Voor het archief: Wes & Yo

Ik zeg al 2 jaar dat Wesley en Yolanthe niet uit elkaar gaan, niet gaan scheiden, omdat ze dat niet kunnen en niet mogen. Omdat ze een voorbeeld (moeten) zijn. Ik heb en krijg gelijk.  Met deze wel! Yolanthe, als Johan Derksen je een starfucker en een golddigger noemt, dan kun je hem toch ook ‘vrienden voor het leven’ maken? Heb ik dat ooit gedaan? Yootje, zijn wij dan niet vrienden voor het leven? Yolanthe, ik publiceer dit omdat ik dan straks kan zeggen: Zie je nou wel? Ik zei het toch? Yo, ik was de enige die al sinds 5 maart 2019 zei: Wes & Yo gaan niet uit elkaar. Of kun je nog iets verzinnen wat Wes nu weer geflikt heeft? Zoals met een dronken kop een auto vernielen? Tja, dat krijg je als jij niet meer op hem past!

“Het gaat niet om mij. Ik ben niet dé Yolanthe voor ze. Ik ben gewoon Yoyo, één van de vriendinnen uit de groep. We kunnen erg met elkaar lachen. We kunnen elkaar plagen, maar we kunnen ook serieuze – en soms ook heel confronterende – gesprekken voeren. Ik ben vaak genoeg even tot de orde geroepen wanneer ik weer eens in mijn eigen hopeloze droomwereldje belandde. Het is fijn om vrienden te hebben die je de realiteit laten inzien en je opvangen wanneer je het zwaar hebt. En hoe fijn is het om ook een goede vriendin voor anderen te kunnen zijn? Om met jouw liefde en steun de glimlach op het gezicht van je vriendin te kunnen terugbrengen?”

Ja Yo, ik ben echt obsessed met Yolanthe! Weet je waarom? Omdat ik een miljoentje kan verdienen aan een boekie over Wes en Yo! Yolanthe, we zijn toch slecht begonnen? Je ziet nu toch wel hoe lief Wim je vindt? Ach Yootje, 7 keer van Instagram geschopt worden door de mooiste vrouw ter wereld. Ben ik echt trots op hoor Yo! Je bent zo leuk! Yolanthe, een tattoo op je rug zetten en dan nog zeggen dat je van hem houdt, nadat hij je verknalt, dan ben je toch de mooiste vrouw ter wereld? Of ontleen je dat alleen nog maar aan FHM? Zelfs al ben je een dik lelijk wijf, een heks met een wrat op je neus, dan ben je nog mooi! Alleen al omdat je zegt dat je nog van Wes houdt. Maar je bent niet eens een heks, je bent het lekkerste wijf ter wereld! Doe nou niet zo bescheiden, Yo!

Yolanthe, zeg je nu eens dat je klaar bent met Wes? Of zeg je dat je nog heel veel van hem houdt? Daar schaam je je niet voor, Yo? Doe dan ook eens boter bij de vis!  Je bent echt een trut hoor! Yootje? Wie maakt je dan mooier dan Wessie? Wie is dan gvd the king of your queendom? Wat wil je nou? Je had ALLANG moeten zeggen: Wessie, ik probeer het nog wel een keer met je! Alleen al voor Xessie! Je ALLES! Als Wes je heeft verknald, zeg dan niet dat je nog van hem houdt! Waarom ben jij nou de mooiste vrouw van Nederland? DAAROM toch?
@yolanthecabau Als je zo goed kunt leren, neem je dan ook even Wes terug? Dan ben je echt good at anything. Je hebt al geleerd dat je geen grudges meer moet hebben? Als ik Wessie was, zou ik me geen zorgen meer maken. Hij heeft het al voor elkaar dat Yolanthe zegt: Ik lag op de grond van verdriet! En: Ik houd nog heel veel van Wesley. Yolanthe, als je nu zoveel verdriet van Wesley had, dan hou je toch nog van hem? Dat is zo mooi aan jou! Het lekkerste wijf, de meest gewilde vrouw van Nederland, die liefdesverdriet heeft? Yootje, je kunt toch ook zeggen: Voor Wes duizend anderen? Maar dat zeg je niet! En dan kan Wessie nog niet zeggen: Waar heb ik jou aan verdiend? Wat kan er dan nog misgaan? “That Yolanthe is still so good to me, I respect so much”. Daar is toch alles mee gezegd? Hoe kun je nu krachtiger verwoorden wat een mooie vrouw je bent?

“To all girls who no longer believe in fairytales or happy endings: You are the writer of this story. Chin up and straighten your crown, you’re the queen of your kingdom and only you know how to rule it.” Yolanthe, ga nou eens je kingdom rulen! Wie is je king dan? Als je je story zelf niet kunt schrijven, mag ik je dan helpen? Je weet toch wat ik wil? Je hebt iemand nodig die je vertelt wat een mooi wijf je bent! Van Wessie accepteer je het toch niet? Begin nou eens met te vragen of hij dit nog meent:

https://www.instagram.com/p/BfMAkeqArda/

“If people would only know 10% of how amazing you are. And I’m not even talking about your beauty. Your heart and soul, the way you do things especially how you think and the way you care for people and our world, the way you choose everybody before yourself blows my mind every day again. You are from a different world and I’m so grateful God chose you to be my wife. What ever happens in my life I know you will catch me. You are my world my everything. Thank you for always being there for me, for guiding me to be the best man I can be. Thank you for being the sweetest mother I’ve ever seen. How creative and funny and full of love you raise our sons. that makes me so proud. You make me proud! I love you sweetest woman I know.”

Yolanthe? Bezwijk nou even! Powervrouw! I know you will catch me! Yo, zeg Wes nu ook even dat hij me niet meer zulke domme boodschappen moet sturen:

Vraag hem maar wat hij zo goed begrijpt wat Wim bedoelt!

Heb je het mooiste wijf ter wereld, dat je verknalt, maar vervolgens zegt dat ze nog heel veel van je houdt! Ze pakt niet eens je geld! Waar ze recht op heeft, omdat jij zo stom was om in gemeenschap te trouwen! Wat moet je dan doen, Wes? Mij een beetje gaan uitfoeteren? Je had ALLANG moeten zeggen: Yootje, als je nog van me houdt, kunnen we dan ook niet bekend maken dat je me nog een kans geeft? Ik zeg toch: Het zal niet meer misgaan?

Wesley, zeg dan even tegen Yolanthe: Een mooiere vrouw dan jij vind ik nooit meer! Wat moet ik nu nog? 3 keer de mooiste vrouw van Nederland door FHM (For Him Magazine), de moeder van mijn kind, de pleegmoeder van mijn andere kind. Yolanthe? Neem je nu eens van me aan dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Als je niet van me kunt scheiden, wat doe je dan nog moeilijk? Heb ik nu nog niet mijn best genoeg gedaan? Moet ik dan nog harder schreeuwen dat ik je terug wil? Yolanthe, je hebt toch nog steeds ‘Te agradezco Dios por Wesley’ op je rug? Te agradezco Dios por Yolanthe, begrijp je niet? Yolanthe, ik kan helemaal geen andere vrouw meer krijgen met je portret op mijn buik! Wie wil mij nu nog hebben, zolang ik zeg dat ik Yolanthe terug moet hebben, koste wat kost? En dan zeg je ook nog dat je nog heel veel van me houdt? Beter kan ik het niet krijgen toch? Hey Wes, misschien moet je eens tegen Yo zeggen: I love you more!

@wesleysneijder Wesley, wat maakt je nu een grotere LUL? Dat je de mooiste vrouw Nederland verknalt? Of dat je haar nog steeds niet hebt kunnen laten zeggen: Ik probeer het nog wel een keer met je Wessie! Jezus Mina, wat ben jij een slapjanus! Wessie wil altijd winnen, maar nu is hij te bang dat zijn vrouw zegt: Ik hoef je niet meer! Haal je dat bord voor je kop nu even weg, Wes? Je bent echt een lul hoor! Elke vent wil Yolanthe wel hebben! Maar ze zegt dat ze nog steeds van je houdt? Ze is nog steeds met je getrouwd? Ben je niet bang dat ze verliefd wordt op een ander? Wat moet je dan doen, winnaar? Wie is nou je Champions League Cup? Kan je tegen die Cup ook zeggen: Ik vind je leuk, hoe vind je mij? Of krijg je dan geen antwoord? Van Yolanthe wel hoor!

@yolanthecabau Yolanthe, heb jij nooit geleerd dat wat je begint je moet afmaken? Doe dan ook even afmaken met Wesley! Of zeg je nu nog: Nee Wim, dat kan ik niet omdat Wes het heeft verknald! Waarom zeg je dan dat je nog heel veel van Wes houdt? Dan kun je toch ook wel zeggen: Wessie, we proberen het nog een keer met elkaar! Yootje, ga me nu niet vertellen dat je vrijgezel bent, want je bent hartstikke bezet. Ik vind je echt irritant hoor! Je had allang moeten zeggen: Wesley, als ik zeg dat ik nog van je houdt, wat doe je dan nog moeilijk? Yolanthe, JIJ doet moeilijk! Je moet zeggen: Ik ben een voorbeeld!  Als je nu nog niet begrijpt dat ik samen met jou onze zoon wil opvoeden, dan ben je echt een nitwit! Je zegt het toch zelf Yo? Wessie zegt toch dat zijn grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen? Ach, en dan doet Yolanthe nog steeds of haar neus bloedt? Maar ze zegt wel dat ze nog van Wessie houdt? Dagelijks met hem spreekt? Zijn beste maatje is? Zeg dan ook dat je hem nog een kans hem geeft. Anders ben je geen powervrouw hoor!  De mooiste vrouw van NL met een schattige kleuter en een vader die van de daken schreeuwt dat Yolanthe de liefste moeder van NL is. Yootje kan nog steeds niet zeggen: Ik probeer het nog wel een keer? Echt irritant!

Yolanthe? Xessie is nog steeds niet oud en bijdehand genoeg om te zeggen: Luister eens mama, het zit zo en zo! Heeft hij nu als eens gevraagd: Mama, jij houdt toch nog van papa? Yolanthe, als je hem een goal laat scoren dan tikt hij toch op zijn voorhoofd? Wes, je kan niet altijd winnen! Maar Xess wel! Je hebt toch volwassen vriendinnen Yolanthe? Kunnen die dan niet zeggen: Yolanthe, met Wesley heb je echt je man! Zien die dan niet de effort van Wesley? Of zeggen die: Hou je poot maar stijf, Yo!  Het is echt een klootzak! Nou Yolanthe, IK vind Wes GEEN klootzak! Ik vind hem een voorbeeld!

Wesley, je bent zo stom! Begrijp je nu nog niet dat Yolanthe je nog een kans geeft? Je was 11 jaar geleden toch ook zo stoer om haar te bellen met de boodschap: Jij wordt mijn vrouw? Jij blijft mijn vrouw, begrijpt ze zeker niet? Kijk Wes, vraag haar dan even: Waarom zeg je dan nog dat je van me houdt? Waarom ben je nog zo goed voor me? Je snapt er helemaal niets van! Kijk Wes, als je nu zo graag wil duidelijk maken dat Yolanthe de mooiste vrouw ter wereld is, dan hoef je toch alleen maar te zeggen: Yolanthe houdt nog steeds van mij! Wat ben je dan een zak? Dan kun je Yolanthe toch ook wel claimen? Wanneer was ze nu mooier? 11 jaar geleden of nu? Nu heb je een kind met haar! En ze wordt alleen maar mooier! Als je haar nu nog verknalt, dan begrijp je toch wel dat je als een malloot de gescheidenis in gaat? De record international die de mooiste vrouw van NL verknalde? Yootje, dat doe jij je kind toch niet aan? Weet Xessie al dat zijn vader je op handen draagt? Die kan toch al zeggen: Luister mama, het zit zo en zo! Zonder papa was ik er niet geweest! En ik ben nog de enige liefde van je leven? Nou mama, papa houdt ook van mij! Maar jij niet meer van papa? Waarom ben ik dan zo’n vrolijk kind? Zeker omdat je me opzet tegen papa? Zeker omdat je zegt dat je niet meer van papa houdt? Hahaha!  Nog een paar jaar erbij, dan is hij bijdehand genoeg om te zeggen: Mama, wat ben jij toch dom!

Yolanthe, waarom zegt Wes nooit meer dat je een bloedlekker wijf bent? Hij kletst alleen maar over dat je zo’n goede moeder bent. Dat je voor hem zorgt! Zonder jou had ik hier nooit gestaan, bla bla bla! “Not talking about your beauty!” Wesley, word je dan niet meer bloedgeil van Yolanthe? Wij wel hoor! Wil je haar niet meer verslinden? Dan is het wel dood hoor! Kun je beter de scheiding gaan regelen. Word nou eens boos op al die commentaren dat je zo’n domoor was om Yolanthe te verknallen! Zeg nou eens: Ik heb Yolanthe niet verknald! Hoe heb ik haar dan verknald als ze nog steeds mijn vrouw is? Wessie? Dan begrijp jij nog niet wat je moet doen? Zit je nu nog steeds te wachten op een reactie van Yolanthe? Ik houd nog heel veel van Wesley, daar heb jij niet genoeg aan? Durf je dan helemaal niks meer? Is ze nu opeens out of your league? Wes, als je vindt dat je Yolanthe niet meer verdient, geef haar dan weg!   Man man, dat je haar nu nog niet hebt teruggehaald!  Niks forceren hoor!

Dat is zo leuk Yo! Zelfs als je niet je best doet om sexy te zijn, zeggen de media nog: Yolanthe ligt er weer heerlijk bij! Je kan echt niks meer fout doen! Waarom blijf jij eigenlijk op 1,3 miljoen volgers steken? Meer dan André Hazes. Nederland wordt te klein voor jou. Yolanthe, hoelang laat je nog toe dat ze je de ex-vrouw van Wesley noemen? Als het boek Yolanthe nu in de schappen staat, welke cover wil je dan? Deze?

https://www.nu.nl/achterklap/2690749/yolanthe-en-wesley-nemen-samen-bijbeltattoo.html

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe en Wesley zich met inkt laten versieren. Yolanthe heeft ‘Te Agradezco dios por Wesley’ – ik dank God voor Wesley – op haar lichaam laten zetten.

De liefdesverklaring staat onder haar schouder en loopt tot haar middel. “Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben”, zei de voetbalvrouw over de tatoeage.

Wessie, lul! CABWOW!

Wesley, waarmee ben je nu dommer? Dat je Yolanthe verknald hebt of dat je haar nog niet “officiëel” terug hebt?

@wesleysneijder Wesley, als je droomvrouw zegt dat ze nog heel veel van je houdt, er nog veel liefde en respect is, wat moet je dan doen? Het is “onze” droomvrouw ook hoor! Alleen wij hebben geen Te agradezco Dios por Wesley op haar rug staan! Wij zijn ook niet met haar getrouwd.  Wij hebben ook geen kind met haar.

Wessie, waarom laat je het nog toe dat ze Yolanthe je ex-vrouw noemen? Word nou weer eens boos met je opvliegende karakter. Zoals ook op mij!

Yolanthe, begrijp je net als Wes ook zo goed wat Wim bedoelt? Hoe lang is dit nu al weer geleden?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/01/21/yolanthe-wanneer-kom-je/

Als je nu googelt op “Yolanthe Wesley” wie begrijpt dan nog waarom die twee nog niet hebben aangekondigd dat ze het nog een keer met elkaar zullen proberen? Wesley en Yolanthe, begrijpen jullie waarom ik het irritant begin te vinden? Je mag best de tijd nemen hoor, maar is ruim twee jaar niet een beetje lang? Jezus Wesley, een voetbalwedstrijd duurt toch ook maar 90 minuten? Zeg je dan ook dat je niks moet forceren? Brazilië-Nederland 1-2, kon je toch ook?

En dan te bedenken dat Wesley het WK 2010 wilde verlaten vanwege de beledigingen naar Yolanthe door Johan Derksen, waarmee ze nu “vrienden voor het leven” is.

Wesley? Wie heeft nu je boek uitgegeven? Denk je niet dat een boek met Yolanthe het nog beter zal doen? Yootje, je kunt het zelfs goedmaken met Johan? “Jij mag altijd bij me langskomen.” Ga dan bij hem langs! Het is wel zeker dat hij je wat vaderlijke adviezen kan geven. Meisje, pak zijn geld nu maar! Een huwelijk is kapitaalvernietiging! Hahaha!

Wesley? Drie keer de mooiste vrouw van NL volgens FHM? “Te agradezco Dios por Wesley” op haar rug? Een schattige kleuter met haar? De lieve pleegmoeder van je andere kind? En nu zit je al twee jaar te janken dat je haar koste wat kost terug moet hebben? Je vistte toch naar een reactie van Yolanthe? “Ik houd nog heel veel van Wesley”. “Wesley zit in mijn hart”. Zijn dat geen reacties dan? Maar niks forceren hoor, Wesley! Ben je bang dat ze terug zal komen op haar reacties? Niemand kan in de toekomst kijken? Ook Yolanthe niet? Wat lul je nou nog met deze reacties van Yolanthe? Weet je echt heel goed wat Wim bedoelt? Of ga je nu aangifte tegen me doen? Wesley, als jij mijn hulp niet nodig hebt, laat het dan eens zien! Yolanthe, Ik word boos hoor! Als je nu nog niet kunt zeggen: Okay, Wessie, we proberen het nog wel een keer, dan ben je een kutwijf! Jij snapt er ook niets van! Je kunt toch niet zeggen dat je nog verliefd kan worden op iemand anders, en ondertussen dat je nog heel van Wesley houdt? Met hem getrouwd blijven? Godvergeme, als je nu nog niet snapt wat je de mooiste vrouw ter wereld maakt! Ik dacht dat jij een powervrouw bent? Een powervrouw zegt: Lieve Wessie, zoals jij mij versiert, kan niemand het! Wie heeft hier nu altijd de broek aan gehad? Je bent toch een voorbeeld? Als Wessie het niet kan, kan jij het toch wel?

Ach Yolanthe, als Wes nu afgedaan heeft, kom dan eens door! “De liefdesverklaring staat onder haar schouder en loopt tot haar middel. “Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben”, zei de voetbalvrouw over de tatoeage. Kijk Yolanthe, begrijp je ook de liedesverklaringen van Wes? Of staan die niet voor eeuwig op Google? Kan hij je portret op zijn buik uitwissen? Ja, dat kan misschien nog wel! Maar dit krijg je nooit meer van Google af:

“Wesley wil Yolanthe terug”

Yolanthe, als jij Wes niet terug wilt, dan moet je niet met van die rare boodschappen komen! Als ‘ik houd nog steeds van Wesley, ik spreek hem dagelijks, er is nog veel liefde en respect.’ Dan moet je gewoon eens de scheiding regelen! Dan ben je weer vrij toch? Dan is de mooiste vrouw van NL weer beschikbaar! Je kunt vast nog wel een leuke stiefvader voor Xessie vinden. Of begrijp je net als Wes ook heel goed wat Wim bedoelt? Vraag Wessie nu even: Ben ik niet meer je droomvrouw? Ben ik alleen maar de droomvrouw van de rest van Nederland? Zullen we aangifte tegen Wim doen?

Yolanthe, lig je nog steeds op de grond van verdriet? Omdat Wes je bedrogen heeft? Je ziet echt niet hoe Wes terugkomt? Wij willen je wel troosten hoor! Een arm om je schouder leggen. Dat doet Wes niet meer toch? Hey Wes? Ben je nu nog steeds bang dat Yo zegt: Ga weg Wes! Ik moet jou niet meer! Je hebt me verknald! Het komt niet bij je op om te vragen: Waarom zeg je dan dat je nog heel veel van me houdt?  Waarom zijn we dan nog getrouwd? OMG, Wessie, hoeveel heb jij nodig? Ik dacht dat je verstand had van vrouwen?

Wesley? Heb je nu al eens tegen Yo recht in haar smoel gezegd dat ze de mooiste vrouw ter wereld is? Of Ik hou van jou? Of staat dat alleen maar op je arm? Zeker bang dat ze je niet meer gelooft? “Not talking about your beauty!” Waarom dan niet Wes? Wat zeg je nu eigenlijk, Wes? Ik word niet meer geil van jou? Maak andere kerels maar geil? Voor mij is alleen nog maar belangrijk dat je zo’n goede moeder voor mijn kids bent? Dat ik respect voor je heb omdat je nog zo goed voor me bent? Waarom dook je dan met andere wijven de koffer in, Wes? Och, en nu kun je Yolanthe niet meer verslinden, omdat je teveel respect voor haar hebt? Je hebt geen recht van spreken meer? Yolanthe? Waarom neem jij niet het heft in handen? Als je niet meer geil van me wordt, kunnen we toch beter scheiden?  Dan is het wel klaar hoor, Wes! Er zijn genoeg andere mannen die WEL geil van me worden! Maar het vervelende is, ik word alleen maar geil van een man waarvan ik weet dat die van me houdt. Die me verovert. En bij jou weet ik dat nog niet, Wes! Hahaha! Wessie, als je nu een fotootje van ons op de achtergrond ziet, waarom zeg je dan niet tegen mij dat je me terug wilt? Waarom moet ik dat in de media lezen? Je kunt toch wel tegen mij zeggen dat je van me houdt? Dat doe ik toch ook naar jou? Of doen we dat alleen maar in de media? Wessie, denk je nu echt dat ik zo moeilijk ben? Als je me nu vraagt: Zullen we even aankondigen dat we bij elkaar proberen te blijven? Wat zeg ik dan? Wat kan ik dan? Als je nu weet dat ik zeg dat dat ik je nog best wel leuk vind? Wessie, ik had anders toch allang onze scheiding bekend gemaakt?

@yolanthecabau “Friendly reminder: You can be strong and soft at the same time.”

“Darkness cannot drive out darkness. Only light can do that! Hate cannot drive out hate. Only love can do that!”

Yolanthe, als je nu zoveel te vertellen en te inspireren hebt, gaan we dan een boekie schrijven? Zal Wessie toch ook wel leuk vinden? Doet hij mee?

Yolanthe, als je nu zo graag wilt vertellen, waarom doen we dat dan niet in een boek? Kunnen we gelijk vertellen waarom je bij Wessie blijft. En waarom Wessie je koste wat kost terug moest. Of ben je dan bang dat je niet meer de mooiste vrouw ter wereld bent? 1.3 mijoen volgers op Instagram, maal 1 euro, is al 1,3 miljoen euro. Maar ik denk dat ik wel wat meer boekies dan 1,3 miljoen kan verkopen hoor! Vooral met de vertalingen in het Spaans, Turks en Engels. Yolanthe, luister nu eens naar Wim! Denk nu eens met me mee! Hoe moet het heten? Yolanthe of Wes & Yo?  Als je nu zegt dat je nog heel veel van Wessie houdt, dan is die laatste titel toch beter? Kan Wessie ook eens duidelijk maken waarom je de mooiste vrouw ter wereld bent. Yootje? Je kunt toch helemaal niet meer van Wessie scheiden? Hoe kan dat dan? Doe nou eens normaal!

Yolanthe, je bent toch een powervrouw? Zeg dan eens dat je Wessie terugneemt! Weet ik veel hoe dat moet! Hij komt maar naar LA! Of hij blijft in Nederland. Zoek het uit!  Poen zat om heen en weer te vliegen! Wat ga je nu met je restaurant doen Yo? Wat je begint moet je afmaken! Doop de naam nu eerst eens om naar Wes & Yo! Dat kan nu toch wel? Of moeten we nog steeds geloven dat Wes & Yo game over zijn? Och, waarom lees ik dan dat Wessie en Yootje nog steeds van elkaar houden? Heb je een manager nodig voor je restaurant, Yo? Dat kan ik wel hoor! Yolanthe? Je wilt nog steeds niet scheiden? Je blijft nog steeds met hem getrouwd? Je wilt zijn poen niet? Je zegt zelfs dat je nog heel veel van hem houdt? Yootje? Wie kan jou dan duidelijk maken dat je de mooiste vrouw ter wereld bent?

Ben ik nou meer obsessed met Yolanthe? Of Wes? Ik zeg toch niet: Ik moet Yolanthe terug? Hey Wes, dat Yolanthe een mooie vrouw is, daar zijn we het toch wel over eens? Je begrijpt dus wel wat Wim bedoelt? Het is toch JOUW vrouw?

Weet je wat ik irritant vind Yo? Dat je alle fotootjes van Wessie, al of niet met Xessie, hebt verwijderd. Maar je houdt nog wel van Wessie? Dat is toch dom Yo? Je kunt je verleden toch niet wissen?

Het leuke van Wessie en Yootje is dat ze allebei kunnen zeggen hoe dom ze zijn. Aah, Wim mag niet zeggen dat de liefde sterker is dan ooit sinds de “breuk”?

Nee Wim, we kunnen het zelf wel! Laat zien dan!

Plagen is affectie! Yootje, vraag nu eens aan Wessie: Kun je een mooiere vrouw krijgen dan ik? Wessie, vraag nu eens aan  Yootje: Kun je een mooiere man krijgen dan ik? Bijna dagelijks spreken jullie elkaar? Langs elkaar heen zeker? Hahaha!

Yolanthe, als je nu drie keer gekozen bent tot de mooiste vrouw van Nederland, waarom lag je dan op de grond van verdriet als je mannetje je verknalt? Waarom zeg je dan niet: Voor jou duizend anderen? Ben je dan zo zwak? Want Wessie heeft het toch helemaal niet over je beauty? Die zegt toch alleen maar dat je nog zo goed voor hem bent? Dat je zo’n lieve moeder bent? Dat je met hem getrouwd blijft? Dat je zijn geld niet pakt? Dat je geen wraak neemt? Yootje? Kan je dat weerstaan? Als je nu zo op de grond lag, sta je dan ook eens op? Wie is nu gvd de powervrouw? Wat kun je nu nog? Met een mannetje die je naar de hemel schiet? Arme gewonde, versmade Yootje!

Yolanthe, als Wes nu toch miljoenen bespaart omdat je niet van hem gaat scheiden, kunnen we dan ook niet nieuw leven in jullie restaurant blazen? Wim weet wel hoe dat kan hoor! Wim maakt er wel iets moois van! Samen met Marina! Yolanthe, begrijp je nu even dat het zonder jou niets wordt? Het is toch begonnen vanwege de “epic love” between Wes & Yo? Hahaha, de epic love is er zeker niet meer? Wessie, dombo, ik hou nog heel veel van je! Meer epic kun je het niet maken hoor!

Yolanthe, als je nu kunt zeggen dat je nog heel veel van Wes houdt, dan kun je toch ook wel even doordrukken? Kijk Yootje, Wes zegt al overal waar hij kan, dat hij je per se terug moet hebben! En je antwoord? Wessie, ik houd ook nog best wel van jou! Wat doe je dan nog moeilijk? Yootje, als je dit nu weet, waarom zeg je dan niet: Kom maar weer Wessie! Ik probeer het nog wel een keer met je. Laat maar zien dat het niet meer mis zal gaan! Yolanthe, waarom ben je nu zo’n mooie vrouw? Moet Wim het dan helemaal voor je uitspellen? Wat ga je dan doen Yo? Met een kleuter van 5 jaar en een vader die je mooiste vrouw ter wereld maakt? Wat wil je dan? Ook weer een statistic van gescheiden ouders met een jong kind? Lekker voorbeeld hoor Yo! Nou doe maar hoor Yo! Wel leuk als wij je nog kunnen versieren. Dat kan toch helemaal niet als je zegt dat je nog van Wessie houdt? Yolanthe, ga nu eerst even van Wessie scheiden! Doe nou even geloofwaardig maken dat de mooiste vrouw ter wereld weer vrijgezel is! Wesley, slappe zak! Kun je Yolanthe nu nog niet claimen? Wat heb je dan nog meer nodig? De mooiste vrouw, de moeder van je kind, die nog steeds van je houdt? Zit je nu nog steeds te wachten totdat Yolanthe zegt: Ik neem je wel terug? Of onderneem je zelf eens actie? Kun je de koe niet meer bij hoorns vatten? Nog steeds wachten totdat Yolanthe dat doet? Dat heeft ze toch al gedaan? Dekstier!

Wesley, heb je Yolanthe nu al recht in haar smoel gevraagd: Blijf je mijn vrouw? Ik snap het echt niet hoor! Wat zegt ze dan? Kun je dat ook even delen met de roddelbladen? Twee jaar geleden zei je al tegen mij: Maak je geen zorgen Wim: Met Yolanthe en mij komt het helemaal goed! Toen had ze nog niet gezegd: Ik houd nog heel van Wes! Nu wel! Wesley, moet je dan niet even aankondigen dat het helemaal goed komt? Of moet Yolanthe dat doen? Of samen? Jullie zijn de laatste tijd wel een beetje stil toch? Stilte voor de storm zeker? Och, het is zeker heel moeilijk om het goed te maken? Zoveel pijn om te helen? Maar wel met elkaar getrouwd blijven! Wel in de media zeggen dat jullie heel veel van elkaar houden! Elkaar alleen maar de hemel in schieten! Echt belachelijk hoor! Het is nog steeds niet goed? Hahaha, you guys get crazier all the time! Zeg Wes, als Yolanthe niet je vrouw blijft, zeg je dan even dat ze de scheiding heeft aangevraagd?  Of moet ik haar vertellen dat ze dat niet kan? Wesley, als Yolanthe nu op haar rug zet: Te agradezco Dios por Wesley, “Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben”. Wat snap je dan nog niet? Je snapt zeker wel dat je nog een mooiere vrouw kunt vinden? Een vrouw die je verknalt, die dan nog steeds zegt: Ik houd nog wel Wesley? Het lekkerste wijf van NL! De moeder van je kind. Wesley? “That Yolanthe is still so good to me, I respect so much!”  Zou ik maar respecteren, Wes! Je bent toch een winnaar? Forceer je het dan ook even? Of durf je Yo nog niet te vragen: Als je nu toch nog van me houdt, mag ik dan ook zeggen dat je mijn vrouw blijft? Wesley, dombo, als ze nu nog niet van je gescheiden is, neem dan eens je recht in eigen handen! Vraag dan eens: Wat wil je nu Yo?

