Stalking Yolanthe….

@xellycvk @yolanthecabau @marinacabau  Yolanthe? Kom nou! Als je nog wel wel heel veel van Wes houdt, dan kun je toch ook wel proberen een kleine Yootje met hem te maken? Ik begrijp dat niet! Je houdt nog wel van Wes? En je bent de meest gewilde vrouw van Nederland? Dan is Wes toch de meest verwende gast? Dan kan hij Yootje nog niet terug krijgen? Waarom niet? Omdat hij Yootje geen kusje meer durft te geven? Want? Hij is bang voor een klap in zijn smoel? Dat geloof je toch niet? Hij is nu zo’n gentleman die niks meer durft? Zelfs niet als Yo hem weer op vakantie mee neemt? Zelfs niet als Yo zegt dat ze nog wel wel heel veel van Wes houdt? Wat moet je nog meer aan hints krijgen dan? Ach Yootje, kun jij dan niet effe zeggen: Kom maar weer bij mij, Wessie?  Wat een supervrouw ben je toch!

@xellycvk @yolanthecabau @marinacabau  Yolanthe? Denk je dat nog wel een andere vent kunt vinden als je zegt dat je nog wel van Wes houdt? En nog met hem getrouwd blijft? Mooie vrijgezel ben jij! Je was toch ook een golddigger en een starfucker? Waarom pak je dan niks van Wes? Waarom krijgt Wes je dan niet meer in zijn bed? Zeg Yootje, zeg je nu even hoe stom Wes was om in gemeenschap van goederen met je te trouwen?  En je portret op zijn pens  te zetten? Haha, Wes, dat je in de media schreeuwt dat je me terug wilt, dat doet mij helemaal niks!  Maar ik hou nog wel van je hoor! Wessie, hou nou effe op met te zeggen dat ik de mooiste vrouw ter wereld ben! Straks ga ik nog twijfelen! Die vervelende Wim zeurt ook al zo!

@xellycvk @yolanthecabau @marinacabau  Yolanthe? Sommige mensen denken dat je me zou willen aanklagen voor stalking, belaging, smaad of laster. Maar dan moet je toch eerst laten weten dat je niet van mijn boodschappen gediend bent? Het enige wat ik tot nu toe van je heb gehad is: “Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde en toe.” En dat is al vier jaar geleden. Lieve Yootje, kom nou! Ik mag niet zeggen dat je Wes moet terugnemen? Ook niet als je hem weer meeneemt op vakantie naar Cala Tarida? Ook niet als je zegt dat je nog heel veel van Wes houdt? Ook niet als je nog steeds met hem getrouwd bent? Ook niet als je niet de helft van hem pakt?  Je was toch een golddigger en een starfucker? Zeg Yootje, die Wes kan mij beter aanklagen! Omdat ik hem zo’n slapjanus vind dat hij Yo nu nog niet terug heeft! In de zomer van 2020 dreigde hij er al mee!

Haha, die Wessie! Hij begrijpt zo goed wat Wim bedoelt? Ik mag toch wel hopen dat hij dat nu nog wat beter begrijpt? En dan te bedenken dat hij in de zomer van 2019 al zei: Maak je geen zorgen, Wim, met Yolanthe en mij komt het helemaal goed! Slappe Wes! Je durft niet te vragen of Yo je terugneemt? Zelfs al is dat je grootste doel? Ben je het verleerd ofzo? Om vrouwen te versieren? Dat is toch wel helemaal de limit? Yolanthe is nog steeds met je getrouwd? Ze houdt nog wel van je? Ze is de meest gewilde vrouw van Nederland? Maar je krijgt haar niet terug? Dan ben je toch een slappe lul?

@xellycvk @yolanthecabau @marinacabau  Yolanthe? Is dat nou echt waar? Als je Wes nog bijna dagelijks spreekt, en je neemt hem weer mee op vakantie? Dan vraagt hij nooit of je het goed met hem maakt? Hoelang doet hij daar nog over? Nog vier jaar? Waar is nou je stoere Wes?

Lieve Yootje, in de media verklaren dat je de mooiste vrouw ter wereld bent, is toch veel stoerder?

Yootje? Waarom neem je Wes weer op sleeptouw? Je kunt het nog wel verkopen dat je het niet nog een keer met Wes probeert? Ah Wim, ik ben een Godin? Zeg Yootje, stel nou dat Wes je durft te vragen of je hem terugneemt, wat is je antwoord dan? Ah maar Wimmie, dat durft hij niet!  Nou en, Yo? Jij durft toch wel wat? Je bent toch de powervrouw? Ach Wimmie, ik ben de mooiste vrouw omdat ik nog wel van Wes houd? Oh? Dus ik moet nog meer doen? Ik mag niet wachten totdat die slapjanus me eindelijk eens vraagt? Nee tuurlijk niet, Yo! Je moet gewoon zeggen: Is het je nu nog niet duidelijk, Wes? Haha, je wilt me terug? Maar het vragen, durf je niet? Want? Dan zeg ik Nee? Wat een mooi kutwijf ben ik dan!

