Stoornis Mauritz niet te bevatten.

Als u heeft opgelet, beweert Hans Mauritz nogal wat.

Overigens spreekt u en uw cliënt met twee monden. Dankbaar droeg de laatste dagen geen kennis van uw e-mails aan mij m.b.t. uw voornemens inzake executie. Dat kon ook niet want in recente persoonlijke gesprekken (anderhalf en tweeëneenhalve week geleden in Vianen, zouden uw cliënt en ik nog samen optrekken in een nieuwe procedure tegen mevrouw Maaike Terpstra. Dit naar aanleiding van nieuwe bewijsmiddelen ter zake het ontbreken van een mandaat van Terpstra aan haar vermeende raadsman.  Vermeerderd met geluidsopnamen van Faek Mustafa en een aanstaande deal met Hilversum waarbij zij in ruil voor vrijwaring van schending van de geheimhouding mij de ruwe beelden ter beschikking zouden stellen.  Om dit allemaal juridisch dicht te timmeren vergde enge tijd die u cliënt niet wenste af te wachten . Zij onweerstaanbare drang om slechts een handje vol internettrollen te overtuigen van zijn ultieme gelijk weerhoud hem verstandig te werk te gaan en –erger nog – brengt hem steeds in een situatie waarin hij elke oplossing eigenhandig opblaast. Zelf de allerlaatste zoals inmiddels (zo laat zich thans al aanzien) inmiddels is gebeurd.

Hans Mauritz houdt dus bij hoog en laag vol dat “Hilversum” bestaat! Volgens hem zit “Hilversum” op getuigenverklaringen van Faek, Steffanie Apol (de ex van Spencer), de lange verkeerde Ali uit Turkije, de brandweercommandant die de in de fik gevlogen caravan van Wolfgang niet mocht blussen van de politie.

Volgens Mauritz is “Hilversum” zwaar onder druk gezet door Yehudi Moszkowicz en de landsadvocaat om de uitzendingen van “Hilversum” te voorkomen. Volgens Mauritz heeft hij daar ook de bewijzen  voor. De sommaties van Moszkowizc aan “Hilversum”. Dat is toch grappig? Hij claimt bewijzen te hebben dat Yehudi Moszkowicz de uitzendingen van Hilversum probeert tegen te houden, maar tegelijkertijd claimt hij Moszko te helpen om mijn faillissement aan te vragen?

Wordt vervolgd!

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

2 reacties op Stoornis Mauritz niet te bevatten.

  1. Liesbeth zegt:

    Ben benieuwd naar het vervolg! Waar blijven al die bewijzen dan die Mauritz zegt te hebben?

    Like

  2. Don Fries zegt:

    Die Mauritz, zelfs als hij schoon schip kan maken gewoon doorliegen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s