Komt het goed met Wesley en Yolanthe?

Yolanthe? Ik begrijp het niet meer. Als je nog wel van Wes houdt en dus zijn vreemgaanderij vergeeft, wat is dan nog je probleem om het nog een keer met Wes te proberen? Hij wil dat toch ook? Jij blijft maar met hem getrouwd en ondertussen zeg je dat je naast Xessie nog een  keer moeder wilt worden, liefst van een kleine Yootje. Zit daar geen tijdsdruk op als je al 37 bent? Hoelang gaat dat nog duren als je nog een man moet vinden waar je verliefd op wordt? Zo snel gaat dat toch niet bij jou? Je doet er al 3,5 jaar over en dan zeg je ook nog dat je nog van Wes houdt? Dus je houdt zijn wens gewoon levend! Hoe kan die Wes dan nog verkopen dat Yo toch nog haar hakken in het zand zette? Het is toch wel duidelijk dat hij nooit meer een mooiere, lievere vrouw kan krijgen? Alles wordt toch surrogaat, second best vergeleken bij Yo? Die Wes zegt eigenlijk: Wim, bemoei je er niet mee! Ik kan het allemaal zelf! Dat zegt hij al 3 jaar! Waarom heeft hij Yo dan nog niet terug? Yoyo, je begrijpt er toch niks van? Nu nog van Wes scheiden kan toch helemaal niet meer? Dan ben je toch wreed? Je kunt hem toch niet voeren om hem vervolgens nog aan de dijk te zetten? Zeg Yootje, als je Xess al zo leuk vindt, en Wes is best wel een goede vader, dan kun je toch wel door de zure appel bijten om nog een Yootje met hem (proberen) te maken? Wat doe je nou toch koppig! Leg dan eens uit hoe je nog wel van Wes houdt, maar niet meer met hem naar bed kan! Dus als Wes zegt: Yootje, we kunnen toch ook nog een kind maken zonder liefde, dan zegt Yo: Nee, dat kan niet hoor Wes? Wat doe je nou toch raar, Yo! Er is toch nog liefde? Wat klets je nou met: Soms gaan dingen anders dan je wilde? Wil je dan niet dat foute Wes zo zijn best voor je doet? Heb je je zo in Wes vergist? “Te agradezco Dios por Wesley” is niet meer toepasselijk? Ik dacht dat die Wes zo makkelijk vrouwen in zijn bed kreeg? Maar met zijn eigen vrouw lukt het niet meer? Dus Yo gelooft hem niet meer als hij zegt: Het zal niet meer misgaan?

Yolanthe? Neem die arme Wessie nu gewoon even terug! Zeg desnoods: Wat een slapjanus ben jij, Wes! Je wilt me terug, ik zeg dat ik nog wel van je houd, ik blijf met je getrouwd, ik pak je poen niet, ik neem je weer mee op vakantie, ik ben 5 x de gekozen mooiste vrouw van NL, en dan durf je nog niet te vragen: Yootje, kunnen we het nog een keer proberen? Dus Wessie? Ook dat moet ik nog doen? Doe het zelf Wes! Debiel! Ik kan nu nog wel zeggen: Vergeet het maar, Wes? Nou? Dan zeg ik dat toch? Kan ik eindelijk eens die leukere, betere man gaan zoeken! Eentje die niet in de media schreeuwt dat ik de mooiste vrouw ter wereld ben. Wel zo rustig! Ach Wessie, ik weet hoe jij erin staat? Maar ik moet zeggen dat ik het nog wel een keer met je probeer? Je durft het niet eens te vragen? Je kon me toch ook bellen? Ik vind je leuk, hoe vind je mij? Ik vond je toch wel leuk? Ik trouwde toch met je? Ik kreeg toch Xessie met je? Oh? Maar nu ik nog wel van je houdt, ondanks dat je me hebt verknald, durf je nog niet te vragen of ik het nog een keer met je probeer? Want? Dan krijg je een klap in je smoel? Nou Wes, dan zeg je dat toch? Ik vroeg Yootje of ze me nog wilde, ik sloeg een arm om haar schouder, ik gaf haar een kusje, maar toen kreeg ik een klap in mijn smoel? Doe je dat wel even als Xess erbij is? Dan kan hij dat op zijn YouTube kanaal zetten! 

