De analyse van de Hoge Raad

Het arrest van de Hoge Raad bevestigt alleen maar dat ik gelijk heb voor wat betreft de ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra. Het bewijst alleen maar dat de rechtspraak de Staatsmisdadigers beschermt, tot en met de Hoge Raad!  Onthoud u goed dat ik Joris Demmink en Harm Brouwer beschuldig van het wegsluizen van de werkelijke moordenaars van Marianne Vaatstra. De criminele Irakese asielzoekers Ali Hassan en Haval Ali Mawloud. Brouwer is zelf rechter (geweest) en 8 jaar lang de hoogste man van het OM. Zijn vriend Demmink was nog hoger als 10 jarige secretaris-generaal van Justitie. Deze lafaards hebben mij nog nooit aangeklaagd voor smaad of laster. Dat durfden ze niet! Ze hullen zich in stilzwijgen.

Het bewijst alleen maar dat de rechtspraak een tool is van een misdadig Justitie. En dat dat dit gereedschap reikt tot de Hoge Raad. Het is eenvoudig belachelijk dat de Hoge Raad mij meent te kunnen veroordelen, zonder enige motivatie. Let wel, het gaat hier over de meest besproken moordzaak sinds de Tweede Wereldoorlog.  Maar liefst 7 (zeven) cassatiegronden heb ik ingebracht in mijn cassatieverzoek!  De Hoge Raad serveert mijn cassatie af zonder enige motivatie met een beroep op artikel 81 lid 1 van de Wet op de rechterlijke organisatie.

“Bij de beoordeling van deze klachten is het namelijk niet nodig om antwoord te geven op vragen die van belang zijn voor de eenheid of de ontwikkeling van het recht (zie artikel 81 lid 1 van de Wet op de rechterlijke organisatie).”

Het bewijst alleen maar dat onze rechtsstaat van chantage aan elkaar hangt sinds de machtsovername van Joris Demmink, de pedofiel, die zijn rechters zelf benoemt! Het bewijst alleen maar dat klokkenluiders van de waarheid koste wat kost moeten worden afgemaakt, financieel aan de afgrond moeten worden gebracht én ook nog de bak in moeten!  Van miljonair tot steuntrekker! Tuig in toga!

Oh my God! De Hoge Raad hoeft niet meer te motiveren dat een verdachte geen getuigen mag oproepen om zijn onschuld en de waarheid te bewijzen? De Hoge Raad mag gewoon zeggen dat rechters artikel 6 van het EVRM aan hun laars mogen lappen? Het recht op een eerlijk proces? De Hoge Raad hoeft zich niet meer uit laten over schending van het wrakingsrecht? De Hoge Raad mag het leugenachtige advies van het misdadige OM gewoon klakkeloos overnemen?

“Het hof heeft namelijk, zoals de verdachte ook heeft toegegeven, vastgesteld dat de verdachte zelf niet met de verzochte getuigen heeft gesproken. Daarom kon het hof oordelen dat het horen van de getuigen niet nodig was omdat de getuigen niets relevant kunnen verklaren over de vraag of de verdachte te goeder trouw was en ervan mocht uitgaan dat wat hij schreef juist was.”

Dat is een keiharde leugen! Ik heb ALLE getuigen zelf gesproken! De getuigen kunnen ALLEN iets relevants verklaren over de ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra! En over de valsheid van de aangiftes tegen mij! Dat weet de Hoge Raad ook donders goed! Dat is dan ook de reden voor hun arrest! Het meest corrupte, ongemotiveerde arrest van de Hoge Raad ooit gewezen!

NSB-er Chris Klomp, superjournalist, laat zich natuurlijk ook weer van beste kant zien:

https://www.ad.nl/binnenland/publicist-in-moordzaak-vaatstra-definitief-veroordeeld-tot-celstraf~ac466736/

Betekent dat nu ook Wim Dankbaar erkent dat hij smaad heeft gepleegd? Welnu, dat zal Wim Dankbaar nooit erkennen! Wim Dankbaar vertelt alleen maar de waarheid! Ook als hij de bak in gaat!

Stan Gielen
@GielenStan

Dit is zo triest.

vertelde de waarheid die verteld moest worden. Justitie gooit hem liever onschuldig de gevangenis in, dan hun eigen misdaden te erkennen en recht te zetten.

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

4 reacties op De analyse van de Hoge Raad

 1. Hans Palenlader zegt:

  Dit lijkt op het scenario van een horrorfilm. Sterkte Wim en respect voor je standvastigheid.

  Like

 2. Chantal Bartstra zegt:

  Grapjas. Twee maanden is veel te kort, had TBS moeten zijn.

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Zegt een trol met een fake naam. TBS? Dat vond het OM blijkbaar niet.

   “De reden dat u niet vervolgd zal worden is dat u recent, te weten op 11 februari 2019, voor soortgelijke feiten veroordeeld bent tot een gevangenisstraf voor de duur van 2 maanden.”

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s