Yolanthe, wanneer kom je?

https://beaumonde.nl/celebrity/moeder-wesley-sneijder-over-breuk-ze-werken-hard-aan-hun-huwelijk

Yolanthe, gewoon even aankondigen dat het weer goed komt met Wes. Anders zet je je mooie schoonmoeder en haar zoon maar voor schut. Wes begrijpt toch allang wat hij heeft? Hoeveel odes moet je nog krijgen?

Of wil je schoonmoeder haar schoondochter kwijt? Wil haar zoon je kwijt? Wat valt er nog te werken aan een huwelijk waarin de man zegt dat hij nooit een mooiere, lievere vrouw zal krijgen? Die zijn miljoenen afslaat? Is hij intussen nog een keer vreemd gegaan?  Moet hij nog steeds een hotel nemen? Retorische vragen toch? Begrijp je zelf wel waarom Wesley niet begrijpt dat je nog zo goed voor hem bent? Je zal altijd in de liefde blijven geloven? En Wesley niet? Je wist toch dat het een feestbeest en een losbol kon zijn? Zelfs de wijven die een slipper met hem hebben gemaakt, schamen zich voor jou en voor hem. Vooral met een slokkie op handelen jongens als Wesley op instinct. Deed hij dat ook toen hij je tattoos op zijn lijf liet graveren? Of was dat wel overwogen? Is “Te agradezco Dios por Wesley” ook verminking?

Yolanthe, een man die zo’n mooie vrouw heeft, die een ode aan hem op haar rug heeft staan, die haar portret of zijn buik heeft, kan toch zijn huwelijk niet verknallen? Een man die zo zijn best om Yo te behouden? In juni zei hij me al: Maak je geen zorgen, want met Yo en mij komt het helemaal goed! Dan is het toch Yo die nog moeilijk doet? Waar blijft Yo dan?

‘Vergeven is heel belangrijk in het leven’

Jouw quote toch?

Persoonlijk denk je wel dat het beste voor een kind is als beide ouders liefdevol met elkaar blijven omgaan? Ook al is dat niet altijd mogelijk? Can you free a girl, except yourself? Neem mij ook eens mee op een 15 km hike. Then I will talk some sense into you.

“Wel prijst ze (Sylvia) de relatie tussen Wesley en Yolanthe. Ze is blij dat de twee goed met elkaar omgaan omwille van zoontje Xess Xava.”

Weer samen?

Er gaan geruchten dat de twee samen werken om hun huwelijkscrisis op te lossen. De twee werden twee weken geleden samen gezien op Schiphol. Ze zouden samen naar Los Angeles gaan, waar Yolanthe nu woont. Volgens sommige aanwezigen gaf Wesley zijn ex zelfs een zoen in de nek. Hoewel de twee eerder hadden aangekondigd te gaan scheiden, is dat nog steeds niet rond. Laten we hopen dat het weer goed komt.

Yootje, waarom laat je dit toe? Er is toch helemaal niet aangekondigd dat de twee gaan scheiden? Zelfs je manager Xenia ontkent dat! Waarom laat je je schoonmoeder voor je speculeren? Je kunt toch zelf zo goed spokeswoman zijn? Oh, jullie gaan goed met elkaar met elkaar omwille van Xess Xava? Niet omdat Wesley zegt dat je de mooiste vrouw en moeder bent? Vindt hij je ook een kat met down? Met je neptieten en je kanker botox hoofd? Je hebt je vet in je gezicht laten spuiten! Waarom laat je je zus Kalin je bidding voor je doen? Je bent een schatje, Yo! Je was vroeger mooier? Je bent mooier dan ooit! Je bent eigenlijk een slechte vrouw?

En je kunt nog steeds onzeker zijn? Wie begrijpt nu niet dat dit in alle opzichten een bloedmooie vrouw is?

Yootje, weet dat ik je echt schattig vind. Met je schoonouders waar je zielsveel van houdt:

Hahaha! Die Barry kan je even goed op je nummer zetten. Yolanthe die het klimaatprobleem wel even oplost. Ze vliegt op bomen  naar LA en Ibiza ……. Eucalypta!

Hoe vaak ga je Wesley nog verslaan met Rummykub? Wil je het nog meemaken dat Xess hem verslaat?

Hey Wes, wat zijn nu de juweeltjes die op je bordje hebt liggen? Gefeliciteerd liefje! Losing is winning!

Hey Rodney en William, houden jullie ook nog zo van Yo? Wie gaat er nu eens even zeggen dat ze Wes wel begrijpen dat hij afscheid van deze vrouw wil nemen? Wie neemt hem eens onder handen? Sylvia? Jij bent toch zijn moeder? Heb je hem nu nog niet gezegd: Waar ben jij mee bezig? Get your act together! Heb ik je zo opgevoed? Je waagt het niet toch? Om mijn lieve schoondochter te verspelen?

