De hete aardappel Joris Demmink

Ik heb genoeg fricties met Eric Donk, maar dit doet ie weer heel erg goed:

Hey Eric, Onderstaande doc kun je zo aanbieden bij een omroep. Verdien je ook weer wat. Moet je echt doen, al was het alleen maar om vast te stellen of de Staatsmedia nog de waarheid mogen brengen.

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: maandag 21 december 2020 12:57
Aan: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
CC: ‘Nispen van M.’ (m.vnispen@tweedekamer.nl)
Onderwerp: De hete aardappel Joris Demmink.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/12/21/de-hete-aardappel-joris-demmink/

Beste Pieter,

Het wordt tijd dat je eens gaat reageren, joh! Je partijgenoot Wopke Hoekstra verwijst Eric Donk van JDTV letterlijk naar jou! Volgens mij sta je bekend als één van de meest integere politici van het land, en dat is in het huidige tijdsgewricht al een hele prestatie. Maar Wim meent dat je door het ijs aan het zakken bent. Ik begrijp niks meer van jou. Denk je nu werkelijk dat je deze hete aardappel nog langer kunt ontwijken? Zonder daar scheuren in je imago aan over te houden? Ik snap je niet. Je hebt het zélf bekend gemaakt! Waarom dan? Dacht je nou echt dat het niet zou uitkomen? Dan had je het toch niet moeten vertellen aan Jan en Alleman? Erik de Vlieger, Louis Bontes, enzovoort. Als je het zelf lekt, dan doe je dat toch niet voor niets?  Waar schaam je je dan voor? Dat je je laat kaltstellen? Zou ik maar doen! Het is tenslotte de grootste schending van onze parlementaire democratie ooit, om een kamerlid te verbieden vragen te stellen over de grootste regeringscrimineel uit de naoorlogse geschiedenis, verdacht van kindermisbruik, het levenslang opsluiten van Baybasin, moord op een pasgeboren baby, wegsluizen van de Vaatstra moordenaars, enzovoort!   Helemaal erg is dat jij je het nog laat aanleunen ook!  Hoe rijmt dat nu met je geloofwaardigheid voor andere schandalen waar je je sterk voor maakt, zoals de toeslagenaffaire?

En nu ben je niet thuis? Je verwijst Erik de Vlieger naar een woordvoerder die vervolgens niet beschikbaar is? Dan ben je toch laf? Heb je nooit gehoord van het spreekwoord: Wie A zegt moet ook B zeggen? Kijk Pieter, het is allang bewezen dat wat je tegen anderen hebt verteld gewoon de waarheid is. Daarmee is ook bewezen dat onze premier Mark Rutte gewoon staat te liegen als hij zegt dat hij van niets weet. Het is toch een lachertje? Convenient amnesia noem ik dat! Zou hij dat ook nog hebben als een wél dapper kamerlid het op de agenda zet in de Tweede Kamer? Te denken valt aan Michiel van Nispen.

Heb je de reactie van je partijleiderschap-rivaal Hugo de Jonge al gezien? Schunniger kan het niet! Valt in één klap door de mand! Vraagt gewoon zijn beveiliging Eric Donk te verwijderen als die een VOLSTREKT legitieme vraag over je Demmink-onderzoek stelt! Maakt dus een einde aan het sprookje van een vrije pers! Je eigen partijgenoten proberen dus de uitbarsting van de vulkaan tegen te houden! Gaat het ze lukken, Pieter? Dat hangt toch van jouw vermetelheid af? Of blijf je braaf in je mand liggen? Hoe dan? Kan vluchten nog?

Mvg

Wim

 

 

 

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: maandag 21 december 2020 21:50
Aan: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
CC: ‘Nispen van M.’ (m.vnispen@tweedekamer.nl)
Onderwerp: RE: De hete aardappel Joris Demmink.

Beste Pieter,

Hier heb je nog wat inspiratie:

Mvg

Wim

I always knew what the right path was. But I never took it. You know why? It was too damned  hard!

