Arme Faek!

Zowaar heb ik digitaal het “voorgeleidingsdossier” van het OM via mijn advocaat Max Vermeij ontvangen voor de aangifte die onlangs tegen mij is gedaan. Ik zal maar niet meer zeggen wie deze aangifte heeft gedaan , want dan loop ik het risico dat ik voor 14 dagen in voorlopige hechtenis word gezet. Het dossier is maar liefst 238 pagina’s lang! Het heeft duizenden manuren van talloze rechercheurs, politiemensen en OvJ’s gekost. Ik dacht dat ze zo’n tekort hadden aan mankracht?  Voor mij niet hoor! Ik voel mij vereerd! Eén ding wil ik mijn lezers vooralsnog niet onthouden. Uit pagina 167 van het dossier blijkt dat Faek is verhoord voor mijn aangifte. In dat verhoor liegt hij ook weer alles bij elkaar.

verhoorFaekMustafa

Ik kan iedereen verzekeren dat dit stuk voor stuk leugens zijn! Ik ben nooit bij Faek langs geweest om een auto te kopen, met Mauritz niet, ook alleen niet. Ik heb nooit hardop gepraat in het bijzijn van zijn klanten over zijn vermeende betrokkenheid bij de moord op Marianne Vaatstra! Ik heb nooit zakenpartners van hem benaderd! Ja, pas achteraf! Die “zakenpartners”, zoals Hemen Hamarashid en Salar Hama,  zeiden me: Ik ken jou niet, Wim! Je bent nooit bij me langs geweest! Faek liegt!

En dat heeft Faek ook al zelf toegegeven!

verklaringfaekmustafa

Hey Faek? Je bent iedereen kwijt dankzij mij? Volgens mij is Hemen je vriend nog wel! En Mimaya? Ben je nu al gescheiden? Zeg Faek, als je zo doorgaat dan kun je Mimaya wel op je buik schrijven! Waarom zou ze nou van je willen scheiden als ze denkt dat Wim een belasterende klootzak is? Waarom staat ze niet achter je? Oh? Dus omdat Wim zegt dat je getuige bent geweest van de moord op Marianne, wil ze van je scheiden? Gelooft ze dan niet dat dat allemaal maar onzin is?

Faek, als je zo graag wilt bewijzen dat ik een stalkende klootzak ben, waarom seponeert het OM je aangifte dan? En waarom doe je daar niks tegen?

Kat vrijgesproken van bedreiging Jan Vlug

22 april 2013 DOOR ADVOCATIE REDACTIE

De politierechter in Zwolle heeft Micha Kat vrijgesproken van bedreiging van advocaat Jan Vlug uit Deventer. Vlug is de advocaat van Jasper S., die op 19 april tot achttien jaar cel werd veroordeeld voor de moord op Marianne Vaatstra. Op zijn website Klokkenluideronline verweet Kat de advocaat met justitie onder een hoedje te spelen om de werkelijke moordenaar van Vaatstra uit de wind te houden.

In december schreef Kat op zijn website: “Jan Vlug moet goedschiks dan wel kwaadschiks onschadelijk worden gemaakt als beul van Jasper.” Volgens de politierechter is deze zin geen bedreiging. Het gedeelte ‘goedschiks dan wel kwaadschiks’ zou op meerdere manieren uitgelegd kunnen worden.

Het openbaar ministerie werd niet-ontvankelijk verklaard in de vervolging wegens laster. Volgens de politierechter zag de aangifte van Vlug alleen op bedreiging.

https://www.advocatie.nl/actueel/kat-vrijgesproken-van-bedreiging-jan-vlug/

Heb ik Jan Vlug ooit ergens mee bedreigd? Heb ik ooit gezegd “Jan Vlug moet goedschiks dan wel kwaadschiks onschadelijk worden gemaakt als beul van Jasper.” ????  Als ik dat heb gedaan, dan mogen ze mij veroordelen voor bedreiging en opruiing! Ik zou een woord als kwaadschiks nooit in de mond nemen. Dat vind ik wel degelijk een bedreiging!

En sinds wanneer is het geen nieuws meer voor de MSM dat een bekende advocaat als Jan Vlug weer een aangifte doet tegen een onderzoeker die hem schriftelijk per email wat (misschien lastige) vragen stelt? Welke talkshow of actualiteitenrubriek nodigt hem eens uit om uit te leggen waarom hij aangifte tegen mij heeft gedaan? Kunnen ze hem dan ook vragen waarom hij niet met Faek Mustafa wil praten? Waarom hij niet aan Faek vraagt: Faek, jij weet volgens Dankbaar wel hoe het zit? Dat heb je al op dag 1 aan de politie verteld?

Vraagt Jan dan ook even aan Faek waarom het OM zijn aangiftes tegen Dankbaar seponeert? Arme Faek is alles en iedereen kwijt door Dankbaar? Hij heeft geen vrienden en geen vrouw meer? En Anil dan?

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: dinsdag 17 januari 2023 12:17
Aan: ‘rechtbankrotterdam@rechtspraak.nl’
Onderwerp: Ter attentie van rechter Geerdes

Geachte rechter Geerdes,

Gaarne uw commentaar.

Met vriendelijke groet,

Willem Jan Dankbaar

Mijn verhoor van 1 februari 2023 hieronder. (Schrijfoutjes vergeven):

https://rechtiskrom.files.wordpress.com/2023/02/verhoor1feb2023.pdf

Later meer!

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Arme Faek!

 1. meret zegt:

  Het feit dat iemand (bij Wim bekend) zich na 23 jaar zo druk maakt over de zijnsinziens onzinnige complotten van een persoon wiens geestelijke vermogens duidelijk in twijfel moeten worden getrokken, zegt genoeg. Als het allemaal onzin is hoef je er toch geen aandacht aan te geven?

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: zondag 19 februari 2023 17:49
  Aan: ‘bpbrychek@yahoo.com’
  Onderwerp: RE: Are you still there?

  No! They want me dead! But I am still here!

  Wim

  Van: bpbrychek@yahoo.com
  Verzonden: zondag 19 februari 2023 17:34
  Aan: Wim Dankbaar; Bruce Patrick Brychek
  Onderwerp: Are you still there?

  WE HEARD YOU DIED A FEW MONTHS AGO.

  GUESS NOT.

  bb.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s