime know-how betrof. Met het schaamrood op de kaken moest deze advocaat toegeven, dat het 𝐆𝐄𝐄𝐍 𝐠𝐞𝐡𝐞𝐢𝐦𝐞 𝐤𝐧𝐨𝐰-𝐡𝐨𝐰 betrof. Ergo, het was gewoon een leugen om die KG rechter op het verkeerde been te zetten. Merkwaardig en volkomen onverantwoord trad deze KG rechter 𝐙𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐩𝐥𝐢𝐜𝐡𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐢𝐟𝐟𝐢𝐞𝐫 op. Het tussenvonnis was dan ook een partijdig vonnis tgv eiser KTI BV. KG Rechter Numann kwam met draconische ge- en verboden obv zijn foute vonnis. Mijn advocaat mr Huib Mars heeft dmv Affidavit expliciet bevestigd dat deze KG rechter welbewust een verkeerde gang van zaken gegeven. Grotere company wordt geholpen – duidelijk geval van corruptie.
  NB Ook bij de zitting bodemprocedure met vz mr JHPJ WIllems stelde deze vz dat de griffier nog een zitting had en 𝐯𝐫𝐨𝐞𝐠 𝐨𝐟 𝐢𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐛𝐞𝐳𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐚𝐝 𝐚𝐥𝐬 𝐝𝐢𝐞 𝐠𝐫𝐢𝐟𝐟𝐢𝐞𝐫 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐥𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐳𝐨𝐮 𝐠𝐚𝐚𝐧. Heel merkwaardig. Uiteraard heb ik expliciet duidelijk bezwaar gemaakt, maar die griffier moest van deze vz naar elders. Ook geval van corruptie – rechter wilde geen griffier.

  Ik heb mij beklaagd bij president mr Van Delden, die kon eea niet meer weerspreken. Echter mijn facturen voor corrupt optreden van mr EJ Numann, mr Josinne Fasseur-van Santen ea zijn door de landsadvocaat mr Tjittes voorlopig afgewezen. NB De oud Nat. Ombudsman mr Alex Brenninkmejer deelt mijn mening, dat NL geen rechtsstaat is. Het is jammer dat we ons niet meer tot hem kunnen richten.

  Like

 8. Haggis zegt:

  Ik heb het vaker aangeven maar hét bewijs dat Jasper de dader onmogelijk kan zijn is zijn haarkleur. Heb net nog het interview gelezen dat Marianne’s beste vriendin Aafie gaf aan het blad Viva. Daarin stelde Aafie dat zij een klein roodharig mannetje de rechtszaal zag binnen komen. Jan Vlug en Jan Verkaik benadrukten de daderschap van Jasper met het feit dan zijn dna ook overeenkwam met op Marianne gevonden haren. Die haren moeten ze direct na haar dood al hebben gevonden. Daarover werd tot 2013 nooit over gerept maar zijn haarkleur zou direct alle asielzoekers hebben vrijgepleit. Die hebben doorgaans altijd donkerbruin/zwart haar. Stilzwijgend onderzoek doen naar een roodharige verdachte of een kleinschalig DNA-onderzoek onder roodharigen doen zou in 1999 Jasper al als dader hebben kunnen aanwijzen. Als Jasper in 1999 daadwerkelijk als rossig-/rood-harige zou kunnen worden omschreven is helemaal het ultieme bewijs dat hij onschuldig is. Zijn joyride in 2008 maakte hem de meest geschikte ‘dader’ maar zijn haarkleur als de meest ongeschikte..

  Geliked door 1 persoon

  • meret zegt:

   Helemaal raak. Met het haartje uit bijv. de vuuraansteker konden ze al weten dat het om een roodharige ging. Ook was het toen al mogelijk om middels DNA de haarkleur vast te stellen. Een onderzoek onder een klein aantal roodharigen in de omgeving had Jasper er ook al uitgehaald. Kennelijk was een stukje windowdressing door met veel bombarie het grootschalig DNAonderzoek te starten, te aantrekkelijk om voorbij te laten gaan. Kijk ons eens flink zijn, kosten nog moeite gespaard om de dader aan te wijzen, die bij voorbaat al voor dit doel was uitgekozen.

