Overtredingen deel 3

Alles wat u in deel 1 en 2 heeft gelezen, is ook bekend bij justitie. Laat u dat even bezinken. Met justitie bedoel ik niet justitie als geheel, maar een paar rotte appels. Die appels zijn alleen wel machtig en steken de rest van de fruitmand aan als het corona virus.

Quarantaine of isolatie geldt hier niet. De mandarijntjes willen niet weten dat de meest glimmende meloenen aan de achterkant vol met bruine plekken en gaten zitten. De mandarijntjes en de druifjes sluiten liever de ogen voor het rotte fruit. Ze behoren immers tot dezelfde fruitmand.

Het lijkt een beetje op de moord op Kennedy. Niet de CIA heeft Kennedy laten omleggen. Een losgeslagen fractie binnen de CIA heeft Kennedy op klaarlichte dag geëxecuteerd. Die fractie had echter de steun van de machtigste boeven van dat moment: Lyndon B. Johnson en J. Edgar Hoover. LBJ stelde de Warren Commission samen, Hoover mocht het “onderzoek” doen. Die commissie bestond natuurlijk uit louter Kennedyhaters die stuk voor stuk JFK zelf wel hadden willen schieten. Onder meer Allen Dulles die net als hoofd van de CIA door Kennedy de laan was uitgestuurd. Voorzitter was de hoogste rechter van het land, Chief Justice Earl Warren. En zo had het recht zijn loop en werd Lee Harvey Oswald de pisang.

Precies volgens plan want deze CIA agent was van te voren uitgezocht om de zondebok te worden. Dat noemen ze bij de CIA expendable. Het enige dat misging is dat hij niet meteen werd doodgeschoten als de vluchtende moordenaar. Foutje, want nu zaten de samenzweerders met een levende zondebok die maar wat graag wilde praten maar nog steeds niet helemaal door had hoe hij genaaid was. “I am just a patsy” heeft de media nog wel gehaald.

Eind goed al goed, want met wat koortsachtig improvisatiewerk werd Jack Ruby door zijn maffiabaas Sam Giancana gedwongen om het klusje alsnog te klaren. Sam had immers zelf een paar van de schutters geleverd, onder meer Charles Nicoletti en James Files, die het laatste schot vuurde vanaf de grassy knoll. De Dallas police liet de security even vieren om Jack Ruby binnen te laten zodat Oswald in het politiebureau kon worden afgeknald.

Jack had natuurlijk geen keus. Of zijn vriend afknallen of eindigen aan een vleeshaak in een pakhuis. Op de media kon ook gerekend worden, want geen hond heeft het uitgezonden toen Jack voor de camera’s zei: ”The people behind this had such an ulterior motive to put me in the position I am, that they will never let the truth come to the surface.”  Are these people in high positions, Jack?     

Yes!En zo gebeurde het dat een linkse nigger lover die de CIA in duizend stukjes wilde hakken, de Oil Depletion Allowance wilde afschaffen, de reet van Chroesjtsjof likte, de American way of life niet verder kon ontwrichten. Weg was ook de oorlog tegen de maffia. De rouwende Bobby werd weer just another lawyer. Sam Giancana, Carlos Marcello, Santo Trafficante en Jimmy Hoffa konden weer opgelucht adem halen. Er zijn heel wat handen geschud en champagne flessen opengetrokken op het nieuws uit Dallas.

The A-team bestond toen nog niet maar voornoemde capo’s, LBJ en Hoover hadden de legendarische spreuk al uitgevonden: I love it when a plan comes together.  Ze moesten het alleen nog een keer doen toen Bobby het in zijn bolle hoofd haalde om zelf een gooi naar het presidentschap te doen en ook nog aankondigde dat hij als president een nieuw onderzoek naar de dood van zijn broer zou gelasten. Helllup!

Nu denkt u misschien: Only in America, zoiets kan in Nederland niet! Maar ziet u de gelijkenissen met de Vaatstra zaak dan nog niet?  Het kan hier ook!  Weet u waarom J. Edgar altijd het bestaan van organised crime heeft ontkend? Omdat de FBI baas niet alleen vriendjes was met de Texaanse oliebaronnen zoals H.L. Hunt, Clint Murchison, Sid Richardson en D.H. Byrd, maar ook met de voornoemde maffia-dons.

Frank Costello, die New York had overgenomen nadat Lucky Luciano in de bak belandde, gaf hem tips over gefikste paarden races. LBJ was zijn beste vriend en buurman in Washington. Ook liet hij zich elk jaar fêteren door Clint Murchison in zijn Del Charro lodge, La Hoya, California.  Met een paardenrenbaan erbij kon Edgar zijn hobby uitoefenen. Het was daar dat Meyer Lansky met een verborgen camera opnames verkreeg van Hoover waarin zijn tweede man Clyde Tolson hem op een blowjob trakteerde. Uit de kast komen kon toen nog niet, dus u begrijpt wel dat de maffia niks te vrezen had van de FBI. Dan kunt u zich ook voorstellen hoe Edgar zich voelde toen JFK snotneus Bobby zijn baas maakte als attorney general.