Wesley, lafaard, pak nu eens je eigen telefoon!

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Zeg dan eens recht in mijn smoel dat ik te obsessed met Yolanthe ben. Jij niet zeker? Ik zeg toch niet in de media dat ik Yolanthe koste wat kost terug moet hebben? Ik had haar toch niet? Jij wel! Hey Wes, je bent zo slap! Je kunt alleen maar in de media zeggen dat je Yolanthe terug wilt? Niet in je dagelijkse gesprekken met haar? Zeg Wessie, als je dan in de media leest dat Yo nog “heel veel” van je houdt, kun je dan nog niet tegen Yo zeggen:  Waarom maken we het dan niet goed? Dat wil je toch? Yo zeker niet? Wat een gestuntel!  Wessie, je bent de meest verwende man van NL, met de mooiste vrouw van NL!  Heb je het nu nog niet voor elkaar om Yo terug te krijgen? Als je nu zo goed begrijpt wat Wim bedoelt, waarom heb je het dan nog niet voor elkaar? Ze zegt toch dat je de enige bent? Heb je stront in je ogen? Een bord voor je kop? Wat begrijp je niet? Twee jaar na de “breuk” is ze nog steeds met je getrouwd? Zegt ze ook nog dat ze nog van je houdt? Oh? En dan heb je niet de mooiste vrouw ter wereld? Kijk Wes, dit is niet zo lang geleden:

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Jezus man! En dan blijf je stil? Moet zeker van Yolanthe? De powervrouw! Wes, hou effe je bek! Nou Wes, ik krijg toch wel gelijk! Wes & Yo uit elkaar kan niet meer!

Kijk Wes, als je stil blijft nadat Yolanthe in de media zegt dat ze nog steeds van Wessie houdt, dan moet je eigenlijk de vlag willen uithangen! Dat doe je niet, en dat kan alleen maar omdat Yolanthe je het vooralsnog verboden heeft. Nu is het nog duidelijker wie de broek aan heeft. Wes, als je nu in de media en in een boek schreeuwt dat je Yolanthe terug moet hebben, dan wil je toch ook zeggen: Kijk nou jongens! Ze houdt nog van me! Dat doe je niet! Hoe zou dat nou komen? Mag nog niet van Yolanthe. Wes, wanneer mag het nu wel?

wesenyotogether2

Yolanthe, lekker plekkie hoor!

https://www.youtube.com/watch?v=zbsUuoKlGRY

Yolanthe, als jij niks kunt afmaken, zoals je restaurant enzo, mag ik het dan doen? Hoelang houdt je je huwelijk met Wes nu nog on hold? Zet je er nu eens een streep door? Breng je de discoriem uit de jaren 70 weer in de mode? Yootje, de mouwen van je jasje zijn te lang! Wordt zeker ook mode?

De goeie ouwe tijd:

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2021/05/famsneijder.jpg

Yolanthe, die Wessie is wel stil de laatste tijd. Wil hij niet meer zeggen dat hij je terug wil? Zeker stilte voor de storm? Wat heb je hem nu gezegd? Wessie, hou je bek nu effe met je grote mond! Ik kom echt wel! Heb nou effe geduld! Ja maar Yolanthe, je begrijpt toch ook wel dat ik wil zeggen dat je bij me blijft? Wanneer mag dat nu eens?

Yolanthe, dat dualisme tussen ons is toch wel heel erg leuk? Je vindt me een plaaggeest en toch ook weer niet! Want je weet wel dat ik gelijk heb. Of hoe kan jij nu nog uitleggen dat je van Wes gaat scheiden? De man die je verknalt, maar toch van je krijgt te horen dat je nog heel veel van hem houdt? Ach Yootje, begrijp je dan niet hoe mooi je dat maakt? Dat valt echt in het niet bij 3 x FHM hoor! Een lekker wijf is veel minder belangrijk dan een devoted wife! Yolanthe, wanneer geef je nu eens toe dat je beide bent? Je moet eens wat minder bescheiden worden! Je bent wreed! Vraag nu eens aan Wessie: Kun je ooit een mooiere vrouw krijgen dan ik? Nee Yolanthe, dat kan ik niet! Want je bent het lekkerste wijf, sorry mooiste vrouw van NL én de moeder van mijn kind! Maar nu we dat toch bespreken, kun je dan ook even zeggen dat je mijn vrouw blijft? Waarom geloof je me niet meer? Ik zeg toch dat het niet meer mis zal gaan? Yolanthe, als we nog steeds getrouwd zijn en jij houdt nog van me, wat doen we dan nog moeilijk? Ik begrijp wel wat Wim bedoelt!

Yolanthe, als Wes nu in de media schreeuwt dat je de mooiste vrouw ter wereld bent, dan mag je toch niet meer zeggen dat het over is? Zeg dan niet dat je nog van Wessie houdt! Doe dan normaal Yo! Weet je wat Yo? Als je nu weer in Nederland bent, nodig me dan even uit! Zal ik je even de oren wassen! Als je in Nederland bent kom je toch ook naar Herculeslaan 184? Kunnen we daar dan een afspraak maken? Heb je nog een oppas nodig voor Xessie? Voor als jullie uit eten gaan? Of doen Barry en Sylvia dat wel? Of maak je gewoon thuis je spaghetti met gehaktballetjes? Die kan Xessie nu toch ook wel draaien? Snijdt Jessey wel de uien en de champignons!

https://www.youtube.com/watch?v=d1ZgtTqe4tE

Yolanthe, ik vind je zo zielig! De mooiste vrouw van Nederland, die verzaakt en versmaad wordt door haar Wesley. Hahaha! Wie maakt je dan mooier dan Wes, Yo? Je kunt niet eens zeggen: Wes, klootzak, je hebt me verknald! Je zegt: Ik houd nog heel van van je, Wes! Godvergeme, ben je dan niet de mooiste vrouw? Zeg Yootje, als je Wes niet meer wilt, dan willen wij je wel hoor! Maar zolang je met Wes getrouwd bent en je nog van Wes houdt, kunnen wij toch niks doen? Yootje? Begrijp je dan niet hoe mooi je bent? Wie kan nu ooit nog een tattoo op je rug krijgen? Wie kan nu ooit nog een kind van je krijgen? Wie kan nu ooit nog van de daken schreeuwen dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Wie kan nu ooit nog zeggen dat hij de domste man ter wereld was? Yolanthe, je bent toch een powervrouw? Je bent toch een voorbeeld? Zeg Yootje, ben je een voorbeeld als je gaat scheiden van een kleuter van 5 en een man die publiekelijk zegt dat je de mooiste moeder bent? Yolanthe, je gaat niet scheiden! Zeg dat dan ook!

Yolanthe, wie wil er nu niet een vrouw die meermaals gekozen is tot de mooiste vrouw van NL? Of was het nu de meest sexy vrouw?  Hey Wessie, die vrouw zegt ook nog dat ze nog heel veel je houdt! En dan heb je het na twee jaar nog niet voor elkaar dat je mag zeggen dat ze je vrouw blijft? Ik dacht dat jij een winnaar was? Als je Yo zo graag terug wilt, waarom heb je dan nog niet gezegd: Kom nu Yo! Je houdt toch nog van mij? Waarom dan Yo? Ik zeg toch dat het niet meer mis zal gaan? En jij zegt dat je nog heel veel van me houdt? Waarom kunnen we dan niet aankondigen dat we het nog een keer proberen? Zeg Wessie, als je morgen weer skypet met Yolanthe, zeg dan effe: Ik hou van jou! Wie weet wat je terugkrijgt! Ja Wessie, dat ik nog van je houdt, zeg ik alleen maar in de media. Niet recht in je smoel!  Dombo!

@wesleysneijder Wesley, in Villa Oranje op Ibiza met je boezemvrienden, ben je nog steeds te dik. Ik dacht dat je met de Cabaulifestyle bezig was? Trim dat buikie er nu even af. Zo wil Yolanthe je niet terug hoor! Zeggen Mark, Dirk en Johnny off camera ook tegen je: Wat ben jij stom Wes! Zeg je dan ook: Komt helemaal goed boys!

Yolanthe, sprinkle kindness like it’s confetti. Heb je nu ook al tegen Wessie zelf gezegd: Ik houd nog best wel van je? Of doe je dat alleen in de media? Is dat geen oneindige kindness dan? Yootje? Hoe kan het dan nog mis gaan?

Wesley, waarom lezen we niet meer: Wesley gesignaleerd met Gaby Blaaser? Wesley heeft het heel gezellig met Nikkie Plessen? Emma Heesters de nieuwe vlam van Wesley Sneijder? Nu heb je al twee jaar lang wél discipline? Wat ben je nu voor slappe zak? Zegt Yolanthe eindelijk weer eens dat ze nog van je houdt, kun je haar nog niet claimen? Als je dan zo’n winnaar bent, kun je toch ook wel zeggen: Kom hier Yootje, je bent van mij! Kappen met moeilijk doen! Je zegt zelf dat het je grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen! En nu mag je nog steeds niet zeggen dat je het voor elkaar hebt? Wie heeft er dan de broek aan? Yolanthe? je vond het toch zo leuk om veroverd te worden?  Jij wordt mijn vrouw! Jij blijft mijn vrouw, val je niet meer voor?

Yolanthe, je moet eens een standpunt innemen! Dat doen powervrouwen toch? Dus of scheiden van Wes, of zeggen dat je het nog een keer gaat proberen! Je kunt niet zeggen dat je nog heel van hem houdt en dan toch nog gaan scheiden! Snap dat dan! Hoe weten we nu dat je zijn poen niet hoeft? Van Wes toch? Hoe weten we nu dat Wes je niet kwijt wil? Van Wes toch? Hoe weten we nu dat Wes & Yo nog niet gescheiden zijn? Van Wes toch? Ach, en dan weten we ook dat Yootje nog steeds van Wessie houdt? Van Yo toch? Dan ben je dus veel meer dan 3 x het lekkerste wijf van NL!  Yolanthe? Dan moet je toch zeggen: Kom maar weer Wessie! Ben je nou een kutwijf of een powervrouw? Je zoontje met Wes in het zonnetje zetten, maar Wes negeren? Dat kan niet hoor! Je ligt toch niet meer op de grond van verdriet? Of zeg je nu nog steeds dat je te zwaar gewond bent door Wes? Zeg dan niet dat je nog van hem houdt! Lekker versierbaar ben je dan! Andere kerels kunnen het zeker beter?

Yolanthe, ik vind die Wessie zo mooi! Dat hij zich nu zo stil houdt. De regie aan Yolanthe over laat. Zoals altijd! Yolanthe heeft altijd de regie! Zelfs in de keuken.

https://www.youtube.com/watch?v=d1ZgtTqe4tE

Het lekkerste wijf van NL, dat je een kind geeft en ook nog kan koken. Een carrière voor zichzelf heeft. Die je met Rummykub verslaat. Wat wil een man nog meer? Yolanthe, wat ben je toch een slechte vrouw! “Te agradezco Dios por Wesley”.  Beter komen ze niet hoor, Wes!

Yolanthe, je bent de mooiste vrouw! Met je tattoo op je rug! Met je PUBLIEKE uitspraken dat je nog steeds “heel veel” van Wesley houdt!  Wessie? Waarom kapitaliseer je daar niet op? Hoeveel heb je nodig? Man man, wat zit jij onder de plak! Mag je dan nog steeds niets zeggen: Godverdomme Yo, Nu gaan we even zeggen dat we bij elkaar blijven! Wesley, dombo, doe dan aangifte tegen mij!

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Wesley, lul! Je hebt het voor elkaar dat Yolanthe zegt dat ze nog van je houdt! Je wilt haar toch terug? Je begrijpt toch heel goed wat Wim bedoelt? Nog niet goed genoeg! Yolanthe, wees jij dan even de powervrouw! Ben je nu nog niet gesmolten? Van wie krijg je dat dan nog? Een man die van de daken schreeuwt dat hij Yolanthe koste wat kost terug moet! Ach, en Yootje houdt nog van Wessie? En dat is geen sprookje?

Yolanthe, als Wes nu Xaxa restaurant weer gaat openen, komen je legendarische gehaktballetjes met spaghetti dan wel op het menu? Yootje, help je hem nu even? Heb je hem al gezegd: Zonder mij wordt het niks? Ach, liefie, dat weet ik toch? Help me dan! Als je toch geen poen van me wilt, kunnen we het toch wel een succes maken? Zullen we de naam veranderen in Wes & Yo? Dat is toch geen slecht idee van Wim?

Yolanthe, wanneer zeg je nu eens dat je het nog een keer met Wes probeert? Of mogen wij mannen denken dat de mooiste vrouw van Nederland versierbaar is? Jezus Mina, dat die Wessie nog zo stil kan blijven! Kan hij nu nog steeds niet zeggen: Ik krijg Yolanthe niet meer terug? Nou Yolanthe, dan heeft hij er in elk geval ALLES aan gedaan!  Yootje, je doet een beetje raar! Je bent nog steeds met Wes getrouwd én zegt dat je nog heel veel van hem houdt! Begrijp je dan niet waarom je de mooiste vrouw van NL bent?

Yolanthe, wie is nu je advocaat die je Story liet rectificeren dat je een relatie met miljardair Robert van der Wallen had? Zet je die ook tegen mij in? Kan Wes die ook niet inhuren tegen mij?

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Kan Wes hem ook uitleggen dat hij heel goed begrijpt wat Wim bedoelt? @anaalstaaf66 Zie dat je ouwe lul aan t versieren bent, wat een sloerie ben je toch!! Robert van der Wallen

@anaalstaaf66 bedankt voor het bijzondere compliment. Ben al een jaar alleen en de enige liefde die ik heb is mijn zoontje. #SpreadLove #NoHate #NoLies

Ach Yootje, op een anonieme lafaard @anaalstaaf66 kun je wel reageren? Maar op Wim niet? Yootje, hoe kan jij dan nog zeggen dat je al een jaar (nu twee jaar) alleen bent? Hoezo alleen? Kom nu eens Yootje! Wat ben jij toch alleen met je Wessie die je de mooiste vrouw ter wereld maakt!

Yolanthe, als je een Wessie hebt die publiekelijk zegt dat hij heel veel spijt heeft dat hij Yolanthe heeft verknald, dan ben je niet alleen hoor! Is Wessie dan nog alleen? Met een Yootje die ook publiekelijk zegt dat ze nog heel van Wessie houdt? Echt irritant hoor! Kampioentjes moeilijk doen! Doe nou effe kusje erop!

Yolanthe? Doe je nu effe scheiden van Wes? Moeilijk hè, om Wim gelijk te geven? Ja Wim, je hebt gelijk! Ik kan niet meer van Wes scheiden als ik zeg dat ik nog heel veel van Wes houdt!  Dan ben ik toch echt een kutwijf? Inderdaad Yo! Dus? Gewoon even zeggen dat je het nog een keer met Wes probeert! Het zal niet meer misgaan!

Yolanthe? Leg je het even uit? Mooiste vrouw van Nederland die nog steeds Wessie van houdt? Nog steeds getrouwd? Nog heel veel liefde en respect? “That Yolanthe is still so good to me, I respect so much!” “Zonder jou had ik hier nooit gestaan!” “Just so you all know : Yolanthe didn’t ask me for anything and I will not ask her for anything. We don’t need each other’s money. This stories are all lies!” Wes is niet de enige hoor! Yootje? Wanneer snap je nu eens wat een mooie vrouw je bent?  Een man die zoveel moeite doet voor een vrouw, die zo door het stof gaat, wat begrijp je dan niet, Yo? Begrijp je ‘Te agradezco Dios por Wesley’ nog wel? De liefdesverklaring staat onder haar schouder en loopt tot haar middel. “Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben”, zei de voetbalvrouw over de tatoeage.

“Not talking about your beauty!” Waarom dan niet, Wes? Als je een vrouw hebt, de moeder van je kids, die zegt dat ze nog heel veel van van je houdt, dan is het niet mooi meegenomen dat ze ook het lekkerste wijf van NL is? Voetbalvrouw? Ik dacht dat ze nu toch wel de zelfstandige onderneemster, actrice, presentatrice was? Wessie? Waarom ben je nog zo slap? Kun je nu nog niet zeggen: Kom hier Yootje! Wat doe je nu nog moeilijk als je nog van me houdt? Hey Wes, ga jij dan even de scheiding regelen? Hahaha, you guys get crazier all the the time! Shakira is zeker ook een voetbalvrouw? Gerard Piqué staat in haar schaduw! Wordt ook jouw lot Wes! Vind je toch niet erg?

Marco Borsato verrijkt onze taal met nieuw woord:

intimiteitsvacuüm

Zouden Wes & Yo ook al twee jaar in een vacuum zitten? 🤪 How to fill the gap? Nog steeds geen duo interviewtje met Linda?

Wes & Yo, maak het nu eens goed! Of beter gezegd, maak eens bekend dat het allang weer goed is! Dit kan zo niet langer hoor! Getrouwd blijven én zeggen dat jullie nog heel veel van elkaar houden? Het wordt toch raar?

https://www.telegraaf.nl/video/682222103/openhartige-marco-borsato-aan-het-daten-met-leontine

Wes & Yo, Als Yo weer in NL is, maken jullie dan even een afspraak met Marco en Leontine? Dat werkt beter dan Maartje Derksen hoor!

Yolanthe, als je nu al 3 of 4 keer tot de mooiste vrouw van NL bent gekozen, en arme domme Wessie verknalt je, maar je zegt dan nog steeds dat je nog heel veel van Wessie houdt, dan ben je toch de ECHT de mooiste vrouw ter wereld?  Dan is het toch logisch dat Wes zegt dat hij heel goed begrijpt wat Wim bedoelt?

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Waar heb je nu geen zin in, Wes? Wat is nu de onzin? Weet je wat onzin is? Dat je Yolanthe nog steeds niet terug hebt! Mag je dat nu nog steeds niet zeggen van je powervrouw? Zeg dan eens: Yolanthe, als we nu nog getrouwd zijn, en je houdt nog van me, wat doe je dan nog moeilijk? Jezus, man, wat heb je nog meer nodig om haar te claimen? Waar ben je dan nog bang voor? Nee Wessie, je hebt me verknald?

Zeg Wes, als je zo goed begrijpt wat ik bedoel, dan kun je toch ook wel laten zien dat je een mooiere vrouw kunt krijgen? Eentje die ook je kind baart? Eentje die ook 3 x de mooiste vrouw van NL is? Eentje die ook een tattoo op haar rug zet? Eentje die ook zegt dat ze nog van je houdt als je haar verknalt? Eentje die je poen niet hoeft? Eentje die niet van je scheidt? Eentje die nog dagelijks voor je zorgt? Je grootste doel om Yolanthe terug te krijgen? Ach Wessie, heb je haar nu nog niet terug?

https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/other/relatietherapie-heeft-het-deze-beroemde-stellen-geholpen/ss-BB1gLhAn?ocid=msedgntp#image=1

De beste relatietherapie is elkaar via de media vertellen dat je nog heel veel van elkaar houdt en elkaar dagelijks spreekt. Dan ga je namelijk ontzettend af als je het nog presteert om uit elkaar te gaan. Wesley, waar ben je nu nog bang voor? Een draai om je oren? Die kan ik je ook virtueel geven hoor! Als Yolanthe hem niet geeft, moet iemand het toch doen?

Wesley, als je zoveel vrienden hebt, waaronder zangers die over de liefde zingen, dan krijg je toch vaak de vraag: Wat ben jij voor een lul om zo’n mooie lieve vrouw te verknallen? Yolanthe, hoe laat je Wes nu de geschiedenis in gaan? Als de man die je verknalde, of de man die meer dan ooit zijn best voor je deed? Het hoeft toch niet alleen van Wes te komen? Een powervrouw moet toch zeggen: Kom maar weer Wessie! Als je nu zo zwaar gewond bent, dan moet je toch niet zeggen dat je nog van hem houdt? Wat is nu power? Dat toch? Je snapt het nog niet zo, Yo. Je kan pas een nieuw avontuur beginnen als je een streep door Wes zet. Maar dat doe je niet echt overtuigend.

Yolanthe, wanneer ga je me nu eens weer lief vinden? Je weet toch wat ik wil? Boekie schrijven met de mooiste vrouw van NL? Maak je het nu even goed met Wes? Dan wordt het nog een beter boekie! Aan wie heb je nu meer de pest? Aan Wim of Wes? Die Wessie is zo leuk met zijn opvliegende karakter!

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Hij begrijpt heel goed wat Wim bedoelt? Hij is me Dankbaar? Yolanthe, zeg jij hem even dat hij me niet zulke tegenstrijdige boodschappen moet sturen? Vraag je hem even waar hij aangifte van zou willen doen? Zeg Wesley, heeft je moeder je al een draai om de oren gegeven? Vindt je vader het nog steeds zo stom dat je met Yo in gemeenschap van goederen bent getrouwd? Wat is nu dommer? 10.000 euro voor een olijfboom? Of miljoenen laten liggen van Wesley?

https://www.youtube.com/watch?v=nWJiZcPF5vw

Wesley, waarom pak je de telefoon William? Kun je niet rechtstreeks met mij communiceren?

Wesley, je had allang moeten zeggen: Yootje, als je nog steeds met me getrouwd bent en je zegt dat je nog heel veel van me houdt, waarom mag ik dan nog niet zeggen dat je bij me blijft? Oh Wes, wat zit jij onder de plak van je powervrouw! Zeg dan eens: Yootje, hoe kan het dan nog misgaan? Ik kan toch geen mooiere vrouw krijgen? Hoe kan ik dan nog een mooiere vrouw krijgen? Die mijn kind heeft gebaard en ‘Te agradezco Dios por Wesley’ op haar rug heeft staan? Die zegt dat ze nog heel van me houdt? Die 3 keer tot de mooiste, meest sexy  vrouw van NL is gekozen? Die mijn poen niet pakt? Die iedere man wel als vrouw wil? Wat moet ik dan nog, Yo? Wesley? Snap je het nu nog niet? Je bent toch een winnaar? “Wesley wil Yolanthe terug!” Nog niet gewonnen?  Yolanthe, laat je je winnaar nu weer eens winnen?

Yolanthe, laat je mij nu eens uitleggen in een boekie wat je de mooiste vrouw ter wereld maakt? Zelf snap je het toch nog niet toch? Kom dan Yootje!  Zeg het maar, Wim! Jij kan het beter dan ik! Ik ben daar veel te bescheiden voor! Yootje, vraag je Wessie even of hij dit nog meent?

Yootje? Snap je het niet? Als je nu afscheid van Wessie wilt nemen, dan moet je toch niet zeggen dat je nog van hem houdt? Dan vind hij je alleen maar mooier hoor! En wij ook!

Yolanthe, als je nu steeds mooie sier zit te maken maken met je schattige kleuter, waar is zijn vader dan? Waarom heb je dan alle fotootjes met Wessie verwijderd? Waarom ben je dan nog met zijn vader getrouwd? Waarom zeg je dan nog dat je van zijn vader houdt? Geen gezinnetje meer? Yootje! Zet nu weer eens een fotootje met Wessie en Xessie! Ik word boos hoor! Je bent toch een voorbeeld? Lekker voorbeeld als jonge ouders van een kleuter die nu alweer gaan scheiden! Dat ga je toch niet doen, Yo? Of wel? Omdat Wes je verknald heeft zeker? Wes heeft helemaal NIKS verknald! Wes maakt je de mooiste vrouw ter wereld! Je doet het zelf, Yo! Of ben je niet de mooiste vrouw als je nog heel veel van Wes houdt? Je bent toch een golddigger en een starfucker, Yo? Hahaha! Wat een heerlijk wijf ben je toch! De ongenaakbare beautyqueen met het hart van goud. Wim weet het wel hoor!

Wesley? Heb je het nu nog niet voor elkaar om de mooiste vrouw van NL terug te winnen? Ik vind je wel een slapjanus hoor! Ze zegt toch dat ze nog heel veel van je houdt? Ze is toch nog steeds met je getrouwd? Ach Wessie, dan kun je het heft nog niet overnemen van je powervrouw? Zeg dan eens: Yootje, wat doe je nu nog moelijk? Je wilt haar toch terug? Heb je haar nog niet terug dan? Lullo! Als ze zegt dat ze nog van je houdt, dan heb je haar toch terug? Waarom ben je zo stil de laatste tijd? Geen recht van spreken meer? Oh? Als Yolanthe zegt dat ze nog steeds van je houdt, dan heb je geen recht van spreken meer? Of juist wel? Zeg dan eens: Yootje, als je nog heel veel van me houdt, waarom mag ik dan nog niet zeggen dat je mijn vrouw blijft? Je zou toch even uitzoeken hoe het moest? Weet je nu nog niet hoe het moet? Yolanthe? Zeg jij Wessie dan even hoe het moet?

Yolanthe, je wilt toch een man die van je houdt en voor je gaat? Heb je dat niet met Wesley dan? Snap dat dan Yo! Hij kon toch ook zeggen: Meer vrouwen dan kerktorens? Yolanthe, er is maar één Domtoren! De hoogste van Nederland! In zijn eigen stadje. Zeg Yo, als je nu zo flabbergasted was door “Jij wordt mijn vrouw!”, waarom dan nu niet?  Snap je “Jij blijft mijn vrouw” niet? Nou, Yolanthe, zoek dan eens een andere man! Wie kan dat worden als je nog heel van Wes houdt? Waarom hou je nog heel veel van Wes? Yootje, als je nog zo van hem houdt, maak je het dan ook even goed? Of wil Wessie dat niet? Hahaha! Yootje? Wat maakt jou nu zo’n mooie vrouw? 3 x FHM? Of dat je zegt dat je nog van Wessie houdt? Yolanthe, je moet gewoon eens bezwijken! Of ga je nu eens de helft van Wes pakken? Ach, die arme domme Wessie, begrijpt nog niet wat een mooie vrouw hij heeft!

Yolanthe, wat ben je toch een lekker wijf!  Met je discipline, je wijze spreuken, met je heerlijke killerbody en je prachtige tieten, die je nooit helemaal krijgt te zien!  Hoe krijg je het voor elkaar om 3 keer de sexiest vrouw van NL te zijn zonder ooit een nipple te laten zien? “Mijn borsten zijn alleen voor Wesley!” Sexy en preuts tegelijk! Knap hoor! Verleiding heb jij wel uitgevonden! En nog steeds alleen maar Wesley? Zeg Yolanthe, jij maakt Wesley wel de gelukkigste man van NL! Yolanthe, als je nu klaar bent met Wes, laat je het dan even weten? Of gaat hij nu even zeggen: Yootje, je bent van mij!

Yolanthe, hoeveel mannen willen jou nou? Duizenden toch? Je doet het zelf hoor Yo!  Als je zegt dat je nog steeds van Wes houdt, dan ben je toch niet versierbaar? Waarom zeg je dan niet dat je het nog een keer met Wes probeert? Heb je nu al een man ontmoet die zegt: Die Wes, dat is zo’n klootzak! Je kunt beter met mij gaan? Of begrijpt elke man wel dat je nog van Wes houdt? Yolanthe, geen man kan zeggen dat Wes een klootzak is. Elke man zegt: Wat Wes voor een moeite voor jou doet, dat kan ik helemaal niet! En dan zeg je ook nog dat je van Wes houdt? Wat moet ik dan? Zeker de man van je afnemen die van de daken schreeuwt dat hij je terug wil? De vader van je kind? Ga dan eerst effe scheiden Yo! Kom dan maar terug!

Ach Yolanthe, begrijp je nu nog niet hoe mooi je bent? De mooiste vrouw van NL die zegt dat ze nog heel veel van Wessie van houdt? Och Wessie, wat heb je nog meer nodig? Kun je Yolanthe dan nog niet schaken? Yolanthe? Waarom schaak jij Wessie niet? Je vindt het toch zo leuk om veroverd te worden? Kun je ooit meer veroverd worden dan door Wesley? Je wilt toch toch beschermd worden? Yootje, word je in plaats van een powervrouw weer eens een gewone vrouw? Je zei toch over je tattoo: Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben? Och? En Wesley laat zeker niet zien dat je voor eeuwig van hem bent? Van wie word je dan, Yo? Met wie ga jij het dan nog leuker krijgen? Met Wessie op de achtergrond die je koste wat kost terug wil? Wie kan en wil je dan nog versieren? Doe nou eens normaal, Yo!

Yolanthe, hoe zit het nu met Wes & Yo? Begrijp je nu nog niet wanneer je weer eens een powervrouw moet zijn? Wel zeggen dat je nog heel veel van Wes houdt, maar nog niet: Ik neem je wel terug? Wat bedoel je dan met Sprinkle kindness? Je zegt toch zelf dat blessings voor grudges gaan?

Ben ik nou de enige die snapt dat je niet meer van Wessie af kan zonder het eerst nog een keer te proberen? Yootje, je bent toch een voorbeeld? Als Wessie het niet was, jij toch wel? “Het zal niet meer misgaan!” Hoe kan het dan nog misgaan als Yootje zegt dat ze nog van hem houdt? Moet Yootje dan niet effe zeggen: We proberen het nog wel een keer, Wessie? Met wie kan je het anders proberen als je jezelf zo op slot gooit?

Yolanthe, van wie krijg je dan nog grotere odes dan van je eigen ventje? Hou dan even op dat je het met iemand anders nog wel leuker zal kunnen maken! Hoe kan iemand anders je dan nog beter versieren? Dat kan toch helemaal niet? De man die jou nog wil versieren zolang je met Wes getrouwd bent, is een klootzak! Die begrijpt niet wat goed voor Yolanthe is! Zeg Yolanthe, als je nu weer verliefd wordt, vraag je je nieuwe vlam dan even: Wat moet ik nu met Wes? Misschien zegt hij wel: Pak de helft! Waarom hou je nog van die vent? Je houd nu toch van mij? Yolanthe, hoe lang duurt verliefdheid dan? Gaat je nieuwe vlam ook zo zenuwachtig zijn om je ten huwelijk te vragen? Vindt hij Xessie ook zo leuk als Wes?