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

10 reacties op De hete aardappel Joris Demmink

 1. yvonne zegt:

  Coronaminister Hugo de Jonge zorgde vrijdag voor verbazing door een kerstlied te zingen terwijl staatssecretaris Paul Blokhuis even verderop een interview probeerde te geven over tekorten in de Jeugdzorg. Blokhuis moest het interview zelfs onderbreken.

  De Jonge kreeg stevige kritiek na zijn optreden. “Dit is zoveel ondermijnender dan de bruiloft van Grapperhaus,” twitterde opiniemaker Marianne Zwagerman. “Dit is een trap in het gezicht van alle ondernemers die alleen maar kunnen janken met kerst.”

  https://www.ninefornews.nl/speculatie-over-drugsgebruik-hugo-de-jonge-hij-is-aan-het-trippen/

  Like

 2. meret zegt:

  Pieter moet minister van justitie worden, dan hij zich uitleven.

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Beste Wim Dankbaar,

  Wij kennen elkaar niet maar ik volg sinds kort jouw berichten op youtube m.b.t. de zaak Vaatstra. Ik hoop dat het goed met je gaat, in algemene zin maar met name sinds het incident tijdens jouw detentie in de Zaanbajes. Ik las hierover in De Orkaan toen ik jouw naam eens googelde omdat ik wat meer wilde weten van de persoon achter de berichten op youtube. Ik kon niet nalaten te reageren op het nieuwsbericht. Zie hier de communicatie met de redactie (= Piet Bakker):

  https://www.deorkaan.nl/complotdenker-wim-dankbaar-in-zaanbajes-met-kokend-water-overgoten/#comment-108607

  Een link naar de grijze duif die ik had bijgevoegd werd gecensureerd.

  De Orkaan is niet meer dan een Natte Scheet, zo blijkt, ik steek daar geen energie meer in. De toon van de redacteur in zijn antwoorden in aanmerking genomen, de algehele berichtgeving. Het is een digitale dorpspomp waar ze niet meer te redden zijn met hun copy / past-nieuws waar moed, objectiviteit en/of waarheidsvinding in ontbreekt. Misschien vonden het ze het zelfs wel terechte “extra straf” dat je kokend water over je heen had gekregen en was dat voor hun de reden om het bericht te plaatsen (?). Want zo kan je het óók lezen.

  Wim, ik hoop dat alles goed is geheeld, dat je financieel ok bent (ga zo een boek bestellen ; ) Er zitten veel mensen op jouw lijn die niet allemaal zichtbaar zijn maar voel je gesteund. Ik wens jou het beste toe, veel geluk voor 2021!

  met vriendelijke groet,

  (Naam door mij weggelaten)

  Geliked door 1 persoon

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Waarom kon u mijn reactie (een link naar mijn presentatie over de moord op Marianne Vaatstra) niet toelaten? Wat is uw reden voor de censuur?

  Kunt u wel corrigeren waarvoor ik precies in de bajes zat? Inderdaad niet voor zweetvoeten, maar ook niet voor wat u opgeeft: “vanwege het permanent lastig en belasteren van de familie Vaatstra.”

  Was Peter R. de Vries ook een complotdenker toen hij betoogde dat de Twee van Putten de verkrachting/moord op Cristel Ambrosius niet hadden gepleegd?

  Ben je een complotdenker als je de bekentenis van een JFK moordenaar publiceert? Ik zeg toch niet dat je hem moet geloven? Dat is aan de kijker. 80% van Amerika is dus complotdenker, want nog geen 20% gelooft nog dat Lee Harvey Oswald Kennedy heeft vermoord. Aan de ratings te zien geloven ze eerder James Files:

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: vrijdag 25 december 2020 15:24
  Aan: ‘De Orkaan’
  Onderwerp: RE: reactie

  Het ging om een veroordeling van smaad jegens Wolfgang Hebben, de rotmof die ik beschuldig van medeplichtigheid aan de verkrachting en moord op Marianne Vaatstra en het uitwissen van sporen van zijn rol.

