Wim is oorzaak van Faek’s scheiding van Mimaya?

Een fragmentje uit de aangifte van Faek:

faekmimaya

Hey Faek, als je vrouw nu niks gelooft van wat ik zeg, waarom zou ze dan van je willen scheiden? Waarom zegt ze dan niet: Pak die Dankbaar aan? Kun je haar niet uitleggen dat die Dankbaar allemaal onzin vertelt? Waarom maak je dan geen bezwaar tegen het sepot van je aangifte tegen Dankbaar? Als de rechter geloofde dat je niks weet over de moord op Marianne Vaatstra, dan gelooft Mimaya je toch ook wel? Heeft ze je niet gevraagd: Klopt er iets van wat Wim zegt?  Hoe zit dat nou met die ventielen, Faek? Die heb je niet uit de banden van de fietsen van Spencer en Wietze getrokken? Je hebt ook niet tegen Spencer gezegd: Vanavond gaan we jouw vriendinnetje wel pakken? En Isabella heb je ook niet bedreigd met een telefoontje? “Als jij niet stopt met praten, word jij ook vermoord”? Heeft Mimaya ook aan je gevraagd: Klopt het nou dat de Ali Hassan die justitie in Turkije heeft opgepakt, niet jouw vriend uit het AZC was? Moet je dat dan niet even zeggen, Faek?

Faek, als je nu overtuigend antwoord kunt geven op die vragen, waarom zou Mimaya dan van je willen scheiden? Gelooft ze je niet meer? Hey Faek, waarom probeerde je het tegen te houden dat Hemen zou zeggen dat je zijn verklaring hebt vervalst? En nu zeg je het zelf? Faekie, als ik nu zo je leven heb verwoest, waarom doe je daar dan niets aan? Justitie wil je toch wel helpen? Dat is toch helemaal kut dat ze je aangifte seponeren? Nu had je zo’n mooie leuke vrouw! Waarom zegt ze niet: Stand by your man?

Zeg Faek, je hebt toch steeds gezegd: Ik wil best wel verklaren wat ik weet over de moord op Marianne? Maar alleen voor de rechter of justitie? Heb je het al aan Mimaya verklaard? Of lieg je ook tegen je eigen Mimaya? Faekie? Je hebt toch al op de dag van de moord verklaard wat je weet? Faek, zie je nu niet dat je dom bent? Om een verklaring aan Hemen te geven? Waarom zou deze mooie vrouw, de moeder van je kids, van je willen scheiden? Vanwege Wim? Aah, en ik heb je ook nog fnancieel aan de afgrond gebracht? Nou Faek, dan zou ik maar eens snel weer aangifte tegen mij doen!

mimaya

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s