Da’s toch wel schattig: Yolanthe is niet meer verliefd op Wessie? Maar houdt nog wel “heel veel” van hem? Wat wil je dan nog meer, Wessie? Wanneer zeg je dan eens tegen Yo: Je bent van mij! Yootje? Is Wes dan verliefd op iemand anders geweest? Of waren het alleen maar one night stands met een dronken kop? “Ik kon haar niet meer aankijken.” Maar nu toch wel weer, Wessie? “That Yolanthe is still so good to me, I respect so much!” Jezus man, zie je nou echt niet wanneer je de mooiste vrouw van NL terug hebt?

Yootje? Als je nu het lekkerste wijf van NL bent, en dan ook nog kunt zeggen dat je nog heel veel van Wes houdt, NADAT hij je zogenaamd heeft verknald, dan ben je toch de mooiste vrouw ter wereld? Wie begrijpt dat nu niet? Wie begrijpt dan niet dat Wessie je physical beauty niet meer ziet? Zo’n wijf willen we allemaal wel hoor! Ach Yootje, zie dan ook even de moeite die Wessie voor je doet! Bezwijk nu even, powervrouw! Nu ophouden met mokken hoor! Sprinkle kindness! Rule your kingdom!

Yolanthe? Wat voor grudges kun je dan nog tegen Wesley hebben? Je zegt toch zelf dat je nog van Wesley houdt? Begrijp je dan niet hoe mooi je dat maakt? Dat is 10 x meer waard dan het lekkerste wijf van Nederland! Dat toch niet te versieren is, omdat ze nog steeds van Wessie houdt. Kom dan Yo! Met je wijze spreuken!  “To all girls who no longer believe in fairytales or happy endings: You are the writer of this story. Chin up and straighten your crown, you’re the queen of your kingdom and only you know how to rule it.”  Laat  je nu even zien dat je zelf een happy ending kunt maken? Ben jij nu Sneeuwwitje of Doornroosje? Nog niet wakker gekust door je prins?

Wat ben je toch wreed, Yolanthe! Heeft Wessie je nu nog niet terug? Je zit hem zo de ogen uit te steken. Zeker het sprookje van de prinses die niet wakker gekust wilde worden? Hahaha! Yootje? Je hebt Wessie toch al wakker gekust? Mag hij nog steeds niet zeggen dat je zijn vrouw blijft? Ze leefden nog lang en gelukkig? Met wie ga je dan nog lang en gelukkig leven? Wie kan jij dan nog gelukkiger maken dan Wesley? Die kan nu toch met recht zeggen: Ik heb het mooiste wijf ter wereld! Ze houdt nog steeds van me! Yootje, ga nu eens overstag! Of zeg je even aan wie we je gaan verliezen? Yootje? Ben je nu nog steeds getrouwd met Wessie? Heb je nu nog steeds ‘Te agradezco Dios por Wesley’ op je rug? Zeg je nu nog steeds dat je van hem houdt? Wat verwacht je dan van Wessie? Moet hij nog harder schreeuwen dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Of zeg jij nu even: Kom maar weer, Wessie!

Yolanthe, begrijp je nog niet dat Wes je de mooiste vrouw ter wereld maakt? Begrijp je nog niet dat je zijn smeekbedes beantwoordt? Je begrijpt toch wel dat als je van Wes af wilt, dat je niet moet zeggen dat je nog van hem houdt?  Snap je dat nu echt niet, Yo? Je wordt alleen maar mooier, niet alleen voor Wes, maar ook voor de rest van Nederland! Drie of vier keer de mooiste vrouw van NL, die zegt dat ze nog van Wessie houdt? Hoe kan iemand anders je dan nog versieren?  Zet je voor iemand anders ook nog een tattoo op je rug? Krijg je met iemand anders ook nog een zoon? Gaat die iemand anders ook nog schreeuwen dat je de mooiste vrouw en liefste moeder bent? Gaat iemand anders ook weer met je in gemeenschap van goederen trouwen? Kan hij rustig doen hoor! Je wilt toch geen poen!  Yootje, je bent zo mooi!

Wanneer komt er nu zoiets van Wes & Yo?

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/tv/artikel/5231690/marco-borsato-opnieuw-verliefd-op-leontine

Yolanthe, je kunt al zeggen dat je nog veel van Wes houdt? Wat is dan nog je probleem?

Yootje, je bent al zo mooi dat je nog van Wessie houdt. Nog mooier als je zegt dat je het nog een keer met hem probeert. Ik moet je echt effe coachen hoor! Heb je nu twee jaar nodig om een beslissing te nemen? Nog steeds locked up? Free a girl! Hoe langer je wacht, hoe raarder het wordt!

Yootje, als je je 12 jaar geleden liet versieren door Wessie, liet overrompelen met “Jij wordt mijn vrouw!” Waarom dan nu niet? Snap je dan niet dat dit veel sterker is? Hij hoeft toch helemaal niet publiekelijk te zeggen dat je de mooiste, liefste vrouw en moeder ter wereld bent? Tenminste, niet als hij het niet meent! Zeg Yootje, dat telefoongesprek van 12 jaar geleden, daar waren wij niet bij hoor! Hierbij wel! Zeg nou niet dat Wim zich er niet mee mag bemoeien! Want de hele wereld bemoeit zich ermee! Yootje, met je tattoo op je rug, waarmee je wilde laten zien dat je voor eeuwig van Wes bent, doe jij nog even een andere man? Hoe ga je dat dan doen Yo? “Ik wil Yolanthe terug” en “Ik houd nog heel veel van Wes” op Google zijn zeker meer uitwisbaar dan jullie tattoos? Als BN-ers zijn jullie toch een voorbeeld? Yolanthe, zeg je dan even dat je nog wel een leukere man kunt vinden? Eentje die je meer het vuur aan de schenen legt? Nou, die leukere man staat al wel met 10-0 achter!

@yolanthecabau Yolanthe, wordt je volgende bericht nu weer eens een fotootje met Wessie? Of is het nog steeds alleen maar Xessie? Dat is toch zijn zoon? De zoon van gescheiden ouders? Oh wacht! Jullie zijn nog niet gescheiden!

@yolanthecabau Yolanthe? Bewijs je nu even wat een mooie vrouw je bent? Met ‘Te agradezco  Dios por Wesley’ op je rug? Met “Ik hou nog heel veel van Wesley.” Yootje! Wanneer zeg je nu effe: Wessie, ik neem je wel terug! Hoelang blijf je nog de wrede powervrouw spelen? Je bent zo zielig met je leuke kleuter en je man die je de mooiste vrouw ter wereld maakt. Zeg Yootje, je bent toch nog steeds getrouwd met Wes? Doe je nou effe scheiden? Dan kunnen wij toch wat ondernemen?

https://www.gids.tv/video/336357/video-marco-borsato-en-rolf-sanchez-nieuw-baantje-in-kroeg-wesley-sneijder

Wesley met Marco? Nou, nu is het wel zeker dat Wes & Yo ook bekend maken dat ze het nog leuk hebben samen. Of zou Marco helemaal niks bespreken met Wes? Hoe gemeenschappelijke domheid een band maakt. 😆

Is trouwens niet de kroeg van Wesley hoor, is gewoon Willam’s Wills Nieuwegein.

@yolanthecabau Zit Wes weer op Ibiza? Wat moet hij daar toch steeds? Brengt dat geen pijnlijke herinneringen aan Yolanthe? Of zit Yootje er ook? Wat is nu de regeling voor Villa Cala Tarida? 😝 Al een ouderschapsplan voor Xessie gemaakt?

Marco wil er “niet teveel druk op leggen”. Het lijkt Wes wel! Niks forceren hoor! @rolfsanchez, je vraagt waar je nog langs moet komen voor #hefjeglas ? Wat dacht je van Xaxa restaurant?  Dat is nou wél Wesley’s kroeg!

@nicolettevandam1 Marco is wel weer blij hè? Weer helemaal terug bij Leontine. Wat een energie! Nicolette, zeg je even tegen je vriendin Yootje dat ze niet langer moeilijk moet doen?

Nicolette, vind je het ook zo leuk dat Leontine zo wijs, lief, goed en verstandig is om Marco terug te nemen?  Waarom duurt dat bij Wes & Yo nog? Die zijn nog niet eens gescheiden! Nicolette, stuur je Yootje even een appje: Lieve Yo, Als je nog van Wessie houdt, waarom zeg je dan niet dat je hem nog een kans geeft? Hoe kan dat dan nog misgaan dan, Yo?

Nicolette, je bent net zo’n lekker wijf als Yolanthe! Eigenlijk de blonde Yolanthe. Leer je haar even hoe je een huwelijk in stand houdt?

@rolfsanchez Rolf, als je van Wes houdt, hou je toch ook van Yo? Die krijg je er toch gratis bij? Vraag maar aan William Kaay! Vraag je nu eens aan Wes: Waarom kun jij nog niet bekend maken dat de mooiste vrouw van NL je vrouw blijft? Wat zegt hij dan? Ssst Rolf, ik wil niks forceren! Ook niet als Yolanthe zegt dat ze nog heel veel van je houdt? Nou, daar kan ik wel een liedje over schrijven hoor, Wes!

Zeg Rolf, als je nu een goede vriend hebt die getrouwd is met een vrouw die drie keer tot de mooiste, sexiest vrouw van NL is gekozen, die een tattoo op haar rug heeft staan“Te agradezco Dios por Wesley”, die zijn kind heeft gebaard, die zijn poen niet pakt, die nog steeds zegt dat ze nog heel veel van Wesley houdt, moet je dan niet tegen die goede vriend zeggen: Ben jij blind ofzo? Hoeveel mooier kun je een vrouw krijgen? Wat nou niks forceren?

Hey Rolf, je kunt toch ook met Marco vieren dat Leontine hem terug neemt? Zelfs met Wesley in Wills Nieuwegein! Waar blijft Yo dan? Die kan zeker niet zo mooi als Leontine zijn? Die zit nog te mokken dat Wesley haar verknald heeft? Zeg Yootje, dan moet je toch niet zeggen dat je nog heel van Wes houdt? Ga je nu even uitleggen waarom Wes zo goed in zijn vel zit? Waarom Xessie zo’n vrolijk jochie is? Zeker omdat hij een klap krijgt van gescheiden ouders? Wordt hij al gepest op school? Hahaha! Jij hebt geen papa meer! Wat leer je hem dan Yo? Mijn papa vindt mijn mama de mooiste vrouw ter wereld?

@rolfsanchez Xaxa restaurant op Ibiza!  En El Zaguan in Ibiza stad!

https://www.youtube.com/watch?v=oaYMl3IxO7I

https://www.telegraaf.nl/entertainment/70701816/marco-borsato-en-leontine-genieten-van-liefdestrip-op-ibiza

Oh? En Wesley ook op Ibiza? Marco en Leontine zijn zeker te gast In Villa Cala Tarida? Waar is Yolanthe? Ook op Ibiza? “I love it when a plan comes together!.”

Zeg Marco, leuk toch om een powervrouw te hebben? Help je Wes nu ook even? Met je nieuw hervonden energie? Hoe kom je uit een burnout? Met de juiste vrouw toch?

Yootje, kom nu eens, powervrouw! Speelt Wesley nog vals? Wesley wil toch altijd winnen? Och, dan laat jij hem zeker zijn grootste trofee verliezen? Doe nou eens normaal Yo! Aan wie gaan we je dan verliezen? Is Wim nu de enige die je durft te zeggen: Als het over is met Wes, dan moet je toch niet zeggen dat je nog heel veel van hem houdt?

Bron beweert: ‘Yo en Wes kussend op vliegveld’

Yootje, kom nu eens, powervrouw! Speelt Wesley nog vals? Wesley wil toch altijd winnen? Och, dan laat jij hem zeker zijn grootste trofee verliezen?

https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/video/5232395/villa-oranje-voetballers-drijven-de-spot-met-kleine-wesley-sneijder

Dat is toch leuk Yo? Plagen is affectie!

Yolanthe, je lijkt wel op Sneeuwwitje hoor! Hebben jullie ook spiegels in Cala Tarida? Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste in het land? Spiegeltje: Beste Wesley, wat een domoor ben jij! Waarom vraag je dat nog? Yolanthe is al drie keer tot de mooiste van het land gekozen! Wat haar echt de mooiste maakt is dat ze zegt dat ze nog heel veel van je houdt!

Toen Yolanthe las dat Marco en Leontine uit elkaar gingen schreef ze:  “Oh Nee! Mooie mensen!” Ben jij dan niet mooi, Yolanthe? Je doet er al een jaar langer over dan Leontine! Hoe kan dat dan als Marco en Wesley het zo goed met elkaar kunnen vinden? Dan kun je Leontine toch ook wel even vragen: Waarom neem jij Marco terug? Naar Wim luister je toch niet? Naar Leontine toch wel? Kijk Yootje, Wes zei al een dag later: Ik heb het verknald! Wat valt er dan te verknallen? Je kunt toch niet verknallen wat je niet wilt behouden? Wim wist toen al dat Wes & Yo bij elkaar zouden blijven hoor! Maar Yootje weet het nog steeds niet? Hahaha! Zeg je nog een keer dat je nog wel een mooiere man kunt vinden, die meer zijn best voor je doet? Yootje, bezwijk nou even! Doe nou niet zo dom! Je doet het zelf hoor Yo! Hoe ga je dan nog een leukere man vinden? Dat kan toch helemaal niet als je zegt dat je nog heel veel van Wessie houdt? Als je nu nog niet kan zeggen dat je het nog een keer met Wes probeert, dan ben je toch een kutwijf? Dan ben je toch geen goede moeder? Dat is toch raar, Yo? Dan moet je toch eerst even zeggen dat je van Wes gaat scheiden? Als je nu toch niet versierbaar bent, zeg dan even waarom niet! Wesley wil je toch terug? Aah, hij heeft je nog niet terug? De mooiste vrouw van NL die zegt dat ze nog heel veel van Wes houdt, heeft hij nog niet terug?

Yootje? Je was toch zo verliefd op Wes dat je ‘Te agradezco Dios por Wesley’ op je rug liet zetten? ‘Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben’? Zeg Yootje, zie je dan niet dat je niet verkeerd hebt gekozen? Of schreeuwt Wessie niet van de daken: Yootje is voor eeuwig van mij! De mooiste vrouw en moeder van NL, die dit op haar rug zet, dan snap je toch wel dat Wes nooit een mooiere vrouw kan krijgen? Yootje, zeg nu eens tegen Wes: Je bent mijn lulletje, maar je doet het zo goed! Ik hou nog steeds van jou! Oh wacht! Dat zeg je al! Met andere woorden: Ik blijf je vrouw wel hoor! Yootje, je moet nu eens komen! ALLE vrienden en familie van Wes vinden je toch ook leuk? De record international van NL gaat zeker de mooiste vrouw van NL verknallen? Wie doet dan, Yo? Niet Wes toch? Als er nu een man is die je de mooiste vrouw van NL maakt, dan is het Wes toch wel? “That Yolanthe is still so good to me, I respect so much!”

Wat is die Marco toch weer blij!

https://www.gids.tv/video/336357/video-marco-borsato-en-rolf-sanchez-nieuw-baantje-in-kroeg-wesley-sneijder

Van een burnout weer helemaal Hosanna! Wat wil je nog meer met zo’n mooie vrouw en moeder van je kids? Keihard de lekkerste! Zeg Marco, zeg je nu ook even tegen Wes: Wat heb jij toch een lekker wijf, sorry mooie vrouw! Of zegt Leontine dat tegen Yolanthe? Yolanthe? Ik kan Marco toch ook terugnemen? Och Leontine, dan ben je toch echt wel een powervrouw? Als je je vent in een burnout kunt storten? En hem er weer kunt uithalen?

Lieve Yootje, je mag toch helemaal niet zeggen dat het over is met Wes en tegelijk zeggen dat je nog heel heel van hem houdt? Dat is toch raar? Dan vindt Wes je alleen maar mooier hoor! En wij ook! Dat is toch plagen, Yo? Wat wil je nou? Een andere man zoeken die nog meer van je houdt? Een man waarvan je zegt: Ik hou nog meer van jou dan van Wessie? Zeg Yootje, dat is toch onbegonnen werk? Dat maak je toch al onmogelijk door te zeggen dat je nog heel veel van Wessie houdt? Yootje, zeg nu eens tegen Wessie: Wat ben jij een lul! Zeg ik dat ik nog van je houd, kun je me nog niet claimen? Yootje, je vindt het toch zo leuk om veroverd te worden? Waarom zeg je dan nu niet: Huh? Zoek je het nog even op op Google? “Zo versierde Wesley zijn Yolanthe”. Zeg Yo, hoe versiert Wes je nu dan?  Hij maakt je zeker niet de mooiste vrouw ter wereld? Nee! Yo gaat nog wel even een mooiere man vinden! Dat is echt wel mogelijk als ze zegt dat ze van Wessie houdt!

@borsato Uit logeren bij vrienden?

Tip voor #hefjeglas :

https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/marco-borsato-en-leontine-genieten-van-liefdestrip-op-ibiza/ar-AAKeUGl?ocid=uxbndlbing

Bij het tekenen van de papieren was de sfeer zelfs zo goed, onze advocaten hadden volgens mij zoiets nog nooit meegemaakt en vroegen: ’Moeten jullie wel uit elkaar?’”

Inmiddels het antwoord gevonden, Marco? Stel je die vraag ook even aan Wes & Yo?

Tja, je hebt een powervrouw of je hebt het niet. Keihard de lekkerste. Zeg Leontine, leer je Yolanthe ook even dat ze niet moet zeggen dat ze nog heel veel van Wes houdt? Peuter je aan haar verstand dat het dan wel heel eg moeilijk wordt om nog te scheiden?

Hey Marco, wat zijn vrouwen toch mooie wezens, hè? Zo storten ze je in een burnout. En zo halen ze je er weer weer uit! Zeg Marco, je gaat nu je vriendje Wessie toch wel even helpen? Heb je hem al gezegd: Ik was nog stommer dan jij! En veel minder stoer! Jij zei tenminste meteen dat je het had verknald! Ik lag me mezelf zielig te vinden, kwam mijn bed niet uit, maar jij maakte Yolanthe de mooiste vrouw ter wereld! En nu zegt Yo ook nog dat ze op de grond lag van verdriet? En dat ze nog steeds heel veel van je houdt? Dat ze je poen niet hoeft? Drie keer verkozen tot het lekkerste wijf van Nederland? De (pleeg)moeder van je kids? Wat hebben wij toch veel gemeen, Wes! Wat schreef Yolanthe toen ze las dat Leontine en ik uit elkaar gingen? “Oh Nee! Mooie mensen!” Nou Wes, Leontine en ik gaan niet uit elkaar! En Wes & Yo ook niet! Man man, jullie zijn nog niet eens gescheiden! Wat doen jullie dan nog moeilijk?

Zeg Marco, gaat Leontine haar achternaam nog terugveranderen in Ruiters? Hahaha! Wel kut hoor! Dat keihard de lekkerste nog steeds niet op de markt is! Net zo bezet als Yolanthe!  Marco, als je nu wilt vieren dat je powervrouw bij je blijft, zullen we dan een boekie schrijven? Dat is toch leuk?  Om uit te leggen waarom je verliefd bleef op één van de mooiste vrouwen van Nederland die je drie fantastische kids heeft gebaard? Die steeds bij je bleef ondanks je fouten? Dat wordt echt wel een bestseller hoor! De Borsato’s? De grootste zanger van NL met zijn lekkerste wijf van NL en zijn drie talentvolle kinderen? Die alle problemen steeds overwonnen. Is toch een leuk sprookje? Ik kan het wel schrijven hoor! Na een huwelijk van 22 jaar hebben we besloten …. bla bla bla!

@leontineborsato Leontine, gezellig daar op Ibiza? Leer je Yolanthe ook even een powervrouw te zijn? Oh wacht! Dat is ze al! Of ben je geen powervrouw als je je stoute mannetje terugneemt? En Marco? Kun je er nog wat van maken? Leontientje, je doet je toch wel tekort in die cartoon? Met 53 ben je nog steeds keihard de lekkerste hoor!

Hey Leco?  Leontine is toch je muze?  Een beetje oubollig woord misschien? De makkelijkste vrouw om op te maken? Alles kan ze toch hebben? We kunnen van blond, naar donker, van lang naar kort, van pony naar krullen, dat maakt het zo prettig werken met haar! “Zij kan dat allemaal dragen!” Da’s toch wel leuk. Leco?  Dat je als homo zoveel verstand van mooie vrouwen hebt? Zeg Leco, als je geen homo was, dan was jij toch met Leontine getrouwd? “Lieve Tien, ik kan alles van jou maken! Ik kan ook je tieten minder mooi maken, en je figuur kan ik ook wel minder sexy maken!”  Maar dat is toch niet de bedoeling? Ik vind je toch de mooiste vrouw ter wereld? Hotter than your daughter! Sorry Jada!

@wesleysneijder Hey Wes, zeker wel gezellig op Ibiza? Met Marco en Leontine? Leer je nog wat? Heb je Villa Cala Tarida nog? Of heeft Yolanthe je de toegang ontzegd? Oh wacht! Yolanthe houdt nog van je! Heb je haar nu nog niet  teruggehaald? Wessie? Zeg je dan even tegen Yootje:  Als je nu bij de jongens van Veronica Inside kunt zeggen dat je nog heel veel me houdt, dan moet ik zeker nog op een scheiding rekenen? Wessie? Als de mooiste vrouw van NL zegt dat ze nog heel veel van je houdt, begrijp je dan echt niet wat je moet doen? Heb je dan nog steeds geen recht van spreken? Ben je dan zo’n ridder? Of zeg je dan even: Kom hier Yootje! Je bent van mij!  Waar is nu de stoere winnaar Wes? Snap je nu echt niet dat Yo geen andere man gaat zoeken? Wat verwacht ze dan? Hoeveel heb jij nodig? Als ze zelf zegt dat ze nog heel veel van je houdt, dan mag je haar toch claimen? Een mooiere vrouw krijg je toch niet meer? Of wil je dat ze verliefd wordt op een ander? Dat kan toch helemaal niet als ze zegt dat ze nog van Wessie houdt? Jezus man, wrijf die stront uit je ogen!

@wesleysneijder Leuk toch? Goeie ouwe tijd toch? Of ga je nog wel even een leukere, mooiere vrouw en moeder vinden? Meer vrouwen dan kerktorens toch? Wessie, wat is nu de hoogste kerktoren van Nederland? Die staat toch in je eigen stadje?

wesenyotogether2

@rolfsanchez Die Wessie, wordt er emotioneel van. Schattig handje van Dirk Kuyt. Snap er niks meer van. Hoe lang zegt Yolanthe nu al dat ze nog heel veel van Wessie houdt? If it ain’t broken, don’t fix it. Leuke titel voor een liedje voor Wes & Yo.

6 weeks no new picture is too long! Is Yolanthe on Ibiza? I know Wes is! 😉 Can you convince your sister to post a picture with Wes and Xess after two years? “I love Wesley still very much!”

Marina, has Wes introduced you to Marco and Leontine?

https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/marco-borsato-en-leontine-genieten-van-liefdestrip-op-ibiza/ar-AAKeUGl?ocid=BingNewsSearch

You see Marina? Somebody has to tell Yolanthe that she is stupid! You cannot announce separation/divorce, keep “Te agradezco Dios por Wesley” on your back and say simultaneaously that you still love him very much!  A powerwoman decides! Instead of sending out conflicting messages. What excuse does she still have? Wesley does not love me anymore? Hahaha! Free the girl!

Yolanthe is so stupid that it gets irritating. She should have long said: Okay Wes, you’ve got me again! No man can ever put me on a higher pedestal! Put up or shut up! Yootje, kijk dan effe hoe emotioneel Wessie wordt:

Waarom legt Dirkie dan een arm om zijn schouder? Die begrijpt het toch ook? Heeft hij hem net nog geplaagd met een kussen op zijn stoel! Wes, blijf je dan de hele tijd staan? Wat een vriendschap! Plagen is affectie!

https://www.telegraaf.nl/video/180388690/sneijder-in-de-maling-genomen-met-legendarische-grap

Zeg Yootje, als Wes nu naast Rolf Sanchez ook al Marco en Leontine als vrienden heeft, dan is er toch houden meer aan? Die zeggen toch ook: Hoe kun jij zo stom zijn om de mooiste vrouw van Nederland te verknallen? Yootje? Dan moet je toch niet zeggen dat je nog heel veel van Wessie houdt? Dan wordt je nog mooier hoor! Heb je nu al met Leontine gesproken? Tientje, zal ik Wessie maar terugnemen? Nee hoor, niks daarvan! Houd je poot stijf! Dat doe ik toch ook? Hahaha!

Doe nou effe, Yo!

“Ik ben al een jaar alleen, de enige liefde die ik heb, is mijn zoontje. ” Snik snik! 😭 “That Yolanthe is still so good to me, I respect so much!”

Zeg Yootje, begrijp je nu nog niet dat je geen andere man kunt en mag zoeken? Wie wil je dan hebben, zolang je niet gescheiden bent van Wes, zijn poen niet pakt en zegt dat je nog heel veel van hem houdt? Wat voor klootzak is dat dan, Yo, die dat nog wil proberen? Die krijgt zeker ook “Te agradezco Dios por huppeldepup” op je rug?  Die gaat zeker ook in de media schreeuwen dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Die gaat ook een schattige kleuter met je maken? Dat wordt zeker een betere vader voor Xessie? Zet die ook XESS XAVA op zijn arm? Krijgt die ook “Ik hou van jou, Yolanthe” op zijn arm? Doe nou eens normaal, Yo!

Yolanthe,  waarom kan ik jou niet duidelijk maken wat je een powervrouw maakt? Als je nu toch 3 of 4 keer tot de mooiste, meest sexy vrouw van NL bent gekozen, en je zegt dan dat je nog steeds heel veel van Wessie houdt, dan ben je toch een powervrouw? Wat voor boodschap zend je dan aan Wesley, die je koste wat kost terug moet? En ondertussen blijf je ook nog zijn vrouw? Kom dan Yo! Leontine kan het toch ook? Snap je het nu echt niet?  Ach, we zijn zo slecht begonnen? Waarom flikker je me dan nu niet meer van je Instagram af? Omdat je weet dat ik gelijk heb toch? Is dat nu zo moeilijk? Yootje, dit kan zo niet langer hoor! Gewoon effe tegen Wessie zeggen: We proberen het nog wel een keer! Je bent toch een voorbeeld? Zeg Yootje, als je nu nog zegt dat je Wessie niet meer hoeft, dan ben je toch een kutwijf? Dat kan helemaal niet meer!

@yolanthecabau Yolanthe, is er nu niemand anders die tegen je zegt dat je het weer goed moet maken met @wesleysneijder ? Je hebt toch zoveel vriendinnen? En supporting family? Die kunnen  toch wel zeggen wat goed voor je is? Of kun je het zelf het beste? “Ik hou nog heel veel van Wesley.” That Yolanthe is still so good to me, I respect so much.” Hey Yootje, je real life soap is beter dan ONM! Wanneer komt Wes nu met zijn aangifte?

Heeft hij nu nog geen andere vrouw? Kan hij niet even in de leer bij Marco? “Mijn hart is bezet.” Yootje, laat je me nu weten wanneer we een boekie gaan schrijven?

Yo, je lijkt best wel op Wes! Alleen het verschil is: Als Wes boos is, kan hij het tenminste zeggen, hoe armoedig ook. Want hij is toch helemaal niet boos op mij? Hij begrijpt toch heel goed wat ik bedoel? Hij zegt toch zelfs dat hij me respecteert en me Dankbaar is? Dat is toch toepasselijk? Hoe wil je dat nu rijmen met aangifte tegen mij doen?  Als jij boos bent, flikker je me van je Instagram. Zonder uitleg. Dat is toch slap Yo? Lieve Yootje, leg je het dan even uit? Ook waarom je het nu niet meer doet? Wil je me dan de mond snoeren? Mag ik niet meer zeggen dat Wes & Yo bij elkaar blijven?  Dat zeg ik al twee jaar! Voorlopig zijn jullie nog bij elkaar! Dus? Wim heeft heeft al twee jaar gelijk! Yootje, snap je nu echt niet dat je niet meer van Wes kan scheiden als je zegt dat je nog heel veel van hem houdt? En dat zeg je tegen de man die van daken schreeuwt dat je de mooiste vrouw en moeder ter wereld bent?  Wat moet hij dan doen? Zeggen dat hij nu wel klaar is met Yolanthe? Voer haar maar aan de wolven? Yolanthe, je snapt toch wel dat dat niet kan? Je doet het zelf toch? Wat is nu een powervrouw?

Zeg Yootje? Als je nu één van de mooiste vrouwen van Nederland bent, die nog heel veel van Wessie houdt, waarom zeg je dan nog niet dat je het nog een keer met Wessie probeert?  Wat maakt je dan de mooiste vrouw van Nederland? Zeker je killerbody? Zeker je discipline? Nee, Yolanthe: “Te agradezco Dios por Wesley”, DAT maakt je het mooiste wijf van Nederland! Nog beter: Ik houd nog heel veel van Wessie!  Och Yolanthe, hoe moet die man dan nog een andere vrouw vinden? Wat ben jij toch wreed! Yootje? Waarom vraag je Wessie niet: Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Spiegeltje: Wesley, er zijn nog vééél mooiere vrouwen dan Yolanthe!  Er zijn echt wel vrouwen die meer devoted zijn, die je een kind geven, die een tattoo op hun rug zetten, die maar niet van je scheiden! Die nog veel lekkerder zijn!

https://www.ad.nl/utrecht/restaurant-in-nieuwegein-verrast-door-bezoek-van-rolf-sanchez-en-marco-borsato~a4a71277/

Dit restaurant is van William Kaay!  Eén van de langste en beste vrienden van Wesley Sneijder. William is ook partner in Xaxa restaurant op Ibiza. Het restaurant van Wes & Yo!  William zei mij twee jaar geleden al: “Misschien ben ik wel de beste vriend van Wesley. Ik zit hier nu bij Wesley in Qatar. Maar ik houd ook van Yo!  Die kreeg ik er gratis bij!” Ik ben geen anonieme bron hoor! Yootje, als de beste vrienden van Wes uit zichzelf zeggen dat ze ook van Yo houden, dan moet je toch wel eens wat begrijpen? Zegt Rodney nu ook nog: Hey mafkees, laat je mijn moeder met rust? Wat nou? Zijn moeder vindt je toch ook haar lieveling schoondochter? Sylvia, roep je Wessie even bij de les? Dat vroeg ik je toch twee jaar geleden al? Vraag je Barry even of hij Wes nog steeds zo stom vindt dat hij met Yolanthe in gemeenschap is getrouwd? “Ook al duurt het maar een jaar, dan heb ik toch een mooie tijd gehad?” Het duurt nu al 12 jaar! En dan nog wil ze zijn poen niet! Zegt ze alleen maar: Ik hou nog wel van Wessie! Hoezo mooie schoondochter?

