Een brief van de notaris

Zoals bekend bij volgers van deze website, probeert Faek Mustafa – op advies van zijn corrupte advocaten Hoogendoorn en Moszkowicz –  nog steeds de erfenis van mijn moeder af te pakken wegens vermeend verbeurde dwangsommen op basis van een kort geding vonnis van 9 mei 2018. Het gaat in totaal om een bedrag van ruim 100.000 euro. Op advies van mijn vorige advocaat het ik dit bedrag in een depotovereenkomst laten onderbrengen ten einde de executie van dit vonnis op te schorten.  Afgesproken werd dat de notaris het bedrag in depot onder zich houdt totdat de erfenis definitief is vastgesteld door be belasting. Mijn advocaat verwachtte dat we op basis van een voorlopig getuigenverhoor het vonnis ongeldig konden laten verklaren voordat de erfenis definitief rond zou zijn. We hoefden immers middels die getuigen alleen maar aan te tonen dat het vonnis op basis van bedrog en valse verklaringen van Mustafa tot stand is gekomen. Echter, ook tot zijn verbazing, werd dit getuigenverhoor afgewezen. 

Klik om toegang te krijgen tot beschikking-rechtbank-rotterdam-26-11-2021.pdf

Later zag ik dat deze afwijzing werd gegeven door mevrouw Petra de Bruin, die al eerder een executiegeschil in het voordeel van Mustafa had beslist. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om van tevoren te weten welke rechter je krijgt.  Dan had ik deze rechter meteen gewraakt. Inmiddels is mij wel duidelijk geworden dat vrijwel elke rechter de ongekende ambtsmisdrijven van justitie in de Vaatstra zaak onder de pet wil houden.  Zo liegt deze rechter ook weer dat het gedrukt staat. Onder 3.5 beweert ze dat dat ik meer dan 30 procedures aanhangig heb gemaakt die Mustafa direct of indirect raken. Een grove verdraaiing van de feiten, want verreweg het merendeel van de procedures zijn niet door mij maar TEGEN mij aangespannen. Wat ik heb gedaan is mij uitsluitend verdedigen in de procedures die tegen mij zijn aangespannen, voornamelijk door Moszkowicz en Hoogendoorn. 

De corrupte krankzinnigheid van de acties van Mustafa en zijn advocaatjes, heb ik hier reeds uiteengezet: 

https://rechtiskrom.wordpress.com/2022/08/02/moskowicz-youve-got-mail/

Maar ik krijg van deze lafaards geen antwoord. Hoe vreemd is het wel niet dat Mustafa nog aanspraak meent te kunnen maken op dwangsommen, terwijl hij zich niet heeft verzet tegen het sepot van zijn strafaangifte? Ook zijn advocaten kunnen dat desgevraagd niet uitleggen. Beseft u dat Mustafa juist het kort geding is gestart om mij te verbieden hem nog langer te betichten van daderkennis en betrokkenheid bij de moord op Marianne Vaatstra? Hoe gek is het dan niet dat hij geen bezwaar heeft gemaakt tegen het sepot van zijn strafaangifte? Waardoor ik die beschuldigingen gewoon ongestraft kan blijven uiten? Hoe waanzinnig is dat? En waarom heeft het OM zijn aangifte eigenlijk geseponeerd? Zou dat komen omdat het OM en elke rechter donders goed weet dat Faek Mustafa ALLES weet over de ware toedracht van deze moord? Hoe gek is het wel niet dat de rechterlijke macht elk getuigenverhoor afwijst, terwijl Faek het zelf herhaaldelijk heeft aangeboden? Wat is nu het hardnekkige taboe om Faek en andere getuigen te horen? Als hij inderdaad niets weet over de moord, wat is dan het probleem? Dan zal hij dat voor de rechter toch gewoon bevestigen? Zijn ze toch eindelijk van die lastpak Dankbaar af? Die smerige klokkenluider!  

MoszkoboekOok zo raar dat Moszkowicz stelt dat de Vaatstra zaak de meest besproken zaak is van zijn kantoor. Waarom rept hij er dan met geen woord over in zijn boekie? “Moord, doodslag en andere zaken”? Waarom beantwoordt hij mijn vragen niet? 

https://rechtiskrom.wordpress.com/maaike/

Na afwijzing van het getuigenverhoor ben ik met een andere advocaat, mevrouw Meta Helmantel, een herroepingsprocedure begonnen. Hij heeft nu immers zelf toegegeven dat hij verklaringen van zijn “vrienden” heeft vervalst. Niettemin proberen Moszkowicz en Hoogendoorn nog halsstarrig die ton, het geschenk van mijn overleden moeder, van mij te stelen. Het is echt rupsje nooitgenoeg met deze boeven!  Wim Dankbaar moet en zal kapot! Maar gelukkig had mijn moeder een uitstekende, integere, zorgvuldige notaris, die daar niet in mee gaat! Zijn brief kunt u hier lezen: 

Een brief van de notaris 

Op het eind leest u dat Hoogendoorn de notaris in een kort geding mag betrekken. Deed Hoogendoorn dat maar! Een dikke pluim voor deze notaris! 