Yolanthe? Als je nog met Wes getrouwd bent, hoe moeten we je dan versieren? Hoe geloofwaardig ben je dan dat je wel openstaat voor een nieuwe liefde? En dan nog zeggen dat je Wes wel een nieuwe liefde gunt? In de wetenschap dat jij zijn enige liefde bent? Dat is toch wel helemaal de limit? Dat mag toch niet? Wessie, ik weet wel dat je me terug me wilt, maar er zijn veel mooiere vrouwen dan ik? Ach Yootje, je bent zo mooi! Hoe kan die Wes nu nog de mooiste vrouw van NL verknallen? Wessie, dat jij in de media schreeuwt dat je grootste doel is om mij terug te krijgen, dat doet me helemaal niks? Ik laat je gewoon bloeden, Romeo!

Yolanthe? Is dit niet ook een toepasselijk liedje voor Wes?

En deze dan? 

Yolanthe, Wat wilde je nou met je met Maroon 5 “memories”?

Je gaat me toch niet vertellen dat dit helemaal niks met Wes te maken heeft? Nee hoor, Wim! Ik heb helemaal geen memories met Wes!

Here’s to the ones that we got

Cheers to the wish you were here, but you’re not

‘Cause the drinks bring back all the memories

Of everything we’ve been through

Toast to the ones here today

Toast to the ones that we lost on the way

‘Cause the drinks bring back all the memories

And the memories bring back, memories bring back you

There’s a time that I remember, when I did not know no pain

When I believed in forever, and everything would stay the same

Now my heart feel like December when somebody say your name

‘Cause I can’t reach out to call you, but I know I will one day, yeah

Everybody hurts sometimes

Everybody hurts someday, ayy ayy

But everything gon’ be alright

Go and raise a glass and say, ayy

Here’s to the ones that we got

Cheers to the wish you were here, but you’re not

‘Cause the drinks bring back all the memories

Of everything we’ve been through

Toast to the ones here today

Toast to the ones that we lost on the way

‘Cause the drinks bring back all the memories

And the memories bring back, memories bring back you

Yolanthe: Everybody hurts someday, ayy ayy. But everything gon’ be alright

Echt waar, Yo?

‘Cause I can’t reach out to call you, but I know I will one day, yeah

Wanneer dan,  Yo? Je hebt het toch allang gedaan?

There’s a time that I remember, when I did not know no pain. When I believed in forever, and everything would stay the same

Zegt wie? Wes of Yo? Haha, everything cannot stay the same? So? The love story of Wes & Yo is over? When will they divorce? Oh? Wes & Yo bellen elkaar nog bijna dagelijks? Ze hebben geen ruzie? Hoe kun je nou ruzie krijgen met de mooiste vrouw en moeder van NL, die nog wel van je houdt? Wat een lul ben je dan als je Yolanthe niet kunt behouden! Yolanthe moet alles doen? Ze moet zeggen dat ze nog wel van Wes houdt? Maar ook nog: Ik neem je wel terug, Wes? Omdat Wes het niet durft te vragen? Want hij is zo bang voor een afwijzing? Och Wessie? Dan wijst ze je toch af? Dan loop je toch een blauwtje van je echtenote? Dus je durft niet te vragen of Yo je terugneemt? Durf je dan wel te vragen of ze van je gaat scheiden? 

Wesley? Ben je nog steeds zo bang dat Yolanthe van je wil scheiden? Waarom heeft ze het dan nog niet gedaan? Twijfel je nog steeds of Yolanthe nog wel van je houdt? Waarom zegt ze dan van wel? Wessie, je weet toch wel dat Yootje behalve een Godin, ook gewoon een meisje is, die een beetje veroverd wil worden?  Ben je dat verleerd ofzo? Dus ondanks dat ze nog met je getrouwd is, de (bonus)moeder van je kids is, nog wel van je houdt, je poen niet pakt, 5 x de mooiste vrouw van NL is, snap je het nog niet? Dan durf je nog niet te vragen of ze het nog een keer met je probeert? Want? Je bent zo bang dat ze nee zegt? Nou? Dan zegt ze toch nee? Hoeveel heb jij nodig, Wes?

