Een berichtje van Hans Mauritz:

Mauritz werkte gedurende 2018 samen met programmamakers die doende waren met een belangwekkende documentaire over de Vaatstra- zaak. Tal van uren en tal van kosten zijn hier voor Mauritz in gaan zitten echter de vervolmaking van de documentaire (een vierluik) is door Dankbaar zelf opgeblazen. De mensen in Hilversum (in het e-mailverkeer tussen Dankbaar en Mauritz steeds aangeduid als ‘Hilversum’) beschikten inmiddels overeen 3-tal cruciale getuigen welke de huidige uitkomst van de moord op Marianne Vaatstra volledig op zijn kop zou gooien. Buiten alle door Dankbaar verloren rechtszaken lag daar dus een megakans tot rehabilitatie en zelfs het alsnog in zijn voordeel te beslechten lopende rechtszaken. Het behoeft geen betoog dat met de handelswijze van Dankbaar waardoor de docu thans in de ijskast is gezet voor Mauritz zeer schadelijk is al was het maar omdat ook hem de kans op rehabilitatie is ontnomen. Wat Dankbaar in het werk heeft gesteld is het zelf benaderen van bedoelde 3 getuigen terwijl zowel Mauritz als wel ‘Hilversum’ hen geheimhouding hadden gegarandeerd. Vast was ook komen te staan dat na de geplande verklaring van FM Dankbaar zoals immer gebeurde op zijn site naar alles en iedereen toe zijn gelijk zou halen door de identiteit van FM te onthullen. ‘Hilversum’ heeft nadat de getuigen door Dankbaar waren gebeld zich voor het grote probleem gesteld gezien dat FM middels zijn raadsman Moszcowicz torenhoge boetes zou claimen en onder meer is om die reden tot het afblazen van de docu besloten. Het was Mauritz die Dankbaar in vertrouwen op de hoogte had gebracht terwijl duidelijk was gemaakt welke afspraken met Hilversum liepen terzake geheimhouding (PRODUCTIE 31). Hilversum beraadt zich op dit moment op stappen om aansprakelijkheden bij Mauritz neer te leggen doch de hoogte van in het vooruitzicht gestelde claims zijn nog niet bekend.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Een berichtje van Hans Mauritz:

  1. Barry Van Dijk zegt:

    Dus eigenlijk zegt Hans dat jij Wim het verpest hebt, en dat daardoor de werkelijke daders nog vrij rond lopen..

    Like

    • Wim Dankbaar zegt:

      Hans zegt dat een mysterieuze prominente TV produktiemaatscappij verklaringen heeft van onder meer Faek, in schrift en beeld en geluid, maar dat ze door Yehudi Moszkowizc bang zijn gemaakt om die vrij te geven. Hans zegt dat ze hun tonnen investering over de balk hebben gegooid, om deze verklaringen in een vierluik documentaire publiek te maken, omdat ze bang zijn voor de dreigementjes van Yehudi Moszkowizc. Zeg ik het zo goed, Hans?

      Zojuist geskyped:

      27 aug. montage voor zendercoördinator i.v.m. exacte tijdsduur: 55 minuten per keer. Uitzendtijd: 20.30 (mooi, dan is net het NOS journaal afgelopen….)

      4, 6 ,11 (!!!!) en 13 oktober trailers plus 4,5,6 7 nov (‘s avonds op prime time

      8,15,22, en 29 november ‘on air. Vier donderdagen op rij

      Data mbt Netflix etc volgen

      HALLELUJA, vat nou maar een dubbele !!!!

      Like

Plaats een reactie