  Ik blijf hem beschuldigen, maar nu durft hij geen aangifte meer te doen! Of eigenlijk wel, maar die werd geseponeerd door het OM! Rarara! Kijk, als je nu een “relevante” of objectieve journalist wil zijn dan corrigeer je even je stelling dat ik in de bak zat voor het besmeuren van de familie Vaatstra. Je spreuk is toch “Liever relevant dan objectief”. Nou Piet, zeggen dat ik in de bak zat voor het lastigvallen van de familie Vaatstra is echt niet relevant! Dat is gewoon verkeerd!

  Als mijn presentatie over de moord op Marianne “smaad” is, waarom word ik dan niet meer aangepakt? Alle aangiftes worden geseponeerd! Ook die van Faek! Dan is het toch smaad meer? Kun je toch gewoon plaatsen? Je geeft wél verkeerde informatie over mij, maar wat Wim’s mening is, plaats je niet? Dat is toch niet wat een goede journalist betaamt? Zeker niet een journalist die les gaf in journalistiek!

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/11/29/presentatie-moordzaak-marianne-vaatstra/

  Mvg

  Wim

  Van: De Orkaan [mailto:deorkaan@gmail.com]
  Verzonden: vrijdag 25 december 2020 14:28
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: reactie

  Hallo Wim,

  Ik ‘was’, en ben daar al drie jaar weg, en ik woon in Zaanstad, vandaar dat ik hier met De Orkaan bezig ben. Ik heb verder niks met Utrecht, en een landelijke rol heb ik zeker niet. Ook nieuws uit Friesland zullen we niet snel op de Orkaan zetten.

  Ik heb begrepen dat het om een veroordeling wegens ‘smaad’ ging.

  groet

  Pit

  DE ORKAAN: Zaans superlokaal
  Website | Twitter | Facebook

  On 25 Dec 2020, at 14:02, Wim Dankbaar wrote:

  Beste Piet,

  Sportief hoor dat je met me in discussie gaat. Maar als je lector journalistiek was op de universiteit in Utrecht, het centrum van het land, niet Zaanstad, dan heb je toch ook een landelijke rol?

  Mevrouw Vaatstra-Terpstra woont in Friesland. Daar heb je het toch ook over? Het is jammer dat je geen lector meer bent. Dan had je je pupillen kunnen leren dat ook de meester fouten kan maken. Een lector journalistiek mag toch niet zomaar zeggen dat Wim in de bak zat voor het besmeuren van de familie Vaatstra? Je weet niet half! Maaike ondersteunt mij nog steeds!

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/12/10/yehudi-moszkowicz-representant-voor-maaike-terpstra/

  Weet je nu eigenlijk waarom ik wél in de bajes zat?

  Mvg

  Wim

  Van: De Orkaan [mailto:deorkaan@gmail.com]
  Verzonden: vrijdag 25 december 2020 13:07
  Aan: dank@xs4all.nl
  Onderwerp: reactie

  Beste Wim,

  de discussie over deze zaak op De Orkaan is gesloten. Inderdaad omdat het niks lokaals meer had.

  En ja, die lector was ik. Als je dit niet in Zaanstad was overkomen had het inderdaad De Orkaan niet gehaald.

  Landelijk nieuws doen we niet aan, het moet lokaal zijn.

  groet

  Piet

  Like

 6. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: zaterdag 26 december 2020 14:50
  Aan: ‘De Orkaan’
  Onderwerp: RE: reactie

  De suggestie dat ik vastzat voor het lastigvallen van de familie Vaatstra blijft gewoon overeind. Evenals het woord complotdenker. Het blijft een tendentieus, vooringenomen stuk. Maar laat maar zitten, Je “bias” is toch niet meer te veranderen.