Hoe denkt u dat Hoover het vond toen Bobby zei: We gaan nu organised crime aanpakken! Tot overmaat van ramp lekte uit dat JFK Hoover met pensioen zou sturen na zijn herverkiezing, dat LBJ niet meer zijn running mate zou zijn en last but not least dat Bobby de directeur van de CIA zou worden. Nog meer kwaad bloed zette zijn plan om de Oil Depletion Allowance af te schaffen, een maatregel die de oliemagnaten vrijstelde van belasting. Daar was de rijkdom van mannen als Hunt en Murchison op gebaseerd. U kunt hen vergelijken met Bill Gates en Jeff Bezos van deze tijd, de rijksten der aarde.

Ze stonden in de rij om de geheime operatie in Dallas te financieren. Gaincana, Marcello en Trafficante zouden de hitmen leveren en de CIA gooide ook nog een paar eigen mensen in de mix. David Atlee Phillips en Edward Lansdale, experts in covert operations waren de masterminds. Marcello, hoog op Bobby’s wanted list, klapte uit de school tegen een vertrouweling: We are going to have a nut to take the blame.

Lee Harvey Oswald was perfect. David Phillips had hem al een mooi communistisch verfje te geven door hem als infiltrant naar de Sovjet-Unie te sturen. Nu hij terug was moest hij als Castro-sympathisant informatie over Cuba verzamelen. Een betere lone commie nut, die Amerika haatte, konden de samenzweerders zich niet wensen. Dallas was het terrein van Carlos Marcello en LBJ’s vrienden D.H. Byrd en Morris Jaffe waren eigenaar van respectievelijk het schoolboekenmagazijn en het Daltex gebouw.  Appeltje eitje om de schutters daar toegang en een vrije aftocht te geven. Een baantje voor Oswald in het schoolboekenmagazijn was ook zo geregeld.

Vanwaar deze les over de secret history van de USA, Wim?  Om de gelijkenissen met de Vaatstra zaak te laten zien. Begrijpt u nu waarom ik Joris Demmink de J.Edgar Hoover of the Netherlands noem? Allebei corrupte criminelen die justitie aanvoerden. Stelt u zich voor dat Joris een minister boven zich kreeg die zei: We gaan nu eens jouw verkrachtingen van lekkere jongetjes in Turkije onderzoeken. We gaan nu eens uitpluizen waarmee je precies gechanteerd wordt door de Turken. Hoe je het voor elkaar kreeg om hun staatsvijand Baybaşin tot levenslang te laten veroordelen op vervalst bewijs. Of het klopt dat je hem in de PI Alphen hebt bezocht met de boodschap om zijn bek te houden. En bovenal hoe je hem buiten de rechter om een deal kon aanbieden om aan Turkije uitgeleverd te worden met de belofte dat hij daar snel direct vrijkomen.

Helaas is dit een loze hypothese want Joris bepaalde zelf welke minister boven hem kwam. Over Bobby’s heeft hij zich nooit zorgen hoeven maken. Dat zal wel komen omdat hij net als Edgar over iedereen pijnlijke dossiertjes verzamelt. Vandaar dat hij ook zegt: Ik ben de wet!  Hij heeft nog gelijk ook want als je iemand met levenslang buiten de rechter om vrijlating kunt aanbieden, dan heb je inderdaad overal schijt aan. Dan weet je ook dat het parlement niet de hoeder van de rechtsstaat is. Dan weet je ook dat de media niet de waakhonden van de democratie zijn. Er is immers geen haan die er naar kraait. Sterker, ze beginnen allemaal te rillen bij de naam Demmink.

Het is een publiek geheim in de Tweede Kamer dat je geen vragen over Joris stelt. Niet goed voor je carrière. Krista van Velzen, Henk Krol en Pieter Omtzigt hebben het wel geprobeerd maar vervolgens laten ze zich het bos insturen met leugens van de minister. Ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was.

Met die Geert Wilders is ook wat mis. Hij heeft het over knettergekke rechters en noemt Justitie corrupt tot op het bot. Sinds kort weet hij ook dat Opstelten Demmink opdracht heeft gegeven om hem te vervolgen omdat hij ze voor de voeten loopt. De wijze uil van Minerva schept voor altijd een band. Je zou toch denken dat verkrachtende moordende asielzoekers die van Joris mogen gaan, koren op Geert’s molen zijn? Maar waarom fluit hij dan partijgenoten terug die de zaak Demmink willen openbreken? Heeft Joris soms ook een genant dossiertje over Geert? Heeft Geert dan nog wel recht van spreken om zijn kamercollega’s lapzwansen te noemen? Voorlopig vindt hij een ministerie met een pedofiel aan het roer ook wel best.