@wesleysneijder Wessie, wanneer doe je nu weer eens een foto van een arm over de schouder van Yolanthe?

https://www.ad.nl/show/yolanthe-cabau-mist-geen-seks-maar-wel-liefde~a04239ff/

“Ik heb vooral behoefte aan liefde. Een arm om me heen, als ik me rot voel.”

Zeg Wessie, heb je nu alleen nog maar mannelijke vrienden die een arm om hun schouder krijgen? Yootje? Als je je rot voelt, leg je dan weer eens een arm de schouder van Wessie? Daar heeft hij behoefte aan hoor! Wie is er nu zielig? Wes of Yo? Wes toch? Die heeft toch nog niet zijn powervrouw terug? Hahaha! Wessie? Kun je nu nog niet zeggen dat je een powervrouw hebt? Wat is ze dan? Een vrouw, het lekkerste wijf van NL, dat zegt dat ze nog heel veel van je houdt? En dan schakel je nog niet? Yootje? Dan moet jij het toch doen? Red nu even je mannetje, powervrouw! Hoe durf je nog te suggereren dat je geen arm om je schouder krijgt? Zeg dan eens wie het beter doet dan Wessie!

Sprinkle kindness? Wie krijgt dan de meeste kindness? Wesssie toch? Het mooiste wijf van NL, de moeder van zijn kind, die zegt dat ze nog heel veel van van hem houdt! Hoeveel meer kindness kun je krijgen? Yootje? Hoe ben jij dan nog te versieren? Ik snap het echt niet meer! Zeg je nu effe: Wessie, ik probeer het nog wel een keer met jou. Ik heb A gezegd, en nu jij B zegt moet ik ook C zeggen. Yolanthe, je vond het toch zo leuk om veroverd te worden? Je was toch flabbergasterd toen Wes je belde? Huh? Wat is dit? Nu niet meer? Wat is dit dan?

https://www.instagram.com/p/BfMAkeqArda/

Vraag je Wessie even of hij dat nog meent? Of kunnen andere mannen ook zo’n mooie vrouw krijgen?
Heb je dan al een leukere, mooiere man gevonden? Kun je nu even uitleggen waarom je nog met Wes getrouwd bent?

@borsato

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/5233057/marco-leontine-borsato

Geweldig die vrouw van jou! Kan ze dat nu ook niet even aan Yolanthe leren? Heeft Wessie je al gevraagd: Marco, waarom krijg jij het nu wel voor elkaar? Als Wessie nu toch ook op Ibiza is, nemen jullie hem dan even mee naar El Zaguan? De leukste tapas bar van Ibiza?  Leontine, zeg je nu even tegen Yolanthe: Als je nog heel veel van Wessie houdt, dan kun je het toch wel weer goed maken?

@borsato Ik dacht dat Leontine haar achternaam weer naar Ruiters zou veranderen? Dat hoort toch na een scheiding voor de wet? 😆 @leontineborsato ,  powervrouw in het kwadraat. Van burnout naar nieuwe energie.  Leontine, zeg dan effe tegen Wessie: Ben jij blind ofzo?

@borsato “Mijn grootste fout om van Leontine te scheiden”.  Och, van je fouten moet je leren! Zo zie je maar, nooit te laat met een vrouw als Leontine. Wat bedoel je nou met de vorm loslaten? Wat is dan de vorm? Wat kan het je dan schelen of je met haar getrouwd bent? Als ze bij je blijft? Wes & Yo zijn nog steeds  getrouwd! Maar die hebben nog geen gezellige filmpjes/fotootjes  met elkaar kunnen posten!  Help ze dan even, Marco en Leontine!

Zeg Leontine, heb jij al gezegd in de media dat je nog heel veel van Marco houdt? Yolanthe toch wel van Wessie? Wie haalt nu even de stront uit zijn ogen? Wie laat Wessie nu even zeggen: Yolanthe, wat doe je dan nog moelijk? Maak je nu ook even de fout om van me te scheiden? Als je toch niet van me kunt scheiden, alleen maar zegt dat je nog van me houdt, dan kan ik toch nooit meer een andere vrouw vinden? Wat moet ik dan nog? Dan heb ik toch de mooiste vrouw ter wereld? Yootje? Aan wie ga ik jou dan nog verliezen? Hoe moet dat dan met een Yootje die nog heel veel van me houdt? Zeg Yootje, als je me niet terug wilt, dan moet je dat toch niet zeggen? Dan vind ik je toch alleen maar mooier? Kunnen we dan niet even de balans opmaken? Het mooiste wijf van NL, de moeder van mijn kid(s), die zegt dat ze nog heel veel van me houdt ondanks mijn fouten?  Die ‘Te agradezco Dios por Wesley’ op haar rug heeft gezet? Yootje? Een mooiere, lievere  vrouw kan ik toch nooit meer vinden?

Tientje, Wat zegt je bestie Astrid nou? Wat een lekker wijf is dat ook! Heb je in Thailand overlegd: Wat moet ik nu met Marco? Wat zei ze dan? Oprotten met die gast? Laat hem lekker in zijn burnout? Of: Leontine, die gast gaat echt nog wel beseffen wat een mooie vrouw je bent!  Keihard de lekkerste en de moeder van je drie kids!

Hey Marco, als je toch op Ibiza zit met Leontine, dan ga je toch ook wel langs bij je vriendje Wessie?

https://www.youtube.com/watch?v=GSdn7EHCAZs

Hey Wessie en Yootje, is dit paleis nog steeds van jullie samen? Gaan jullie nu scheiden of niet? Hebben jullie al een ouderschapslan voor Xess gemaakt?  Dat moet toch als jullie gaan scheiden? Of gaat die advocaat ook zeggen:  Moeten jullie wel uit elkaar? Hoe kan dat dan? Wessie schreeuwt van de daken dat zijn grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen? En Yootje zegt dat ze nog heel veel van Wessie houdt? Welke advocaat gaat dan de scheiding regelen? Een normale advocaat zegt: Scheer jullie weg!

Marco, zeg je nu effe tegen Wes: Wat een dombo ben jij! Net zo’n lekker wijf als Leontine! Heeft Leontine ooit tegen mij in de media gezegd dat ze nog heel veel van me houdt? Wessie, kun je haar nu nog niet claimen?

@yolanthecabau Hou je nog steeds heel veel van Wes? Da’s echt kut hoor! Ben je nu vrij of niet?  Zegt het lekkerste wijf van NL dat ze niet meer met Wes is, meent ze het nog niet! Waarom dan niet, Yo? Er zijn toch wel leukere mannen?

@borsato

https://www.story.nl/artikel/showbizz/marco-borsato-scheiding-van-leontine-grootste-fout-van-mijn-leven

Waarom dan? Maakt het uit of je getrouwd bent? Je kunt zelfs uit elkaar gaan en toch getrouwd blijven. Vraag maar maar aan Wes & Yo! 🤪  Dat zijn nu echt kampioentjes moeilijk doen!

Wanneer gaan Wes & Yo nu weer eens gezellige filmpjes/fotootjes delen? Of blijft het nog een jaar bij “Ik moet Yolanthe koste wat terug!” en “Ik houd nog heel veel van Wesley.” ❓

Hey Marco, je kunt altijd opnieuw trouwen, net als Liz Taylor en Richard Burton. Moet je Wessie als je “best man” vragen, en kan Yolanthe getuige voor Leontine zijn. Wat schreef ze ook alweer een jaar geleden? “Oh nee! Mooie mensen!”

Borsato, de grootste fout van je leven was vreemdgaan. Logisch toch dat je het nu zo goed met Wesley kunt vinden? “Ik heb het verknald! Meerdere keren!” Brothers in arms! Je  moet het van de de positieve kant bekijken. Bijvoorbeeld: De beste beslissing van mijn leven was met Leontine te trouwen! Dat blijkt nu toch wel?

Borsato, je lijkt ook wel wat op Yolanthe: “De grond zakte onder mijn voeten weg.” “De ergste pijn is liefdesverdriet.” “Ik lag letterlijk op de grond van verdriet. ”Ik hou nog heel veel van Wesley.’” Zeg Marco, vraag dan effe aan Wessie: Hoeveel meer hints kun je van je vrouw krijgen?

@borsato

Hotter than your daughter. 😊 Is Xessie nu ook al zo bijdehand om te zeggen: Luister mama, het zit zo!

@leontineborsato Als het leven niet afhangt van wat een ander er van vindt, waarom kwam Marco dan in een burnout? Waarom is hij er dan nu weer uit?

Dus ik moet me ook niks aantrekken van wat anderen van me vinden? Neus in de wind? Met beide benen op de grond? Leontine, jij hebt me toch ook al een paar keer van je Instagram geknikkerd? Net als Yolanthe? Terwijl ik alleen maar zei: Dit komt weer goed! Dit zijn powervrouwen! Wim heeft altijd gelijk! Neus in de wind!

Zeg Leontine, ik had eigenlijk niet verwacht dat het met Marco en Leontine  eerder goed zou komen dan met Wes & Yo. Maar nu dat wel het geval is, kunnen jullie Wes & Yo toch wel even helpen? Leontine? Yolanthe zei toch meteen: Oh nee!  Zeg je dan ook even tegen haar: Oh nee! Zei Marco al een dag erna: Ik heb het verknald? Nee! Die lag alleen maar met een burnout in zijn nest! Totdat Tientje zei: Kom maar weer Marcootje, ik hou nog best wel van je!  Zegt Yootje dat niet dan?

Nee, Leco kan er niks meer van maken! Face it! Je bent niet meer keihard de lekkerste. Your days are over! Logisch dat Marco het ergens anders zocht!  Ennuh, Yolanthe heeft ook haar beste tijd gehad! Wat is het publiek toch stom! Om haar nu WEER  tot het lekkerste wijf van NL te kiezen!

@leontineborsato Leontine, kun je FHM niet even vragen om een verkiezing van mooiste 50+ vrouwen? Zeker bang dat je wint? Heb je nu nog niet je naam in Ruiters veranderd? Je bent toch gescheiden?

Leontine, je kunt wel concurreren met Yolanthe qua wijze spreuken:

“To all girls who no longer believe in fairytales or happy endings: You are the writer of this story. Chin up and straighten your crown, you’re the queen of your kingdom and only you know how to rule it.”

Chin up and straighten your crown? Dat lijkt wel erg op Voeten stevig op de aarde Neus trots in de wind!

Leontine, ik wist het toch meteen? Dat Marco weer bij zinnen zou komen? En dat jij zo mooi was om hem weer terug te nemen? Na een huwelijk van 22 jaar hebben we besloten bla bla bla…… Waarom duurt dat bij Wes & Yo dan nog? Dit kan zo niet langer hoor! Het wordt echt lachwekkend!  Yootje, ik wil je terug! Wessie, ik hou nog heel veel van jou!

@yolanthecabau

https://www.nu.nl/achterklap/6135976/wesley-sneijder-ontkent-dat-restaurant-van-hem-en-yolanthe-cabau-failliet-is.html

Ah Yolanthe? Het restaurant is ook nog van jou? Beter maar toch? Zonder jou wordt het niks! Kan @wesleysneijder ook even zeggen dat zijn huwelijk niet failliet is? Mag hij dat nu nog niet? “Ik hou nog heel veel van Wesley!”

“Er liggen mooie plannen voor XaXa.” Echt waar Yolanthe? Weet je zeker niks van als mede-eigenaar? Of heb je gezegd: Maak er maar iets moois van, Wes, zonder mij! Je hebt nu poen zat om te investeren, want ik pak het toch niet! Heeft Wes ook nog mooie plannen met Yolanthe? Zeg Yootje, hoe gaat XaXa het na de verbouwing nog beter doen als het alleen maar Wes is? Neem je wat van mijn plannen over? Zoals de naam omdopen naar Wes & Yo?

Yolanthe, waarom baseren roddelbladen zich niet op echte bronnen?

Fabio, Do you know the plans of Wesley with his Xaxa restaurant?

Wim

“Hi, If Covid permits he will open.”

Waarom belt Story niet William Kaay? Is toch ook partner in XaXa? Kunnen ze hem gelijk vragen: Komt het weer goed met Wes & Yo?

Yolanthe, als je nu publiekelijk kunt zeggen dat je nog heel veel van Wessie houdt, dan kun je toch ook wel zeggen dat je het nog een keer met Wessie probeert? Ik erger me gek!  Je snapt helemaal niks! Je snapt niet dat dat je de mooiste vrouw ter wereld maakt! Als je nu nog steeds met Wes getrouwd bent, kun je toch nooit meer zeggen dat het niet meer ging? Dan moet Wesley nog wel iets oneindig stoms doen! Kijk nou even naar Marco en Leontine! Waarom hou jij Xess alleen maar voor jezelf? Da’s echt irritant hoor! Net of het niet meer de zoon van Wes is! Ach, maar Wessie vindt het allemaal best. Zolang zijn powervrouw maar bij hem terugkomt! Neemt hij alles! Zeg Yootje, Xessie is toch al zo bijdehand? Nog niet oud genoeg om te zeggen: Kijk mama, het zit zo en zo! Je bent heel erg dom om te zeggen dat je nog van papa houdt! Als dat zo is, waarom moet ik dan nog lezen dat papa en mama uit elkaar zijn? Oh wacht! Xessie kan nog niet lezen! Maar Jessey toch wel? Sylvia, Barry, Claudia, Rodney, William enz. toch wel?

Yootje, stel nou even dat het game over is met Wes & Yo, gaat Wes dan wel weer eens een fotootje plaatsen met Xess? Of mag hij alleen maar fotootjes van Xess plaatsen met Yootje erbij? Dat wordt dan hoog tijd Yo! In hoofdletters XESS XAVA op zijn arm! Plus “Ik hou van jou, 💋Yolanthe”!  Spijt van Yo? Of las en zag ik nu: Ik hou nog heel veel van Wesley? Wat kut! Ben je nu nog geen vrijgezel? “Te agradezco Dios por Wesley”. Oh? Te agradezco Dios por Yolanthe, moet hij dat nog op zijn rug zetten? Of staat het al even onuitwisbaar op het internet en in een boek?  Yootje, daar kun jij toch geen weerstand aan bieden? Je zal toch altijd in de liefde geloven?

@marinacabau Are you part of Wesley’s plans with XaXa? A better hostess he cannot get! Stand in for Yolanthe, just as beautiful!

Rebecca, zeg je nu ff tegen Yo dat ze het goed moet maken met Wessie? Zeg Rebecca, jij weet toch ook dat het allang weer goed is? Je hebt toch ook wel eens een fittie met Yo gehad? Dat kwam toch ook goed? Met Yo komt toch alles goed?

“Oh Wim wat de media haalt is maar een schim en vaak ook nog verdraaid of totale onzin van het ware leven.

Ik zou je adviseren om je energie op wat anders te zetten dan een boek schrijven over anderen mensen die je niet rechtstreeks voorzien van feiten.

Vind het leuk om te horen dat je mijn zusje steeds meer bent gaan waarderen.

Ik ben pas 3 jaar geleden begonnen en 4 beelden verder 😊”

Rebecca, Snap je dan nog niet dat ik SAMEN met Wes & Yo een boekie wil schrijven? Hoe kom jij er nu bij dat mensen mij niet rechtstreeks voorzien van feiten? Je doet het zelf toch ook?

“Wat ik je kan vertellen is dat ze veel van elkaar houden en heel goed met elkaar omgaan, hoop dat je dat kan respecteren en ze met rust zult laten.”

Zijn dat geen feiten dan? Of ben jij geen betrouwbare bron? Zeker niet dicht bij het vuur? Niks verdraaid toch? Als ze nog veel van elkaar houden, waarom zeggen ze dat dan zelf niet? Oh wacht! Dat zeggen ze wel! Wat doen ze dan nog moeilijk? Wat moet ik dan respecteren? Moet ik respecteren dat ze nog steeds niet hebben gezegd: Wij blijven bij elkaar! Zeg dan effe tegen je zussie: Yootje, doe nou eens normaal! Je kan toch niet zeggen dat je nog veel van Wessie houdt en ondertussen de mythe  in stand laten dat jullie uit elkaar zijn? De ex van Wesley, bla bla bal! Wat nou ex van Wesley? Rebecca, je bent geen ex als je nog getrouwd bent en zegt dat je nog heel veel van hem houdt! Helemaal niet als je vier keer tot het lekkerste wijf van NL gekozen bent! Wie zegt Wessie dan even: Wrijf die stront uit je ogen!  Als Yolanthe nog steeds van je houdt, wat moet je dan doen?

Als Yolanthe zegt dat ze nog steeds van je houdt, wat moet je dan doen?  Tja, dan moet je gewoon zeggen: Yootje, wil je dan niet mijn vrouw blijven?  Wessie? Ben je nu nog steeds bang voor haar antwoord? Ze is toch nog je vrouw? Ze zegt toch dat ze nog van je houdt? Ze zegt toch niet: Ik ga wel een leuker beter ventje zoeken? Hoeveel heb jij nodig? Jezus man, je kunt toch wel een overwinning afdwingen? Zoals in Brazilië-Nederland? Je zegt toch zelf dat je grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen? Kun je dan nog steeds niet zeggen dat je Yolanthe terug hebt?  Of heb je daar de toestemming van Yolanthe voor nodig? Vraag het haar dan! Kan ze nu nog zeggen: Nee Wes, je hebt me niet terug! Je hebt me te zwaar gewond! Ik lag op de grond van verdriet! Maar ik hou nog wel heel veel van je! Nou Wes, ga dan maar op zoek naar een mooiere vrouw! Durf het nu gewoon eens te vragen!  Of moet ik het doen? Yootje? Blijf je Wessie’s vrouw?

Yootje, als je nu nog van Wessie kunt scheiden, dat is zo’n LOSS! Het lekkerste wijf van NL, het voorbeeld van NL met haar mannetje die van de daken schreeuwt dat Yootje de mooiste vrouw en moeder van NL is. Yootje, je begrijpt toch nog wel wanneer je versierd wordt? Of ga je nu even een ander  mannetje zoeken die het nog beter doet? Yootje, je kan helemaal niet meer versierd worden door een ander mannetje! Moet je ten eerste even scheiden van Wes, en ten tweede inslikken dat je nog van hem houdt. Wat ben jij toch wreed! Of is dat niet wreed? Getrouwd met Wessie blijven en zeggen dat je nog van hem houdt? Kijk nu even Yo, naar deze BS:

Kan Yolanthe nog rekenen op succes?

Nu snap ik Rebecca weer! Ze zeggen niet: Yolanthe kan miljoenen van Wessie pakken! Financieel succes heeft ze niet eens nodig! Als ze tenminste eens van Wes wil scheiden! Och Yootje, je bent zo mooi! Zo’n lekker wijf, dat ook nog eens een devoted wife en moeder is. Yootje, vind je het dan gek dat ik een boekie met je wil schrijven?

Yolanthe en Wesley, Twee jaar geleden werd er al gezegd dat XaXa was verkocht. Ik bel dan even William Kaay. Die zei: Niks van waar! Ik vroeg ook: Ben jij de beste vriend van Wesley? Ik denk het wel, zei hij. Ik zit hier nu bij hem in Qatar. Maar de bonus was: Ik hou ook van Yo! Die kreeg ik er gratis bij! Yootje? Snap je nu waarom ik toen al wist dat het weer goed kwam? Wat hou jij de boel op zeg!

https://www.nu.nl/achterklap/6135976/wesley-sneijder-ontkent-dat-restaurant-van-hem-en-yolanthe-cabau-failliet-is.html

Goed zo Wes! Van je af bijten op lulverhalen! Maar in je boosheid verraad je nog veel meer! XaXa is nog steeds ook van Yolanthe? Boedel nog niet verdeeld? Betrek je haar dan ook in de mooie plannen voor XaXa? Zal toch wel als je haar bijna dagelijks spreekt? Wordt het nu niet weer eens tijd voor een gesprekkie bij Linda ofzo? Of William Rutten? Of mag dat nog niet van Yolanthe? Waarom dan niet? “Ik moet Yolanthe terug!” “Ik hou nog heel veel van Wessie!” Marco en Leontine kunnen het toch ook?

Wes & Yo, als het nu toch zo duidelijk is dat Wes & Yo bij elkaar blijven, waarom dan nog armoedig verstoppertje blijven spelen? Luister nou eens naar Wim!

https://www.gids.tv/video/332721/marco-borsato-op-de-gevoelige-plaat-grootste-fout-is-mijn-scheidingvideo

Nee Marco, je snapt het nog niet! Je grootste fout was vreemdgaan! Rutten had beter kunnen vragen: Wat was je beste beslissing? Met Leontine trouwen! Dat blijkt nu toch wel? Help Wessie en Yootje nu effe!

Wat moet je nou zeggen over deze foto? Mooie vrouwen of lekkere wijven? Of allebei? Dat kan ook!

@borsato @leontineborsato

https://www.gids.tv/video/332721/marco-borsato-op-de-gevoelige-plaat-grootste-fout-is-mijn-scheidingvideo

Nee Marco, je snapt het nog niet! Je grootste fout was vreemdgaan! Rutten had beter kunnen vragen: Wat was je beste beslissing? Met Leontine trouwen! Dat blijkt nu toch wel? Help Wessie en Yootje nu effe!

Kijk Marco, Leontine gaf je een verdiende schop onder je hol! Net zoals Yootje deed met Wessie. Och, en Marco kwam in een burnout terecht! Kwam zijn nest niet meer uit! Lag helemaal voor pampus! Kon niks meer! Een vrouw die dat veroorzaakt is toch een powervrouw? En nu is Marco weer helemaal blij? Vol met energie! Omdat zijn powervrouw hem nog best wel leuk vindt? Hem WEER vergeeft! Dan ben je dus helemaal een powervrouw! Leontientje, zeg je nu ook even tegen Yootje: Doe maar net als ik! Wesley deed het toch nog beter dan Marco? Die zei tenminste meteen: Ik heb het verknald! Leontine, Yolanthe mag toch niet zeggen dat ze nog heel veel van Wessie van houdt, met hem getrouwd blijven en maar niet zeggen dat het weer goed komt? Yootje is toch een vriendin? Zeg dan even tegen haar: Ben je nog boos dat hij is vreemdgegaan? Of maakt hij je de mooiste ter wereld?

Yolanthe, Je begrijpt toch wel dat je gedrag je steeds mooier maakt? Maar er komt wel een kantelpunt hoor! Als je na ruim 2 jaar nu nog niet kunt zeggen dat je het nog een keer met Wes probeert, dan wordt het irritant. Vooral als je zegt: Ik hou nog heel veel van Wes. Wie heeft nu ooit twee mensen gezien die na een “breuk” zo goed in hun vel zitten? Het lijkt Marco en Leontine wel!

Jessey? Jij bent nu toch wel oud en wijs genoeg om tegen Wes & Yo te zeggen: Wanneer houden jullie eens op met die poppenkast? Zelfs Xessie kan al zeggen: Luister mama, het zit zo en zo!

Yolanthe, maak dan eens duidelijk wie je dan nog wel kan versieren. If it ain’t broken, don’t fix it! Zit je nu nog steeds te mokken dat Wes is vreemdgegaan? Je neemt geen wraak? Zegt alleen maar dat je nog veel van hem houdt? Dan ben je te toch behalve 4 x het lekkerste wijf van NL, een Godin? That Yolanthe is still so good to me, I respect so much!  Wat ga je nu doen, Yo? Een powervrouw hakt toch knopen door? Yootje, als je nu zegt: Och, arme Wessie, kom maar weer! Ben je dan zwak of sterk?

What these three girls have in common, besides green/yellow eyes: They all have kicked me off their Instagram. Yolanthe is the record holder. Yolanthe, if you don’t want go back with Wesley, why did you kick me off?

Rebecca, ben je nog niet gevraagd als model voor een tandpasta? The Colgate smile ofzo?

Yolanthe, je begrijpt toch wel dat Wes je de mooiste vrouw ter wereld maakt? Kan hij je nu nog niet claimen?  Als ik Wes was, had ik allang gezegd: Ik neem dit niet langer! Ik ga nu even aankondigen dat je mijn vrouw blijft! Met of zonder jouw toestemming! Wat ga je dan zeggen? Ja maar Wessie, ik ben er nog niet uit? Zeg dan niet dat je nog heel veel van me houdt! Vraag de scheiding dan aan! Yootje? Jij wordt mijn vrouw, vond je toch zo leuk? Jij blijft mijn vrouw, niet?

Yolanthe, snap dat dan! Wessie is de mooiste man ter wereld! Wie kan je dan ooit nog meer waarderen? Wie gaat dan ooit nog van de daken in de media schreeuwen dat Yolanthe de mooiste vrouw ter wereld is? Wie gaat dan ooit nog zeggen: Ik ben een betere man voor Yolanthe dan Wessie? Hoe moet dat dan, Yootje? Dat kan toch helemaal niet als je met Wes getrouwd blijft en zegt dat je nog heel veel van hem houdt? Met wie heb je dan een zoon? Dan ben je toch behalve de mooiste vrouw ook de meest onversierbare vrouw? Welke klootzak durft je dan nog te versieren met deze kennis op de achtergrond? Je kunt helemaal niets zolang je met Wes getrouwd blijft! Zeg Yootje, als je denkt nog verliefd te kunnen worden op iemand anders, zeg dan eerst even dat je gaat scheiden van Wes! Wat is nu verliefd? Hoelang duurt dat dan? Hoe kun je nu verliefd worden als je nog heel veel van Wessie houdt? Wat moet Wessie daar dan mee? Mag hij dan nog niet zeggen: Yootje doe nu eens normaal! Neem me dan terug!

Yolanthe, je snapt nu toch wel dat ik een boekie met en over je wil schrijven? De mooiste vrouw van NL die maar niet van haar even beroemde echtgenoot wil scheiden? Wat zijn nu de waarden en hoeksteen van de samenleving? Dat zijn toch liefde en gezin? Je bent toch een voorbeeld, Yolanthe? Scheidingen zijn toch irritant? Helemaal als de ega’s zeggen dat ze nog heel veel van elkaar houden! Begrijp jij nu ook heel goed wat Wim bedoelt?

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Wat bedoelt Wim dan? Wim bedoelt dat Wes & Yo bij elkaar moeten blijven! Wim krijgt toch wel gelijk! Yootje, wat maakt je nu ECHT de mooiste vrouw van NL? Wim weet het wel hoor! “Ik hou nog heel veel van Wes!” Godsamme, zeg dan eens dat je het nog een keer met hem probeert! Wie kan dan ooit een lekkerder wijf krijgen met ‘Te agradezco Dios por Wesley’ op haar rug? En zijn zoon! Pak je nu even de helft, Yo? Je bent toch een smerige golddigger en starfucker? Of ben je nu de mooiste vrouw ter wereld? Wim weet het wel hoor! Zeg Yo, waarom heb je me nu tig keer van je Instagram geknikkerd? Snap je me nu wel? Dat is toch raar, Yo? De roddelmedia mogen alles over je zeggen, maar ik niet? Wat heb ik nu gezegd behalve dat je bij Wessie moet blijven? Wat was daar nu verkeerd aan? Dat wil je zelf toch ook? Ik zei toch twee jaar geleden dat Wes & Yo niet uit elkaar mochten? Kun je vragen aan Wessie hoor! “Key West”.

Yolanthe, vraag je nu even aan Wes of hij dit nog meent?

Happy Valentine to the person I love the most in life @yolanthecabau you make me the happiest man alive. You always make sure I’m okay. I put you through a lot of things and still you always take care of me with so much love and devotion. If people would only know 10% of how amazing you are. And I’m not even talking about your beauty. Your heart and soul, the way you do things especially how you think and the way you care for people and our world, the way you choose everybody before yourself blows my mind every day again. You are from a different world and I’m so grateful God chose you to be my wife. What ever happens in my life I know you will catch me. You are my world my everything. Thank you for always being there for me, for guiding me to be the best man I can be. Thank you for being the sweetest mother I’ve ever seen. How creative and funny and full of love you raise our sons. that makes me so proud. You make me proud! I love you sweetest woman I know.

Na de “breuk” zei Wes ook nog: Zonder jou had ik hier nooit gestaan!  En dan zegt Yo: Ik hou nog heel veel van Wes! Ach, dan is de cirkel toch rond? “What ever happens in my life I know you will catch me. You are my world my everything.” Yootje? Kom je nu ook eens door? Yootje? Of gaat iemand anders jou “catchen”?  Wie kan dat dan nog?

