Spencer en Stephanie

Hersengymnastiek: Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waarom cruciale getuigen voor een ander scenario van de moord op Marianne Vaatstra, zoals Spencer Sletering en Stephanie van Reemst, zich VOLLEDIG hebben teruggetrokken in de anonimiteit? Vooral na de aanhouding van Jasper Steringa in 2012? Geen facebook, geen twitter, geen instagram, helemaal NIETS! Deze mensen lijken niet meer te bestaan. Je zou toch verwachten dat ze na de aanhouding van Jasper zich zouden roeren? Zie je nou wel! Complotidioten als Wim Dankbaar hadden ongelijk en hebben ons onterecht belasterd door te stellen dat wij weten dat Justitie liegt met het officiële (fiets)verhaal!

Heeft iemand zich wel eens afgevraagd waarom Spencer Sletering NOOIT een aangifte van smaad en laster heeft gedaan tegen Wim Dankbaar? Waarom Stephanie beweerdelijk wel, maar die even later weer introk?

Heeft iemand zich weleens afgevraagd waarom de aangifte van Faek Mustafa tegen mij geseponeerd werd door het OM? Waarom ik dus mag blijven stellen dat hij de ware toedracht van deze moord kent?

https://rechtiskrom.wordpress.com/stephanie-2-2/

Heeft iemand er wel eens bij still gestaan, dat er in feite maar één “getuige” is voor het gestolen fietsverhaal? Spencer Sletering! Dat er talloze andere getuigen zijn die dit verhaal onderuit halen? Heeft iemand er wel eens bij stil gestaan dat Spencer een motief had om te liegen? Omdat hij Marianne niet de beloofde veilige taxi naar huis heeft gegeven? Heeft iemand er wel eens bij stilgestaan dat de “bekentenis” van Jasper gebaseerd is op een niet gebeurd leugenverhaal?

https://rechtiskrom.wordpress.com/spencer-2/

Snapt u nog waarom de “verdediging” van Jasper de bovengenoemde getuigen nooit heeft opgeroepen?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

8 reacties op Spencer en Stephanie

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Hardeschijfwisser@gmail.com

  Ik plaats geen comments van laffe, anonieme justitietrollen met niet bestaande emailadresjes.

  Like

 2. Pieter B. zegt:

  Nee. jij plaats alleen reacties van 7 randdebielen die jou nablaten. De snapt zelfs niet dat het OM je een randdebiel vind en een gevaar voor de samenleving die waarschijnlijk eerdaags een aanslag pleegt.

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Op wie ga ik dan een aanslag plegen? En waarom?

   Like

  • meret zegt:

   Is dit een reactie van Pieter Baan zelf , of van iemand die daar tijdelijk vertoefd.

   Like

  • Christian zegt:

   Ach jezus, een emotionalist die opkomt voor overheid en kerk. Waarschijnlijk gereformeerd en hbo. We kennen de soort. Vraagje: waarom kwam in de oorlog het (uitstekende) Friese verzet pas na twee jaar op gang? Ze dachten twee jaar dat Hitler misschien wel de overheid uit de Bijbel was. Zo’n type ben jij ook.

   Like

  • Christian zegt:

   Kijk kijk, hier is de valse logica: eerst al dat aantal 100% correleert met waarheid. Maar dan komt het: een suggestie van een toekomstige daad als onderbouwing waarom het OM Wim moet oppakken. Helemaal de communistische Stalin logica. Dus niet eerst de daad afwachten, wat basis strafrecht is, nee, een emotionele gek aan de kant van de macht gaat het bepalen met zijn hysterische haat tegen Wim. Prachtig om het absolute kwaad hier aan het werk te zien. En de nazaten van Anne Frank de scholen maar naar Auschwitch slepen om fascisme te voorkomen. Hier op Wim z’n site is het in volle glorie te bewonderen. En ook hier komt het van de kant van de overheid.

   Like

 3. Hans Palenlader zegt:

  Jazeker heb ik mij dit afgevraagd en het antwoord is op deze website te vinden.
  Een ieder die nog een beetje brains heeft en tot zelfstandig- nadenken in staat is, zal direct duidelijk worden dat er heel veel niet klopt en dat de waarheid al jaren lang angstvallig verzwegen wordt. Wim Dankbaar die in deze kwestie onaflatend en gedegen onderzoek doet en publiceert, wordt op ronduit schandalige wijze als een crimineel weggezet door justitie. Het is te bizar voor woorden!

  Like

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Waar doet me dit aan denken?

  Resten Rijksdagbrandstichter Marinus van der Lubbe onderzocht op sporen van drugs

  In Leipzig doen lijkschouwers onderzoek naar de stoffelijke resten van Marinus van der Lubbe, die eind 1933 ter dood werd veroordeeld voor de Rijksdagbrand. Zijn lichaam werd vorige maand opgegraven uit zijn graf.

  Hoofdarts Carsten Babian zegt tegen Der Spiegel dat de resten worden onderzocht op sporen van drugs. Tijdens het proces maakte Van der Lubbe een apathische indruk.

  Destijds werd verondersteld dat Van der Lubbe scopolamine toegediend had gekregen, ook wel “waarheidsserum” of “duivelsadem” genoemd. Bij hoge doses veroorzaakt dat een delier, waarna vermoeidheid, slaperigheid en geheugenverlies optreden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s