   Like

   • van Tours zegt:

    Er is nog een mogelijk scenario, waarbij Jasper wel bij de verkrachting aanwezig was maar niet de moordenaar is. In dat geval wist Justitie al op dag één dat er een roodharige bij de verkrachting aanwezig was, omdat Faek dat bij zijn verhoor op dag één dat verteld heeft. Ik kan me althans niet voorstellen dat Faek niet gevraagd wie er allemaal bij waren. Het is de vraag of Faek de naam van de aanwezige roodharige wist, maar dat doet niet ter zake. Dan kunnen er inderdaad haren van Jasper op het lichaam zijn aangetroffen. Het verklaart ook waarom er een haartje in de aansteker is aangetroffen, maar dat levert tevens het bewijs op dat er meerdere mensen bij de verkrachting aanwezig waren en er van ééndaderscenario geen sprake kan zijn. Dat levert ook het bewijs dat de vindplaats niet het plaats delict is, maar dat MV daar gedumpt is. Ook dan is duidelijk dat het proces tegen Jasper een doorgestoken kaart is. Het verhaal van de aansteker werd met grote bombarie in de pers gebracht, maar verdween weer even snel toen duidelijk werd dat Jasper niet rookte en dus ook geen aansteker had en de aansteker in verband gebracht kon worden met asielzoekers door de inscripties op de aansteker. In dit mogelijke scenario is het ook logisch dat, als men de asielzoekers buiten schot wilde houden, ook Jasper buiten schot moest blijven. Toch kan ik kan me niet voorstellen dat er al vlak na de moord niet gezocht is naar wie die roodharige was.
    Men wist dus dat met het grootschalige DNA verwantschapsonderzoek iemand naar voren zou komen. Niet op basis van verwantschap zoals Wim eerder heeft aangetoond. Wel iemand die met zijn verleden chantabel was. Waarschijnlijk was zelfs de naam al bekend voorafgaande aan het onderzoek. Via de televisie is tijdens een uitzending redelijk vlak voor de arrestatie van Jasper, geponeerd dat MV meegegaan zou zijn met een man uit de buurt. Er is in dit mogelijke scenario dus geprobeerd de publieke opinie voor te koken op een dader uit de buurt. Het OM had wel een probleem. Er moest iets gevonden worden om aannemelijk te maken dat Jasper niet alles meer goed wist en dus werd verteld dat hij aan een psychische aandoening betreffende zijn geheugen leed, dat alles om discrepanties in zijn verklaring te kunnen uitleggen. Een veiligheid die nodig was, want zelfs als men iemand in de (veel te lange) tijd dat hij in “beperking” zat en geen bezoek van buiten mocht krijgen, zodanig bewerkt dat hij in het proces verteld wat zijn “verhoorders” hem willen laten vertellen, kan hij toch nog dingen vertellen die niet overeenkomstig zijn met het verhaal wat de “verhoorders” willen wat hij vertelt. Zoiets is er inderdaad. In de pers heeft justitie al vlak na de moord bekend gemaakt dat MV zowel vaginaal als anaal verkracht was. Jasper heeft “bekend” dat hij MV oraal (in de mond) en vaginaal verkracht heeft. Een verschil wat iedereen toch opgevallen moet zijn en waar ook de rechter naar gevraagd zou moeten hebben. Juist in dit mogelijke scenario komt naar voren hoe manipulatief en uitgekookt het OM in deze zaak gehandeld heeft om de waarheid maar te kunnen verbergen. Het proces-verbaal van het verhoor van Faek op dag één kan duidelijk bieden, maar ik vermoed dat dir PV ondertussen “verdwenen” is.

    Like

    • Christian zegt:

     Eigenlijk geloof ik er nog steeds niks van dat Jasper gestoken zou hebben terwijl verwurging veel minder risico geeft. Immers meteen mond gesnoerd. Jasper was er sterk genoeg voor. En zowel de anale verkrachting als het steken passen veel beter bij een islamitische misdaad. Jasper was hoerenloper. Die willen oraal en vaginaal. Dat patroon kent Jasper en komt hier ook weer naar voren. Dat hij bloed hoorde stromen kan juist opvallen als hij er bij was maar zelf niets deed. Kortom, aansteker, anaal verkracht, geen bloed op vindplaats, littekens van handboeien, pasje meegenomen en in Groningen geprobeerd, vindplaats die ook via een verharde weg van de andere kant bereikbaar is, auto meteen vernietigd, bloed op een jack, bewijs weggemoffeld, caravan die aanstekers verkocht en in porno en hoeren handelde, te veel om op te noemen. Het is duidelijk dat hier nu het stof neerdaalt, sprake is van overheidsingrijpen na een rampzalige misdaad.

