Een vreemde wending in de OM politiek

Jarenlang vanaf 2013 ben ik aangeklaagd, vervolgd én veroordeeld voor zogenaamde “uitingsdelicten”. Het betrof vooral mensen die ik publiekelijk beticht van daderkennis of het achterhouden van informatie over de ware toedracht van de moord op Marianne Vaatstra. Ik heb daar zelfs een gevangenisstraf van 3 maanden voor uit gezeten.  

Mijn meest “lichtvaardige en ongefundeeerde” uitingsdelict is echter aan het adres van Faek. Ik zeg onder meer dit: 

https://rechtiskrom.wordpress.com/faek-medeplichtig/

Faek heeft ook aangifte tegen mij gedaan, maar zijn aangifte werd gek genoeg door het OM geseponeerd! Hoe kan dat nou? Wat is de verklaring dat het OM mij niet meer wil vervolgen wegens “smaad” jegens Faek? Is dat omdat het OM niet het risico wil lopen dat ik gelijk krijg? 

Meta Helmantel, de laatste der Mohikanen

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Een vreemde wending in de OM politiek

  1. Christian zegt:

    Uitingsdelicten zijn toch de lakmoesproef van een democratie? Eerst komen er vage wetsartikelen, dan volgt jurisprudentie via lagere rechters ( vaak invalrechters maar altijd met alfa-vooropleiding die dus bewezen niet logisch kunnen denken ) en daarna belandt dit wrakke bouwwerk in de hoofdjes van de politiemacht die ook al bestaat uit veel te laag opgeleiden met vaak persoonlijkheidsstoornissen als narcisme en volgzaamheid (F5 voor sociologen ).Dit hele mestvaaltje aan genetische diarree bedenkt dan termen als “uitingsdelict” om valse NSBers ( statistisch altijd 10% van de bevolking ) van munitie te voorzien in het haten en pesten van oprechte verzetsstrijders als Wim Dankbaar. Ach, eigenlijk had je dit op 6 mei 1945 al kunnen voorspellen. Daarom hang ik op die dag de vlag ook altijd halfstok 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s