Hoe de Staat een integere advocaat ontmantelt (probeert).

Hoe meer ik leer over deze zaak, hoe interessanter hij wordt. Hier is een advocate die zich inzet voor ouders die gemangeld worden door Jeugdzorg.  Wat een schandaal dat GEEN van de mainstream media verslag doen over deze zaak! Behalve good old Chrisje Klomp! De journalistieke hitman voor de Staat! This is soooo fucked up!

https://rechtiskrom.wordpress.com/2021/02/28/wat-klopt-er-niet-aan-dit-artikel-van-chris-klomp/

Ach, volgens onze Chris is Henriette Nakad een complotadvocate, die de weg kwijt is? Een activiste? Nou beste mensen, Nelson Mandela was ook een activist! Die was OOK advocaat! Moest wel eerst even 25 jaar brommen op Robbeneiland voordat hij de held werd! En president van Zuid Afrika! Toen stonden alle beroemdheden opeens in de rij om hem de hand te schudden! Wat een eer! Ruud Gullit, Wesley Sneijder, noem maar op! Het hele Oranje was zo blij dat Nelson tijdens het WK van 2010 hen in de kleedkamer kwam bezoeken, om hen succes te wensen voor de finale tegen Spanje.

Ja hoor, Henriette is geradicaliseerd! Henriette doet geen goed werk om de ouders en kinderen die slachtofffer van Jeugdzorg zijn, bij te staan? Geheel altruïstisch!  Dit is veel erger dan de Toeslagenaffaire! Dat ging alleen maar om ouders die als fraudeurs bestempeld werden door de Staat. Ergo, Henriette is een grotere heldin dan Pieter Omtzigt!  Dit gaat om  misstanden binnen Jeugdzorg! Misbruik van kinderen. Het speerpuntbeleid van Justitie! Hahaha! Wat een windowdressing! Net of het nog niet bekend is dat in Jeugdzorg de meeste groteske wantoestanden plaatsvinden? Zeker nooit van Robbie van de Luitgaarden gehoord? Of Yvonne Keuls? Of de zaak Finkensieper?

https://anderetijden.nl/aflevering/121/De-zaak-Finkensieper

https://langefrans.nl/videos/lange-frans-de-podcast-14-robert-van-de-luitgaarden/

En in de Katholieke Kerk werden ook nooit kinderen misbruikt! Elke bisschop nam nooit een kind op zijn schoot of onder zijn jurk! Allemaal Sinterklazen!

Maar de vrouw die dit aan de kaak stelt is een complotdenkster! Die mag van de Deken Amsterdam, Evert Jan Henrichs, geen advocate meer zijn! Evert Jan Henrichs van het gerenommeerde kantoor De Brauw en Westbroek, een directe collega van Harro Knijff , de “raadsman” van Joris Demmink, de opperpedofiel die ook steeds de dans ontloopt. Omdat hij zelf onze corrupte rechtstaat heeft gecreëerd!

Ach, Henriette mag van Evert Jan Henrichs geen advocate meer zijn? Hij beroept zich  alleen maar op anonieme bronnen? En de Raad van Discipline Amsterdam gooit zijn klacht niet meteen het raam uit? Hij hoeft ook van de Orde zijn anonieme bronnen niet bekend te maken? Logisch toch dat Henriette de Raad heeft gewraakt?

Jeetje, normaal is dat je een klacht aan je broek krijgt van cliënten! Die vinden dat je werk niet goed doet als advocaat! Maar dat is bij Henriette niet het geval! Sterker nog: Al haar cliënten dragen haar op handen! Ze wordt overspoeld met nieuwe aanvragen, zoveel dat ze die moet weigeren! Maar de Staat zet haar weg als activiste en complotdenkster, onder aanvoering van Chrisje Klomp, voor wie natuurlijk weer de rode loper werd uitgerold om verslag te doen van de zaak. De aanhang die Henriette heeft, daar zul je de Telegraaf of het AD nooit over zien schrijven. Gelukkig hebben we Eric Donk nog van JDTV!