Yolanthe, als je nu eindelijk eens laat weten dat je het nog een keer met Wes probeert, dan ben je toch wel zo sportief om te zeggen dat Wim dat al twee jaar lang zei? Wim wist het toch al direct? “Ik heb het verknald, meerdere keren!” Hoezo verknald? Wat heeft Wes dan verknald als je nog heel veel van hem houdt? Wat kan hij dan nog verknallen als hij van de daken schreeuwt dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? In een bestseller boek nog wel! Heb je het nu nog niet gelezen, Yo? Wes zegt toch dat hij je terug wil? En je houdt nog steeds van hem? Je spreekt hem bijna dagelijks? Doe dan niet zo moeilijk, Yo! Laat dan zien dat je nog van hem houdt! Kan een man nog meer moeite voor je doen? Yootje, spreekt een man je wel eens aan? Je bent toch altijd met Xess? Dan denken ze toch dat  je bezet bent? Dat is toch ook zo? En als je niet met Xess bent, wat zeg je dan? Iedereen kan toch op Internet lezen dat je nog met Wes getrouwd bent en nog heel veel van hem houdt? Wie gaat daar dan nog tussen komen? Stel nu even dat je een leuk geprek hebt met een onwetende man. Die denkt: Wat een lekker wijf is dat! Het eerste wat hij doet is een google op “Yolanthe Cabau”. Wat vindt hij dan? Dat je nog getrouwd bent met Wes en nog heel veel van hem houdt!

Ik geef je een tip voor een goed doel. Tenminste, het is toch een goed doel dat Wes & Yo bij elkaar blijven? Voor mij is dat al 2 jaar duidelijk. Ik doe je aan de hand om eens te vragen waarom ze nog moeilijk doen. Overigens bemoeit half NL zich met het wel en wee van BN-ers. De boulevard pers draait daarop.  Ingeval van Wes & Yo is de helft BS. Ik voorspel al 2 jaar dat Wes & Yo niet uit elkaar gaan. Dat komt ook omdat je pa mij exact 2 jaar geleden al zei: Maak je geen zorgen: Met Yolanthe en mij komt het helemaal goed! Waarom lees je dat niet in een roddelblad? Hij had gelijk want Yo zei onlangs nog dat ze nog heel veel van Wes houdt en hem bijna dagelijks spreekt.  Jessey, ik weet hoe dol jij ook op Yolanthe bent. Vraag je pa dan maar eens: Heb je het nou nog niet voor elkaar? Of zegt hij dan: Waar bemoei jij je mee?  Je bent nu toch ook oud en wijs genoeg om tegen Yolanthe te zeggen: Als je nog zoveel van Wesley houdt, wat is dan nog het probleem?

Yolanthe, kan ook niks posten of de online media besteden er aandacht aan.

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/81697

Uit de oude doos:

https://www.nu.nl/achterklap/2806728/ex-wesley-sneijder-blij-met-yolanthe-als-stiefmoeder.html

Jessey, op het gevaar af dat ik me ergens mee bemoei, mag ik wel zeggen dat ik dit een heel leuk filmpje vind?

https://www.youtube.com/watch?v=d1ZgtTqe4tE

Hoe oud was je daar nu? In elk geval al bijdehand genoeg om samen met Yolanthe je vader te plagen. Plagen is affectie! Als je nu toch weet dat je vader Yolanthe terug wil, zijn grootste doel, en Yolanthe zegt dat ze nog heel veel van Wesley houdt, dan mag je toch wel vragen: Wat is dan nog het probleem? Wat doen jullie dan nog moeilijk? Je hebt toch het boek van Wesley gelezen waarin hij zegt dat Yolanthe je overal mee naar toe sleepte? Zonder haar had je je vader toch veel minder gezien? Je hebt toch ook gelezen dat Yolanthe je als haar eigen zoon beschouwt? Nog voordat Xessie kwam? Vraag haar dan ook maar eens: Als ik nog tot je “bende van ellende” hoor, waarom Wesley dan niet? Je kunt toch niet doen of hij niet bestaat en tegelijkertijd zeggen dat je nog veel van hem houdt? Wim vindt het maar irritant dat Yolanthe al twee jaar geen fotootjes met Wes plaatst! Dat wordt hoog tijd!

Lieve Yoyo, Waar en wanneer zei je ook weer: “Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde toe”? Ik ben vergeten om daar een screenshot van te maken. Kan hem niet meer vinden. Is ook alweer twee jaar geleden.

“Het gaat niet om mij. Ik ben niet dé Yolanthe voor ze. Ik ben gewoon Yoyo, één van de vriendinnen uit de groep. We kunnen erg met elkaar lachen. We kunnen elkaar plagen, maar we kunnen ook serieuze – en soms ook heel confronterende – gesprekken voeren. Ik ben vaak genoeg even tot de orde geroepen wanneer ik weer eens in mijn eigen hopeloze droomwereldje belandde. Het is fijn om vrienden te hebben die je de realiteit laten inzien en je opvangen wanneer je het zwaar hebt. En hoe fijn is het om ook een goede vriendin voor anderen te kunnen zijn? Om met jouw liefde en steun de glimlach op het gezicht van je vriendin te kunnen terugbrengen?”

Yolanthe, kan Wim je ook even de realiteit laten inzien? De realiteit is toch dat je het lekkerste wijf van Nederland bent?  4 keer officieel! De realiteit is toch toch dat je nog met Wes getrouwd bent? De realiteit is toch dat hij van de daken schreeuwt dat hij je koste wat kost terug moet? De realiteit is toch dat je nog heel veel van hem houdt? De realiteit is toch dat je zijn geld niet pakt? Zeg Yo, als je ons nu jaren lang hebt laten meekijken, letterlijk in de huiskamer, dan mag je toch niet zeggen: Waar bemoei jij je mee, Wim? Als Wessie geen voorbeeld was, jij toch wel? Is Wessie geen voorbeeld dan? Wie doet er dan een grotere inspanning voor je? Ga je dat nog van een andere man krijgen? Zit je nu nog te mokken dat hij is vreemdgegaan? Dan moet je toch niet zeggen dat je nog heel veel van hem houdt? Yoyo, bewijs nu even wat een mooie vrouw je bent! Zeg nu even tegen Wes: Okay, je mag nu wel zeggen dat we het nog wel een keer proberen!

Yolanthe, wat zijn nu powervrouwen? Dat zijn vrouwen van mannetjes die helemaal in zak en as raken als ze de deur uitgetrapt worden. Zoals Wesley en Marco. Yolanthe, heb je nu al eens met Leontine gepraat? Die kan je toch wel uitleggen waarom ze Marco terugneemt? Zei Marco ook direct: Ik heb het verknald? Och, die Wessie is zo leuk! In plaats van in een burnout te raken, zei hij meteen: Ik ga er alles aan doen om Yolanthe terug te krijgen!  Waarom zit Marco weer zo goed in zijn vel, vol met nieuwe energie? Waarom zit Wes zo goed in zijn vel?  Zeker omdat Yo zegt: Vergeet het maar Wes!

Yolanthe, Besef jij wel wat een lekker wijf je bent? Als je 4 x als zodanig wordt verkozen, besef je het volgens mij nog niet! En Wessie heeft het alleen maar over: That Yolanthe is still so good to me, I respect so much!  Zonder jou had ik hier nooit gestaan! Yolanthe did not ask me me for anything! She doesn’t need me, because she has her own! I am not even talking about your beauty! Yootje, bezwijk nou even! “Te agradezco Dios por Wesley”! Zeg Yolanthe, Wes mag toch wel fouten maken? Of ben je nu te zwaar gewond? Dat past toch niet bij een powervrouw? Even when we walk through the valley ……..

Yolanthe: Toen ik Wes vorige zomer vanuit de gevangenis sprak op de telefoon van William Kaay, vroeg hij nog: Wat vond je van mijn boek? Hartstikke goed, maar het mooiste hoofdstuk was natuurlijk “Yolanthe“! Wil je me soms vertellen hoe ik haar terug moet krijgen? Vraag maar aan Wes wat ik zei? Nee Wes, want je kan het niet beter doen! Och, en nu heeft hij ook al van Yo: “Ik houd nog heel veel van Wesley! Hij is al 12 jaar mijn beste maatje, met wie ik alles deel. Dat vlak je niet zomaar uit.” Wat moet ik dan nog? Hoe kan ik dan nog vertellen hoe hij je terug moet krijgen? Dan heeft hij je toch terug?

Yolanthe, luister je nu eens naar Wim? Je kunt toch niet met Wes getrouwd blijven en zeggen dat je nog heel veel van hem houdt? Als je weet dat hij publiekelijk zegt dat zijn grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen? Dat weten we toch allemaal? Dan moet je toch ook zeggen: Kom maar weer Wessie!  Ben je nu een powervrouw of een kutwijf? Als je nu nog zegt: Wessie, ik ben klaar met je, dan ben je toch een kutwijf? Dan heb je hem toch valse hoop gegeven? Hoeveel mooier kunnen we een vrouw krijgen? Het lekkerste wijf van Nederland, dat we verknallen en dan nog zegt: Ik hou nog best wel van je, Wessie! Snap je nog niet dat we met zijn allen achter Wessie staan? Of kan iemand anders je nog meer naar de hemel schieten? Met al zijn fouten? Hahaha!

Yolanthe, ik vind die Wessie zo mooi! Verknalt de mooiste vrouw van NL maar komt zo terug! Yootje? Als hij niet meer van je houdt, dan hoeft hij toch niet zo door het stof te gaan? Dan gaat hij toch gewoon door met feestvieren met andere lekkere wijven? Wat is nu een lekkerder wijf dan jij? Wie heeft er nu ‘Te agradezco Dios por Wesley’ op haar rug gezet? Oh wacht! Hij vindt het alleen maar belangrijk dat je zo’n goede moeder bent, dat je nog dagelijks op zijn kids past EN op hem! Wessie? Heb je dan niet het lekkerste wijf van NL? Zeker uit het oog verloren? Of vind je het alleen nog maar relevant dat ze nog van je houdt? Dat heb je nu toch?  Wat ben je dan voor slapjanus dat je haar nog niet claimt? Zeker geen recht van spreken meer? Teveel respect? Je kunt toch wel zeggen: Yootje,  wat doe je nog moelijk? Je kon 12 jaar geleden toch ook zeggen: Jij wordt mijn vrouw? Durf je nu nog niet te vragen: Blijf je mijn vrouw? Nog steeds bang dat ze zegt: Nee Wes, ik zoek een leukere, betere man? Je hebt me verknald? Yolanthe? Jij hebt toch de broek aan? Help die jongen nu effe! Powervrouw!

Yolanthe, Als zelfs Ramona zegt dat ze heel erg blij met je is als tweede zorgmoeder voor Jessey, hoeveel mooier kun je dan nog worden? Je bent toch Sneeuwwitje? Heeft Wes je nu nog niet wakker gekust? Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Beste Wes,  Yolanthe is best mooi maar er zijn veel mooiere vrouwen!

https://www.linda.nl/nieuws/bekend/yolanthe-cabau-wesley-sneijder-relatie-contact/

Wesley wil wel wat meer dan maatjes blijven. Dit is de raarste “breuk” ooit. Gewoon een opstapje naar “Wes en ik zijn weer een stel”. “Ik hoop dat we de rest van ons leven maatjes blijven.” Ook de rest van ons leven getrouwd?

Tja Wessie, ik zei het toch? Van Yolanthe kom je nooit meer af! Maar niks forceren hoor! Hebben de bladen jou al commentaar gevraagd? Tip: Ik mag niks zeggen, maar heb me lang niet zo goed gevoeld.

Hey Wes, Als je nu straks mag zeggen dat Yolanthe het nog een keer met je probeert, dan ben je toch wel zo sportief om te zeggen dat Wim dat al twee jaar zei? Wat een heerlijk wijf is dat!  Kan zelfs het grootste uilskuiken van Nederland vergeven! De recordinternational, maar ook een uilskuiken. Heb je dat instinctieve nu een beetje afgeleerd?

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Is toch wel leuk Wes? Een vrouw die steeds mooier wordt nadat ze je met een grote boog de deur uittrapte? Mijn opa zei: Vrouwen, schop ze van je af en ze kruipen naar je toe. Maar dat geldt dus andersom ook.

Yolanthe, wat is eigenlijk de definitie van “niet meer bij elkaar”? Moet je dan gescheiden zijn? Moet je dan zeggen dat er geen liefde meer is? Moet je elkaar dan niet meer dagelijks spreken? Moet je dan zeggen dat je niet meer van elkaar houdt? Je faalt op alle fronten! “Ik hoop dat we de rest van ons leven maatjes blijven.” Maar toch niet meer bij elkaar? Verkoop je het aan iemand anders, Yo? Dat is nu echt een hopeloos droomwereldje! Dan kun je beter de droom van Wes hebben: Ik hoop dat we weer een gezinnetje worden.  Snap je nu eens dat Wim al twee jaar het sprookje in de maak ziet?

@jesseysneijder_  Jessey, hier legt Yolanthe zelf uit dat ze wel begrijpt waar ik me mee bemoei.

https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/yolanthe-cabau-wil-maatjes-blijven-met-wesley-sneijder/ar-AAKBo9I

Vraag maar aan je pa: Zegt Wim al twee jaar dat je Yo moet terughalen? Wes & Yo, dat wordt een leuk boekie hoor! Beter dan “Sneijder”!

Als je samen met Yo Wes zo kunt plagen, 7 jaar geleden al,  dan kun je toch ook wel aan Yo  vragen: Maatjes blijven zonder liefde? Kan dat wel? Daar gaat mijn vader niet voor hoor!  Bij hem is het altijd: Alles of niets!

Anders gezegd: Help je vader nu even om zijn grootste doel te bereiken. Ik moet Yolanthe terug! Straks is Xessie ook zo bijdehand om te vragen: Hou jij niet meer van papa? Wat staat hier op je rug, mama? Weet hij al dat mama vier keer tot de mooiste vrouw van NL is gekozen? Daar zijn kleuters toch nog niet mee bezig? Maar over 5 jaar snapt hij toch wel dat Wesley Yolanthe de mooiste vrouw ter wereld maakte? Of zit Yootje nog steeds te mokken dat Wes foutjes heeft gemaakt? Dan moet ze vooral zeggen: Ik hou nog heel veel van Wesley!  Dan ben je pas echt de mooiste vrouw ter wereld!  Wim ergert zich kapot!  Wes & Yo uit elkaar, dat kan helemaal niet meer! Is ook nooit gebeurd! Let maar op!

Jessey, ben je nog steeds zo dol op Yolanthe? Ben je al oud genoeg om te zien wat een lekker wijf is? Of is Yolanthe alleen maar je tweede moeder? Dat is toch al reden genoeg om tegen je pa te zeggen: Waag het niet om deze vrouw te verknallen! Of zegt hij dan ook: Waar bemoei jij je mee? Je moet hem eens vragen: Waar ben je nu het meest trots op? Recordinternational? Sportpark Wesley Sneijder? Lintje? Of Yolanthe?

https://www.nu.nl/achterklap/2806728/ex-wesley-sneijder-blij-met-yolanthe-als-stiefmoeder.html

Yolanthe, als je nu voor de rest van je leven maatjes met Wes wilt blijven, dat kan toch niet? Mij fop je niet hoor! Wat houdt dat dan in? Wessie, je mag best wel een andere vrouw zoeken? Dan blijven we gewoon maatjes? Hoe moet hij dan een andere vrouw zoeken als hij van de daken schreeuwt: Ik wil alleen maar Yolanthe!  Hoe moet hij dat dan doen als Yolanthe zegt dat ze nog heel veel van Wes houdt? Wie heeft nu “Te agradezco Dios por Wesley” op haar rug gezet? Wie zei nu ”Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben”? Met wie heeft hij nu een schattige kleuter? Wie is nu vier keer het lekkerste wijf van Nederland? Wie is de tweede moeder van Jessey? Wie is er nu nog zo goed voor hem? Wie is er nog met hem getrouwd? Wat lul je nou over maatjes blijven? Wat is die Wes nog voor slapjanus? Kan hij nu nog niet zeggen: Yootje, doe nu eens normaal! Neem me dan terug! Of is er teveel gebeurd dat jullie niet meer geil van elkaar kunnen worden? Hahaha! Wes is zeker de enige vent die niet meer geil van Yolanthe wordt? Maatjes blijven is zeker genoeg? Ja hoor, als ik maatjes kan blijven met Yolanthe, dan zoek ik mijn vertier wel bij andere vrouwen die nog sexier zijn! Het is echt ridicuul!

Yootje? Dream without fear, love without limits!  Die is toch ook van jou? Of is die nu van Wessie? Vraag hem nu effe: Kun je ooit nog een mooier wijf krijgen dan ik? Ben je zeker te bescheiden voor? Zeg Yolanthe, waarom pak je niet de helft? Je bent toch een golddiger en een starfucker? Godsamme, wat ben jij een mooie vrouw! Kan zelfs Johan Derksen week maken!

https://www.youtube.com/watch?v=ncE69yaKckg

Yolanthe, als nu je met Wes hebt afgesproken dat hij niks mag zeggen over jullie privéleven, wat moet er dan gebeuren om het embargo op te heffen? Mag hij niet meer zeggen dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Tjsonge, wat zit die man onder de plak! Echt een powervrouw! Zeg Yootje, als je je nu liet versieren door Wes met: Jij wordt mijn vrouw! Kun je je dan niet laten versieren door: Jij blijft mijn vrouw?  Wat hij nu doet is toch veel mooier? Ach Yootje, zeg dan effe: Ik blijf jouw vrouw helemaal niet! Daarom ben ik nog met je getrouwd! Daarom zeg ik dat ik nog best wel van je houd! Yootje, wil je nu van Wes af? Niemand kan je mooier maken dan Wes hoor! Niemand heeft ook familie en vrienden die allemaal zonder uitzondering van Yo houden.

Yolanthe? Als de recordinternational, toevallig ook nog je echtgenoot en de vader van je zoon, nu zo door het stof kruipt, dan gun je die man toch een Fanta? Of zeg je even: Ik kan nog wel een mooiere man vinden, die meer zijn best voor me doet? Leg je effe uit waarom je nog van Wessie houdt? Maatjes blijven?  Ach Yo, je bent zo zielig! Helemaal gewond door Wessie! Onherstelbare littekens!

Yolanthe, In Amerika lukt het misschien nog niet, maar hier sta je op de top van je roem. Even los van Wessie werkt als een multistage rocket.

https://en.wikipedia.org/wiki/Two-stage-to-orbit

At liftoff the first stage is responsible for accelerating the vehicle. At some point the second stage detaches from the first stage and continues to orbit under its own power.

Yolanthe, Ik voel me net Repelsteeltje over de vraag of Wes & bij elkaar blijven. Niemand weet, niemand weet …. dat ik Repelsteeltje heet. Ik vind die Wessie zo ontroerend. Het lijkt wel het sprookje van de zes dienaren. Alles uit de kast om zijn prinses terug te krijegn.

Nou Wes, Dat was weer een mooie ode aan Yolanthe in de Privé! Maar kappen jullie nu eens met dat onzinnige “maatjes blijven” en “niet meer samen”? Man man, de adoratie druipt ervan af! Zeg dan gewoon: Yolanthe is the love of my life en dat zal ze altijd blijven! Ik wil haar gewoon terug, maar dat is niet aan mij! Daar heb ik haar voor nodig! Yootje, alleen al dat verhaal in Privé, dat schreeuwt toch al: Een mooiere vrouw dan Yolanthe krijg ik nooit?  En dan zeg je ook nog: Ik houd nog heel veel van Wes! Dat is toch gemeen? Wim heeft altijd gelijk!  De waarheid is: Wes & Yo houden meer van elkaar dan ooit! Reageer je daar ook eens op, Wes? Kunnen die roddelbladen je ook eens vragen waarom Yo nog met je getrouwd is? Of wie de advocaat is die de scheiding ter hand gaat nemen? Marc Teurlings?

Wes & Yo, als jullie nu Marc Teurlings nemen voor de scheiding, weet ik tenminste zeker dat hij zegt: Scheer jullie weg! Ik heb geen zin in een herhaling van Marco en Leontine! Zoek maar een andere advocaat!

Hey Wes, ik ben toch de enige externe, niet anonieme bron tegen wie je twee jaar geleden al zei: Maak je geen zorgen Wim, met Yolanthe en mij komt het helemaal goed!  Ik ben toch ook de enige die je recht in je smoel durft te zeggen hoe stom je was? Waarom reageer je dan vorig jaar zo spastisch?

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Zeg Wes, als je zo goed begrijpt wat Wim bedoelt, waarom deed je dan zo boos? Heb je nu nog niet geleerd om eerst tot 3 te tellen voordat je reageert? Nog steeds geen discipline van Yolanthe geleerd? Wel leuk hoor! Jij reageert tenminste! Yolanthe laat alles over zich heen komen. Ach Yootje, die Wessie is zo leuk! Als je moet reageren op bullshit verhalen, dan heb je altijd Wessie nog! De beast die zijn beauty niet laat neer sabelen.

Wesley, wanneer begrijp je nu eens dat minstens de helft van je roem Yolanthe is? Waarom vinden we je nog zo leuk? Omdat je kunt zeggen dat je de mooiste vrouw van Nederland hebt!  Waarom maken de media je af niet als de grootste lul van NL, de vreemdganger die de mooiste vrouw van NL verknalde? Dat is toch onzin? Als zelfs Yootje zegt: Ik houd nog best wel van Wessie? Zelfs Yootje kan het niet weerstaan! Het is toch een sprookje? Wessie, met al je domme fouten, ben je wel een voorbeeld geworden van hoe je een vrouw moet versieren. Of in elk geval op een voetstuk moet plaatsen. Yootje, kom nu eens door! “Te agradezco Dios por Wesley”. Geldt dat niet meer?  Ah, dat is zo leuk! De mooiste vrouw van NL die dat op haar rug zet. Zeker spijt, Yo? Je maakt het wel onmogelijk voor andere mannen om je nog te versieren. Ze durven niet eens!

Yolanthe, doe nou eens normaal! Wie gaat je dan nog versieren met je tattoo op je rug? Als je nog met Wes getrouwd bent? Als je zegt dat je nog heel veel van hem houdt? Als op Internet en in een boek openbaar te lezen is dat Wes je terug wil? “Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde toe!” Ik jou dan niet? Ik kan wel beschrijven wat een mooie vrouw je bent hoor! Beter dan Wessie!  Want ik ben niet verliefd op je. Wessie wel! Ik bewonder je alleen maar. Yolanthe, je geluk en liefde zit toch bij Wessie? Dat is zo’n leuke man! Of gaat een andere man je nog beter het hof maken? Een man met wie je getrouwd bent? Een man met wie je een kind hebt? Een man die van de daken schreeuwt dat hij je terug wil? Een man waarvan je nog steeds heel veel houdt? Een man wiens geld je niet pakt? Een man die zegt dat je jezelf wel kan bedruipen? Wie maakt je dan mooier, Yolanthe?

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2021/06/wesleyprive.pdf

Ah, leuk toch Yo? Kun jij Wesley nu niet eens verbeteren? “Natuurlijk is het voor een kind nooit leuk als zijn ouders uit elkaar gaan maar ik denk bla bla bla!“ Yootje, zeg dan eens: Lieve Wessie, zijn we dan uit elkaar? Maak die dombo dan eens wakker! Ik zeg toch dat ik nog heel veel je houdt? Ik spreek toch nog dagelijks met je? Ik ben toch nog met je getrouwd? Wat nou uit elkaar? “Yo laat mij niet vallen!” Zeg Yootje, als Wes je nu plat op je bek neemt, wat doe je dan? Nee Wes, geen zin in? Je hebt me verknald? Hij lijkt wel wat op mij. Ik vroeg aan mijn vrouw op de eerste date: Mag ik jou een zoen geven? Antwoord: Wat is dat voor een vraag? Een normale man doet dat gewoon!

Is Wes nu zo’n ridder geworden? Helemaal bang dat Yolanthe hem niet terugneemt? Geen recht van spreken meer? Wat een verschil met “Jij wordt mijn vrouw!” Yootje? Als je daar voor viel, dan kun je toch ook wel vallen voor “Jij blijft mijn vrouw”? Of ben je nu eindelijk vrijgezel met een onbezet hart?

Yolanthe, ik zal het nog even voor je thuis brengen. Je hebt jezelf de afgelopen 10 jaar een voorbeeld gemaakt voor hoe een goed huwelijk eruit ziet. Je hebt ons letterlijk laten meekijken in je huiskamer. Je hebt vele malen gezegd hoe gelukkig je met Wessie bent. Ik heb het allemaal gezien! Hoe je met Wessie, Jessey en Xessie omgaat! Hoe je de broek aan hebt! Hoe je boven Wes staat! Als dombo Wessie dan een paar one night stands maakt, dan moet je hem met een grote boog het raam uit trappen!  Dat heb je ook gedaan. Maar Wessie begrijpt toch ook dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Hoe die man terugkomt, dat kun je toch wel waarderen? Als hij niet meer van je houdt, dan gaat hij toch niet zo door het stof? Dan wil hij je toch niet terug? Wie maakt nu meer duidelijk dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Alleen al dat je zegt: Ik houd nog heel veel van Wes! Dan kun je toch niet verwachten dat hij het opgeeft? Dan zeggen we allemaal: Go Wes! Yolanthe, zeg nu maar even dat je het nog een keer met Wes probeert. “Het zal niet meer misgaan!” Yootje, als je nu zo behoefte hebt aan een arm om je schouder, zeg dan eens dat je die niet van Wes krijgt! Een digitale arm toch wel? In dit filmpje kreeg je toch nog een fysieke arm om je schouder?

https://www.youtube.com/watch?v=kG54yfvIikM

“Hoe alles ook loopt, Yo zal de rest van mijn leven mijn beste maatje blijven.” Wat een slap statement, Wes! Hoe het ook loopt, Yo zal altijd the love of my life blijven! Dat is beter!  Ach Wessie, wat ben jij nu voor slapjanus? Zelfs als Yo zegt: Ik hou nog heel veel van Wes, kun je nog niet zeggen: Yo, wat doe je dan nog moeilijk? Beste maatjes blijven? Niet meer geil kunnen worden van elkaar? Wel getrouwd blijven? Maar geen seks meer? Zeg Wes, als je nu zo goed wijven in bed kon trekken, waarom Yo dan niet meer?  Ach, met Yo, wil je alleen nog maar beste maatjes blijven? Niet meer verslinden? Dat is wel een belediging naar Yo hoor! Yootje, vraag Wessie dan even: Kan ik je niet meer geil maken? Ben ik niet meer het lekkerste wijf van Nederland? Of zullen we maar beste maatjes blijven voor de rest van ons leven? Vind ik ook goed hoor! We blijven gewoon getrouwd, de beste maatjes, en we zoeken ons vertier wel elders! Oh nee, Yolanthe, zo bedoel ik het niet! Je bent het sexiest wijf ter wereld! Wat baal ik als je een andere man vindt! Waarom heb je die nog niet gevonden?

Wes & Yo, “maatjes blijven” is het meest ongeloofwaardige persbericht tot nu toe. Ik begrijp niet dat het publiek zo dom is om dit te vreten. Waarom vraagt niemand: Blijven jullie dan ook getrouwd? Hoe kun je nu alleen maar maatjes blijven als je beiden zegt dat je nog heel veel van elkaar houdt? Wat houdt de rest van dit “convenant” in? We geven elkaar de ruimte om een andere leukere levensgezel te zoeken?  Als je dan toch maatjes blijft en elkaar dagelijks spreekt, dan staat er in het convenant zeker ook dat er nooit meer een vonk mag overslaan? Wat is er nu over van “Ik wil Yolanthe koste wat kost terug”? Wesley, dat je hier in meegaat, maakt je wel een mietje hoor! Bewijst maar weer wie de broek aan heeft.  Alleen maar beste maatjes blijven met het lekkerste wijf van Nederland, dat bestaat helemaal niet! Of ben je homo geworden?

Beste maatjes blijven met een lekker wijf, dan moet je homo zijn, zoals Leco met Leontine. Zeg Wes, waarom word je nu al twee jaar niet meer gesignaleerd met een ander lekker wijf? Meer vrouwen dan kerktorens toch? 12 jaar geleden kon je Yo toch bellen met: Jij wordt mijn vrouw? Nu heb je een tattoo op haar rug, een huwelijk en een kind met haar! Ze wordt steeds maar weer gekozen tot de mooiste vrouw van Nederland! Zegt ze ook nog: Ik hou nog heel veel van Wessie!  Hoezo mooiste vrouw van Nederland? Oh wacht! Je bent wél gesignaleerd met lekkere wijven: Gaby Blaaser, Nikkie Plessen, Emma Heesters enzovoort. Zeker om uit te huilen?

Hey Wes, had je in die rap niet ook Yolanthe kunnen verwerken? Wie kent Sneijder nu niet? Wie kent zijn mooie vrouw nu niet? Wessie zit weer net zo goed in zijn vel als Marco! Koning Wesley met zijn Queen!

Yolanthe, waarom zit Wessie zo goed in zijn vel? Het lijkt Marco wel!

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2021/06/wesleyprive.pdf

Zeg Yo, begrijp je nu nog niet dat Wes veel minder kans maakt met zijn restaurant als hij het niet met jou doet? Waarom komen mensen nu in eerste instantie naar dit restaurant? Omdat het van Wes & Yo is toch? Wordt het nu het restaurant van Wes & Yo, of van Wes alleen? Die Wesley die zijn bloedmooie vrouw verknalde? Of wordt het het restaurant van Wes & Yo samen? Zeg Yootje, wanneer ga je nu scheiden? Snap je niet wat marketing is? Als je nu zegt dat je nog heel veel van Wessie houdt, dan kun je toch wel samen met Wes je schouders onder het restaurant zetten? De naam van XaXa omdopen naar Wes & Yo is zeker een slecht advies van Wim? Je spaghetti met gehaktballetjes op de kaart zetten, is zeker ook een slecht advies? Yootje, is je huwelijk met Wes nu failliet? Dan kan hij het restaurant ook wel vergeten hoor! Yolanthe, als je nu toch “Te agradezco Dios por Wesley” op je rug hebt staan, dan moet je toch ook eens komen? Of zeg je nog steeds: Wesley heeft me te zwaar gewond?  Waarom zeg je dan dat je maatjes met hem wil blijven? Of sterker nog, dat je nog heel veel van hem houdt? Dan ben je toch niet meer gewond? Moet Wessie dan nog steeds denken: Ik heb Yolanthe verknald? Of moet hij dan denken: Ik heb de mooiste vrouw ter wereld?

