Rudy Bouma, kom je?

Een uitnodiging aan Rudy Bouma van Nieuwsuur

Beste Rudy,

Waarom heb je nog niet gereageerd op mijn uitnodiging? Jij kunt toch zo goed idiote complottheorieën naar het rijk der fabelen wijzen? Dat doe je heel erg goed, vind ik! Doe je het dan ook effe met mijn complottheorie? Als je dat niet doet, dan geef je toch voeding aan de gedachte de NPO geen aandacht mag besteden aan complottheorieën die niet te doorprikken zijn? Je kunt Pieter Postma toch ook wel lek schieten? 

Rudy? Kun je niet eens meelopen met cameraploeg op een wandeling met Pieter Postma? Dat mag toch wel van Pieter Klein? Die is nu toch hoofdredacteur van Nieuwsuur? Overgestapt van RTL Nieuws? Dat is toch wel een journalist die wat durft? Onder meer in de toeslagenaffaire? Nieuwsuur mag toch wel nieuws brengen dat niet zo prettig is voor de overheid? Nieuwsuur is toch onafhankelijk? 

https://rechtiskrom.wordpress.com/wandeling/

Als je een journalist van de NPO vraagt, zijn jullie onafhankelijk? Mogen jullie alle soorten nieuws brengen? Dan krijg je meestal te horen, Ja natuurlijk! Maar is dat wel zo? 

Je zou toch verwachten dat een journalist wel een enorme scoop wil hebben met het aantonen van corruptie, leugens, malversaties en ambtsmisdrijven in één der meest besproken moordzaken ooit? Kennelijk toch niet? Het probleem is dat iedereen die zo’n wandeling met Pieter Postma doet na afloop 100 % overtuigd is dat de eenzame fietstocht van Marianne Vaatstra NIET heeft plaatsgevonden, met andere woorden dat justitie heel Nederland heeft beduveld met de “oplossing” van deze moord. Blijkbaar mag die overtuiging niet bij het grote publiek terecht komen? Want als de fietstocht niet is  gebeurd, welke onvermijdelijke conclusies kunnen daar dan aan verbonden worden? Moeder Maaike schreef het al profetisch in haar “verboden” dagboek: 

5 maart 2000
Mieke belde met de mededeling dat er 65 DNA-profielen de deur uit zijn naar het lab. Over 2 à 3 weken uitslag. Het zegt me weinig. Als ze er maar niet eentje uitpikken die ze het in de schoenen schuiven. Ze zouden dan van een heel groot probleem af zijn en dit onderzoek op deze manier kunnen rechtvaardigen. Te erg voor woorden dat ik dit durf op te schrijven, maar als je dit alles met Justitie hebt meegemaakt, de leugens en afleidingsmanoeuvres en alle ellende die ons is voorgeschoteld, waar dan achteraf niet veel van waar is, dan acht ik degene die hierin de toon aanvoeren wel toe in staat. Hun eigen eer en glorie staat nu ook onder druk.

Click to access dagboek.pdf

Zijn de media nog wel de waakhond van de vrijheid en democratie? Hebben de media inderdaad de taak om de macht te controleren?  


https://rechtiskrom.wordpress.com/media/

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Rudy Bouma, kom je?

  1. Wim Dankbaar zegt:

    Interessant op Twitter, lees ook replies:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s