Kortsluiting

Bepaalde hersencellen in het brein van Hans Mauritz zijn niet verbonden.  Waar hersencellen wel verbonden moeten zijn, zijn draadjes doorgeknipt. Daarom ontstaat er steeds kortsluiting.

Jij bent de weg kwijt. In het gesprek in Vianen is duidelijk geworden wat mijn strategie was in de richting van Mosko. Maar jij luistert niet of verdraait nu bewust de boel. Er is slechts één iemand de  weg kwijt. Je haalt de volgorde door de wat zoals al zo vaak gebeurd is. De steedse afloop daarvan is bekend.

Die Tweet kan heel goed bestaan naast het andere. Maar dat ga jij nooit snappen. Reden je steeds in je eigen val bent gelopen. Mosko naast die 114 van je moeder ook nog die 101. Ook die twee gga-bedragen heb je echt aan je zelf te danken. Plus wat nog komt.  Triest

 

Zo vindt Mauritz het prima te rijmen dat hij een mof beschuldigt van betrokkenheid bij de moord op Marianne Vaatstra (en daar zelfs 2 maanden voor gebromd heeft), maar anderszijds de advocaat van deze mof zegt te assisteren met een faillisementsrekest tegen zijn eigen voormalige partner.  Hij snapt dus niet dat dit slechts is recht te breien in zijn eigen zieke geest, dat totaal verkeerd is bedraad. Dat dit aan een gezonde geest niet is te verkopen, snapt hij ook niet.

Minstens net zo debiel is dat hij volhoudt dat Faek Mustafa aan hem heeft verklaard dat hij  ongewild getuige is geweest van de moord op Marianne in de caravan van deze mof, maar het anderzijds wel okay vindt dat de corrupte advocaat van deze Faek, Yehudi Moszkowicz,  7 ton van Wim heeft geroofd. Dat Wim dit aan zichzelf te danken heeft.

Dit terwijl Mauritz beweert dat hij van de andere “client” van Moszkowicz, Maaike Terpstra, heeft begrepen dat zij nooit mandaat heeft gegeven aan Moszkowicz om die 7 ton van Wim te roven. laat staan zijn faillissement aan te vragen. Dat zij zelf daar nooit een cent van heeft gezien, dat Moszko er waarschijnijk een mooie auto van heeft gekocht, Freddy zijn huis heeft laten verbouwen, Johan feest viert, enzovoort.

Bovendien dat Moszkowicz er alles aan gedaan heeft om “Hilversum” te dreigen om de waarheid over de moord op Marianne Vaatstra onder de pet te houden.

De gestoordheid van Hans Mauritz kent dus geen grenzen. Het engste is nog dat Mauritz achter uw rug om zegt: Wim, je hebt het gelijk aan je kant! Waarom denk je dat Faek en Moszko geen aangifte tegen mij doen?

 

Van: J. Hans Mauritz – Kantoor Thuis
Verzonden: donderdag 21 november 2019 16:10
Aan: Wim Dankbaar
Onderwerp: Anders is beter

Je laatste artikel op RIK zit qua communicatieve slagkracht niet goed in elkaar. De essentie komt halverwege pas aan de orde. Duurt te lang

Zie bijlage. Beter de rode tekst (staat nu halverwege), plakken onder de huidige intro (na: ‘schuilnamen’) en vervolgens die tekst weghalen halverwege. De volgorde klopt dan nog steeds.


Wat ik er nu even wil uitlichten is dat AL deze trollen niet of nauwelijks aandacht besteden aan mijn grootste overtreding sinds 6 jaar van een rechterlijk vonnis, namelijk het publiceren van het dagboek van Maaike Terpstra, de moeder van Marianne Vaatstra. Geen van deze trollen, inclusief Chris Klomp, verwijst naar mijn “schandalige” overtreding die iedereen hier kan lezen: 

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/11/10/een-overtreding-van-een-vonnis-het-dagboek-van-maaike-de-moeder-van-marianne-vaatstra/

 En tevens de uitleg waarom ik dit vonnis overtreed, welke u hier kunt lezen:

 https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/11/11/nadere-uitleg-overtreding-vonnis/

 https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/11/14/nadere-uitleg-overtreding-vonnis-deel-2/ 

Ik zal u vertellen waarom deze laffe anonieme trollen dat niet doen:

Omdat zij u niet willen verwijzen naar het dagboek van Maaike, dat één grote klaagzang is tegen de misdadige handelwijze van Justitie. 

Omdat zij niet willen dat u het leest! 

Omdat zij niet willen dat het bekend wordt dat Maaike er geen letter van terug neemt. 

Omdat zij niet willen dat u ziet dat deze trollen faliekant ongelijk hebben. 

Omdat zij niet willen dat het bekend wordt dat de corrupte, immorele, leugenachtige Yehudi Moszkowicz helemaal geen mandaat van Maaike heeft om tegen Wim te procederen. 

Omdat zij niet willen dat het bekend wordt dat Maaike helemaal niet wil dat Wim met de grond gelijk wordt gemaakt, laat staan dat hij failliet wordt verklaard. 

Omdat zij niet niet willen dat het bekend wordt Maaike zelf geen cent heeft gekregen van de 7 ton die Yehudi van Wim heeft gejat. 

Omdat zij niet willen dat het bekend wordt dat Maaike nog steeds pal achter Wim staat. 

Omdat zij niet willen dat het bekend wordt dat Yehudi Moszkowicz mij al sinds 3 jaar in het Pieter Baan Centrum wil krijgen: 

https://vk.com/video441399420_456239021 

Omdat zij niet willen dat duidelijk wordt dat Yehudi liegt en bedriegt voor het misdadige OM!

Omdat zij niet willen dat Maaike het maar wat mooi vindt als de waarheid nog eens bekend wordt, voor of na haar dood!

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

2 reacties op Kortsluiting

  1. Benny v Dijk zegt:

    Ze doen geen aangifte tegen Hans omdat hij vriendendiensten verleend aan Mosko en Faek. Dat is wat ik denk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s