Marleen van Dijkman

Dit is een heel interessante dame! Ze is advocaat geweest bij diverse bureaus in Rotterdam, maar nu rechter in opleiding en woordvoerder bij de rechtbank Rotterdam! Dezelfde rechtbank van rechter Geerdes, die niet wilde dat Faek kwam getuigen!

https://www.sdujuridischeopleidingen.nl/sprekers/m-marleen-van-dijkman

https://www.linkedin.com/in/marleenvandijkman/?originalSubdomain=nl

(Later meer op deze pagina)

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

9 reacties op Marleen van Dijkman

  1. Wim Dankbaar zegt:

    Yolanthe? Als het Wes in 5 jaar niet lukt om je terug te krijgen, dan zou ik ook een ander wijf zoeken! Dat kun je hem toch niet kwalijk nemen? Dat gun je hem toch wel? Wat een domme vogel is die Wes toch! Hey Yootje? Is Wes nu verliefd op Romy? 17 jaar jonger? Haha! Wat een figuur slaat hij dan! Hey? Maar wel een lekkerder wijf dan Yootje toch? Jaah Wim, met Romy komt er nog een kleine Yootje!

    Like

  2. Wim Dankbaar zegt:

    Marleen? Ben jij niet een domme vrouw? Om een Hell´s Angel te vertrouwen? Dat is toch een criminele organisatie die door Justitie verboden moet worden? Weet je al dat het stickie van Marcel leeg was? 5000 euro voor niks?

    Like

  3. Wim Dankbaar zegt:

    Marleen? Van wie heb je nou opdracht gehad om naar Spanje te reizen om een deal met Marcel te maken? Dat doe je toch niet op eigen houtje? Ben je niet “een beetje dom”? Om maar met Maxima te spreken? Of zijn die superieuren van je nog dommer? Marleentje? Hoe denk je nu nog rechter te kunnen worden? Hey Marleentje? Misschien kun je nog een deal met mij maken? Ik heb alles hoor!

    Like

  4. Wim Dankbaar zegt:

    Marleentje? Denk je nou echt dat Marcel de papieren van Faek heeft vernietigd? Denkt het bestuur van de rechtbank Rotterdam dat ook? Die papieren zijn MILJOENEN waard! Het heeft helemaal geen zin meer om Marcel aan te houden! Wat zijn jullie toch naïef! Marcel komt toch niet uit een paasei? Wat zijn jullie toch dom! Om een leeg stickie van Marcel te kopen! Zonder eerst te controleren of er wat op staat! Ik zei nog zo tegen Marcel: Daar trappen ze niet in! Maar dus wel! Hadden jullie niet beter Marcel 5 ton kunnen bieden? Dan had hij het misschien wel gedaan! Wat denk je nou? Dat Marcel ook geen kopieën heeft gemaakt?

    Like

Plaats een reactie