Yolanthe? Wat vind je nu leuker? Dat Wes je 12 jaar geleden durfde te bellen? Of dat hij nu in de media zegt dat zijn grootste doel is om Yo terug te krijgen? Die bruiloft van jou en Wes kostte toch ongeveer een miljoen? Dat kon je wel stukslaan, maar 15 miljoen van Wes haal je je neus voor op? Ik dacht dat je zo’n golddigger was? Yoyo? Je gaat toch niet scheiden van Wes zonder de helft van zijn poen te pakken?  Of zeg je nou eens: Wimmie, ik ga helemaal niet van Wes scheiden! Hoe kan ik dat doen als ik zeg dat ik nog wel van die foute jongen houd? Wimmie, ik vind jou maar vervelend hoor! Jij zit mij maar te pushen dat ik bij Wes moet blijven! Tsja Yootje! Ik weet wat goed voor je is! Of is het beter dat je van Wes gaat scheiden? Waarom doe je dat dan niet? Zeg Yootje, je mag toch niet zeggen dat je nog wel van Wes houdt? Dan word je toch nog mooier dan je al was? Oh? En dan moet Wes nog begrijpen dat hij je op moet geven? Hoe dan? Yootje houdt nog wel  van mij, maar toch kon ik haar niet terugkrijgen?

Yolanthe? Snap je niet dat je de mooiste vrouw van Nederland bent? Is Wim de enige die dat snapt? Oh? Dus Yo kan nog wel versierd worden als ze nog wel van Wes houdt en nog met hem getrouwd is? Dan kan ze nog wel zeggen: Jongens, ik heb nu zo’n leuke man leren kennen! Die doet mij Wes helemaal vergeten! Ik ben zooo smoorverliefd! Ik ben hoteldebotel! Het kan heel erg snel gaan met mij! Nu weet ik met wie ik nog een kleine Yootje wil maken! Te agradezco Dios por huppeldepup! Mijn nieuwe liefde heeft ook al mijn portret op zijn buik gezet! En XESS XAVA op zijn arm! En een kusje van mij!

yolantherug
Net zo wild en dom als Wesley dus! Met deze man wil ik echt oud worden hoor! Laat die Wes gewoon het rambam krijgen!

Yolanthe? Ga je ooit nog zoveel liefdesverdriet krijgen als van Wesley? Is er nog iemand die je kan troosten? Of is die taak nu juist voorbehouden aan Wes? Hij zegt toch al dat Yo verknallen de grootste fout van zijn leven was? Wat kan een andere  vent dan nog doen? Die moet toch zeggen dat hij veel beter is dan Wes? Dat je dom bent om nog wel van hem te houden? Begrijp je dan niet dat je dan helemaal een Godin wordt? Als je nou een lelijk wijf was, maar nee, je bent de diva van NL! De droom van elke man! Maar Yo houdt nog wel van Wes! Dus, ze is hartstikke available? En Wes? Die durft niet eens te vragen of Yootje hem nog een tweede kans wil geven? In weerwil van alle hints die hij krijgt? Zooo bang is hij dus dat Yo hem afwijst? Zoveel respect heeft hij voor Yo dat hij niet eens een arm haar schouder durft te slaan? Laat staan een kusje? Want? Dan duwt Yo hem weg? Zeg Yootje, heb je nu zoveel eelt om je hart? Waarom ben je na 3,5 jaar nog niet gescheiden? Durft Wes dat wel te vragen? Wat is nu zijn strategie? Aanstonds zeggen dat het toch niet lukte om Yo terug te krijgen? Want? Eindelijk heeft Yo hem duidelijkheid gegeven? Ze houdt nog wel van mij, maar ik heb het toch teveel verknald? Oh? Maar hoe gaat het afscheid dan geregeld worden? Zonder verdeling van de gemeenschap? Yoyo hoeft niks van Wes? Dan wordt ze dus nóg mooier?