Lekker geloofwaardig ook dat speerpuntbeleid tegen kindermisbruik. Maar Wim, het is toch niet bewezen dat Joris kinderen verkracht?  Meest irritante, stupide vraag ooit! Natuurlijk gaat dat niet bewezen worden als zijn eigen OM het onderzoek mag doen. Dan worden we genaaid waar we bijstaan. Dacht u dat het OM het leuk vindt om te bewijzen dat ze tien jaar lang door een pedo zijn bestuurd?  

Daarom sturen ze huppelkutje Yolande Wijnnobel naar Turkije of we alsjeblieft de getuigen mogen horen. Of beter gezegd de slachtoffertjes van Joris die inmiddels volwassen zijn. Wat blijkt? Die vervelende Turken werken niet mee! Hoe halen ze het in hun hoofd? Je mag toch verwachten dat ze willen onthullen dat ze de Nederlandse top van Justitie al decennia lang chanteren? Het is toch logisch dat ze bekend willen maken dat ze Joris hebben gevraagd om hun Koerdische staatsvijand levenslang te geven?

Drie maal reist Yolande af naar Ankara. Tevergeefs, de Turken zijn niet te vermurwen. De Tweede Kamer stond erbij en keek ernaar. Ik zag twee beren broodjes smeren, hi hi hi, ha ha ha. Ze realiseren zich niet eens dat er helemaal geen toestemming van de Turken nodig is. Die slachtoffers zijn immers vrij om te gaan en staan. Je geeft ze een ticket en een hotel en ze zijn in Nederland.

Geen kamerlid dat op het idee komt om te vragen: Wat is dat voor een toneelspel met die Turken? Net een kleuterklas. Ondertussen komt Joris ook nog met de bewering dat hij sinds 1986 niet meer in Turkije is geweest. Het is allemaal een vergissing, hij wordt gewoon verward met iemand anders. Nu moet u weten dat Joris in de jaren 90 directeur-generaal Vreemdelingenzaken en Internationale Aangelegenheden was. Zo was hij ook de baas over het asielzoekersbeleid ten tijde van de moord op Marianne Vaatstra. Uit welk land krijgen wij de meeste immigranten?   Maar Joris is zijn gehele ambtsperiode niet in Turkije geweest?  Hij kan daar dus geen lekkere jongetjes hebben verkracht? De gouverneur van Istanbul heeft dat document met zijn in- en uitreisdata zeker vervalst?

Het K4 comité is een club die het Turks-Koerdisch conflict probeert op te lossen. Joris was lid en zelfs voorzitter, maar alle vergaderingen in Istanbul Antalya en Ankara heeft Joris niet bijgewoond?  Dat kunnen zijn K4 collega’s zeker bevestigen? Zou het OM hen benaderd hebben om de container aan bewijs nog verder vol te proppen?

Welnee, het OM zegt gewoon: Edelachtbare, we hebben gebrek aan bewijs, we kunnen niets vinden, Joris is zo schoon als een pasgeboren baby.  Gelukkig maar, zegt de rechter, dan sluit ik hierbij de zaak. Dank u wel voor uw fenomenale inspanningen en fantastisch speurwerk. Helaas pindakaas zonder getuigen geen zaak.    Waar hebben we dat eerder gezien?

Nu is de inleiding al weer zo lang geworden dat ik nog niet aan Faek ben toegekomen. Dat komt dan wel in deel 4. Dit zijn ook virtuele overtredingen want de werkelijke reden dat ik in de bak zit, is de top van het OM, dat zo graag wil dat ik stop hun misdrijven bloot te leggen maar te laf is om me rechtstreeks aan te pakken. Voor het vertellen van de waarheid dus.

Wordt vervolgd in deel 4.

Graag zoveel mogelijk delen op social media.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Overtredingen deel 3

 1. Hoe voelt het Wim? Om te schreeuwen in de woestijn? Ik weet zeker dat je gelijk hebt, en helemaal waar het de Kennedy zaak betreft. Maar dat doet er kennelijk allemaal niet zo toe.

  “In het geval van oorlog/conflict is de waarheid het eerste slachtoffer”

  “Als de oorlog voorbij is, dan is het verhaal dat de winnaar ons vertelt de waarheid”

  En zo gaan Pearl Harbor, Hiroshima en Nagasaki, Tonkin, de moord op Kennedy, de 1991 Golf oorlog, Marianne Vaatstra, 9/11, de 2003 Golf oorlog, allemaal de geschiedenisboeken in volgens de winnaar.

  Ik bewonder je moed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s