@xellycvk @yolanthecabau @marinacabau  Yolanthe? Als je zegt dat je nog wel heel veel van Wes houdt, dan word je geen mooiere vrouw dan je al was? Dan word je geen onbereikbare ongenaakbare beautyqueen? Geen devoted wife? Dan kun je wel zeggen: Kom maar op leuke mannen? Dan ben je als meest gewilde vrijgezel nog wel te versieren? Zeg Yootje, als je nu nog versierd wilt worden, zeg dan eerst effe dat je niet meer van Wes houdt! Ga dan eerst effe van hem scheiden! Hahaha, Wessie hoopt dat er nog wat te redden valt met Yootje? Maar ondanks dat ze hem weer meeneemt op vakantie, met Xess en zussen erbij, durft hij nog niks? Zelf geen kusje? Want dan krijgt hij een klap in zijn smoel? Dat is toch wel grappig! Wes kon zo makkelijk met vrouwen naar bed gaan, maar met zijn eigen vrouw durft hij niks meer? Bij Wes moeten vrouwen het initiatief nemen? Dat doet Yolanthe niet? Wes is blind? Hij doet niks als de mooiste vrouw van NL nog wel van hem houdt? Hij geeft haar liever weg? Ah Wessie, Yolanthe gunt je best wel een nieuwe liefde hoor! Heb je die nou nog niet gevonden? Ben je over vier jaar nog met Yolanthe getrouwd? Met de golddigger? Met de starfucker? Hey Wes, wat is nu je probleem? Angst dat Yolanthe je niet meer wil? Heeft ze al gezegd dat ze iemand anders wil? Er is nog heel veel liefde en respect? Wat ben je toch een dombo!

https://www.gids.tv/video/317615/yolanthe-bij-veronica-inside-ik-houd-nog-heel-veel-van-wesley

Yolanthe? Hoelang houd je je tegenstrijdige gedrag nog vol? Als ik vier jaar geleden al “lieve Wim” was, omdat ik als eerste zei dat Wes & Yo niet uit elkaar gaan, dan kun je me toch wel eens gelijk geven? Ah Wimmie, Wes & ik zijn geen love story meer hoor! Ik ben geen voorbeeldvrouw! Zeg Yootje, geef je Wes nu zelf weer eens een kusje? Neem je zijn angst eens weg? Oh Wimmie, maar dan neemt hij me mee naar bed! Nou en Yo? Je wilt toch nog een kleine Yootje? Jaah maar Wim, wel met een vent van wie ik nog heel veel houd! Je zegt toch zelf dat je nog heel veel van Wes houdt? Hoe moet dat nou? Zelfs alle vrienden, broers, ouders en familie vinden Wes een dombo als hij Yootje kwijt zou raken! Wim is toch niet de enige? Je kan ons toch niet wijsmaken dat die wijsneus Xess ook nog niet heeft gevraagd: Waarom maak je het niet goed met papa? Is hij nog niet oud genoeg om tegen zijn papa te zeggen: Mooie vader ben jij! Om de mooiste mama ter wereld te verknallen! Wim is daar wel oud genoeg voor hoor! Xess kan toch zo goed zeggen: Nee mama, het zit zo en zo!

Yootje? Begrijp je nu echt niet dat je een onsterfelijke Godin bent? Een seskssymbool a la Marilyn Monroe? Maar volgens Yo is het enige wat telt dat je een gelukkig gezinnetje hebt en dat je oud wordt met je geliefde? Yootje heeft geen geliefde meer?  Yootje, zullen we dan een boek schrijven over waarom je Wes toch de bons moest geven?  Moet je het wel eerst doen, toch? Yootje, als je Wes eens terugneemt, dat wordt toch een veel leuker boek?

Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) • Instagram-foto’s en -video’s

Yolanthe? Wat is nou het verschil tussen “sister love” en “man love”? Je doet het toch allebei? Ah Yootje, wanneer zeg je nu eens dat je toch verliefd bent geworden op een andere man? Dat kun je toch wel als Wes zegt dat je de mooiste vrouw bent? Jaah, maar Wim, hij heeft me toch verraden? Hij is toch vreemd gegaan? Nou Yo, word dan eens boos! Ach Wimmie, omdat ik niet boos ben, ben ik de mooiste vrouw? Ja tuurlijk, Yo! Oh Wimmie, dus zolang ik zeg dat ik nog wel van Wes houd en met hem getrouwd blijf, kan ik niet verliefd worden op een andere man? Nee tuurlijk niet, Yo! Of bewijs je eens mijn ongelijk? Hey Wimmie, jij wilt een boek schrijven over hoe een mooie vrouw ik ben? Ben je dat niet dan? Och Wimmie, jij bent zeker de enige die de wijsheid in pacht heeft? Je weet zo goed wat goed voor mij is? Haha, als je nog heel veel van Wes houdt, dan moet hij maar een mooiere vrouw zoeken? Zijn die er dan?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s