Yolanthe, heb je Wes zijn verhaal in de Privé nu gelezen?  Een grotere ode kun je toch niet krijgen? Da’s toch grappig? Dat jij wel kunt zeggen: Ik hou nog heel veel van Wessie! Maar hij niet andersom? Dat is nu echt het verschil tussen man en vrouw! Ach, wat maakt het uit? Als je van de daken schreeuwt dat je Yolanthe terug wilt, dan zeg je toch ook: Ik hou nog heel veel van Yolanthe? Wat een stuntel is die Wes zeg! Begrijpt nog niet dat hij alleen maar hoeft te vragen: Yolanthe, neem je me dan terug?  Maatjes blijven? Daar doe ik het niet voor hoor! Hoe kan ik nu alleen maar maatjes blijven met het lekkerste wijf van Nederland?

Wes & Yo was al een begrip, maar nu helemaal! Zogenaamd een “breuk”. Uit elkaar. Niet meer samen. Maar wel zeggen dat ze nog heel veel van elkaar houden!  Ach, ze zijn zo’n voorbeeld! Yolanthe? Doe nu weer eens een fotootje met Wessie! Zelfs als je alleen maar maatjes met Wes wilt blijven, kun je dat toch wel? Je schaamt je toch niet om Wessie terug te nemen? Wie moet je dan veroveren? Het showbizkoppel van NL dat maar niet uit elkaar kan gaan. Echt een mooi sprookje! Wessie is zo leuk! Yootje is zo leuk!

Zeg Wes & Yo, als je nu hebt afgesproken om maatjes te blijven, maar ook zegt dat je nog heel veel van elkaar houdt, hoe gaat dat dan in de praktijk als je elkaar weer ziet? Wessie? Dat je met je poten van Yolanthe af kan blijven, dat gelooft toch niemand? Of is het respect nu groter dan haar vermogen om je geil te maken? Zeg Wessie, behalve je vrouw en de moeder van je kind, is ze toch ook het lekkerste wijf van Nederland?

Yolanthe? Doe nu weer even powervrouw! Kijk Yolanthe, als je nu nog heel veel van Wessie houdt, dan kun je hem toch ook wel terugnemen? Een mooiere man krijg je toch nooit meer? Wie kan dan nog meer duidelijk maken dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Hoe moet hij nu nog een mooiere vrouw vinden dan Yolanthe met haar tattoo op haar rug? Yootje, snap je dat niet? Als je nu vier keer de mooiste vrouw van NL hebt, de moeder van je kind, die ook nog zegt dat ze nog heel veel van je houdt, dan kun je toch geen mooiere vrouw krijgen? Wat klets je nou over maatjes blijven? Je moet zeggen: Kom maar weer Wessie! Yootje? Leontine kan het toch ook? Ach, die arme Wessie, die zijn droomvrouw verknalde. Yootje die haar poot stijf hield? Yootje die niet meer een voorbeeld kon zijn? Zeg Yootje, wat zeg je dan? Ik ga nog wel een betere man dan Wessie zoeken? Eentje die me meer het hof maakt?

Kijk Yolanthe, als je nu powervrouw wilt zijn, dan moet je ook even herkennen wat Wessie nu doet!

https://panorama.nl/artikel/206645/versieren-yolanthe-wesley-sneijder

“Na het hele verhaal dacht ik echt van… ‘Huh’?”. Wesley mag zichzelf een schouderklopje geven want het is hem gelukt.”

Zeg Yolanthe? Denk je nu ook nog “Huh”?  Ik zou het maar doen, want wat hij nu doet is veel mooier! Yolanthe? Je moet toch een ouderschapsplan maken voor Xessie als je gaat scheiden? Al een advocaat in de arm genomen? Zeker dezelfde advocaat als deze?

https://viraaltjes.nl/yolanthe-haalt-er-een-advocaat-bij-vanwege-haar-miljardair/

Wat een heerlijk wijf ben je toch! En Wessie maar in de rats zitten dat hij je niet terug krijgt?

Zeg Yolanthe, die Wessie is wel een goed voorbeeld hoor! Die weet tenminste hoe hij de mooiste vrouw van Nederland moet versieren. 12 jaar geleden en nu nog steeds! “Zonder jou had ik hier nooit gestaan!”

Happy Valentine to the person I love the most in life @yolanthecabau you make me the happiest man alive. You always make sure I’m okay. I put you through a lot of things and still you always take care of me with so much love and devotion. If people would only know 10% of how amazing you are. And I’m not even talking about your beauty. Your heart and soul, the way you do things especially how you think and the way you care for people and our world, the way you choose everybody before yourself blows my mind every day again. You are from a different world and I’m so grateful God chose you to be my wife. What ever happens in my life I know you will catch me. You are my world my everything. Thank you for always being there for me, for guiding me to be the best man I can be. Thank you for being the sweetest mother I’ve ever seen. How creative and funny and full of love you raise our sons. that makes me so proud. You make me proud! I love you sweetest woman I know.

“Als single moeder heb je geen sparringpartner. Iemand met wie je als team opereert en die er altijd is om je bij te staan”

Je spreekt toch dagelijks met Wes? Hij is toch je maatje? Een maatje is er toch altijd om je bij te staan?

“Natuurlijk had ik het anders voor ogen toen ik Xess net kreeg. Je hoopt op een gezinsleven; dat is anders gelopen. Maar het betekent niet dat het daarom niet goed is.

Wes hoopt toch ook op een gezinsleven?

“Het belangrijkste is dat Xess te allen tijde opgroeit met het besef dat zijn vader en moeder allebei zielsveel van hem houden. Dat vertel ik hem elke dag.”

Vraagt hij nooit of papa en mama nog van elkaar houden? Vertel je hem ook elke dag dat jullie gaan scheiden? Wil hij nooit weten wanneer dat nou eens gebeurt? Zegt hij weleens dat hij er niets meer van begrijpt?

https://www.nu.nl/achterklap/6060357/wesley-sneijder-blijft-hopen-op-gezinshereniging-met-yolanthe-cabau.html

Yolanthe, je wordt steeds ongeloofwaardiger. Is het enige dat je niet meer met Wes deelt de lakens? Nou, geloof Wim maar! Komt ook wel weer! Gaan we nu eens een boekie schrijven? Leuk hoor! De onbereikbare beauty queen, maar ook het bescheiden meisje van hiernaast. Leg je ook eens uit waarom Wes nog van je af kan blijven? Wat een discipline opeens zeg! Maatjes blijven met 4 x de mooiste, sexiest vrouw van NL, bovendien de vrouw waarmee je getrouwd bent? Met ‘Te  agradezco Dios por Wesley’ op haar rug? Verkoop je het aan iemand anders? Wesley? Spring jij nu even in?

Yolanthe, ik wist al dat je mooi was, maar in de afgelopen twee jaar heeft Wessie je nog mooier gemaakt! Hoe een losbol toch nog tot inzicht kan komen!  Zeg Wes, zeg nu maar even: Wat jullie ook lezen van Yolanthe, ik ga niet voor “maatjes blijven”! Ze kan daarop hopen tot ze een ons weegt! Yolanthe is en blijft gewoon van mij! Met haar tattoo zei ze:  ”Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben.” Nu kan ze het krijgen ook!

Als je mij nu een keer op hem laat passen dan lees ik hem het hoofdstuk Yolanthe uit Sneijder voor. Dan verander ik de namen in Hans en Grietje. En als als hij dan aan het einde vraagt: Denk je dat ze weer bij elkaar komen? Dan zeg ik Nee! Want Hans is zo dom geweest dat Grietje’s hart koud en kaal is geworden, net als op de maan, daar is ook helemaal niks! Misschien gaat hij dan ook wel huilen? Ach Cookie, ik grapte maar wat!  Wat denk je nou zelf? Volgende keer vertel ik wel hoe het afloopt!

Yolanthe, Ik ben wel benieuwd wat nu nog je mental block is. Heeft Wessie je dan zo beschadigd? Of moet Xessie dan vragen: Waarom geven jullie elkaar nooit meer een kusje? Oh wacht! Dat hoeft hij niet te vragen! Zeg Yolanthe, als een kind voelt dat het niet lekker tussen zijn ouders zit, dan kan het in een depressie raken hoor! Ontwikkelingsachterstanden, niet mee komen op school, noem maar op! Aan alle fotootjes zie je meteen dat dat jochie stijf van de spanning staat!

Yolanthe, vind je me heel erg aanmatigend als ik zeg dat het het beste voor je is om het nog een keer met Wes te proberen? Ik weet al dat je dat gaat doen, dan kun je het toch ook wel bekend maken? Van Wes weten we al wat ie wil hoor! Dus de block zit bij jou. Als je dan ook nog zegt dat je nog veel van hem houdt en de rest van je leven beste maatjes wilt blijven, dan wordt het toch een beetje raar? Want grudges heb je toch ook al niet meer? Let your hands be so busy catching blessings that you don’t have the capacity to hold on to grudges. 🤍 Wessie is toch wel lief om je zoveel ruimte te geven om de balans op te maken? Niks te forceren? Zijn afspraak na te komen om niks te zeggen? Dat hij wel de loftrompet over je blijft steken vind je toch niet erg? Neem je een voorbeeld aan Marco en Leontine? Dat is toch ook schattig?

Sinds de EK commercial weten we weer van wie Xessie de clown spelen heeft.  Leuk toch om de draak met jezelf te kunnen steken? We vinden Wessie allemaal nog leuk, maar wanneer gaat hij nu zijn beautyqueen terugveroveren?

https://www.ditjesendatjes.nl/wesley-wil-yolanthe-terug-ze-is-nog-steeds-mijn-vrouw/

Yolanthe? Je houdt de boel op! Het is de grootste wens van Wesley Sneijder: hij wil niets liever dan dat Yolanthe hem weer in de armen sluit. Volgens de voetballer zit er nog genoeg liefde tussen de twee, en is de scheiding nog steeds niet rond. De deur staat dus nog open naar een liefdes-rendez-vous. ,,Dat is mijn grootste doel…”

Zeg Yo, hoe kan hij dan zo’n grootste doel niet bereiken, als Yo zegt dat ze nog heel veel van Wes houdt? Dat kan zo toch niet langer? Je zult toch eens moeten zeggen wat je nu met Wes wilt?

Yo, weet je wat zo leuk is aan Wes? Niemand maakt je een mooiere vrouw! Dat is toch knap hoor! Zonder over je beauty te praten! @yolanthecabau you make me the happiest man alive. You always make sure I’m okay. I put you through a lot of things and still you always take care of me with so much love and devotion. If people would only know 10% of how amazing you are. And I’m not even talking about your beauty. Your heart and soul, the way you do things especially how you think and the way you care for people and our world, the way you choose everybody before yourself blows my mind every day again. You are from a different world and I’m so grateful God chose you to be my wife. What ever happens in my life I know you will catch me. You are my world my everything. Thank you for always being there for me, for guiding me to be the best man I can be. Thank you for being the sweetest mother I’ve ever seen. How creative and funny and full of love you raise our sons. that makes me so proud. You make me proud! I love you sweetest woman I know.

Bezwijk je nu eens?

https://www.gids.tv/video/224958/ron-vlaar-heeft-zin-in-biografie-wesley-sneijder-heel-benieuwd-naar-video

Hey Wes, zeggen je voetbalvrienden nu nooit: Wat ben jij voor een dombo om de mooiste vrouw van NL te verknallen? Of is Wim de enige van wie je heel goed begrijpt wat hij bedoelt?

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

“Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde toe!” Ah, Yolanthe begrijpt het ook! Wessie? Begrijp je nu eens dat je minstens de helft van je roem aan Yolanthe te danken hebt? “Zonder jou had ik hier nooit gestaan!” Als je Yolanthe niet terughaalt, dan ga je af hoor! Als je zo’n winnaar bent, zeg dan ook eens tegen Yo: Wat doe je nu nog moeilijk? Ik heb toch “Te agradezco Dios por Wesley” op je rug? Ik vind je toch de mooiste vrouw ter wereld? Je houdt toch nog van me, ondanks mijn fouten? Je bent toch nog steeds mijn vrouw? Yootje? Aan wie gaan we je dan verliezen? Je bent ECHT een lief wijf hoor! De ongenaakbare beauty van Nederland, met haar discipline, met haar wijze spreuken, met haar columns, met haar onbezonnen wilde mannetje, van wie ze nog steeds houdt. Gek hoor! Yolanthe, zeg dan eens: Kom maar weer Wessie, ik heb geen verkeerde keuze gemaakt met jou! Ah Yootje, je bent zo lief! Veel te bescheiden! Vraag nou eens aan Wes: Kun je ooit een mooiere vrouw dan ik krijgen? Of heeft hij het antwoord al gegeven?

Zeg Yolanthe, als je nu afscheid van Wes zou willen nemen, waarom lag je dan op de grond van verdriet? Hoe kun je nu verdrietig zijn als hij meteen de dag erna dit zegt: “Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.”

Is ruim twee jaar geleden! En nu nog steeds niet gescheiden? Heeft hij je dan verknald? Yolanthe, luister nu eens naar Wim! Wim zei het twee jaar geleden al! Wes & Yo gaan niet uit elkaar! Wim krijgt gewoon gelijk! Of Yolanthe, als je uit elkaar wilt, dan mag je toch niet zeggen dat je nog heel veel van Wes houdt? Dan maak je het alleen nog maar meer een sprookje hoor! Echt the love story of the century! Kan de 4 keer mooiste vrouw van NL dan op de grond liggen van verdriet? Als ze iedereen kan krijgen? Maar niemand anders dan Wessie wil? Dat die Wessie nu nog niet wakker is! Yootje, wat ben je als beautyqueen toch menselijk! Zo mooi van binnen en van buiten, maar dat hoor je toch zo vaak? Slapjanus die Wes! Hij heeft allang genoeg recht van spreken om je opnieuw te kapen!  Of ga je nu nog zeggen: Nee Wes, ik wil je niet meer? Ik ben over mijn verdriet heen? Yootje, je snapt toch wel dat je liefdesverdriet het mooiste compliment is dat je hem kon geven? Dat is niet bepaald een signaal om hem te ontmoedigen hoor! Of denk je nog dat Wes je verdriet wil doen? Wie slooft zich dan zo uit om je de mooiste vrouw ter wereld te maken?

Yolanthe, doe je nu weer eens een fotootje met Wes? Als je kunt zeggen dat je nog heel van hem houdt, dan kun je dat toch ook wel? Bewijs dan even in beeld dat je beste maatjes met Wes blijft! Hij kan toch behalve digitaal ook nog wel fysiek een arm om je schouder leggen? Zoals hier:

https://www.youtube.com/watch?v=kG54yfvIikM

Ach Yolanthe, zo lief! Wesley die het even van je overneemt!

Yolanthe, wat een heerlijk wijf ben je toch!

https://www.youtube.com/watch?v=d1ZgtTqe4tE

Lekker klooien in de keuken, dat is onbetaalbaar! Zeg Yolanthe, ik heb mijn research wel gedaan hoor! Dit was al voor Xessie! Toen had je al een gezinsleven! Maar nu niet meer? Oh wacht! Nu heeft Wessie je verknald! Zeg Yootje, kun je nu geen real life soap meer maken met Wessie en Jessey? Nu kan Xessie er ook bij! Nu kan Xessie de gehaktballetjes draaien! De bende van ellende! Yolanthe, je spaghetti met gehaktballetjes komen toch wel op de kaart in XaXa, als Wes gaat re-openen na de verbouwing?

Yolanthe, gaan we nu wachten totdat je zegt: Ik probeer het nog wel een keer met Wes? Of kun je nu al een boekie met me schrijven? Yo zonder Wes kan ook hoor! Dat kon Wes ook! Maar Yo met Wes is veel leuker! Of wil hij niet duidelijk maken waarom zijn droomvrouw hem terugnam? Dat is echt een leuk sprookje hoor! De man die de mooiste vrouw van NL versierde en haar nog behield nadat ze hem met een grote boog de deur uittrapte! Yolanthe, die Wessie toch niet kon weerstaan! Die gewoon zei: Ik hou nog heel veel van Wes! Hij blijft mijn beste maatje! Yolanthe, de mooiste vrouw van Nederland! Wordt echt een lekker boekie hoor! Maar Yolanthe, zeg je nu eerst even dat je Wes terugneemt? Powervrouw!

Yolanthe, hoe kun je nu nog veinzen dat je wel een mooiere man kunt vinden? Welke man moet dat nu worden? Hoe kan dat dan? Als je nog steeds met Wes getrouwd bent? Als Wes je de mooiste vrouw ter wereld maakt? Als je nog van Wes houdt? Als je zijn kleuter hebt? Yolanthe, als je niet van Wes gaat scheiden, dan kun je voorlopig helemaal niks! XESS XAVA op zijn arm? Ik hou van jou, Yolanthe, X, op zijn arm? ‘Te agradezco Dios por Wesley’ op je rug? Even if we walk through the shadow of the valley of death, we will fear no evil… Yootje? Als je nu van Wes af wilt, zeg dat dan eens! Of zeg eens: Zoals jij me het hof maakt, kan niemand het!

https://panorama.nl/artikel/206645/versieren-yolanthe-wesley-sneijder

Huh? Waarom zeg je nu niet: Huh?

Wim

Hoe kan een man nog meer van de daken schreeuwen dat je zijn vrouw, zijn alles bent? Het wordt echt irritant hoor, Yo! Als je nu eens zei: Dank je Wes, maar je hebt me verknald! Maar je zegt: Ik hou nog heel veel van je! Zeg dan ook maar: Ik geef je nog wel een kans! Yootje, je vindt een gezinsleven toch zo belangrijk? Twee ouders van een kind die van elkaar houden? Dat heb je zeker niet? Wat zeggen die ouders dan in de media tegen elkaar? Het wordt echt lachwekkend! Vooral als het bekende Nederlanders zijn, die een voorbeeld horen te zijn!  Zeg Yootje, je zal toch altijd in de liefde geloven? Van Wes krijg je geen liefde meer? Ga de liefde dan ergens anders zoeken, Yo! Wat moeten we nou met Wes & Yo die nog steeds van elkaar houden? Net of het nog mogelijk is dat Wes nog wel een mooier, liever wijf gaat vinden!

Die knappe kale kop met die kroon erop! Hahaha! Koning Toto met zijn queen die al 4 keer de kroon heeft gekregen.

Yolanthe, hou je nou eens op met dat “maatjes blijven”? Ga eerst de boedel eens verdelen.
https://www.linda.nl/nieuws/bekend/yolanthe-cabau-wesley-sneijder-relatie-contact/

“Ik heb met Wesley afgesproken dat we niet publiekelijk ingaan op onze privésituatie”, zegt Cabau tegen het weekblad over haar en de vader van haar zoon.

Klopt ook al niet! Is een boek niet publiekelijk dan? En dit is zeker ook niet publiek?

https://www.ditjesendatjes.nl/wesley-wil-yolanthe-terug-ze-is-nog-steeds-mijn-vrouw/

Maar nu je bek houden, Wes! We doen alles op mijn manier en in mijn tempo! Haha, je kunt wel weer zien wie de broek aan heeft in deze relatie. Zeg Yolanthe, als je zo goed begrijpt dat we nieuwsgierig zijn, zeg je dan ook even waar Wesley bivakkeert als hij op Ibiza is om de verbouwing van XaXa te begeleiden? Als je zo goed dingen met Wes kunt afspreken, heb je dan ook al de scheiding afgesproken? Had Wessie niet ook al toegezegd: Het zal niet meer misgaan? Of mogen de vrijgezelle hunks hopen dat de mooiste vrouw van NL weer op de markt komt? Hartenpijn van Wes? Liefde is er altijd? Kampioentjes moeilijk doen!

Xessie is wel het kind van de rekening hoor! Echt weer een statistic van jonge gescheiden ouders! Hahaha! Bekende Nederlanders die een voorbeeld horen te zijn! Yolanthe, snap je nu echt niet dat je een scheiding steeds onmogelijker maakt? Je verkoopt Xessie elke dag dat zijn ouders zielsveel van hem houden? Vraagt hij dan nooit: Maar houden mijn ouders ook nog van elkaar? Waarom staat het jochie niet stijf van de stress? Zijn vader vertelt hem toch nog wel: Je moeder is de mooiste vrouw ter wereld? Kan hij nu al lezen en schrijven? Of krijgt hij nog niet mee dat zijn moeder nog heel veel van Wesley houdt? Zegt Yolanthe dat alleen maar aan de rest van de wereld?

https://www.gids.tv/video/317615/yolanthe-bij-veronica-inside-ik-houd-nog-heel-veel-van-wesley

Yolanthe, als je nu nog mede-eigenaar van XaXa bent, dan help je Wes toch wel met de mooie plannen die klaarliggen?  Of zeg je nu: Maak er wat moois van zonder mij? Hahaha! Yootje, je zet hem toch niet al bij voorbaat op achterstand? Wordt het nu het restaurant van Wes alleen, die gescheiden is van Yo? Of wordt het het restaurant van Wes & Yo, die samen hun schouders eronder zetten? Die helemaal niet gingen scheiden? Yootje, je begrijpt toch nog wel iets van marketing? Wanneer kom je nu eens? Wanneer zeg je nu eens: Okay Wessie, zonder mij had je hier nooit gestaan! Zeg Yo, als je ook nog zegt dat je zo’n hartenpijn van Wes had, dan moedig je hem toch aan om je terug te veroveren? Zeg je ook nog dat je nog heel veel van hem houdt? Logisch toch? Dat hij dan mag zeggen: Ze is nog steeds mijn vrouw! Of zegt Yootje dan nog: Vergeet het maar Wes! Zeg Yootje, dan vindt Wimmie je maar een kutwijf hoor!

Yolanthe, heb je ook met Wes afgesproken dat hij niet meer met andere wijven de koffer in mag duiken? Aan die afspraak houdt hij zich toch wel? Hij heeft nu opeens wel discipline zeg! Schiet hij niet een beetje door? Kan hij nu ook al twee jaar van jou afblijven? Wachten op Yolanthe! Schattig toch? De mooiste vrouw van NL, zijn echtgenote, die nog heel veel van hem houdt? Maar niks forceren hoor! Nu kan hij wel the gentleman zijn? Waar is nu de Wessie die zei: Jij wordt mijn vrouw? Of is die Wessie er nog steeds? Die Wessie zegt toch: Jij blijft mijn vrouw? Maar Wessie heeft geen spreken meer! Legt nu zijn lot in de handen van Yolanthe. Zeg Wessie, als Yolanthe zegt dat ze nog best wel van je houdt, wat moet je dan doen? Mooier kun je het toch niet krijgen? Koning Toto! 

https://www.shownieuws.nl/entertainment/yolanthe-en-wesley-weer-samen-eropuit

Yolanthe? Ben je nu een powervrouw? Wanneer kondig je nu eens aan: Ach, arme lieve Wessie, ik neem je wel terug! Yootje, je kunt toch wel eens zeggen: Zoals jij me publiekelijk het hof maakt, dat krijg ik toch nooit meer? Ik zeg toch dat ik nog van je houd? Ik heb de scheiding toch nog niet aangevraagd? Ik ben toch nog je vrouw? Dat “maatjes blijven” dat moet je gewoon met een pondje zout nemen! Je weet toch wel beter? Waar is nu mijn stoere Wesley? Wessie, ik kan toch geen maatjes met je blijven zonder dat we ooit nog eens de lakens gaan delen? Zullen we dan eerst eens gaan scheiden? Dat kan toch helemaal niet als jij van de daken schreeuwt dat je me terug wilt en ik zeg dat ik nog heel veel van je houd? 


Yolanthe, ben je echt een single mommy? Of ben je nog steeds getrouwd met Wes, die je dagelijks spreekt? Die je maatje is met wie je alles deelt? Die zegt dat het zijn grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen? “Ik hoop dat we ooit weer een gezin worden en onder  één dak wonen.” Zeg Yootje, jij weet toch ook dat helemaal niet uitmaakt of je onder één dak woont? Dat is toch niet de definitie van een huwelijk? Hoeveel daken heb jij wel niet met Wes? Palazzo East. Herculeslaan 184, Villa Cala Tarida! Of mag hij daar nier meer komen? Ach Yootje, je hebt het zo zwaar! “Niet meer samen.” Wat een gelul! Doe nou weer eens een fotootje met Wes!  Als je toch nog van hem houdt, kan dat toch wel?


Zeg Yo, als je zegt dat je nog heel veel van Wes houdt, dan kun je dat toch ook wel eens op Instagram laten zien?  Alle fotootjes van Wes & Yo verwijderd? Mag Wes ook eens een fotootje van Wes met Xess plaatsen? Of is dat zijn zoon niet meer? Yolanthe heeft zeker het monopolie op Xess? Jezus Mina, wat heb jij de broek aan!  Yootje, als je nu nog zoveel van Wes houdt, moet je dan niet weer eens fotootje met Wes, Xess en Yo plaatsen? Zoals deze:

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2021/05/famsneijder.jpg

Maak je het nu effe goed met Wessie? Of zeg je nu: Nee Wim, Wes heeft me verknald! Ik wil alleen nog maar maatjes met hem blijven? Zeg Yo, houdt dat ook in dat je met hem getrouwd blijft? Of gaan we nu binnenkort lezen dat de kogel eindelijk eens door de kerk is? Net als met Marco en Leontine?Yolanthe, als Wes nu zo’n dombo was om de mooiste vrouw van NL te verknallen, waarom vinden we hem dan nog zo leuk? Yolanthe maakt hem toch een winnaar als ze zegt dat ze nog heel veel hem houdt? Yootje? Dat maakt je toch lief? Logisch toch dat ze zeggen: Het is jullie gegund! Yolanthe, je moet gewoon bij Wessie blijven. Met je tattoo op je rug! Je doet het zelf hoor Yo! Eerst met je tattoo en nu met “Ik hou nog heel veel van Wes!” Oh, en dan moet Wessie zeker zeggen: Ik geef het op? Ik zoek wel een mooiere vrouw?  Eentje die ook 4 keer tot de mooiste, sexiest vrouw wordt gekozen? Eentje die ook mijn kind heeft gebaard? Eentje die ook zegt dat ze nog heel veel van me houdt? Eentje die ook met me getrouwd blijft? Wat is die Wes voor een slap mietje! Heeft hij Yolanthe nu nog niet terug?  Zeg Wessie, je kunt toch nog wel acteren? Of zit je nu nog te wachten tot Yo zegt; Ik neem je wel terug? Dat zegt ze toch al? Blinde vink!  

Yolanthe, als Wes straks na de verbouwing en Covid XaXa gaat heropenen, doet hij dat dan ook met en namens jou? Of zegt hij dan: Nu sta ik hier voor de eerste keer zonder Yolanthe? Yolanthe? Kan hij nog steeds Villa Cala Tarida op loopafstand als uitvalsbasis gebruiken? Is dat nog wel van Wes & Yo?

https://www.youtube.com/watch?v=GSdn7EHCAZs

Yolanthe, wat heb jij het toch zwaar! Met een man die van de daken schreeuwt dat je de mooiste vrouw en moeder ter wereld bent! Zoveel hartenpijn! Maar je houdt nog wel heel veel van Wessie? Dan ben je toch wreed, Yo? Dan moet je toch zeggen: Kom maar weer in mijn armen, Wessie? 

Zeg Yootje, jij begrijpt helemaal niet wat een gewilde vrouw je bent! Zeg maar als ik Wes voor zijn bek moet slaan!


Yolanthe, ben je nog op Ibiza? Kun je dan wat fotootjes plaatsen van XaXa restaurant? Als bewijs dat het verbouwd wordt om straks te heropenen? Dat restaurant staat namelijk symbool voor Wes & Yo. De liefde die maar niet kapot wilde gaan. Die relatie wordt toch ook verbouwd om straks te heropenen? 

https://www.nu.nl/achterklap/6135976/wesley-sneijder-ontkent-dat-restaurant-van-hem-en-yolanthe-cabau-failliet-is.html

Yolanthe, wat ben je nou voor een trut? Wel zeggen dat je nog heel veel van hem houdt, maar nog in het midden laten of je hem nog een kans geeft? Wat moeten we nu met de mooiste vrouw van Nederland? Zwijmel je alleen nog maar van je zoontje? Niet meer van Wessie die je de mooiste vrouw ter wereld maakt? Ben je nou nog niet gescheiden?

Yolanthe, ik zal je even helpen. Wes is ook maar een gewone sterveling, met als achtergrond straatschoffie uit Ondiep. Maar wel zo sportief om te zeggen dat hij de roem niet aankon. Die jongen heeft zoveel van jou geleerd! Die groeit alleen nog maar verder! Hij dacht: Ik bel  gewoon het mooiste wijf van Nederland en zeg dat ik haar leuk vind. Dat durft niet iedereen hoor! En een jaar later is hij met haar getrouwd en heeft “Te agradezco Dios por Wesley” op haar rug. En vijf jaar later heeft hij een kind met haar. Yolanthe, dan ben je toch een Godin? Zou Wessie dat nu echt niet zien? Waarom is dan zijn grootste doel om Yolanthe terug te krijgen? Wes & Yo uit elkaar, dat kan helemaal niet meer hoor!

Yolanthe, ga je nu eerst even scheiden van Wes? Dan geloven we je je weer!  Yootje, vraag Wessie dan effe: Wat is je grootste trofee? Champions League Cup? Record International? Of ik? Zeg Yootje, als je nu al vier gekozen bent tot het lekkerste wijf van Nederland, dan kun je toch wel tegen Wes zeggen: Wat ben jij voor een dombo? Zeg ik ook nog dat ik nog heel veel je houdt en we voor eeuwig maatjes blijven! Je bent wel echt blind, hè? “Find me under the palms!”