Yolanthe? Snap je het dan echt niet? Je mag als de meest gewilde “vrijgezel” van Nederland toch niet zeggen dat je nog wel van Wes houdt? Dat is toch de kat op het spek binden? Wat is nu je probleem? Dat Wes is vreemdgegaan met one night stands? Met een dronken kop? Maar dat heb je hem toch allang vergeven? Hoe mooi ben je dan! Je had toch ook kunnen zeggen: Now it’s my turn? Of krijg je niet genoeg aanzoeken van andere mannen? Yootje? Bespreek je het nooit met Xess? Vraag je hem nooit: Wat zullen we met papa doen? Zegt hij ook: Groot gelijk, mama,  gewoon mijn papa aan de dijk zetten! Hij mag dan wel de record international zijn, maar mijn mama verknallen, dat vergeef ik hem ook niet! Of zegt Xess: Nee mama, het zit zo en zo! Zeg mama, als je toch elke man kunt afslaan, maak dan eens een date met Wim! Papa begrijpt ook heel goed wat Wim bedoelt! Wim kan zeggen dat je gewoon weer met papa in bed moet duiken. Hoelang duurt het anders nog dat ik een zussie (of een broertje) krijg? Mama? Je wilt toch een groter gezin? Maar niet met papa? Zeg mama, als ik mijn eigen YouTube kanaal van je krijg, dan mag ik toch wel papa en mama filmen?

Yolanthe? Kom nou toch! Je bent wel beschikbaar voor nieuwe flirts, maar je houdt nog wel van foute Wes? Oh? Hoe fout is Wes dan? Hij kon je wel bellen? Hij kon je wel versieren? Hij kon je wel trouwen? Hij kon wel allerliefste Xess met je maken? En nu kan hij van de daken schreeuwen dat hij de grootste fout heeft gemaakt door vreemd te gaan van Yolanthe? Nu zegt hij: Mijn grootste doel van mijn  leven is Yolanthe terug te krijgen? Vind je dat geen moed, Yo? Ach Yootje, zo’n man gun je toch een Fanta? Dan kun je toch niet meer zeggen: Ik ben klaar met jou, Wes? Dan moet je toch zeggen: Kom maar weer bij mij, Wessie? Of was Wes zo dom om met je in gemeenschap te trouwen? Je portret op zijn pens te zetten? Dus Yootje gaat nog wel even zeggen dat ze van Wes gaat scheiden? Doe nou normaal, Yo! Als je nog dagelijks met Wes spreekt, vraag dan eens: Wes? Waarom durf je me niet te vragen of ik je nog een kans geef? Ik zeg dat ik nog wel van je houdt, en dan durf je nog niks? Wat wil je nou, Wes? Moet ik zeggen dat ik het nog wel een keer met je probeer? Maar je durft het me niet eens te vragen? Dus ik hou nog wel van je, maar dan ben je nog niet zeker? Dan ga ik je zeker een klap in je smoel geven als je me een kusje geeft? Als je me oppakt en naar je bed draagt, dan protesteer ik? Haha Wes, dan dien ik een metoo klacht tegen je in! Wessie? Als ik nog wel van je houd, waarom durf je dan niks meer? Ik ben toch nog je echtgenote? We zijn toch nog getrouwd? Ben je nu opeens zo’n gentleman?

Yolanthe houdt nog wel van Wes, terwijl ze elke man kan krijgen. Terwijl ze 5 x gekozen is tot mooiste, meest sexy vrouw van Nederland! Yolanthe zegt: Je wilt gewoon een gezinnetje hebben met je geliefde en oud worden met hem. Dat is wat telt in het leven, niet in welke film je zit! Yolanthe? Is Wesley je geliefde niet meer? Dan mag je toch niet zeggen dat je nog heel veel van hem houdt? Oh oh, wat ben je toch mooi! Zeg Yootje, ben jij nog wel de geliefde van Wes? Of gaat hij nu eens een mooiere, lievere vrouw zoeken? Dat kan hij toch nog wel? Dat is toch makkelijk als de mooiste vrouw van NL nog wel van hem houdt?

