Het is stil aan de overkant.

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: donderdag 24 februari 2022 17:48
Aan: ‘jelle.tjalsma@politie.nl’; ‘wim.van.essen@politie.nl’; ‘cor.reijenga@politie.nl’; ‘ron.rintjema@politie.nl’; jan.verkaik@politie.nl; ‘h.j.mous@om.nl’; klaas.krol@politie.nl; jacob.dijkstra@politie.nl; ‘sander.wijnsma@politie.nl’
CC: keningswei@yahoo.com
Onderwerp: RE: Vragen over onderzoek Marianne Vaatstra

Mijne heren,

Als onder leiding van de OM top in 2011 het “rapport Ali H.” werd uitgebracht, dat nu niet meer op de OM site staat, maar hier nog wel:

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2020/11/rapportalih.pdf

Waarom is Faek Mustafa dan niet gevraagd of jullie de juiste Ali H. hebben opgepakt in Istanbul? Hij is NOTA BENE de ENIGE getuige die met naam wordt genoemd als vriend/kennis van Ali H. !!!! Waarom is hem dan niet gevraagd of de in Istanbul  gepakte Ali H. zijn vriend was? Zeker omdat jullie zijn antwoord al wisten? Hij heeft immers de juiste Ali H. al op de dag van de moord aangewezen! Zo konden juliie de juiste Ali H. arresteren op zijn huurkamer aan de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden en nog hetzelfde weekend via het Grenshopitium Amsterdam het land uitzetten? Waarom wordt zijn naam verkeerd gespeld als Feik Mostafa?

Conclusie: Er zijn geen aanwijzingen die er op duiden dat in 1999 de verkeerde Ali is aangehouden.

Nee natuurlijk niet! Als je de gillende bewijzen niet wilt onderzoeken om je eigen leugens en ambtsmisdrijven onder de pet te houden, dan staat die conclusie al vast voordat het rapport is geschreven!

Zeg heren, we krijgen zeker nooit te horen wie de auteurs zijn van dit leugenrapport? Als jullie nu Faek hadden gevraagd, dan had Faek toch wel de verklaring gegeven die hij aan mij gaf? Liepen jullie daarom met een grote boog om hem heen?

‘Op zaterdag 1 (één) mei 1999 ben ik door de politie opgehaald en heb ik op het politiebureau te Buitenpost een verklaring afgelegd inzake de moord op Marianne  Vaatstra. Ik wil niet prijsgeven hetgeen ik heb verklaard maar wens wel aan te geven dat ik in ruil voor het vertellen van het adres van mijn vriend Ali Hussein Hassan in Leeuwarden men mij verder met rust zou laten. Men wekte bij mij de indruk dat Ali aldaar gearresteerd zou worden. Vervolgens heb ik Ali nooit meer gezien.

Ik ben tegen mijn wil in getuige geweest van de moord op Marianne Vaatstra maar wens over de details niet te verklaren. Wel verklaar ik bij deze dat Ali Hussein Hassan Marianne heeft gedood in de caravan van [ …………………..] , bewoner van het AZC Kollum op dat deel dat niet tot het AZC behoorde maar werd bewoond door vaste standplaatshouders uit de periode dat het AZC nog niet bestond. 

Marianne kwam wel vaker in de caravan van [ …………]. Zij is die bewuste nacht daarheen gebracht door Ludger Dill in diens auto, een donkergrijze Mercedes stationcar. 

Ik verklaar dat ik weet wie een derde persoon heeft gebeld om Ali in de nacht van de moord naar Leeuwarden te brengen. Ik verklaar dat ik er met niemand over heb durven praten maar wel op zondagmiddag twee mei negentienhonderd negenennegentig in de namiddag met een vriend heb besproken wat er in de afgelopen nacht is gebeurd. De identiteit van die vriend heb ik gedeeld met de auteur(s) van het boek ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra.’ 

Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hussein Hassan, die Marianne heeft gedood, niet de persoon was die door Justitie is gearresteerd in Istanbul in oktober 1999. Deze persoon ken ik niet en heb ik slechts gezien op TV. Ik heb hem nooit in levende lijve gezien. 

Ik verklaar dat de mij bekende Ali Hassan ook bevriend was met Mohammed (Jano) Hassan.’

wobbeleidIk verwacht uiteraard niet dat u antwoord gaat geven op mijn vragen. Als je geschoren wordt, moet je stil blijven zitten, anders doet het pijn! Maar ik beschuldig u dus wel van een vreselijk bedrog, gericht tegen het hele Nederlandse volk!  En tegen de rechtsstaat die u geacht wordt te beschermen! Dus als u nog ideeën nodig heeft om mij aan te klagen voor smaad of laster, dan weet u wat u te doen staat!

Ben benieuwd hoeveel van u dochters hebben!

Groet,

Wim

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s