Nog nooit vertoond!

De Hoge Raad spreekt een zeer kort arrest uit, zonder het te willen motiveren: Minderjarige meisjes als Marianne Vaatstra mogen verkracht en vermoord worden door criminele asielzoekers, Ali Hassan en Haval Ali Mawloud, die een vrijgeleide kregen van onze Justitie. Met goedkeuring van de Hoge Raad! Meest geruchtmakende moordzaak ooit! De klokkenluiders zoals Wim Dankbaar, worden letterlijk afgemaakt! Waar is onze rechtsstaat?

HOGE RAAD DER NEDERLANDEN
STRAFKAMER
Nummer 19/00856
Datum 2 juni 2020
ARREST
op het beroep in cassatie tegen een arrest van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden van 11 februari 2019, nummer 21-003955-16, in de strafzaak
tegen [verdachte] , geboren te [geboorteplaats] op [geboortedatum] 1961, hierna: de verdachte.

1 Procesverloop in cassatie
Het beroep is ingesteld door de verdachte. Namens deze heeft T.J. Stapel, advocaat te Haarlem, bij schriftuur cassatiemiddelen voorgesteld. De schriftuur is aan dit arrest gehecht en maakt daarvan deel uit.
De advocaat-generaal T.N.B.M. Spronken heeft geconcludeerd tot verwerping van het beroep.
De raadsman heeft daarop schriftelijk gereageerd.

2 Beoordeling van de cassatiemiddelen
De Hoge Raad heeft de klachten over de uitspraak van het hof beoordeeld. De uitkomst hiervan is dat deze klachten niet kunnen leiden tot vernietiging van die uitspraak. De Hoge Raad hoeft niet te motiveren waarom hij tot dit oordeel is gekomen. Bij de beoordeling van deze klachten is het namelijk niet nodig om antwoord te geven op vragen die van belang zijn voor de eenheid of de ontwikkeling van het recht (zie artikel 81 lid 1 van de Wet op de rechterlijke organisatie).

3 Beslissing
De Hoge Raad verwerpt het beroep.
Dit arrest is gewezen door de vice-president W.A.M. van Schendel als voorzitter, en de raadsheren M.J. Borgers en A.E.M. Röttgering, in bijzijn van de waarnemend griffier E. Schnetz, en uitgesproken ter openbare terechtzitting van 2 juni 2020.

 

Maaike, waar blijf je nou? Vind je mijn poen voor je kinderen belangrijker dan de waarheid? Doe je nog eens zo dom om Goos Kooistra te ontvangen?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nog nooit vertoond!

  1. Japi zegt:

    Een familie die zich laat afkopen met het onrechtmatig van hun helper ontnomen geld… Ik wens ze slapeloze nachten én wijsheid toe.

    Like

  2. Christian zegt:

    Recht is niet waarheidszoekend. Recht is veiligheidzoekend. Veiligheid van de instituties. Daarom stikt het daar van de intellectueel gemankeerde en intellectueel minderwaardige alpha-vooropleidingen plus de karakterologisch meest volgzame en dus minst menselijke types. Een Dankbaar weegt makkelijk op tegen duizend meelopers. Het wachten is op een lakmoesproef om de minstmenselijken te scannen. O boy, dan krijgen we de eerste zelfmoordrevolutie in de geschiedenis van het mens zijn. Tot die tijd moeten we het doen met foto’s van deze gemaskeerde nsb-zwijnen

    Like

  3. Christian zegt:

    Recht gaat dus voor waarheid zolang de veiligheid van de staat niet in het geding is. Om de overduidelijk schuldige Joris Huppeldepup te laten veroordelen moet eerst het hele westerse firmament anderskleurig worden. Tot nu toe is dat nog angstig politiek-correct. Eens in de zoveel tijd lukt dat. Maar Wim is te gretig en toch teveel gericht op logica. Het is macht Wim. Joris had gekraakt kunnen worden met een onweerlegbaar feit. Daarna pas ontstaat ruimte voor de Vaatstra zaak. Wim kan niet goed schaken in deze. Veel te direct. Zoek een feit in stilte. Wim heeft geen dekking. Gelooft in open kaart. Leuk voor wie geen hypotheek heeft. Zaak Morrien zoekt eigenaar van groene lada in de jaren 70. Dat vraag je dus niet direct. Afijn. Tegenwoordig is celstraf een positief gegeven. Strafblad of Klomp zeggen wij.

    Like

Plaats een reactie