Waarom wil je vrouw, moeder van je jonge kinderen, van je scheiden omdat een kwaadwaardige malloot je onterecht, lichtvaardig en ongefundeerd beschuldigt van het achterhouden van informatie over één van de meest geruchtmakende moorden van NL? Exact dit zegt Faek in zijn aangifte:

“Ik zei tegen W.Dankbaar dat hij mij met rust moet laten en dat ik niets weet. Ik zei dat als ik iets zou weten dit wel bij de politie of bij de rechter zou vertellen. Mijn vrouw wil door dit alles vriendschappelijk van mij scheiden omdat zij er niet meer tegen kan.”

Waarom sta je er niet op dat zo’n lasteraar, die verantwoordelijk is voor je scheiding, vervolgd en gestraft moet worden? “Ik zei dat als ik iets zou weten dit wel bij de politie of bij de rechter zou vertellen.”

Oh? Hoe raar is dat? Als hij iets zou weten wil hij het wel bij de politie of bij de rechter vertellen? Hou je dan zelf niet in stand dat je iets weet? Zou Faek nu ook aan zijn Mimaya hebben uitgelegd dat Wim maar wat raaskalt? Waarom zou ze dan van hem willen scheiden? Waarom staat ze dan niet pal achter hem? Waarom zegt ze niet: Vernietig die gast, Faek! Die klootzak veroorzaakt onze scheiding! Blijkbaar vindt Mimaya het ook niet okay dat Faek zijn mond houdt? Mimaya zal toch wel willen weten of er iets klopt van wat die smerige Dankbaar beweert? Of zegt hij tegen Mimaya ook: Dat vertel ik alleen bij de politie of de rechter! Niet tegen zijn eigen vrouw? Wat is nou de werkelijke reden dat Mimaya van hem wil scheiden? Mimaya is niet zijn “rechter”? Mimaya veroordeelt hem tot een scheiding? Mimaya zou toch ook kunnen zeggen: Faekie, als jij al op dag 1 aan de politie hebt verteld wat er is gebeurd, dan kun je dat toch nog wel doen vandaag? Blijkbaar hebben ze besloten dat je niets te verwijten valt? Faek, is Fahrad Bawar nog je beste vriend? Wel raar toch dat ze ook zijn aangifte hebben geseponeerd? Je hebt aan Fahrad zeker niet verteld door wie Marianne is verkracht en vermoord? Maar aan Rida wel? 

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Een brief van de notaris

 1. Brief opent bij mij niet.

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Waarom wil je vrouw, moeder van je jonge kinderen, van je scheiden omdat een kwaadwaardige malloot je onterecht, lichtvaardig en ongefundeerd beschuldigt van het achterhouden van informatie over één van de meest geruchtmakende moorden van NL? Exact dit zegt Faek in zijn aangifte:

  “Ik zei tegen W.Dankbaar dat hij mij met rust moet laten en dat ik niets weet. Ik zei dat als ik iets zou weten dit wel bij de politie of bij de rechter zou vertellen. Mijn vrouw wil door dit alles vriendschappelijk van mij scheiden omdat zij er niet meer tegen kan.”

  Waarom sta je er niet op dat zo’n lasteraar, die verantwoordelijk is voor je scheiding, vervolgd en gestraft moet worden? “Ik zei dat als ik iets zou weten dit wel bij de politie of bij de rechter zou vertellen.”

  Oh? Hoe raar is dat? Als hij iets zou weten wil hij het wel bij de politie of bij de rechter vertellen? Hou je dan zelf niet in stand dat je iets weet? Zou Faek nu ook aan zijn Mimaya hebben uitgelegd dat Wim maar wat raaskalt? Waarom zou ze dan van hem willen scheiden? Waarom staat ze dan niet pal achter hem? Waarom zegt ze niet: Vernietig die gast, Faek! Die klootzak veroorzaakt onze scheiding! Blijkbaar vindt Mimaya het ook niet okay dat Faek zijn mond houdt? Mimaya zal toch wel willen weten of er iets klopt van wat die smerige Dankbaar beweert? Of zegt hij tegen Mimaya ook: Dat vertel ik alleen bij de politie of de rechter! Niet tegen zijn eigen vrouw? Wat is nou de werkelijke reden dat Mimaya van hem wil scheiden? Mimaya is niet zijn “rechter”? Mimaya veroordeelt hem tot een scheiding? Mimaya zou toch ook kunnen zeggen: Faekie, als jij al op dag 1 aan de politie hebt verteld wat er is gebeurd, dan kun je dat toch nog wel doen vandaag? Blijkbaar hebben ze besloten dat je niets te verwijten valt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s