Ik weet dat veel volgers zich kapot ergeren aan mijn stukjes over Wes en Yo. Dat leg ik naast mij neer. Voor mij is het een afleiding van de Vaatstra stuff. Maar ik zal het nog even verder verantwoorden. Mijn affiniteit met Wes en Yo zit hem onder meer in het feit dat er zoveel bullshit over hen geschreven wordt. Daar kan ik over meepraten. Het vertekenende geklets van de media. Maar bovendien vind ik het een leuk stel. Nu kun je zeggen: hoe kan je dat nu weten? Je kent ze niet eens persoonlijk. Dat hoeft ook niet, want ze delen vrijwel alles met de media, of het nu via instagram is, youtube of real life docu’s is.  Als je een beetje je best doet, dan weet je alles. Bijvoorbeeld dat Wes een straatschoffie was met een grote muil. Een opgewonden standje. Die Yolanthe versierde met de legendarische opening: Jij wordt mijn vrouw. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hem niet. Hij hoefde niet op te letten in de klas, want hij werd toch profvoetballer. Klein van stuk maar met een groot hart. Net zo makkelijk erkent hij wanneer hij fout of dom is geweest. Vooral als anderen daar de dupe van worden. Zoals Yolanthe. Dan neemt hij het voor haar op, maakt haar de mooiste vrouw ter wereld. Ik heb zijn karakter aan den lijve ondervonden. 1 keer aan de telefoon gehad, begin juni, toevallig omdat hij opnam voor zijn vriend William Kaay, die naar de plee was. Feestje in Key West. Helemaal verrot gescholden werd ik. Je hebt mijn moeder gestalkt, ik kom je in elkaar slaan, ik doe je dit, ik doe je dat! Voordat ik kon antwoorden, nam iemand anders het over, met dezelfde boodschap. Wie ben jij? Ik ben een broer van Wesley. Ongetwijfeld Rodney, want die had mij al laten weten via facebook messenger dat ik een pannekoek ben die zijn moeder met rust moest laten. Voordat ik iets mocht zeggen kreeg ik weer een ander met dezelfde boodschap. Wie ben jij? Ik ben een Marokkaanse vriend van Wesley. Nou, als je me in elkaar wilt komen slaan, binnen een half uurtje kun je hier zijn, ik zit bij mijn moeder in Leiderdorp. Maar ik belde voor William, is hij al terug? Kennelijk niet, want ik kreeg Wesley weer. Wat wil je nou eigenlijk? Ik wil dat het goed komt met Yo. Ik ben iemand die het goed met je voor heeft. Dat werkte rustgevend voor Wes. Nou, dan hoef je je geen zorgen te maken want met Yo en mij komt het helemaal goed! Dat is goed om te horen en is precies wat ik aan je moeder wilde vragen om je daarbij te helpen. Okay, dan heb je mijn moeder niet gestalkt, maar zullen we het dan hierbij laten? Met andere woorden: Ik heb jou daar niet bij nodig Wim, dat kan ik zelf wel. Zo makkelijk gaat dat bij Wesley Sneijder. Van heethoofd naar begrip en inzicht in twee seconden.

Wanneer ga je dit inzicht nog wat duidelijker maken, Wesley? Hoe lang laat je Yo nog de de gewonde, versmade vrouw spelen? Wanneer mag je nu van Yo zeggen dat het weer goed is? Je hebt toch ook de ballen om te zeggen dat je Yo zo respecteert? Of je bedoelt toch houden van?  Nog een keer:

I’m not gonna be nice anymore to all the bullshit people that are talking shit about Me and Yolanthe.
Let me be very clear. First of all, yes we are not together anymore for a while now. No we are still not divorced yet. I made a lot of mistakes in our marriage. But that’s nobody’s business. That Yolanthe is still so good to me I respect so much. She takes care of our son every day AND ME even though we are not together.
Second of all she doesn’t need anything from my part because she has her own.
The Turkish press wrote she wanted 19 million and I gave her 15?!

Haha you guys are getting crazier every time. If people would only know how the reality is. People without brains will always believe what they read. Just so you all know : Yolanthe didn’t ask me for anything and I will not ask her for anything. We don’t need each other’s money. This stories are all lies.
I find it disgusting what the press is writing about me all bullshit and lies all the time and now this bullshit about her. I know we don’t need to respond to anything and I respect the mother of my child so much for staying so calm and taking all this shit.
But I’m not like that. I don’t let people mess with my life all the time!!!

Zien Wes en Yo dan niet dat ze NOOIT meer kunnen scheiden? Met hun voorbeeldhuwelijk? Met hun schattige kleuter? Met hun tattoos? Wat is Wes zonder Yo? Wat moet ik nog vertalen, Yo? Je snapt toch wel dat dit meer betekent dan: Jij wordt mijn vrouw? Vraag je je anders even af wie niet wil dat je zijn vrouw bent? Al die sixpack boys die je afslaat? Die je geen sjoege geeft? Zeg dan gewoon dat je hart nog bij Wes ligt. De man die je meer op een voetstuk plaatst dan ooit.

Je neptieten zijn ook zo duidelijk in dit filmpje. Echt ballonnen! Wanneer heb je ze nu precies laten doen? Je plastisch chirurg is wel een goed bewaard geheim, toch?

Deze foto vind ik ook zo leuk:

Ja joh, druk je borst nog even naar beneden met je elleboog! Dan ontstaat er een mooje schaduw, waar geen potlood onder blijft hangen. Dat wil een vrouw echt met trotse siliconentieten die vol van de moedermelk staan. Groter heb je ze toch nooit gehad?

Waarom koos je hier voor billen in plaats van borsten als je zo trots bent op je nepborsten? Omdat je geen nepborsten hebt toch?

Hoe heb je nou weer zo’n strakke buik en een droomfiguur gekregen na Xess? Door plastische chirurgie of door discipline en workouts? Wesley heeft toch ook weer een sixpack dankzij jou? Of moet je hem nog wat verder trainen zodat hij zich met Rodney kan meten? Zorg je wel even dat hij topfit is voor zijn afscheidswedstrijd? “I bend so I don’t break”?

Sodeju, wat ben jij een mooie, lieve vrouw! De droom van elke man. Die nog steeds alleen maar voor gekke, wijs geworden Wesley gaat. Wat moet die jongen in zijn handen knijpen!

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s