Yolanthe, als Wessie van de daken kan schreeuwen dat je de mooiste vrouw en moeder ter wereld bent, dan kun je toch ook wel eens wat terug doen? Kom dan Yo! Zeg dan eens: Je hebt me verknald! Ah? Wat zeg je dan? Ik hou nog heel veel van Wessie! Oh? En nu moet hij de strijd voor Yolanthe zeker opgeven? Je bent toch een powervrouw? Born to bloom? Zeg Yootje, als je nog steeds in de liefde gelooft…… Aah, die Wessie is zo goed! Verknalt de mooiste vrouw NL, krijgt een tattoo en een kind van haar,  en dan ook nog: Ik hou nog best wel van je, Wessie! Dan ben je toch wel heel erg knap als je dat nog kunt verknallen?

Yolanthe, als je nu toch officieel vier keer het mooiste wijf van Nederland bent, dan is het toch wel heel aandoenlijk als je zegt dat je nog heel veel van Wesley houdt? Yootje, dan gaan we het zeker nog meemaken dat je van Wessie gaat scheiden? Als je nu zoveel van Xessie houdt, wat gaat Xessie dan straks zeggen? Mama, waarom hield jij niet meer van papa? Oh wacht! Ik kan nu op Internet lezen dat je nog wél van papa hield! Yolanthe, zoek je dan even een andere man? Eentje die ook zegt dat je de mooiste vrouw ter wereld bent? Die ook een zoontje met je heeft? Die ook een tattoo op je rug heeft? Doe nou effe normaal Yo!  Waarom vinden we Wessie nu nog zo leuk? Zeker omdat Yolanthe hem niet meer leuk vindt? Lieve Yootje, als jij nog van hem houdt dan houden wij ook nog van Wessie hoor! 

Yolanthe, snap je het nu echt nog niet? Als je zegt dat je nog heel veel van Wessie houdt, dan kun je toch niet meer van hem scheiden? “Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde toe!“ Ja, leuk hoor Yo! Doe nou maar even goed maken met Wes, dan is Wim ook weer gelukkig! Wat ben jij toch een gemene trut! Een “breuk” met Wesley, maar je houdt nog wel van hem? Ah, dan moet hij zeker zeggen: Laat maar Yo, ik zoek wel een mooiere vrouw! Eentje die nog meer van me houdt! Die nog een lekkerder wijf is!

Yolanthe, het mooiste wijf van Nederland dat zegt ze nog heel van Wesley houdt! Dan ben je echt Koning Toto hoor!  Als je dat voor elkaar krijgt!

Yootje? Die Wessie is toch net zo’n leuk jochie als Xessie?

Yolanthe? Als Wes nu zo graag wil bewijzen dat XaXa niet failliet is, waarom help je hem dan niet? Zeg je ook eens even dat Wes & Yo niet failliet zijn? Of Yootje, als je zegt dat je nog heel van Wes houdt, wat is er dan failliet? Kom dan eens door Yo! Yootje? Als Wessie nu zegt: Het zal niet meer misgaan! En jij zegt: Ik houd nog heel veel van Wessie! Wat moet er dan nog misgaan? Als het nu nog misgaat, dan ben je toch een kutwijf? Te agradezco Dios por Wesley? Wat een kutwijf ben je toch!

Yolanthe, wat wil je nu dat Wes doet? Met  4 x de mooiste vrouw van Nederland, met de moeder van zijn kind?  Met de pleegmoeder van zijn andere kind? De vrouw die zegt dat ze nog heel van hem houdt? De vrouw die nog steeds met hem getrouwd is? Yootje, snap je dan niet dat je het zelf een sprookje maakt? Yootje? Leg dan eens uit waarom je nog van Wessie houdt! Of doe maar niet!  Hoeft niet hoor! Maar dan kun je toch niet verwachten dat Wes  nog wel een mooiere vrouw kan vinden? Dan gaat hij zeker zeggen: Mijn grootste doel is niet meer om Yolanthe terug te krijgen? Ik zie nu wel waarom ze niet meer van me houdt? Meer vrouwen dan kerktorens hoor! Ach Yootje, kerktorens zijn er toch ook in maten? De Domtoren in Utrecht is de hoogste hoor!


Weer een award? Yolanthe, nu je toch influencer en columniste bent onder meer voor je favoriete Grazia, ga je dan eens uitleggen hoe dat mogelijk is? Om de rest van je leven alleen maar maatjes te blijven met de man met wie je nog steeds getrouwd bent? Hoe vul je dat in als liefde er nog altijd is? Betekent het bijvoorbeeld dat je dan wel binnenkort gaat scheiden? Is onderdeel van zo’n vorm dat je elkaar niet meer aanraakt? Is de onderlinge afspraak dan dat je wel een andere liefde mag zoeken en vinden? Heeft Wes zich er al bij neergelegd dat hij zijn grootste doel, Yolanthe terugwinnen, niet meer gaat bereiken? Je snapt toch wel dat ik nieuwsgierig ben naar je antwoorden op dat soort vragen? Heb je Wes nu al een spiegel gegeven: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ………?

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/5234125/yolanthe-cabau-wesley-sneijder-maatjes

https://www.nu.nl/achterklap/6135976/wesley-sneijder-ontkent-dat-restaurant-van-hem-en-yolanthe-cabau-failliet-is.html

Wesley, je had ook even kunnen zeggen: Hoe komt zo’n roddelblad als Story er toch bij om dit soort onzin te printen! Hebben ze nou echt geen bronnen op Ibiza die even wat fotootjes kunnen nemen om hun verhaal te staven? Wat een brevet van onvermogen! Zo bevestig je weer dat je riooljournalistiek bedrijft!  Hey Wes, heb je met Yo ook nog mooie plannen?

Yolanthe, was het gezellig met Wes op Ibiza? Ben je met je maatje naar Altea gevaren of bleef hij achter om XaXa op poten zetten?

Arme Wesley, kan zijn grootste doel om Yolanthe terug te winnen, wel vergeten. Maar hij krijgt wel een troostprijs. Voor eeuwig maatjes blijven. Van “love of my life” naar maatje. Doen we het toch ook voor, Wes? Of kap je die onzin effe af? Zeker homo geworden? Maatjes blijven met 4 x het lekkerste wijf van NL, echtgenote en moeder van je kind? Vast nog wel beter alternatieven toch? Ennuh, Yolanthe, maatjes plaatsen toch ook wel eens fotootjes met elkaar? Zoals Leontine en Leco? Ondanks de coronacrisis ziet hij Yolanthe nog regelmatig. Wesley laat weten te genieten van hun tijd samen. ,,We zien elkaar vaak en dat zijn heerlijke momenten. Van beide kanten is er nog liefde.” Ach, maar Wessie mag nog steeds geen bewijs leveren van Yolanthe? Stel je voor dat het toch nog weer misgaat?

Yolanthe, kan nuchtere Barry je niet weer even op je nummer zetten?

https://www.youtube.com/watch?v=nWJiZcPF5vw

Barry zei toch ook tegen Wes: Wat een stomkop ben jij om weer in gemeenschap van goederen te trouwen? Wat een heerlijke match zijn Wes & Yo toch! Yootje? Wil je die boom van 10.000 euro nog? Wessie geeft hem je wel hoor! Hij bespaart nu zoveel miljoenen als Yootje zegt dat ze nog heel van hem houdt! 


We rescued more than 6000 little girls from child prostitution so far. And we can and will rescue many more🙏🏽🙏🏽

Ga je nu effe scheiden van Wes? Hoeveel miljoenen heb je dan wel niet om in Free a Girl te stoppen?  Op je 22ste al opgericht? Dus nog voordat Wessie verliefd op je werd? Zeg Yootje, wanneer mag Wessie nu effe zeggen: Je dacht toch niet dat je van van me kon scheiden? Daar komt niets van in! Yootje, doe dan effe een boekie schrijven met Wim en Wes! 33% procent naar Wim, de rest naar Free a Girl en de Johan Cruyff Foundation? Yootje, je kunt toch wel afmaken wat je begint? Zeg Yo, als die roddelbladen jou of Wes niet kunnen bellen voordat ze iets schrijven, kunnen ze dan in elk geval William Kaay bellen? Will’s Nieuwegein? https://www.wills.nl/ Of weten ze nog niet dat dat de beste vriend van Wes is die net zoveel van Yo houdt? 

Ach lieve Yootje, door Wessie verknald worden en dan nog zeggen dat je nog heel veel van hem houdt? Wat moet die jongen dan? Zeker genoegen nemen met maatjes blijven? Denk je nu echt dat Wes zo’n slapjanus is? Wat ben je dan voor een bescheiden trut? Als hij je nu nog niet terug krijgt, maakt hij zich onsterfelijk belachelijk! Koning Toto gaat toch niet settelen voor maatjes blijven met zijn getrouwde vrouw en de moeder van zijn kind? Of gaat hij nog wel even een lekkerder wijf vinden? Yootje? Wie is dan 4 x het lekkerste wijf van NL? That Yolanthe is still so good for me, I respect so much! Ja Wes, je weet zeker niet meer wat een lekker wijf is? Zeker teveel aan gewend geraakt? Zeker te volwassen geworden om te zeggen: Ik vind je leuk, hoe vind je mij? Wessie, je kan nu toch niet meer zeggen dat je geen reactie van Yolanthe hebt gehad?  

Yolanthe wilde een gezinsleven, Yolanthe wilde een man die van haar houdt. Maar arme Yootje heeft dat allemaal niet meer! Yolanthe heeft het zo zwaar en is zo zielig! Boze Wes heeft het allemaal verknald! Maar Yolanthe houdt nog wel heel veel van domme Wes! Yootje wil niks van Wes! Ook niet scheiden! Spreekt hem dagelijks en ziet hem nog regelmatig! Heerlijke momenten! Yootje, mooier kun je toch niet worden? “Het zal niet meer misgaan!” Nee, hoe moet het dan nu nog misgaan? Die Wessie is toch wel een leuk voorbeeld, hè? Of kan de mooiste vrouw van NL nog steeds niet bezwijken?

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2020/09/yolantherug.jpg

Yolanthe, je bent zo’n mooie vrouw! Niet vanwege 4 x FHM hoor! Maar vooral dat je nog heel veel van Wessie houdt! Zeg Yolanthe, dan mag je toch niet verwachten dat Wes het opgeeft? Wat ben jij voor een pestkop? “Te agradezco Dios por Wesley” op je rug? Met hem getrouwd? Een zoontje? Lekkerste wijf van NL? En dan ook nog zeggen dat je nog steeds van hem houdt? Wat lul je nou over maatjes blijven? Dat kan toch helemaal niet? Maatjes blijven, maar wel van me afblijven, Wessie! Ook geen arm om mijn schouder meer! Zie je nou echt niet hoe potsierlijk dat is? Die Wessie is zeker een homo? Doe nou effe normaal, Yo! Waar zijn nu de Barry’s die zeggen: Ik word niet goed! Zegt Barry nog steeds dat Wes een stomkop is? Zegt Yo nog steeds dat Sylvia als een tweede moeder voor haar is? Zeg Yo, vlieg je nog steeds als Eucalypta op een olijfboom heen en weer tussen LA, NL en Ibiza? Is Wes nog je boskabouter?

https://www.youtube.com/watch?v=QnDHhcyDZJs

Altijd een avontuur

De heks brouwt weer een drank op het vuur

Ki-ka-kabouterman

Hoei, daar komt ze al

Hoei, daar komt ze al

Hoei, daar komt ze al ‘an                                      

Yolanthe, ik vind die Wessie zo leuk. Zo zwak en ook zo leuk! Begrijp je nu eens dat de man die je verknald heeft, je de mooiste vrouw ter wereld maakt? Dat begrijp je toch wel? Anders moet je toch niet zeggen dat je nog heel veel van hem houdt? Yootje? Ben jij nu een powervrouw of een kutwijf?

Your heart and soul, the way you do things especially how you think and the way you care for people and our world, the way you choose everybody before yourself blows my mind every day again. You are from a different world and I’m so grateful God chose you to be my wife. What ever happens in my life I know you will catch me. You are my world my everything. Thank you for always being there for me, for guiding me to be the best man I can be. Thank you for being the sweetest mother I’ve ever seen. How creative and funny and full of love you raise our sons. that makes me so proud. You make me proud! I love you sweetest woman I know.

Ach, en nu mag Wes nog steeds niet zeggen dat hij Yolanthe terugheeft? Ook niet nadat hij zegt: Zonder jou had ik hier nooit gestaan? Ook niet nadat Yolanthe zegt: Ik hou nog heel veel van Wes? Zeg Yootje, ga je dan even een andere man zoeken die net zo proud is? Die ook zijn zoons opvoedt creative and full of love? Oh, maar Yolanthe wil wel voor de rest haar leven maatjes met hem blijven? Wat is dat voor een belediging? Yootje, als hij je kon veroveren, dan gaat hij nu zeker zeggen dat hij je kwijt is? Wat is nu leuker? Je tattoo op je rug? Of je statements in de media dat je nog heel veel van Wes houdt?

Yolanthe, Vind je het dan niet irritant dat de media zeggen dat je de ex van Wes bent? Hoe ben je dan de ex van Wes als je nog met hem getrouwd bent en zegt dat je nog heel veel van hem houdt? Wat klets je nou over maatjes blijven? Wat is het nou? Maatjes blijven of nog heel veel van hem houden? Wat een slapjanus is die Wes! Heeft jij je nu nog niet besprongen? Dat die Wes dat nog neemt! De ex van Wesley! Hij heeft veeel te veeel respect voor je! Kan ze nog niet zeggen: Lieve Wessie, ik neem je wel terug!  Hahaha, ik zoek wel een mooiere man, die me meer het hof maakt!

Yolanthe plagen: Yo, wanneer zeg je nu eens dat het weer goed is met Wessie? Nog heel veel van hem houden, maatjes en getrouwd blijven? En nog steeds mag hij niet zeggen dat hij zijn grootste doel bereikt heeft? Wat is die Wes voor een slapjanus? Maatjes blijven met het lekkerste wijf van NL? Is die jongen homo geworden? Yootje, het wordt hoog tijd dat een Barry, Rodney of William tegen je zeggen: Yo, doe nou effe normaal! Ik word niet goed! 

Yolanthe, je kunt toch wel toegeven dat je het ook niet altijd even helder ziet? Verliefd worden op een boom van 10.000 euro? Zeker net zo’n bevlieging als die tattoo op je rug?

https://www.youtube.com/watch?v=nWJiZcPF5vw

Zeg Yootje, als je nu zegt dat je nog heel veel van Wessie houdt, niks van hem pakt, dan word je behalve het lekkerste wijf toch ook ons nationale schatje? Dan kan Wessie toch nooit meer iets anders vinden? Snap dat dan! “Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde toe!” Doe dan een boekie met mij Yo!

Yolanthe, waarom denk je nu dat Wessie nog zo populair is? Wie kan er dan beter zijn best doen om de mooiste vrouw van NL te behouden? Yootje! Je kan helemaal niet meer zeggen: Je hebt me verknald! Die Wes heeft nu al bewezen hoe je een vrouw verovert! 12 jaar geleden al en nu nog meer! Yootje, je wilt toch zo graag beschermd worden? Je zal toch altijd in de liefde geloven? Ben jij blind ofzo? Zeg Yootje, als Wessie niet meer van je houdt, dan hoeft hij toch helemaal niet te zeggen: Zonder jou had ik hier nooit gestaan? Is Yootje nu nog steeds gewond? Yootje lag op de grond van hartenpijn? Dat is toch wel de beste aanmoediging die je kan krijgen van de mooiste vrouw van Nederland? Dat is nog beter dan een tattoo! Ah, en Wessie moet het zeker opgeven?


“Te agradezco Dios por Wesley.” “Ik hou van jou, X, Yolanthe.” “Even when we walk through the valley ………” En nu ook nog: Ik hou nog heel veel van Wes! Zeg Yo, en dan wil jij nog dat Wes maar een ander wijf moet zoeken? Wessie is misschien wel stom, maar zooo stom is hij toch niet? “Not talking about your beauty!” Waar bestaat die beauty dan wel uit?

Kijk Yo, als Wes het nu nog opgeeft, dan is hij een slapjanus en ben jij een kutwijf! Zeg Yootje, je begrijpt toch wel dat dit het sprookje van de beauty and the beast is? Als je nu toch op de Dineki van Marcel meevaart, vraag je hem dan ook even wat je met Wessie moet doen? Of kan Rebecca dat ook zeggen? “Wat ik je kan vertellen is dat ze veel van elkaar houden en heel goed met elkaar omgaan, hoop dat je dat kan respecteren en ze met rust zult laten.”

Ach Rebecca? Als ze heel veel van elkaar houden, waarom moet ik ze dan met rust laten? Dan kunnen ze toch toch ook wel even zeggen dat ze niet uit elkaar gaan?

“De hele situatie rond om hun relatie is zeer delicaat en ik weet van beiden dat ze daar geen derde bij willen betrekken, het is zo al moeilijk genoeg. ik zou me zeer verbazen als ze een boek over hun relatie willen uitbrengen, en weet ook niet of ze het op prijs zouden stellen dat je daar veel energie in gaat stoppen.”

Wat is er nu delicaat? Wat is er moeilijk genoeg? Wat is er dan moeilijk aan twee mensen die in de media zeggen dat ze nog heel veel van elkaar houden? Dat is helemaal niet moeilijk of delicaat! Dat is supermakkelijk! Ze betrekken er toch zelf derden bij? Wim is zeker de enige die zegt dat ze het goed moeten maken?

Rebecca, Je had toch ook eens een fittie met Yolanthe? Kon ze ook goedmaken! Zeg Rebecca, die Marcel van jou mag dan miljardair zijn, maar Wes & Yo zijn veel bekendere Nederlanders! Dus ook meer een voorbeeld! Ben je een voorbeeld als je met een vijfjarig zoontje al gaat scheiden? Nee dus! Maar nu zeggen ze dat ze nog nog heel veel van elkaar houden? Tja, dan ben je wel weer een voorbeeld! Ah, dat is toch leuk, Rebecca? Wessie die publiekelijk zijn vrouw opnieuw versiert en Yootje die dat niet kan weerstaan? Rebecca? Als je zo goed weet dat ze nog heel veel van elkaar houden, help ze dan even! Wat lul je nou over delicaat? Wat is er delicaat als Yootje zegt dat ze nog heel veel van Wessie houdt? Ligt ze dan nog op de grond van verdriet? Dat is toch grappig, dat de ongenaaknare beautyqueen van NL op de grond kan liggen van liefdesverdriet? Een wijf dat iedereen wel wil, maar nog steeds van Wessie houdt! Nou, dat heeft Wes dan al mooi voor elkaar! Eerst krijg je een tattoo op de rug van de mooiste vrouw van NL, die met je trouwt, en een kind van je baart, en als je haar verknalt zegt ze nog dat ze van je houdt! Een mooiere vrouw kun je toch niet krijgen?  

Yolanthe, kun je die Wes niet eens afleren om zo instinctief te reageren?

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Vraag je Wes even wat het is dat hij zo goed begrijpt wat Wim bedoelt? Wat hij respecteert? Of weet je wat? Als je Wessie nu weer ziet, vraag hem dan gewoon even: Wie is de mooiste van het land? Wat zegt hij dan? Jezus Mina, Yolanthe wat is dat nu voor een retorische vraag? Als je 4 x het lekkerste wijf van NL bent, met me getrouwd blijft, mijn kind hebt gebaard, nog steeds van me houdt, dan word ik toch wel de grootste LUL van NL als ik zeg dat je niet de mooiste van het land bent? Ach lieve Yootje, neem me nu terug!

Vreemdganger Wesley maakt Yolanthe de meest bezette, trouwe vrouw van Nederland:

https://www.nu.nl/achterklap/6138891/wesley-sneijder-ziet-herstel-relatie-yolanthe-als-belangrijkste-doel-in-leven.html

Knap is die Wes toch! Buigt alles om!

“Ik zal er hard voor moeten knokken.”  Nou Wes, volgens mij ben je er al. Ze is nog steeds met je getrouwd en zegt alleen maar lieve dingen, zoals maatjes blijven én nota bene dat ze nog heel veel van je houdt. O ja, en dan had ze ook nog heel zwaar liefdesverdriet! Je lijkt wel een voetballer die nadat hij de keeper heeft gepasseerd, vergeet om in te schieten. Ik dacht trouwens dat je met Yo afgesproken had niks over je privé te zeggen? Ben je weer eens eigenwijs en ongehoorzaam?  Al die onthullingen, zoals dat ze niks van je wil, ze nog dagelijks voor je zorgt, zonder haar er niet had gestaan, werkt helemaal averechts hoor!  Je moet eens beseffen dat je het voorgoed hebt verknald! Je kent Yolanthe toch? 


Wes, wanneer zie je nou eens dat Yolanthe een starfucker en een golddigger is? Vergeet dat wijf toch!


Ach Yootje, doe nou weer eens lief!  Begin nou eens met een fotootje met Wessie! Laat nu even zien dat hij niet voor niks knokt! Zelfs als je alleen maar maatjes wil blijven, kun je toch wel even laten zien dat je het nog gezellig met Wes hebt? Als je zelf zegt dat je nog heel veel van Wes houdt, dan kun je toch wel weer eens een fotootje met Wes plaatsen? Zeg Yootje, wat Wes niet kan zeggen, kan ik wel! Wes maakt je de mooiste vrouw ter wereld! Yolanthe, als je nu 4 x het lekkerste wijf van NL bent, en je zegt dat je nog heel veel van Wes houdt, wat moet hij dan nog knokken? Een mooiere vrouw krijgt hij toch nooit meer? Maar een mooiere man jij toch ook niet? Die Wessie is toch het voorbeeld van hoe je een vrouw het hof maakt? Dat neemt niemand hem meer af hoor! Ach Yootje, en dan kun jij nog niet bezwijken? Dan zeg je toch gewoon: Wes, je hebt me verknald? Hou nou maar op me de hemel in te schieten! Dat knokken van jou heeft helemaal geen zin!

“Met die tattoo wilde ik laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben!”  Ach Yo, en nu hij je verknald heeft, hou je nog steeds van Wes? Ja hoor Rebecca, dat ligt allemaal heel delicaat en gevoelig! Yolanthe, als je de mooiste vrouw van NL bent, waarom koos je dan voor een kabouter met een kalende kop? Die je altijd op het rechte pad moest houden? Het was je toch om zijn poen te doen? Heb je daar nou liefdesverdriet van? Sloerie! Waarom nam je Robert van der Wallen niet? Ach Yootje, je bent zo leuk! Wes & Yo, dat is echte liefde hoor!

https://www.linda.nl/nieuws/bekend/wesley-sneijder-yolanthe-relatie/

Wesley Sneijder ‘ziet in dat hij fouten heeft gemaakt’ in zijn huwelijk met Yolanthe Cabau. Nu heeft hij een helder doel: zijn ex Yolanthe Cabau weer aan zijn zijde.

Maar dat zal geen fluitje van een cent worden.


Yolanthe? Wat is dat nu voor gelul? Zijn ex? Als je nog getrouwd bent en zegt dat je nog van Wesley houdt, ben je dan zijn ex? Zeg Yolanthe, kan Linda je niet weer eens interviewen?  Waarom hou je nog van die klootzak? Waarom wil je daar nu beste maatjes mee blijven? Of moet Linda dat even aan Wes vragen? Wes kan toch wel uitleggen waarom je de mooiste vrouw ter wereld bent? Of heb je nog steeds afgesproken dat Wes niks meer mag zeggen? Zeg Yootje, als de Duitse herder Xenia wordt gevraagd: Komt het weer goed met Wes & Yo? Geen commentaar? Zij is toch ook de manager van Linda? Yolanthe, als het geen fluitje van een cent is, waarom zeg je dan dat je nog heel veel van Wes houdt? Leg dan eens uit waarom je nog van hem houdt! Yolanthe? Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Is dat geen fluitje van een cent? Beste Wesley, Yolanthe is best mooi! Maar er zijn nog veel mooiere vrouwen hoor!  Jij kunt heel goed een mooiere vrouw scoren die je kind baart, een tattoo op haar rug en je arm zet en ook 4 x tot de mooiste vrouw NL gekozen wordt!  Weet je wat? Ik stuur de jager op je af!

@yolanthecabau Ondanks de breuk, is Yolanthe het vertrouwen in de liefde niet verloren. ‘Ik geloof dat liefde geen pijn doet, maar dat de keuzes van mensen naar elkaar toe pijn kunnen doen. Liefde zelf is iets puurs en moois en kan nooit negatief zijn,’ vertelt ze in Grazia.

Yootje? Wat is dan de keuze van Wesley? Knokken voor Yolanthe? Dat je nog heel veel van Wesley houdt, is zeker niet puur en mooi? Hartstikke negatief! Zeg Yootje, wat is jouw keuze nou? Yolanthe? Je bent toch een voorbeeld als influencer en bekende Nederlander? Zeg Yolanthe, als Wes je nu verknald heeft en je zegt dat je nog heel veel van hem houdt, dan ben je toch een voorbeeld? Als Wes zegt dat zijn grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen, dan is hij toch een voorbeeld? “Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde toe!” Denk nou eerst ook even aan jezelf, Yolanthe! In plaats van aan anderen!  Doe maar effe: Lieve Wes, ik wens jou alle geluk en liefde toe! Zeg Yootje? Zie je nu nog niet dat Wes je het mooiste wijf ter wereld maakt? “Not talking about your beauty!” Ach? Dat is toch schattig? Durft niet eens meer te zeggen dat hij bloedgeil van je wordt! Teveel respect zeker?

Hey Wesley, Je ziet Yolanthe toch nog zo vaak? Dat zijn toch heerlijke momenten? Doe je dan nooit meer een kusje? Zeg je haar nu ook recht in haar smoel dat je haar terug wilt? Of doe je dat alleen maar in de media? Mag je nu nog steeds niks forceren? Terwijl je weet dat Yolanthe nog heel veel van je houdt? Ach Yolanthe, kun jij het dan niet doen? Je bent toch de powervrouw? Als je nog van Wes houdt, dan kun je toch wel zeggen: Ik probeer het nog wel een keer met je, Wessie! Je hebt toch de broek aan? Zeg Yootje! Als Wes nu vol in media gaat dat je mooiste vrouw ter wereld bent, wat doe je dan nog moeilijk? Wat wil je dan? Dat Wes het in je smoel zegt? Heb je nu al een andere vent gevonden? Of zit je nog op slot? Yootje? Vraag dan effe aan Wes: Waarom wil je me dan zo nodig terug? Zeg dan ook even recht in zijn smoel: Ik hou nog van je! Dan is het toch logisch dat hij je terug wil? Vraag je hem ook even: Wie is het lekkerste wijf van Nederland? Of ben je daar te bescheiden voor? Ach, Yootje is 4 x het lekkerste wijf en nóg begrijpt ze het niet! Ze begrijpt zelfs niet waarom Wes haar terug wil? Ze begrijpt niet dat Wes nooit een mooiere vrouw kan krijgen? Yootje? Dan had je toch geen tattoo op je rug moeten zetten? Dan had je zijn kind toch niet moeten baren? Dan moet je toch niet zeggen dat je nog van hem houdt? Dan moet je toch niet 4 x het lekkerste wijf van NL zijn?  Dan moet je toch niet klagen als Wes je de mooiste vrouw ter wereld vindt?


Wesley, als je Yo nog zo regelmatig ziet, mag je dan nooit een fotootje maken? Mag je dan dan nooit laten zien dat Yo nog je vrouw is? Je mag wel zeggen dat je Yolanthe terug wil? Maar nog niet dat je haar terug hebt? Man, man, wat zit jij onder de plak! Ach Yootje, het is toch een poppenkast? Als je nu voor de rest van je leven beste maatjes met Wes wilt blijven, dan kun je toch wel weer even een fotootje met Wes plaatsen?  Dat kunnen Leontine en Leco toch ook? Oh wacht! Als jij dat doet met Wes, dan denken we zeker dat het weer goed is met Wes & Yo? So what? Het is toch weer goed met Wes? Zeg Yo, als je nog heel van Wes houdt, heeft hij je dan nog niet terug? Wat moet hij dan nog knokken? Dan hoeft hij alleen maar te vragen: Yootje,  neem je me nu terug? Heeft hij dat nu al gevraagd? Of durft hij dat nog niet? Zeker bang dat Yo zegt: Wes, ik hou nog heel veel van je, maar je hebt me definitief verknald! Ik snap niet waarom je nog voor me knokt! Wat een kutwijf ben je dan!

Zeg Yo, ik snap het echt niet meer! Ik zeg al twee jaar dat Wes & Yo niet uit elkaar gaan. Wes zei me twee jaar geleden al: Maak je geen zorgen Wim, met Yo en mij komt het helemaal goed! Ach, en nu zegt Yo dat ze nog heel veel van Wes houdt? Dat is toch schattig? Behalve 4x het lekkerste wijf van NL, ook een devoted wife! Yootje? Zeg je nu even: Ik kan wel betere mannen krijgen! Die meer hun best voor me doen! Yolanthe? Wie gaat dan nog in een boek en in de media schreeuwen dat je mooiste vrouw van Nederland bent? Yootje, een mooiere man zul je nooit krijgen hoor! Yo, je wilde toch een winnaar? De winnaar die Yolanthe gaat verliezen? Zijn grootste trofee ooit? Yolanthe? Kom nu effe door! Wie gaat nu ooit nog zeggen dat zijn grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen? De record international, de finalist van de WK 2010, de winnaar van de Champions League, die gewoon zegt dat Yolanthe zijn grootste trofee is! Ik moet Yolanthe terug! Dat is veel belangrijker! Yootje? Zie je nu echt niet dat dit veel meer waard is dan je tattoo op je rug? Je begrijpt toch zo goed wat liefde is?