Emotioneel betrokken bij haar cliënten? Schaam je Henriette! Dat wil toch geen cliënt? Je vindt jezelf beheerst en zakelijk? Nou, de Deken niet hoor! Je bent gewoon een gek wijf! Helemaal de weg kwijt!

Eigenlijk moet ik aan mezelf denken, want ik zit ook aan de grond, ik zal binnenkort ook wel weer bedelen om donaties, maar Henriette is nog veel belangrijker! Dit is zo’n mooie, integere, moedige vrouw! Kaliber Adèle van der Plas! Die heeft onze steun nodig! Ik heb nog veel meer! Maar niet alles  tegelijk! Voorlopig zeg ik: Steun haar! Zodat ze haar goede werk kan blijven doen! Laat zien dat je haar werk belangrijk vindt! Donaties naar:

Rekening ten name van H. WESTSTRATE
IBAN DE85 1001 1001 2628 6343 61

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoe de Staat een integere advocaat ontmantelt (probeert).

  1. Wim Dankbaar zegt:

    Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
    Verzonden: woensdag 3 maart 2021 23:25
    Aan: t.baudet@tweedekamer.nl; Haga, W. van (w.vanhaga@tweedekamer.nl); ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
    Onderwerp: Henriette

    Hoe de Staat een integere advocaat ontmantelt (probeert).

    Pieter, Geef je nu effe toe dat je je hebt laten kaltstellen door Rutte? Thierry en Wybren, vragen jullie het ook effe aan Pieter? Forum voor Democratie? Wat is er democratisch aan als een kamerlid geen vragen meer mag stellen? Is zo’n kamerlid dan nog wel democratisch? Ach Pieter, dat je nu niet spreekt, dat vind ik zooooo slap! Wel tegen Erik de Vlieger maar niet tegen het volk?

    Mvg

    Wim

    Like

  2. hansholtrop zegt:

    Henriette Nakad : zeer sterke vrouw !

    Like

  3. Wim Dankbaar zegt:

    Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
    Verzonden: donderdag 4 maart 2021 10:23
    Aan: Chris Klomp (c.klomp@outlook.com)
    CC: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
    Onderwerp: complotadvocate

    Chris, Met je artikel over Nakad heb je definitief bewezen dat je een aanfluiting als journalist bent, de term onwaardig. Een extremist in dienstbaarheid van een foute macht. Een symbool van hoe journalistiek en persvrijheid zijn afgetakeld, in het afvoerputje verdwijnen.

    “Al eerder suggereerde Nakad dat premier Rutte persoonlijk de opdracht had gegeven om vragen in de Demmink-zaak te laten liggen. Zo zou Pieter Omtzigt monddood zijn gemaakt.”

    Suggereerde? Zou? Dit is gewoon een FEIT! Of is het geen feit, omdat Pieter zijn mond houdt? Een echt onafhankelijke journalist vraagt het gewoon aan Pieter, zoals ik al maanden doe.

    Groet,

    Wim

    Like

  4. Wim Dankbaar zegt:

    Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
    Verzonden: donderdag 4 maart 2021 15:25
    Aan: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
    Onderwerp: boos

    Beste Pieter, ik begin je zwijgen over de Demmink kwestie irritant te vinden. Begrijp je dat of zal ik het toelichten?

    Mvg

    Wim

    Like

  5. Wim Dankbaar zegt:

    Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
    Verzonden: donderdag 4 maart 2021 15:55
    Aan: t.baudet@tweedekamer.nl; Haga, W. van (w.vanhaga@tweedekamer.nl)
    Onderwerp: RE: strafbaar?

    Als je Rutte wil verdrijven, zoek dan effe uit of het strafbaar is om een kamerlid te verbieden kamervragen te stellen over een in opspraak zijnde ZEER HOGE ambtenaar! Je bent toch jurist, Thierry? Dat het in strijd is met de regels van een parlementaire democratie, daar kunnen we het toch al over eens zijn? Ik snap het gewoon niet, dat jullie dit niet aan de orde stellen in de Kamer!

