Beste Faek, over je aangifte:

Beste Faek, Laten we je aangifte van 14 augustus 2017 er nog even bij pakken:

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2020/10/aangiftefaek.pdf

In je aangifte zeg je min of meer dat ik, Wim Dankbaar, je leven heb verwoest. Je maakt me onder meer verantwoordelijk voor de volgende zaken: 

Je bent al je vrienden en sociale contacten kwijt geraakt. 

Je wordt overal en door iedereen uitgekotst. 

Je autobedrijf is failliet gegaan. 

Je vrouw Mimaya wil van je scheiden. 

Je kunt geen baan meer krijgen. 

Je bent angstig en depressief geworden. 

Je durft je eigen naam Faek Shuwan Mustafa niet meer te noemen, zelfs niet als je bij een winkel iets koopt. 

Kortom, Wim Dankbaar heeft je helemaal aan de grond gebracht! Hoeveel schade en ellende kan iemand je toebrengen? Waarom laat je het dan in Godsnaam, of uit Allah´s naam, toe dat het Openbaar Ministerie je aangifte tegen mij  heeft geseponeerd? Waarom laten je advocaten Yehudi Moszkowicz en Rinie Hoogendoorn dat toe? 

Is het niet waar dan? Dat jij op dag 1, 1 mei 1999, precies aan de politie hebt verteld, hoe, door wie en waar Marianne Vaatstra is verkracht en vermoord? Waarom zeg je niet krachtig en volmondig: Neeh Wim, dat is niet waar! 

Is het niet waar dan? Dat ik je 50 mille heb betaald voor een geschreven verklaring met handtekening, plus een kopie van je proces verbaal van je verhoor op 1 mei 1999? Die jij aan Marcel Vrinssen geleverd hebt? Waarom zeg je niet krachtig en volmondig: Neeh Wim, dat is niet waar! 

En waarom zeg je niet krachtig en volmondig dat Marcel Vrinssen een grote leugenaar en fantast is? Waarom doe jij of je advocaten geen aangifte tegen hem? 

Waarom wil je het niet bevestigen? Waarom zeg je dit: 

Groet, 

Wim

Meer over dit onderwerp: 

Nog wat vragen aan Faek

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Beste Faek, over je aangifte:

  1. B. Droef zegt:

    waarom zou Faek jou enige verantwoording verschuldigd zijn ? Waarom zou hij jouw vragen moeten beantwoorden. Hij heeft zijn verhaal bij de politie gedaan. Die zagen daar geen aanknopingspunten in. Dus verder is deze persoon uit beeld en terecht. Dat een of andere complotdenker hem de schuld in de schoenen wil schuiven, daar gaat Faek tegenwoordig slim mee om. Dat is gewoon het beste om er niet op in te gaan. Deze Faek heeft er niks mee te maken. Daar is iedereen het over eens, behalve een handje vol wappies die gewoon tegen de overheid zijn. Ik vind ook dat Wim Dankbaar zich diep moet schamen dat hij nog steeds blijft geloven in een verzonnen verklaring. Het is overduidelijk dat dit verzonnen is door Mauritz ooit later is Wim er zelf in gaan geloven, maar de echte lach komt natuurlijk van Marcel die met deze verzonnen verklaring een hoop geld heeft verdiend. Het is overigens wel sneu om een volwassen man te zien die nog steeds gelooft dat die verklaring er is. Zo iemand zou eigenlijk tegen zichzelf beschermd moeten worden

    Like

    • Wim Dankbaar zegt:

      Bovenstaande post is weer van een anonieme trol met niet bestaand, verzonnen emailadres. Normaal gesproken laat ik zulke commentaren niet door, maar omdat deze zo doorzichtig is, maak ik een uitzondering. Ik zal er later nog commentaar op geven.

      Like

Plaats een reactie