Yolanthe, je was al een leuk en lekker wijf, maar je begrijpt toch wel dat Wes je nog veel mooier heeft gemaakt de afgelopen twee jaar? Of wie heeft nu een eind gemaakt aan de mythe van golddigger en starfucker? Yolanthe? Heb je nu nog geen ander gold gevonden? Nog steeds geen behoefte aan seks? Je houdt nog steeds alleen maar van Wesley?  Zeg Yolanthe, waarom kan Wessie zich nu al twee jaar beheersen? “Mijn grootste doel is Yolanthe, de rest staat op een laag pitje.” Nog steeds getrouwd met de sexiest vrouw van NL, maar daar blijft hij even van af? Die Wessie bewijst wel dat seks overrated is! Knap hoor! Heb je het lekkerste wijf van NL, kun je al twee jaar van haar afblijven? Ach, wat een pure liefde!

Wesley, als je nu al 2 jaar de meest sexy foto’s van Yolanthe op Instagram voorbij ziet schieten, steekt dat je niet? Of denk je dan, ze is nog steeds van mij? Wesley, waarom vraag je Yolanthe niet gewoon: Neem je me nu terug? Wat ben je nou voor lul? Als ze zegt dat ze nog heel van je houdt, dan kun je dat toch wel vragen? Of ga je settelen voor beste maatjes blijven?  Dat is iets voor homo’s hoor!  Je gaat toch niet beste maatjes blijven met je eigen vrouw en het lekkerste wijf van Nederland? Dat doet ze maar met Leco! Hey Wes, als je grootste doel nu is Yolanthe terugkrijgen, vraag het haar dan effe! Durf je dat nou nog niet? Je kon haar 12 jaar geleden toch ook bellen met de boodschap: Jij wordt mijn vrouw? En nu ze zegt dat ze nog heel veel van Wes houdt, durf je niks meer? Waar bestaat het knokken dan nog uit? Of zit je te wachten tot zij komt? Kun je de doelpunten zelf niet meer ophalen? Ben jij blind? Je idool Johan Cruyff zei al: Je moet schieten, anders kun je niet scoren! Dit is zo makkelijk! Je hoeft alleen maar te vragen: Geef je me nog een kans, Yo? Dat is schieten! Of denk je dan dat ze zegt: Nee Wes, je hebt me verknald! Ik wil wel maatjes met je blijven, maar that’s  it? En ik zal ook altijd van je blijven houden? Wat een kutwijf is ze dan! Wat heb je daar nu aan? Yo is ook maar een vrouw! Elke vrouw vindt het leuk om veroverd te worden! Niemand verovert haar beter dan Wes! Ze had allang moeten zeggen: Kom maar weer Wessie! Dat zegt ze ook, alleen jij durft het niet te vragen!  Hey Wes, als ze je nog wil zien en je date weer met haar, waarom ben je dan nog zo voorzichtig? Je weet toch wel dat Yo niets liever wil dan een man die voor haar vecht? Een gezinsleven en een vader voor haar zoon?


Ah die Wessie, zo schattig met zijn smeekbedes en odes! Yolanthe, ben je nou nog niet gesmolten? Neem nou weer eens het heft in handen!

https://www.rtlboulevard.nl/video/tv-fragmenten/video/5236084/wesley-sneijder-doet-er-alles-aan-om-yolanthe-terug-te-winnen


Zeg Yo, je wou toch een tweede kind om op te voeden? Die heb je toch al? 😜

Yo, Je kan zeggen wat je wil, maar Wessie maakt je wel een mooiere vrouw dan we al wisten. Ik zei al 2 jaar geleden dat het een sprookje was. Ach lieve Yo, bezwijk nou eens! Waarom hou je nog stand onder zoveel druk? Nu nog zeggen: Nee Wes? Hou je nou eens op met dat maatjes blijven? Dat doen alleen maar homo’s hoor met zo’n lekker wijf! Waar zie je Wes voor aan? 

Xessie onder de hoede van Yo maar Xessie houdt ook nog heel veel van Wes. Wordt niet naar beïnvloed door Yo. Te agradezco Dios por Wesley, ik wil laten zien dat ik voor altijd van hem ben. Tja Yootje, nu zit je er aan vast of je wil of niet. Als een blok aan je been!  

Zondag vaderdag, fotootje met Xess en Jessey? Voor Wes van ‘maatje’ Yolanthe? 

Yootje, je wordt eigenlijk wel een beetje een Godin toch? Wars van aardse zaken zoals hebzucht, wraak, roem, seks en andere verleidingen. Alleen maar de tien geboden, liefde en vergeving, neemt ook gewoon de verloren zoon terug …..   Gebod 7: Gij zult niet echtbreken. Zelfs daar hou je je aan! 

Wesley Sneijder hoopt vurig dat Yolanthe hem terug wil: “Zal er hard voor moeten knokken”

Wesley, was je met vrouwen versieren maar net zo voortvarend als op het voetbalveld. Yolanthe krijgt wel een heel voorzichtige aanpak van je zeg! Niks forceren hoor! Was je ook maar zo’n gentleman geweest met die one night stands!  Tip: Yolanthe houdt wel van een vent die een beetje laat zien wat ie wil, die de koe bij de hoorns vat. Geen nieuwe vlam, nog steeds met je getrouwd en houdt nog heel veel van Wesley? Ben je blind ofzo? Maatjes blijven? Maar zo zijn we niet getrouwd!  Doe nou eens normaal Wes! Okay, dan blijf je met Yo maatjes en de seks blijf je wel buiten deur zoeken? Oeh, dat wordt wordt HEEL lang maatjes blijven! Je hoopt vurig dat Yolanthe je terug wil? Wat dacht je ervan om eens om de order te vragen? Zegt ze dan ook weer Huh? Die zag ik niet aankomen? Zeker nooit een verkoopcursus gehad? Je voorbeeld Cruyff zei toch ook al: Je moet schieten, anders ken je niet scoren?  

Yolanthe? Zeg je dan ook eens tegen Wes: Wat ben jij voor een dombo? Zet ik Te agradezco Dios por Wesley op mijn goddelijke lijf, maar je publieke bedes en odes kan ik wel weerstaan? Dan zou ik toch wel een kutwijf zijn in plaats van een Godin? Jij bent echt blind hoor Wes! Dat krijg ik toch nooit meer? Zeg Wessie, als ik je nu terugneem, kan ik je dan wel op het rechte pad houden? Het zal niet meer misgaan? Moet ik nu alleen maar van FHM horen dat ik het lekkerste wijf van NL ben? Jij wilt me zeker niet meer in je bed? Weet je wat? We blijven wel maatjes! Word je nog steeds emotioneel bij de gedachte dat we nog bij elkaar zijn als we 70 zijn? Dan ben ik niet meer zo lekker als nu hoor! Dan leven we alleen nog maar van de liefde! Oh wacht, die is er nu ook nog! 


Wesley Sneijder: “Ik weet heel goed wat Wim bedoelt, … ennuh ik respecteer het ook, en ik ben hem zeer Dankbaar, dat is toepasselijk …..” Yolanthe, moet ik Wes nog steeds vertellen hoe hij je terug moet krijgen? Nee Wes, want ik zou niet weten wat je beter kan doen! Vind Yolanthe ook dat hij geen hulp nodig heeft? Mag ik jou dan wat hulp geven? Ach schattige Wessie, mijn kleine grote dombootje, kom maar weer! Ik geloof je wel weer hoor, dat het niet meer zal misgaan!  Yolanthe, als je Xessie nu laat zeggen dat zijn vader de beste voetballer ter wereld is, ik hou van jou, dan houdt Yolanthe niet meer van Wessie? Jezus Mina, mooiere vrouwen bestaan niet hoor!

De oud-voetballer vertelt hoe Yolanthe hem ‘uit de put getrokken heeft’ en vervolgens met haar eigen carrière stopte om vooraan te staan bij elke wedstrijd, iets waarvoor hij nog altijd dankbaar is. En nog steeds steunt Yolanthe hem. ,,Dit hoeft ze niet te doen, zeker niet na alles wat ik haar aangedaan heb. Ik heb daar veel bewondering voor.”

Wij hebben daar ook veel bewondering voor hoor, Yo! Zeg Yo, Te agradezco Dios por Wesley op je rug hoefde je toch ook niet te doen? Wat een domme bevlieging was dat zeg! Net zo impulsief als Wesley? Kim Feenstra: Wat een heerlijk wijf! Alles is heerlijk aan je!

Hey Wes, misschien heb ik nog wel een tip voor je: Een mooiere vrouw dan Yolanthe zal ik nooit meer krijgen! Een vrouw die mijn kind baart, een vrouw die 4 keer het lekkerste wijf van NL is, een vrouw die zegt dat ze nog heel veel van me houdt, een vrouw die me nog dagelijks spreekt, een vrouw die voor mij en mijn kids zorgt, een vrouw die mijn poen niet pakt, een vrouw die nog met me getrouwd is, een vrouw die Te agradezco Dios por Wesley op haar lijf heeft staan …..enzovoort! Zeg Wes, we houden je in de gaten hoor! Als bekende Nederlander mogen we ons zeker niet met je bemoeien? Dan mag Wim zeker ook niet zeggen: Als je dit nog verknalt, dan word je de grootste failure van NL? Yootje? Grootste doel van Wessie om je terug te krijgen? Zit je nu nog te mokken? Verdrink je nog in liefdesverdriet? Waarom had je eigenlijk liefdesverdriet van Wessie? Dat is toch wel het grootste compliment dat je Wes kunt geven? Och, en dan moet hij Yo zeker opgeven? Zeg dan niet je nog van hem houdt! Doe je nu even normaal Yo? Je weet toch zo goed wat liefde is? Powervrouw!


Ach Wessie, je bent zo schattig! En plein public duidelijk maken dat Yolanthe de mooiste vrouw ter wereld is? Maar niet durven vragen: Yootje, probeer je het nog een keer met me? Nog steeds bang dat ze zegt: Nee Wes? Ondanks dat ze zegt: Ik hou nog heel van Wes? Ik wil voor de rest mijn leven maatjes met je blijven? Ben je een puber geworden ofzo? 12 jaar geleden durfde je toch ook te zeggen: Jij wordt mijn vrouw? En nu durf je niet meer te zeggen: Jij blijft mijn vrouw? Dat blijft ze toch? Ze is toch nog je vrouw? Ze is toch nog met je getrouwd? Ze neemt toch geen wraak? Ze zegt toch dat ze nog heel veel van je houdt? Wessie, wat ben je nou een mietje? Hoe kan Yo dan nu nog zeggen: Nee Wes, je hebt me verknald? Dan is ze toch een kutwijf? Als je een offerte hebt uitstaan, kun je toch ook wel om de order vragen? Of heeft de klant nog niet aangegeven dat ze wil tekenen? 


Hey Wes, als je nu zo goed begrijpt wat Wim bedoelt, waarom vraag je Yo dan niet of ze het nog een keer met je probeert? Van vertrouwen alleen rookt de schoorsteen niet hoor! Je moet actie nemen! Actie is reactie! Wessie, ik wist het 2 jaar geleden toch al? Ach, en die lieve Yo toch ook? Waarom schreef ze anders: ”Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde toe.”? Toen begreep ze al dat Wessie haar mannetje was en bleef? Maar nu niet meer, hahaha! Zeg Wes & Yo, ben je nu een voorbeeld voor Nederland als je gaat scheiden met een 5 jarig zoontje? Of ben je een voorbeeld als je in de media zegt dat je nog heel veel van elkaar houdt? Yootje, powervrouw, je had toch altijd de broek aan? Hoe lang laat je Wes dan nog modderen? Je kan zeker nog wel een man vinden die je meer publiek het hof maakt? Doe je dan eerst even van Wes scheiden? Anders word je alleen maar mooier hoor! Als die Wessie nu zo’n foute man is, waarom hou je dan nog van hem? Kut! Is het mooiste wijf van NL nu nog niet vrij? Kan ze die Wessie nu nog steeds geen schop geven? Het lijkt Leontine wel!  

Zeg Yolanthe, als je nu na 2 jaar “breuk” nog steeds getrouwd bent met Wessie en nog heel veel van hem houdt, hem dagelijks spreekt, de beste maatjes met hem bent, moet je dan niet eens ophouden met moeilijk doen? Of ga je nog een leukere man vinden die je meer het vuur aan de schenen legt? Een foute man die je nog mooier maakt? Yootje, waarom is Wesley nog zo populair? Zeker omdat hij klaar is met de mooiste vrouw van NL? Ach Yolanthe, ben je nu nog steeds zo bescheiden? Je begrijpt nog steeds niet dat foute, domme Wes je de mooiste vrouw van NL maakt? Wat een dombo om in gemeenschap van goederen te trouwen! Zeg Yootje, wat moet hij dan met 4 x het lekkerste wijf van NL, de (pleeg)moeder van zijn kids?  Zelfs Ramona en Jessey zijn blij met je! Die Wessie is zo leuk! Echt een voorbeeld hoe je een vrouw moet versieren!  Maar Yootje zegt nog steeds niet: Wessie, ik geef je nog wel een kans? Yootje, je snapt toch wel dat je een voorbeeld bent? Leer je Xessie nu nog steeds dat Wes de beste voetballer van NL is? Leer je hem ook eens dat mama ook nog heel veel van papa houdt? Of zei je dat al? Hoe moet Wessie dan nog ontkennen dat hij de mooiste vrouw van NL heeft? 


Ýolanthe, Je vriendin @estellecruijffofficial is aan het rommelen met Wesley! 🤪 Of zou ze Wes advies hebben gegeven hoe hij Yo moet terughalen? Bijvoorbeeld: Je moet schieten anders kun je niet scoren?

Ik zie op dit fotootje twee mensen die nog heel veel van Wesley houden! Althans, dat zeggen ze toch? Zeg Yootje, je begrijpt toch wel dat het niet in de haak is om die arme Wessie zo te blijven voeren? Met je maatjes blijven, nog heel veel van hem houden, zijn geld niet te pakken en getrouwd met hem te blijven? Als nu nog gaat blijken dat je hem valse hoop hebt gegeven, dan ben je wel een naar wijf hoor! Yo, kun je in je volgende column even uit de doeken hoe een vrouw versierd wenst te worden? Dat willen we best wel weten hoe de mooiste vrouw van NL daarover denkt. Vooral als ze zo moeilijk te versieren is! Wat zijn nu de eisen die Yolanthe stelt? Of misschien dat vreemdgaan voor een vrouw als Yolanthe onoverkomelijk is? Een niet te nemen blokkade oplevert? Dan moet je toch niet zeggen dat je nog van de man houdt? Dat is toch raar Yo? Maatjes blijven met de mooiste vrouw van NL, de moeder van je kind, je echtgenote? Snap je nu echt niet dat dat niet meer kan? Die Wessie is toch geen homo?

@estellecruijffofficial Knap hoor! Dat je eerder gesignaleerd wordt met Wessie dan Yolanthe! Die paparazzi zijn wel aan het slapen zeg! Kunnen niet eens Wes met Yo snappen! Hey Estelle, wat bespreek je dan met Wes? Dat trouw en monogamie toch wel het leukste is? 

Heb je Wes even flink onder handen genomen? Wessie, wat ben jij voor een dombo om zo’n mooie vrouw te verknallen, mijn vriendin nog wel! LUL! Da’s toch grappig, dat je nog vriendjes kan zijn met een man die ook vreemdging? Ach, en dan kan Yo het niet meer? Zeg Yolanthe, als je nu zegt: Ik ben helemaal klaar met Wes, die klootzak! Dan begrijpen we je beter hoor! Maar Yootje zegt dat ze nog heel veel van Wessie houdt? Yootje? Begrijp je dan niet dat je de mooiste vrouw van NL bent? Die Wessie begrijpt dat wel hoor! “Not talking about your beauty!” Wat is die Wessie toch een slapjanus! Kan niet eens meer zeggen: Get in my bed!

https://www.youtube.com/watch?v=k7WkN_gPNaM

Hey Wes? Als je nu het lekkerste wijf van NL hebt, dat zegt dat ze nog steeds van je houdt, met je getrouwd blijft, je geld niet pakt, Te agradezco Dios por Wesley op haar rug heeft staan,  durf je nog steeds niet te vragen: Lieve Yootje, probeer je het nog een keer met me? Brrr, wat een angst! Nee Wes! Je kan het wel vergeten! Je hebt me verknald!

Wedding off, wedding on:

Yootje, ben jij nu een powervrouw? Nog niet door hoe een man je het hof maakt? Zoek je dan even een betere man?

Yootje, met je tattoo op je rug voor Wessie, en dan nu nog zeggen dat je nóg steeds van hem houdt? Waarom zou je niet? Geen enkele man maakt je toch mooier? Ach Yootje, kon die stoere Wessie de weelde nu echt niet aan? Zeg Yootje, hij hoeft toch niet van de daken te schreeuwen dat hij je terug wil? Tenminste, toch niet als hij het niet meent? Wie gaat er nu ooit nog dieper voor je door het stof? Ach, en Wim is zeker een nitwit als hij zegt dat Yootje bij Wessie blijft? Het wordt echt irritant hoor Yo! Bewijs je nu eens even dat je altijd in de liefde zal geloven? Hoeveel liefde moet je krijgen om te zeggen: Ach arme Wessie, kom maar weer! Je bent zo schattig! Bijna net zo schattig als mijn Xessie! 

Wes & Yo, jullie snappen toch wel dat dit de mooiste “breuk” van BN-ers ooit is? De breuk die toch geen breuk werd. Zeg Romeo en Juliet, als jullie elkaar nu weer een kusje geven dan zijn jullie toch wel zo sportief om te zeggen dat Wim het al twee jaar wist? Ik erger me eigenlijk kapot dat het zo lang duurt! 

@wesleysneijder Wes, je past goed tussen tussen de jongens van VI hoor! Beetje gemiste kans alleen toen het over Yo en tattoos ging. Voortaan gewoon zeggen: Jullie doen net of Yo en ik finito zijn. Wat mij betreft niet, het was mijn fout en ik wil haar terug. Ze ook niet mijn ex, Johan, we zijn nog steeds getrouwd! En ik betaal helemaal geen alimentatie of wat dan ook. Snappie wat een vrouw? Een tattoo neem je met volle verstand? Ja, en met volle verstand laat ik ze trots staan. Ik heb alleen niet altijd mijn volle verstand, vooral met een slokkie teveel gaat het weleens mis. Over vol verstand gesproken, had je niet even kunnen zeggen wat Yo op haar rug heeft staan? En je wil ons doen geloven dat je de uitzending van Yo bij Wilfred niet hebt gezien of teruggekeken? Dus “Ik hou nog heel veel van Wesley” heb je gewoon gemist?  

https://www.gids.tv/video/317615/yolanthe-bij-veronica-inside-ik-houd-nog-heel-veel-van-wesley

Trouwring nog Wes?

Hier deel 2:

https://www.gids.tv/video/317656/yolanthe-cabau-over-golddigger-roddels-wesley-wilde-wk-verlaten-video


Voor de buurman is dat misschien een normale dag. Zo buurvrouw, lekker weer de plantjes water geven? Kijk ze groeien!

Yolanthe, wanneer doe je je trouwring weer om? Zeg je tegen Wes dat hij hem ook maar af moet doen? Want je bent toch zijn ex? En je houdt toch niet meer van hem? Hey Yo, vind je dat hij het ook zo goed doet als voetbalanalist? Wilfred, kun je Yolanthe niet even als special guest in Oranjezomer vragen? Als voetbalvrouw kan ze best wel meepraten, vanuit een ander perspectief misschien, en je mag haar toch alles vragen? Zoals: Komt het nu weer goed met Wes & Yo? Wordt leuk hoor! En misschien kan Johan ook even vragen: Waarom pak je niet de helft van Wes? Moet ik nu nog een keer excuus maken voor golddigger en starfucker? En Gijpie: Zeg meisje, mag ik even zien wat jij in een dronken bui op je rug hebt gezet? Zeker wel spijt van?     


Yolanthe, snap je nog niet wat je de mooiste vrouw van NL maakt? Hoe moet die Wessie nog van je afkomen dan? Wat gaat hij nog beter doen dan 4 x FHM, de moeder van zijn kids, die nog steeds van hem houdt en hem 12 jaar heeft opgevoed tot een wijzere man?

https://www.superguide.nl/nieuws/oranjezomer-lachen-met-komisch-duo-gijp-en-sneijder-nieuws

Single moeder anders dan je gehoopt? Hoezo ben je single moeder dan? Met een vader die je bijna dagelijks spreekt? Wat hoopt Wessie dan? Die zegt toch: Ik hoop dat Yolanthe een gezin met mij wil blijven? Het zal niet meer misgaan! En dan zegt Yo: Och Wessie, ik houd nog best wel van je! En dan snapt Yo nog niet dat ze het nog een keer met Wes moet proberen? Ach, Yolanthe kan nog wel een betere man vinden die haar meer het hof maakt? Die gaat Yo echt nog wel vinden hoor als ze nog steeds van Wessie houdt! Die man gaat echt zeggen: Wat ben jij dom Yo met je Wessie! Dat is toch een klootzak? Neem mij nu maar!  

https://www.linda.nl/nieuws/bekend/yolanthe-cabau-vrijgezel-moeder-anders/

Yootje, je gaat zeker een betere pleegvader voor Xessie zoeken? Doe je dan ook weer zo dom om Te agradezco op je rug te zetten?  “Als je verliefd wordt, word je verliefd.” Hahaha, wordt dat dan ook weer houden van, zoals met Wessie? Zeg Yo, hoe zit het nou met ”Even when we walk through the valley of death…..”? Ben jij net zo’n slappe powervrouw als Leontine Borsato?  Ook zo’n dom wijf om Marco terug te nemen!   


‘ALLERMOOISTE WAT ER IS’

Het belangrijkste vindt de presentatrice dat zij Xess Xava elke dag laat weten hoeveel zij en ex Wesley Sneijder van hem houden. “Ik heb bewondering voor alle alleenstaande moeders en vaders, maar ook voor stellen die het samen doen. Want het opvoeden van kinderen is allesbehalve makkelijk, maar het is ook het allermooiste wat er is.”

Zeg Yootje,  als een kind opvoeden zo moeilijk is, waarom gaat het je dan zo makkelijk af? Waarom is die Xessie dan zo vrolijk? Waarom heeft hij geen trauma van de “breuk” van mama en papa? Och, en ook Jessey beschouwt je als zijn tweede moeder? Zijn biologische moeder is ook helemaal blij met je? Wat een bende van ellende! Zeg Yo, is een man opvoeden en op het rechte pad houden niet veel moeilijker? Dat is je niet gelukt toch? Of waarom zegt hij dan: Yolanthe terugkrijgen is mijn grootste doel? Och, volgens Rebecca ligt het allemaal heel  delicaat en moeilijk? “De hele situatie rond om hun relatie is zeer delicaat en ik weet van beiden dat ze daar geen derde bij willen betrekken, het is zo al moeilijk genoeg. ik zou me zeer verbazen als ze een boek over hun relatie willen uitbrengen, en weet ook niet of ze het op prijs zouden stellen dat je daar veel energie in gaat stoppen.” Wat is er dan delicaat en moeilijk, Yo? Wessie wil Yootje terug en Yootje houdt nog heel veel van Wessie? Allemaal heel moeilijk hoor!

Dus Wessie begrijpt heel goed wat Wim bedoelt en Yootje noemt Wimmie “Lieve Wim”? Yo, je weet toch wel dat je als bekende Nederlandse, inspirator en influencer een voorbeeld bent? Wimmie weet toch wel dat je bij Wessie blijft hoor! Zeg Yo, als je Wes zo goed kan opvoeden, zeg je hem dan ook even dat hij me niet zulke domme voicemails moet inspreken?

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr74XCEHQE

Wanneer gaat Wes nu aangifte tegen Wim doen? Waarvan? Beste politie, die Wim blijft me maar stalken met het gegeven dat ik de mooiste vrouw van NL getrouwd heb! Dat ik het goed moet maken met haar. Kunt u dat eens laten ophouden? Dat is gewoon smaad en laster! Die Wim heeft al drie maanden gezeten voor smaad en laster, dus het is nog een recidivist ook! Die Wim begrijpt helemaal niet dat ik gewoon wil scheiden van mijn vrouw. Graag vervolgen! 

Yolanthe, de zogenaamd vrijgezelle, versmade vrouw die het beste kan verleiden. De glamour vamp én girl next door, die nog steeds van Wessie houdt, maar niet van Wessie kreeg waar ze op hoopte. Maar Wessie schreeuwt wel van de daken dat hij Yolanthe koste wat kost terug moet? Zijn grootste doel? Yootje, doe je nu eens normaal? Hou je nu eens op met jammeren? Of leg je in je volgende column even uit waarom je Wessie niet kunt vergeven? Leg je dan ook uit waarom je nog met hem getrouwd bent? Waarom je zegt dat je nog van hem houdt? Waarom je zijn geld en boedel niet pakt? Waarom hij je dan moet opgeven? Zeg je dan even: Voor jou duizend anderen Wes! Je smeekbedes en odes doen me helemaal niets! Eens verknald blijft verknald!   

Yolanthe, als je nu zo hoopte op een gezinsleven en een man die je meer dan ooit beschermt, wat doe je dan nog moeilijk? Die Wessie houdt zeker niet meer van je? Of nog meer dan ooit? Zeg Yootje, als je nu na ruim twee jaar nog niet gescheiden bent en je zegt dat dat je nog heel veel van Wessie houdt, dan ben je toch een kutwijf als je het niet nog een keer probeert met Wes? Met 12 jaar en een kind vergroei je toch met elkaar? Die man zegt nota bene: Zonder Yo had ik hier nooit gestaan! Was ik niet geworden wie ik nu ben! Deze prachtige vrouw heeft me 12 jaar lang gecoached, made me the best man I can be, bla bla bla. Jezus, Yo, hoeveel moeite moet een man voor je doen? Vind je dat nog ergens opnieuw? Zeg Yo, wat is het nu? Hom of kuit? Als Wes & Yo niet meer bij elkaar horen, geen voorbeeld meer zijn,  geef dan niet zulke rare signalen af! Word dan weer eens een gewone vrouw in plaats van een powervrouw! Een vrouw die zegt: Huh? Wat heb ik nu weer aan mijn klomp? Die Wessie blijft me verbazen.  

Zeg Yo, als je nu al 4 x tot het lekkerste wijf van NL bent gekozen, begrijp je dan ook waarom je de mooiste vrouw van NL bent? Wes begrijpt dat toch wel? Of ben je dat niet als je zegt dat je nog heel veel van Wes houdt? Je kan toch ook zeggen: Rot maar op Wes! Je hebt me veel te veel liefdesverdriet gegeven! In plaats daarvan zeg je dat je nog heel van hem houdt? Hoe moet Wes dan nog zeggen: Laat Yo maar gaan? Geef mijn portie maar aan Fikkie? Zeg Yootje, begrijp je nu echt niet dat Wes dat niet meer kan? Of waren die one night stands beter dan Yo? Hahaha! Je zegt toch zelf dat Wes altijd moet winnen? Maar Yo terugwinnen kan hij niet? Zeg Yo, dat hij de WK finale 2010 niet won, daar had je toch geen invloed op? Maar op Yo terugwinnen toch wel? Dat is toch zijn grootste doel? Yootje? Wat is nu beter? The Champions League Cup of Yootje? Die Cup zegt zeker ook: Ik houd nog heel veel van je! Wessie slaapt zeker lepeltje lepeltje met de Cup in zijn bed?

Zeg Yo, waarom krijg je steeds hartjes van alle familie en vrienden van Wes? Rodney, Sylvia, Jessey, Claudia, Rolf, enzovoort? Zeggen die nog steeds: Waar bemoei jij je mee, Wim? Yootje, zag je dat? Dat Frank Evenblij aan Wes vroeg: Vind jij jezelf een goede vader? Had hij nu niet ook even kunnen vragen: Vind jij jezelf een goede echtgenoot? Nee, maar ik heb WEL een goede echtgenote! Tering! Wat wil ik nog meer? Ik verknal de mooiste vrouw van NL, blijft ze met me getrouwd en dan houdt ze nog van me! Devoted wife and hardworking mama. Mooier kun je het niet krijgen toch?

@wesleysneijder Wes, waarom hou jij je beste vriend zo anoniem? Als de bladen nu weer BS over Wes of Yo schrijven, kun je ze dan niet naar William Kaay verwijzen? Dat is toch zo’n beetje je manager/zaakwaarnemer? 8 van de 10 keer zit je bij hem of je neemt zelfs zijn telefoon op! Is deze foto ook weer genomen bij https://www.wills.nl/  ? En als ze nu willen weten of het goed komt met Wes & Yo, dan zegt William toch ook: Komt helemaal goed! Ik houd net zoveel van Yo als van Wes! Wes, als je je nu ergert aan verhalen dat XaXa is verkocht, failliet is of er als een bouwval bij ligt, dan hoeven ze toch alleen maar William te bellen? Die kan zelfs zeggen dat het sprookje Wes & Yo niet failliet is.

Yolanthe, bereid je nu wat beter voor! Je weet toch dat je dit soort vragen kunt krijgen?

https://www.ditjesendatjes.nl/yolanthe-zit-niet-meer-te-wachten-op-wesley-sneijder/

Mooie woorden, maar wat vindt Yolanthe daar eigenlijk van? ,,Ik laat het gewoon op me afkomen en weer gaan”, vertelt Yolanthe tegen RTL Boulevard. ,,Ik probeer dat gewoon te laten en te focussen op de dingen die ik belangrijk vind.” Ze zit eigenlijk helemaal niet meer te wachten op Wesley… Zou er dan toch geen verzoening komen tussen de twee? Verder gaat het op het moment goed met Yolanthe. Ze is bezig met de opnames van een nieuwe film, Liefde Zonder Grenzen. ,,Ik voel me fijn over wie ik ben. Ik denk dat dat wel het fundament is in het leven.”

Ach Yootje? Een gezinsleven met een man die je meer dan ooit de liefde verklaart, vind je niet meer belangrijk? Zegt de vrouw die altijd in de liefde zal blijven geloven? Vervelend toch? Een man die zegt: Te agradezco Dios por Yolanthe? Voortaan gewoon: Ik heb gezegd dat ik nog heel veel van Wes houdt en hem bijna dagelijks spreek. Ook dat zijn familie heel belangrijk voor me is. Mag ik het daar voor nu even bij laten?


Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s