    Mvg

    Wim

    Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
    Verzonden: donderdag 4 maart 2021 11:50
    Aan: t.baudet@tweedekamer.nl; Haga, W. van (w.vanhaga@tweedekamer.nl)
    Onderwerp: strafbaar?

    Een kamerlid onder druk zetten om geen kamervragen te stellen, is dat een strafbaar feit? Vanuit morele en democratische optiek is het in elk geval verwerpelijk, maar is het ook strafbaar?

    Ik wil dit uitzoeken om eventueel aangifte tegen Rutte te kunnen doen.

    Mvg

    Wim

    Like

  6. Alfred Mol zegt:

    Goed stuk. Ja, we moeten Henriette steunen. Wat een gekkenhuis. De deken werkt obv 𝐚𝐧𝐨𝐧𝐢𝐞𝐦𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐠𝐞𝐫, waarom is die anoniem ? Hoe kan Henriette zich verdedigen als de bron niet duidelijk is. Dit is een schimmige vertoning. Dit lijkt wel Kafka …
    Onbegrijpelijk dat de Raad van Discipline deze klacht niet direct afwijst. Heeft de Raad gezien hoeveel aanhangers van Henriette er waren of wil deze RvD dat niet zien ?
    Wie beschermt deze RvD ? Tja, de wraking is begrijpelijk.

    NB Het EHRM heeft in Juni 2009 op mijn klacht beslist dat 𝐍𝐋 𝐰𝐞𝐭𝐠𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐛𝐭 𝐰𝐫𝐚𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧𝐚𝐝𝐞𝐪𝐮𝐚𝐚𝐭 𝐢𝐬. Het EHRM heeft de Staat opgedragen de wrakingswetgeving aantepassen. Zie EHRM Application 10470/ 07 en URL: http://preview.tinyurl.com/22jjom2

    Like

  7. Wim Dankbaar zegt:

    Alfred, Ik zal nog even duiden wat hier aan de hand is. De Staat, in dit geval Jeugdzorg, is er niet van gediend dat er honderden ouders zijn die de misstanden binnen Jeugdzorg aankaarten en zich daarover beklagen. Dat moet via een advocaat. Het zijn de cliënten van Henriette Nakad die de Staat de mond wil snoeren. De vuile was van Jeugdzorg mag onder geen beding buiten gehangen worden. Die moet binnen blijven. Wat is er nou effectiever om de klagende ouders hun advocaat te ontnemen? Eén van de weinige advocaten die het durft, zo niet de enige. Als Henriette buiten spel wordt gezet, kunnen de ouders het verder wel vergeten. Vind maar eens een nieuwe advocaat die het wil of durft over te nemen, NADAT de vorige advocaat van het tableau is geschrapt. Deze gang van zaken toont maar weer hoe currupt ons rechtssysteem is geworden , onder de mantel der liefde van een vrije democratische rechtsstaat. Die corruptie reikt tot in de Ordes van Advocaten en de Dekens. Deze Deken is in feite gewoon crimineel. Een beschermer van Staatsmisdrijven. Dat een Raad van Discipline nog naar hem wil luisteren, op basis van anonieme bronnen, zegt ook iets over de integriteit van de Raad van Discipline. Een Deken en een Raad van Discipline hoort, althans op papier, een advocaat te beschermen. In dit geval willen ze een advocaat, de laatse der Mohaïkanen, verbannen, haar hele ras uitroeien. Het is werkelijk ongelooflijk, ook omdat iedereen kan zien, dus ook zij, dat deze advocaat alleen maar uiterst tevreden cliënten heeft. De vervolging van deze advocaat, want zo mag je het toch zien, op basis van drogredenen, is ronduit walgelijk en crimineel. Het is in feite vergelijkbaar met Nelson Mandela, ook een “activist” en advocaat, die voor anderen in opstand kwam tegen misstanden.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie