Aafie

Sinds enkele maanden heb ik via whatsapp contact met Dirk Jacob Visser, de man van Aafie, de beste vriendin van Marianne Vaatstra. Dat contact verloopt  niet onaardig. Er is geen sprake van vijandigheid. Het gaat soms over hele andere zaken dan Marianne. Over vakanties, werk of andere dingen. Hij zegt dat Aafie weet heeft van onze correspondentie en dat hij alles met haar deelt. Maar als ik een cruciale vraag heb voor Aafie, krijg ik daar geen antwoord op. Ik heb Dirk Jacob gezegd dat mij dat begint te ergeren. Onder meer als volgt:  “Dirk Jacob, Mijn volgende artikel is over Aafie. Ik weet dat jij dat niet leuk vindt, maar ik vind het ook niet leuk dat Aafie de aantoonbare leugens van Spencer niet wil doorprikken. Dat ze niet wil toegeven dat het gestolen fietsverhaal één groot verzinsel is. Dat vind ik geen eerbetoon aan Marianne. Ik zal in dat artikel ook hardop vragen waarom zij, Ineke en Wilma zich zo ergeren aan Pieter Postma, die via zijn wandelingen haarfijn bewijst dat het fietsverhaal van Spencer en justitie één grote smerige leugen is. Anders gezegd: Hij maakt er gehakt van! Maar dat wil Aafie tegenhouden? Als Aafie de leugen in stand wil houden, noem ik dat heulen met de beulen. Eén simpel voorbeeldje: Aafie weet dat de zogenaamde gestolen fiets geen herenfiets maar een damesfiets was. Toen zij Spencer belde met de vraag: “Op wat voor fiets reed Marianne?” kan hij dan ook nooit gezegd hebben: Een donkere herenfiets! Waarom laat Aafie de leugens van Spencer (en dus ook justitie) in stand? Die klootzak is nota bene mede verantwoordelijk voor de dood van Marianne! Maar Aafie helpt hem nog een handje 23 jaar na dato?”

Hierop antwoordde Dirk Jacob als volgt:

“Dag Wim,

Het liefst zou ik zien dat wij rust kregen… niet dagelijks weer terug geworpen worden . We willen graag door , en mooie herrineringen gaan maken . Wanneer jij denkt dit dan wel te moeten plaatsen heb je de juiste conclusie getrokken dat ik dat niet leuk en prettig vind.
Het is aan jou of je daar iets mee wilt doen.”

Waarop ik zei:

“Wat bedoel je met “terug geworpen worden”? Teruggeworpen waarheen of waarin? Naar de onzekerheid wie de daders van de lustmoord op Marianne Vaatstra zijn? En wie nou de leugenaars zijn? Die zekerheid geef ik jullie toch? Het lijkt erop dat Aafie zich liever laat drogeren door de leugens. Dat zal wel knagen aan haar geweten, want een nuchtere Aafie weet inmiddels donders goed dat het gestolen fietsverhaal één grote leugen is. Geeft daarvan wegkijken haar “rust”? ”

Het moge duidelijk zijn dat ik Aafie en Dirk Jacob niet tegen me in het harnas wil jagen. Maar hoe voorkom ik dat als Aafie geen simpele vragen wil beantwoorden? Wat is wijsheid?

Aafie

Aafie en Marianne in pasfotohokje van de V&D.

https://rumble.com/vqkrc2-aafie-vergeet-wat.html

Aafie blokkeert haar geheugen, ze is de bedreiging van Faek en Ali naar Marianne in de Ringo Bar vergeten. Ze was daar nota bene zelf bij, maar nu zegt ze dat Marianne geen vijanden had.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aafie

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Aafie over Ali Hassan:

  Bijzonder dat Aafie de list en bedrog van justitie nu kennelijk door de vingers ziet.

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Klik om toegang te krijgen tot rapportalih.pdf

  Een vriendin van Marianne vertelt de politie twee dagen na de moord dat zij Feik op Koninginnedag in Kollum heeft zien lopen, samen met drie of vier andere asielzoekers. Een van hen kent zij niet. Zij omschrijft deze man als iemand van ongeveer 25 jaar, met een bierbuikje, getinte huid, een wit baseball petje op, wit T-shirt, zwarte zonnebril en korter dan 1.75 meter. Feik wordt op 19 mei 1999 verhoord en staat wangslijm af om zijn dna te vergelijken met de sporen van de moordenaar. Dat komt niet overeen. Hij kan zich niet herinneren met wie hij precies op Koninginnedag in Kollum was.

  Wim: Vergelijk statement van justitie met uitspraak van Aafie zelf: “Ali was klein en gezet, Ik ben hem op 30 april ’s middags nog tegengekomen in het centrum van Kollum” versus “Eén van hen kent zij niet.” Justitie liegt dus aantoonbaar over Aafie, maar vreemd genoeg heeft Aafie geen behoefte meer om de leugens te corrigeren?

  Na de uitzending ontstaat verwarring over de identiteit van Ali. Zo verklaart de vriendin van Marianne dat de man op de eerder getoonde pasfoto beslist niet dezelfde persoon is als degene die in de uitzending geïnterviewd wordt. Zij heeft de korte, mollige man in haar hoofd die zij op Koninginnedag met Feik door Kollum zag lopen. Of de man met de zonnebril en het petje op Ali heette, weet de getuige niet. ,,Ik kende die persoon helemaal niet.’’

  Minder wetenschappelijk gezegd: de man op de getoonde opsporingsfoto is hoogstwaarschijnlijk
  dezelfde persoon als de man uit de uitzending van SBS6 in oktober 1999. De vriendin van Marianne moet zich wel vergissen en sinds 1999 het hoofd van de verdachte abusievelijk op een verkeerd persoon hebben ‘geplakt’. Ali Hassan Hussein, die langer en slanker is, ondergaat zo een
  gedaanteverwisseling en wordt voor steeds meer mensen klein en dik.

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Ik hoop maar niet dat Aafie deze spreuk bedoelt voor de Vaatstra zaak?

  Like

 4. Wim Dankbaar zegt:

  Dirk Jacob? Denk je dat Marianne het leuk zou vinden dat haar beste vriendin nu de leugen van haar walgelijke vriend Spencer laat prevaleren? Marianne kan Spencer’s leugens niet meer tegenspreken. Maar Aafie wel!

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Leugenaar Spencer! De “vriend” van Marianne!

  Dagboek Maaike:

  4 à 5 weken na de moord op zijn vriendin zit deze Spencer alweer op een feestje op de Triemen en daarna nog eens in de Ringo Bar. Wat een mentaliteit. Z’n vader zei nog in een gesprek met de vader van Marianne: ‘Hoe lang moest het dan duren?’ Als je dit moet aanhoren ben je sprakeloos. Het zegt genoeg over de mentaliteit van deze vader en zoon Sletering. 5 weken na de moord en dan alweer naar de bar, waar hij altijd met Marianne was. Dit is voor ons niet te begrijpen. Korte tijd later zat hij daar alweer met een ander meisje, waar hij mee ging. Wat vreselijk, dat nu juist onze dochter verliefd op deze karakterloze vent moest worden.

  Like

 6. Haggis zegt:

  Via Whatsapp kun je aan haar man wel de juiste informatie van Pieter Postma verschaffen. Als hij alles met haar bespreekt krijgt ze wel de juiste informatie en dat zet haar misschien aan het denken. Ze zal ook wel doorhebben dat die discovery-documentaire en die nieuwe productie over de zoektocht naar Jasper slechts 1 doel hebben: het volk er voor de zoveelste keer van overtuigen dat de moord niet door asielzoekers is gepleegd maar door een kalende roodharige boer die door niemand is gezien die nacht. Zodat Nederland zonder tegenstand weer vol kan stromen met asielzoekers

  Like

 7. Christian zegt:

  Afie moet gewoon niet zo bang zijn. Marianne zou er niet voor hebben gekozen om dit maar op zijn beloop te laten en mee te werken met de valsspelers van het OM en de luie media. Marianne lijkt op haar moeder. Volg je geweten zei mem altied. Nou, waar is het geweten van Afie? Voor drie zilverlingen verpatst aan haar angst. Schaatsen als de beste maar een dood vogeltje als één of ander grutte hollanske menear je wat intimideert. Geen goeie beurt Afie. Zwak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s