YolantheFHM

Oh oh, die kuiltjes onderin je rug! Yolanthe? Je bent toch behalve de mooiste vrouw van NL, toch ook wel een superlieve mama? Niet alleen voor Xess, maar ook nog voor Jessey? Oh oh! En die Wessie gaat dan nog wel even zeggen dat hij Yo verknald heeft? Tsja, als je Yo niet durft te vragen of ze je terugneemt, dan vindt Yo je maar een slapjanus! Yootje wil toch ook een beetje veroverd worden? Hey Wessie? Durf je Yo nog steeds  geen kusje te geven? Ook geen arm haar schouder? Ze houdt nog wel van je? Ze is nog met je getrouwd? Ze is de moeder van je kids? Je wilt haar terug? Maar dan durf je nog niks? Dus? Je gaat wel zeggen dat je Yo verloren hebt? Je kan niet eens vragen: Kom je weer bij mij, Yootje? Yootje moet zeggen: Kom maar weer bij mij, Wessie? Doet ze dat dan niet, Wes?

 

Yolanthe? Als je nog wel van Wes houdt, hoe kun je dan nog zeggen dat je van Wes gaat scheiden? Dat had je al 3,5 jaar kunnen doen! Maar je doet het niet? Je zegt alleen maar dat je nog wel veel van Wes houdt? Dus Wim is helemaal gek als hij zegt dat Wes & Yo wel bij elkaar blijven? Dat ze nog wel een kleine Yootje proberen te maken? Of zegt Yo: Vervelende Wim: Waarom zit je mij zo te pushen? Ja Yootje, jij zegt toch dat je nog een kleine Yootje wilt? Met wie anders dan met Wes? Van wie je al schattige Xess hebt? Van wie je nog heel veel houdt? Wat doe je dan nog moeilijk? Ah, maar Wimmie, Ik kan toch best wel nog van Wes houden, zonder met hem naar bed naar te willen? Leg dat nu eens uit in je volgende Grazia column! Oh? Je wilt nog wel een kleine Yootje? Maar niet met Wes van wie je nog heel veel houdt? Met wie dan? Yootje, je weet toch dat Wes schattige kinderen met je kan maken? Dan kun je dat toch ook zonder dat je van Wes houdt?  Of word je niet meer nat van Wes? Dan gebruik je toch glijmiddel? Is het nu zo’n straf om met Wes naar bed te gaan?  Ach Yootje, je kon toch ook Xess met Wes maken? Toen je nog wel van hem hield? Maar nu zeg je dat je nog steeds van hem houdt? Dus waarom kan een kleine Yootje niet meer? Je hebt Xess toch gemaakt met Wes toen je nog van hem hield? En nu zeg je nog dat je van hem houdt? Waarom probeer je dan geen kleine Yootje te maken met Wes? Wes durft Yo niet meer naar zijn bed te dragen? Dan neemt Yootje hem toch gewoon bij de hand? Kom maar, Wessie, we gaan een kleine Yootje maken!

Yolanthe? Wat ga je nu doen? Van Wes scheiden? Dat kan toch helemaal niet meer? Je houdt nog wel van Wes en Wes zit je op de nek dat hij je terug moet? Dus Yoyo kan nog wel zeggen dat ze nog heel veel van Wes houdt, maar vervolgens: Ik moet je niet meer, Wes? Ah maar Yootje, pak je dan wel de helft van zijn poen? Oh oh, en die Wes begrijpt nog niet wat een mooie vrouw hij heeft? Hij durft niks? Ondanks dat hij in de media kan lezen en zien dat Yo nog wel heel veel van hem houdt?

https://www.gids.tv/video/317615/yolanthe-bij-veronica-inside-ik-houd-nog-heel-veel-van-wesley