  Groet,

  Wim

  Van: De Orkaan [mailto:deorkaan@gmail.com]
  Verzonden: zaterdag 26 december 2020 14:20
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: reactie

  dank

  link is in verhaal gezet.

  groet

  Piet

  DE ORKAAN: Zaans superlokaal
  Website | Twitter | Facebook

  On 26 Dec 2020, at 13:04, Wim Dankbaar wrote:

  De uitspraak (arrest in hoger beroep):

  https://linkeddata.overheid.nl/front/portal/document-viewer?ext-id=ECLI:NL:GHARL:2019:1245

  Bijlage ook mijn wraking van de rechters, die (zoals ik al verwachtte) werd afgewezen.

  Ik lees in die email niet expliciet dat De Orkaan heeft geschreven dat jullie het prima vonden dat ik met kokend water ben overgoten. Dat is een speculatieve veronderstelling van de schrijver, die ikzelf anoniem heb gemaakt, omdat het een email was aan mij gericht, waarvan ik niet wist of ik hem kon publiceren op mijn site, Maar zonder naam leek mij dat geen probleem. Het is Rob Olijkan die op jullie site ook heeft gereageerd en daar in zijn email ook naar verwijst. Het is inderdaad een kwaaddenkende “misschien’speculatie, waarvan weldenkende mensen al kunnen zien dat dit niet de insteek van de Orkaan kan zijn geweest. Zo onfatsoenlijk is geen enkel mens. Een normaal mens gunt geen enkele gedetineerde, hoe zwaar gestraft ook, brandwonden van kokend water. Ik denk dat het voldoende is is rechtgezet als ik deze email op mijn site zet?

  “Misschien vonden het ze het zelfs wel terechte “extra straf” dat je kokend water over je heen had gekregen en was dat voor hun de reden om het bericht te plaatsen (?). Want zo kan je het óók lezen.”

  Mvg

  Wim

  Van: De Orkaan [mailto:deorkaan@gmail.com]
  Verzonden: zaterdag 26 december 2020 10:25
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Re: reactie

  beste Wim,

  dank voor de update, als je de pdf van het vonnis stuurt, zetten we dat recht.

  Over rechtzetten gesproken, misschien kan je dan meteen bij die mail van de anonieme reageerder op jouw site die jij erop hebt gezet, rechtzetten dat op De Orkaan helemaal niet is geschreven dat wij het prima vonden dat jij met kokend water in de PI Zaanstad bent overgoten. Een aperte leugen zoals je zelf hebt kunnen vaststellen.

  groet

  Piet

  On 25 Dec 2020, at 15:24, Wim Dankbaar wrote:

  Het ging om een veroordeling van smaad jegens Wolfgang Hebben, de rotmof die ik beschuldig van medeplichtigheid aan de verkrachting en moord op Marianne Vaatstra en het uitwissen van sporen van zijn rol.

  Ik blijf hem beschuldigen, maar nu durft hij geen aangifte meer te doen! Of eigenlijk wel, maar die werd geseponeerd door het OM! Rarara! Kijk, als je nu een “relevante” of objectieve journalist wil zijn dan corrigeer je even je stelling dat ik in de bak zat voor het besmeuren van de familie Vaatstra. Je spreuk is toch “Liever relevant dan objectief”. Nou Piet, zeggen dat ik in de bak zat voor het lastigvallen van de familie Vaatstra is echt niet relevant! Dat is gewoon verkeerd!

  Als mijn presentatie over de moord op Marianne “smaad” is, waarom word ik dan niet meer aangepakt? Alle aangiftes worden geseponeerd! Ook die van Faek! Dan is het toch smaad meer? Kun je toch gewoon plaatsen? Je geeft wél verkeerde informatie over mij, maar wat Wim’s mening is, plaats je niet? Dat is toch niet wat een goede journalist betaamt? Zeker niet een journalist die les gaf in journalistiek!

  https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/11/29/presentatie-moordzaak-marianne-vaatstra/

  Mvg

  Wim

  Like

 7. Henk Klomp zegt:

  Lees het ; Oranje Zwartboek van Prof. Gerard Aalders.

  Henk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s