     Like

 9. Marijke zegt:

  Heel goed, succes hiermee, ik steun de aangifte

  Like

 10. Haggis zegt:

  De laatste tijd wordt er door Pieter Postma veel beweringen van het OM weerlegd. Hoe zit dat dan met het volgende: Volgens het onderzoek van de politie zou er sprake zijn van 2 loopsporen het weiland in en 1 loopspoor weer terug. Dit moet pas vastgesteld zijn door de politie. Die arriveerde pas nadat vrienden (hoeveel?) en broer en vader van Marianne ook naar diezelfde plek zijn gelopen. En toch beweerden Peter r. de Vries en het OM dat er sprake was van 2 loopsporen heen en 1 weer terug. Dat werd zelfs verduidelijkt met een nietszeggende foto toen iedereen het weiland al weer uit was. De vader, broer en beste vriendin van Marianne weten dan toch ook dat die loopsporen onzin zijn?

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Moeder Maaike heeft dit in 2018 expliciet genoemd tegen Goos Kooistra. Dat de loopsporen onzin zijn en het bedrog van justitie bewijzen. Ook zei ze over het fietsverhaal: “Dat heb ik nooit geloofd, dat geloof ik nu niet en ik zal het ook nooit geloven”.

   Een bloemetje voor Maaike, de moeder van Marianne Vaatstra

   Een bloemetje voor Maaike, deel 2

   Like

  • Christian zegt:

   Volgens mij is Peter ergens tussen 2000 en 2010 voor het OM gaan werken. Plotseling draaide hij om in zowel Vaatstra als de Deventer Moordzaak. Het was in dezelfde tijd dat zijn dochter voor vluchtelingen is gaan werken. Het OM heeft niet als hoogste taak waarheidsvinding maar het landsbelang. Daarom lijkt deze zaak in de kern ook zo op de Hoogerhuis-zaak. Toen was het OM bang voor de socialisten en nu voor de anti-multiculturelen. Ook bij Hoogerhuis was er sprake van opzettelijke verdraaiïng en doofpot. Hoe dan ook, ik denk dat Peter omgekocht is voor een hoger belang. Dat loopsporenverhaal was overduidelijk gemanipuleerd met die loopsporen. En het NFI had toen al gelekt over de verwantschap tussen het gevonden DNA en dat van de Friesche bloedbank van Sanquin in Leeuwarden. Peter moest er een verhaaltje bij verzinnen en dat deed hij. Net als bij Hoogerhuis was het OM bang voor opstand en revolutie. Het is echt zo zwaar als ik het hier voorstel.

   Like

 11. Haggis zegt:

  Pieter, organiseer je nog steeds wandeltochten met uitleg over deze zaak?

  Like

 12. Wim Dankbaar zegt:

  Ook hier ging het al om een herenfiets, terwijl het een damesfiets was.

  Grappig ook dat geen enkele getuige zich heeft gemeld die Marianne rond 1:45 uur heeft zien fietsen. Verder opmerkelijk dat ze niet vragen naar getuigen die Marianne samen met Spencer en Wietze hebben zien fietsen. Dat gedeelte van de fietstocht is veel langer geweest. Met veel grotere kans op getuigen. (bebouwde kom, station Buitenpost etc). Kennelijk hadden ze niet de behoefte om te checken of het verhaal van Spencer en Wietze wel klopte.

  De familie Sletering: De wieg van het bedrog

  Like

 13. Gosse zegt:

  Kijk eens goed naar de ligging van de dam! Stel dat M. met een behoorlijke snelheid van de rotonde komt aanfietsen. Je moet dan haaks naar rechts afslaan over de dam, ergo je snelheid reduceren tot nagenoeg stilstand. Dan had Jasper haar ingehaald. Maar de dam was er niet….!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s