Yolanthe? Laat je me nu eens weten of je een boek met me wil schrijven? Neem je dan eerst eens een besluit of je Wes terugneemt of niet? Oh, dus Wimmie? Jij denkt dat een boek met en over mij een bestseller wordt? Jaah, Yootje! De 2,4 miljoen Instagram volgers van Wes en de 1,3 miljoen volgers van jou, gaan dat toch meteen kopen? Ach Yootje, nog nooit naakt geposeerd? Zelfs geen nipple? Maar toch 5 keer gekozen worden tot de meest sexy vrouw? Alleen dat al! Dat deed zelfs Marilyn Monroe je niet na! Want daar zijn wel naaktfoto’s van! Is het logisch dat Wes je terug wil? Je schreef toch ooit: “Lieve Wim, ik wens jou alle geluk en liefde toe”? 1 euro per boek levert me al een miljoen op! Voor mij is dat wel geluk hoor, Yo! Yootje is de meest gewilde vrijgezel van Nederland? Maar ze houdt nog wel van Wes? Zeg Yootje, je bent toch niet alleen geliefd in Nederland? Ook toch in Spanje, Italië en Turkije en Amerika? Dus de vertalingen lopen ook als trein? Als jij geen golddigger bent, mag ik het dan wel zijn? Yolanthe? Al die collega voetballers van Wes? Zoals Ronaldinho, Milito, Raul, Nigel de Jong, Rafael van der Vaart, Arjen Robben, Mourinho, etcetera? Die zeggen zeker ook wel: Wat ben jij knap Wes! Om zo’n vrouw te verknallen! Heeft Louis van Gaal daar ook een mening over? Die is nog steeds met zijn Truus! En Johan Derksen? Vindt hij het huwelijk van Wes & Yo nog steeds kapitaalvernietiging? Of vindt hij Wes ook wel stom? Yolanthe wil toch niks van Wes? Kan hij daar niet eens wat over zeggen bij Vandaag Inside?  Johan vond je toch een golddigger? Yolanthe is  nu toch zijn vriendin voor het leven? Hij heeft toch nog je songfestival jurkje? Dat hij niet te kort vond? “Ach meid, laat zien wat je hebt!” Oh? Yolanthe kon wel Johan inpalmen? Maar Wes raakt haar kwijt? 

Yolanthe? Jij bent toch de powervrouw? Je kan toch zeggen dat je best nog wel van Wessie houdt? Maar Wes snapt het dan nog niet? Dan durft hij nog niet te vragen of je hem terugneemt? Dan doe jij het toch Yo? Wat een slapjanus is die Wes! Hij kan nog wel zeggen dat Yo hem niet meer wil? Maar hij durft het niet te vragen? Wat een slapjanus ben je dan! Hij ziet dat Yootje nog wel van hem houdt, maar of ze van hem gaat scheiden, zelfs dat durft hij niet te vragen? Ze heeft na 3,5 jaar nog steeds niet de scheiding aangevraagd? Erger nog, ze houdt nog wel van Wessie? Maar Wes durft nog niks? Hij durft alleen maar te zeggen dat zijn grootste doel is om Yolanthe terug te krijgen? En Yolanthe neemt hem weer op vakantie? Maar dan durft hij haar nog geen kusje te geven? Dan durft hij niet te vragen: Zullen we nog een kleine Yootje maken? Want hij is zo bang dat Yootje zegt: Zoek jij nu gewoon een mooiere vrouw? Ach Wessie, mooiere vrouwen dan Yo zijn er toch niet? Wat klets je nou? De mooiste vrouw van Nederland, die nog wel van je houdt? De droom van elke man? De moeder van je kind? Die kun je niet terug krijgen? Kun je haar wel van je laten scheiden?   

Zeg Wes? Elke vent wil deze vrouw wel! Maar ze houdt nog wel van jou? Je gaat toch af als een gieter als je haar niet kan behouden? Dat is je grootste doel? Je bent toch een winnaar? Dus Yo gaat je de grootste LOSER maken? Alles lukte je? Maar Yootje behouden niet?  Die Wes lijdt toch wel aan verstandsverbijstering? Mooiste, trouwste vrouw van Nederland? De droom van elke man? Kan hij nog wel verknallen als ze zegt dat ze nog wel van hem houdt? Na 3,5 jaar is ze nog met hem getrouwd? Nodigt ze hem weer uit op vakantie? Haha, en als Yolanthe het dan leuk heeft met Lentini, is hij jaloers? Dat vindt hij maar onzin? Hey maar Wes, aan hoeveel wijven ben jij wel niet gekoppeld sinds de breuk met Yo? Is dat ook onzin? Yootje gunt je wel een nieuwe liefde? Nog steeds niet gevonden? Je grootste doel is nog steeds Yootje? Maar je kan haar niet terugkrijgen? Ondanks dat ze zegt dat ze nog heel veel van je houdt? Wat ben jij voor een slapjanus?  Haha, die lekkere wijven zijn al 3,5 jaar niet zo lekker meer? Nu kan hij zich wel beheersen? Nu is het alleen nog maar Yootje?

