Een nieuwe pagina op Keningswei.nl

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: vrijdag 31 december 2021 10:59
Aan: ‘Pieter Postma’
Onderwerp: RE:

Pieter,

Interessant! Stond er geen naam onder de brief? Hoe zeker is het dat het Aafie was die zich bij de boer heeft beklaagd? Heeft ze zich voorgesteld aan de boer? Of gezegd dat zij de beste vriendin van Marianne was? De vraag is uit welk en wiens belang Aafie altenatieve scenarios van de moord wil saboteren. Haar gedrag wordt steeds vreemder, je zou toch verwachten dat ze als beste vriendin van Marianne een open mind heeft voor de waarheid, van wat er met Marianne is gebeurd, door wie ze is vermoord e.d.. Waarom houdt ze zo krampachtig vast aan de lezing van justitie? Terwijl ze toch twijfels heeft over Marianne’s gedrag, alleen verder op de fiets e.d. Het is frappant dat er 22 jaar na de moord nog steeds krachten aan het werk zijn die je vragen en onderzoek niet waarderen.  Blijkbaar willen ze niet dat je aantoont dat de fietstocht onmogelijk is.     

Was deze boer ook al eigenaar van het land ten tijde van de moord? In dat geval kun je hem vragen of hem nog wat opgevallen is rond de vindplaats van MV. Bijvoorbeeld bandensporen richting Vogelsanghlaene.

Wim  

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een nieuwe pagina op Keningswei.nl

 1. Douwe Ritsema zegt:

  Mooi, dat gaat de goede kant op 😉

  Laat die TurtleOne maar even het onderzoek doen, dat jij gemakshalve hebt laten versloffen.
  Ik weet nu al, waar hij mee komt: het hek aan de Vogelsanghlaene zat afgesloten met een stevige ketting en een hangslot.
  Dat heb ik je trouwens al eens verklapt, maar dat past niet in je fantasie.

  Like

 2. Hans Palenlader zegt:

  Wat een verhaal weer op keningswei.nl Ook daar krijg je nog eens bevestigd dat wat op rechtiskrom al jaren lang helder in beeld wordt gebracht. De zaak rammelt aan alle kanten. Je zou zelfs denken dat de mensen uit Mariannes directe omgeving zijn afgekocht?

  Like

 3. meret zegt:

  Heeft Pieter na deze incidenten, of recent nog contact met de boer gezocht of het allemaal wel waar is, dat hij een draai heeft gemaakt en nu niet meer wil dat Pieter daar met wandelaars komt?

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Pieter heeft de toegang tot het weiland niet nodig om de onzin van Marianne’s fietstocht aan te tonen. Als je goed leest heeft de boer deze brief helemaal niet geschreven. Hij heeft ook het bordje “verboden toegang” niet geplaatst. Valsheid in geschrifte pur sang! Ik hoop maar niet dat Aafie de afzender van de brief is.

   Like

 4. Wim Dankbaar zegt:

  In de vervalste brief, die dus niet door de boer is geschreven, wordt gesteld dat de rondleidingen van Pieter Postma “maatschappelijke onrust” veroorzaken. Kan iemand mij zeggen bij wie en waarom deze maatschappelijke onrust ontstaat. Ik zie op geen enkele manier hoe en waarom er maatschappelijke onrust zou ontstaan als Postma slechts aantoont middels zijn rondleidingen, dat de beweerde fietstocht van Marianne Vaatstra uiterst onwaarschijnlijk, zo niet onmogelijk is. Bij wie veroorzaakt dit maatschappelijke onrust en waarom? Dit kan toch alleen maar onrust veroorzaken bij mensen die beweren dat de fietstocht van Marianne en Jasper wel is gebeurd? Dat zijn uitsluitend mensen van justitie, maar dan kun je toch niet spreken van maatschappelijk onrust? https://www.keningswei.nl/wp-content/uploads/2021/12/vindplaats-marianne-vaatstra-verboden-toegang-friesland.jpg

  Like

 5. Cobra zegt:

  Het klopt wat pieter schrijft , ik was bij het gesprek met de boer in het weiland en er was geen probleem.

  Vreemd dat Aafie zo gedraaid is ook in de docu van discovery leek dat ze totaal gehersenspoeld was .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s