About

Email de beheerders : Ronald Beetz of Wim Dankbaar

 

Dit weblog is gestart door Ronald Beetz en Wim Dankbaar.  Voorheen waren wij vooral actief op forum.Deventermoordzaak.com en www.klokkenluideronline.nl.

Het forum van de eerste website is gehackt en zal nog enige tijd vergen om hersteld te worden. wij hebben tijdelijk wel een ander forum in het leven geroepen. Wel is de website www.deventermoordzaak.com nog steeds operationeel, alhoewel daar de laatste tijd weinig is gebeurd.

Naast de tweede website klokkenluideronline van Micha Kat willen wij een ander geluid laten horen omdat wij ons niet meer onverdeeld kunnen schikken in de werkwijze, stijl, aanpak, woordgebruik en journalistiek van Micha Kat. Bovendien is het interessegebied daar veel ruimer dan wij hier willen bestrijken. Dit laat onverlet dat wij menen  dat Micha grotendeels moedig, uniek en vaak baanbrekend werk heeft gedaan en nog steeds doet. Het moderatiebeleid doet naar ons inzicht afbreuk  aan de kwaliteit van de site. Wij blijven nadrukkelijk openstaan om waar mogelijk samen te blijven werken met klokkenluideronline, maar ook kritiek, dan wel lof  te uiten waar dat naar ons oordeel gerechtvaardigd is.

Onze bedoeling is niet dagelijks één of meerdere artikelen te plaatsen, of er een vaste regelmaat in te houden, maar te schrijven, en van gedachte te wisselen over misstanden in de rechterlijke en/of bestuurlijke macht, al naar gelang ze zich aandienen en bij het motto van de site passen.

Tevens is onze bedoeling dat wij niet de enige auteurs zullen blijven. Wij verwelkomen artikelen van anderen die  deze site daarvoor als podium zouden willen gebruiken. Bij enige regelmaat kunnen we in overleg met de publicist besluiten dat hij rechtstreeks artikelen kan plaatsen, met andere woorden auteur wordt. Of redacteur, of zelfs beheerder. In het eerste geval kun je artikelen op de site plaatsen, redigeren en publiceren. In het tweede geval kan je reacties modereren, toelaten of verwijderen, in het laatste geval kun je bezoekers  bannen, verwijderen of een andere status even (bijvoorbeeld auteur maken).  Het “management-team” van dit weblog, mag dus worden uitgebreid, vooral wanneer de belangstelling en het bezoekersaantal zou toenemen. Een groeiend bedrijf zal ook meer directie nodig hebben, die logica volgen wij graag ook voor een weblog.

Dat brengt ons bij het moderatie-beleid voor reacties. Dit is ook voor ons een experiment van “trial and error”, maar het lijkt ons het best om als volgt te starten:

Iedereen kan reageren zonder te registreren of in te loggen, alleen wordt een e-mailadres gevraagd. Alleen de allereerste reactie wordt gemodereerd in die zin dat die niet meteen geplaatst wordt. De schrijver van de reactie geeft daarbij naam en e-mailadres.

Vervolgens ontvangt de schrijver per email een standaardtekst met onze huisregels: Deze tekst luidt als volgt:

Hartelijk dank voor uw eerste reactie. Na goedkeuring van uw eerste reactie, zullen uw eventuele volgende reacties automatisch worden toegelaten. Om u als gebruiker toe te laten, stellen wij als voorwaarde dat u uw echte naam aan de webmasters bekend maakt, waarbij u uiteraard onder een pseudoniem kunt reageren en wij u de vertrouwelijkheid van uw gegevens toezeggen en respecteren.  Dit heeft een aantal redenen. Om commerciële reclameboodschappen, spam en spamrobots te voorkomen, om identiteitsmisbruik te voorkomen en omdat wij menen dat van iemand die bij ons als gast een mening, suggestie, kritiek, lof of andersoortig commentaar geeft, de werkelijke identiteit bij de beheerders bekend mag zijn, waarbij wij tevens menen dat ook de kwaliteit van de reacties beter gewaarborgd zal zijn.

Hoewel de beheerders en moderators van dit weblog zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Met dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddellijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit weblogsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door deze email te met uw naam retourneren, gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.

Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Mijn echte naam is:

naam:

adres:

woonplaats

Rest ons u veel genoegen toe te wensen als lezer/bezoeker van deze website

Ronald Beetz en Wim Dankbaar

(de beheerders)

8 reacties op About

 1. Hannelie Boks zegt:

  Ik heb bewondering voor jullie werk en voor de moedige acties van Micha.

  Heel veel succes gewenst.

  Like

 2. Ruud Harmsen zegt:

  Technisch verzoek/voorstel:
  – Kan deze site worden voorzien van een linkje “recente reacties”?
  – Er is nu alleen een RSS-feed voor artikelen. Kan er ook een komen voor reacties?

  Like

 3. Sjako zegt:

  Ik denk dat je uit je nek lult

  Like

 4. Sjako zegt:

  Ben benieuwd hoelang vorige reactie blijft staan. censuur?…

  Like

 5. Sibren zegt:

  Jullie zijn niet wijs door de manier hoe jullie denken. Ik hoop dat jullie snel stoppen met deze onzin en mensen geen pijn meer te doen met jullie complot theorieën, walgelijk!!!!!!

  Like

  • wdankbaar zegt:

   Sibren en Kivits, als jullie in 1940 hadden geleefd, hadden jullie ook de propaganda geloofd dat joden te vergelijken zijn met ratten die beter uit de samenleving verwijderd kunnen worden. Achteraf bezien is het niet zo verbazingwekkend waarom Hitler zover heeft kunnen komen.

   Like

 6. Charles van den Berg zegt:

  Ik wist van deze hele zaak niets af. Maar ik heb alle materiaal en al het aanwezig geluidsmateriaal doorgenomen. Ik kan maar tot een conclusie komen: het is allemaal waar. Aan de ene kant ben ik geschokt (maar niet verbaasd) over de corruptie bij het OM, aan de andere kant ben ik (en ook mijn vrouw) diep getroffen door uw dapperheid om te vechten voor recht en waarheid . U bent een voorbeeld die diep respect en diepe bewondering afdwingt. Als allen zo waren leefden we nu een betere wereld.

  Like

 7. Hans Postma zegt:

  Het OM en de rechterlijke macht kunnen er veel meer aan doen om werk te maken van “transparante” rechtspraak. Ik vroeg de wrakingskamer van het Hof Den Haag, en de beklagkamer (art 12) o.l.v. Mr Wabeke, die mij geen transparante in een art 12 behandeling toestond, die regel vrijwillig te passeren op grond van het EVRM. Ze hadden dat kunnen doen, en geschiedenis geschreven. Maar neen hoor, strafzaken tegen hooggeplaatsten blijft de rechterlijke macht liefst achter gesloten deuren afhandelen, zonder onderzoek, zonder motivering, en zonder …. toegang tot de (straf)rechter te gunnen. Het art 12 regime wordt aldus misbruikt om staatscriminelen uit de wind te houden, net als de benoemingen van criminele rechters tot AG in het parket van de HR. Voor meer details kunt u terecht op #arrestenfraude van Stella Matinata.
  Mvg, ir JH Postma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s