Zou Jasper deze kaarten ooit gekregen hebben?

Of zijn ze tegengehouden door de gevangenisdirectie?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zou Jasper deze kaarten ooit gekregen hebben?

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Van: FDB
  Verzonden: maandag 18 februari 2019 7:00
  Aan: ‘Secretariaat@FrieschDagblad.NL’
  Onderwerp: Ingezonden

  Goemoarn Redaksje,

  Mei berop op jo parsefrijheid bygeand in stikje tekst oer de rjuchtspraak.

  Yn it foaren tank foar pleatsing.

  Mei freonlike groetnis,

  FDB
  Jelsum

  Rechtspraak
  Heeft Vrouwe Justitia, zoals zij tegenwoordig op TV wordt afgebeeld, haar blinddoek verloren? In haar linkerhand draagt zij een weegschaal welke symbool staat voor de afweging van enerzijds hetgeen de Officier van Justitie te berde brengt en anderzijds hetgeen de verdediging bepleit. Het zwaard in haar rechterhand symboliseert het oordeel / vonnis van de onafhankelijke rechter. En haar blinddoek stond symbool voor rechtspraak zonder aanzien des persoons.

  Is het nog voor te stellen dat verdachte Willem Holleeder over enige tijd als vrij man op zijn Vespa scooter kan rond rijden in de Amsterdamse bovenwereld? Of verdwijnt hij voorgoed levenslang achter de tralies, onder applaus van misdaadjournalist Peter R. de Vries ? [ Trial by media ]

  Is het voorspelbaar dat complotdenker Wim Dankbaar over enige tijd in hoger beroep veroordeeld wordt tot drie maanden celstraf nadat hij al zeven ton euro’s aan dwangsommen heeft verbeurd? Vanwege zijn stellige overtuiging dat twintig jaar geleden Marianne Vaatstra niet alleen in het donker naar huis is gefietst, maar is ontvoerd en vervolgens beestachtig verkracht en vermoord in een caravan op het voormalige AZC in Kollum.

  Terwijl voor de moord Jasper S. een gevangenisstraf van achtien jaar uitzit. Na veroordeling op grond van zijn bekentenis – voortijdig door zijn advocaat Jan Vlug in Nieuwsuur naar buiten gebracht – en zonder in hoger beroep te gaan. En bovendien veroordeeld op grond van een 100% DNA match welke namens het Openbaar Ministerie aan Jan Publiek bekend werd gemaakt door Peter R. de Vries, de personificatie van Das gesundes Volksempfinden .
  Jelsum FDB

  (Wim: Het stuk is niet geplaatst door het Friesch Dagblad)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s