Yolanthe? Snap je het dan niet? Als je al 5 keer gekozen bent tot de mooiste vrouw van NL, de droom van elke man, en je houdt nog wel van foute Wes, dan word je toch nog mooier? Hoe fout is die Wes dan als Yolanthe nog wel hem houdt? Kan hij dan nog een mooiere vrouw vinden? Yootje? Waarom maak je geen date met Wim? Ah, maar Wimmie, jij wilt alleen maar zeggen dat ik bij Wes moet blijven! Jij wilt alleen maar zeggen wat goed voor mij is! Nou en, Yo? Waar ben je bang voor? Mischien kan ik je wel helpen om die leukere man te vinden? Yootje? Dat is toch leuk? Je wil toch een andere man dan Wes? Dan ben je toch niet bang voor Wim die vindt dat je bij Wes moet blijven? Haha, Yootje, ik begrijp wel wat jij vreest! Want hoe kan je nog uitleggen dat je van Wes gaat scheiden als je nog heel veel van hem houdt? Hoe kan je dan nog zeggen dat je niet de mooiste vrouw van NL bent? Hey maar Wimmie? Ik heb toch wel duidelijk gemaakt dat ik niet meer met Wes kan? Echt waar, Yoyo? Als je niet meer met Wes kan, ga dan scheiden! Je doet precies het tegendeel! Je houdt nog van hem en nodigt hem ook weer uit op vakantie? En dan ga je nog wel scheiden? Wat een kutwijf ben je dan! Ah Yootje, ik vind je zo mooi!  Je bent mijn Godin!

Yolanthe? Met wie ga je proberen een kleine Yootje maken? Moet je toch eerst een vent vinden van wie je houdt? Hey maar wacht! Yolanthe zegt dat ze nog wel heel veel van Wes houdt? Maar Yolanthe begrijpt niet dat ze dan nog mooier wordt? Dat begrijpt Wimmie alleen? Gekke Wes! Durft nog steeds niet te vragen: Yootje, probeer het nou nog een keer met me! Wat is nou het probleem als je nog wel van me houdt? Hoe is  dat nu Godsnaam mogelijk? Mijn droomvrouw die nog wel van me houdt, neemt me niet terug?  Wat gaat ze dan doen? De helft van me pakken, waar ze recht op heeft? Haha, ik heb 5x de mooiste gekozen vrouw van NL, die nog wel van me houdt? Die mijn kind heeft? Die niks van me wil? Ik ga vreemd en dan houdt ze nog van me! Mooier kun je ze toch niet krijgen, Wes? Wat een dombo ben jij! Je kunt Yo niet terug krijgen? Je doet er al 3,5 jaar over? Ze heeft al laten weten dat ze nog veel van je houdt? En nog heb je haar nog niet terug?  Hey Wes? Al die broers, ouders en vrienden van je? Houden die ook niet van Yolanthe? Vinden die je ook niet dom? Oh? Je gaat de mooiste vrouw van NL die nog wel van je houdt, nog wel even verknallen? Je beste vriend William Kaay zegt: Ik hou net zoveel van Wes als van Yolanthe! Yolanthe kreeg ik er gratis bij! 

Wat ben jij toch een lul, Wes! Yolanthe houdt nog wel van je? Maar dan durf je nog niks? Want Yo kan nog wel zeggen: Ik hoef jou niet meer? Nou, dan zegt ze dat toch? Dan weet je toch waar je aan toe bent? Zegt ze dan ook dat ze de helft van je poen gaat pakken? Want je was toch zo dom om in gemeenschap te trouwen? Maar Yolanthe, de golddigger, vraagt je niets? Wat vraagt ze wel, Wes? Zullen we nog een kleine Yootje maken? Oh? Ze zegt ook dat ze wel een arm om haar schouder wil? Durf je dat ook niet, Wes? Want? Dan duwt ze je arm toch weg? Doe het dan! Laat je ons dan weten wat ze deed?  

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s