Wie wil hier iets over zeggen?

Uitzending van Beau in 2017:

Gek toch dat mij helemaal niet om wederhoor is gevraagd? Niks gecheckt met Maaike zelf?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wie wil hier iets over zeggen?

 1. Christian zegt:

  Die man én de havo-journalist zitten in een ander narratief dan jij Wim. Je kent toch het Halo-effect? Iemand die haar kind verloren is is ook op alle andere gebieden zielig en verdient mededogen en heeft dus gelijk. Kijk, Freddie is een goeie jongen en Maaike heeft een heel goed karakter. Maar deze puzzel lossen zij ook niet op. Als neutraal adviseur zou ik zeggen: als Wim niet te stoppen is met geld dan is het aannemen van dat geld ook niets anders dan diefstal. Laten we overnieuw beginnen. Wim weer een gedeelte terug maar er moet te praten zijn over stoppen van direct contact. De zaak is dan wel openbaar maar ook zonder de mening van Maaike is er voldoende bewijs van de kwade opzet van het OM: pasje, aansteker, geen daderkennis, vierhonderd andersgetuigen en geen enkele getuige. Wim hééft gelijk maar het kríj́gen zonder rare schade moet nog even gebeuren.

  Like

 2. Christian zegt:

  Tja, iemand al zijn geld afpakken is nou niet bepaald een recept voor rust. Het is weer een en al slachtofferrol die hier de hoofdrol speelt.

  Like

 3. Willem van Dijk zegt:

  Slechte journalistiek!
  Een goed voorbeeld van ‘blame & shame’ (verwijten en te schande maken) zonder dat er met de persoon in kwestie over gesproken wordt.

  Like

 4. Annette zegt:

  Schaamteloze media. Hoe dit soort waardeloze talkshows een platform zijn om leugens de wereld in te sturen. Tenenkrommend om aan te zien en hoe pijnlijk moet het voor Wim zijn geweest zo neergezet te worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s