Cor Reijenga verdient een lintje!

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zondag 20 februari 2022 15:22
Aan: ‘jelle.tjalsma@politie.nl’; ‘wim.van.essen@politie.nl’; ‘cor.reijenga@politie.nl’; ‘ron.rintjema@politie.nl’; jan.verkaik@politie.nl; ‘h.j.mous@om.nl’; klaas.krol@politie.nl; jacob.dijkstra@politie.nl
CC: keningswei@yahoo.com
Onderwerp: RE: Vragen over onderzoek Marianne Vaatstra

Beste Cor Reijenga,

Zie bijlage, artikel in de Leeuwarder Courant van 28 juli 2012. Nog voordat jullie Jasper S. hebben geframed dus! Als u meent dat Stephanie van Reemst niets weet over de moord op Marianne Vaatstra, waarom werd zij dan twee weken na de moord, op 14 mei 1999, opgehaald om gehoord te worden over de moord op Marianne Vaatstra? Waarom mocht haar vader Bert van Reemst daar niet bij zijn? Waarom is er niks gedaan met haar zogenaamde verkrachting door haar vriendje Faek? Waarom kreeg zij “politiebescherming” voor haar beweerde “aangifte” tegen mij?   Waarom trok ze die aangifte even later weer in? Een dreiging waardoor zij moest verhuizen? Een dreiging waar ze politiebescherming voor kreeg? En het OM besloot mij toch maar niet te vervolgen voor mijn “smaad en laster” jegens arme Stephanie? Hey Cor, waarom heb je het OM niet aangeraden om Faek te vervolgen voor haar beweerde verkrachting door Faek in dezelfde nacht dat Marianne werd vermoord? Waarom werd die “verkrachting” geseponeerd?  Och, en nu maken jullie bekend in de Discovery+ documentaire dat Faek op de dag van de moord is opgehaald uit het AZC om gehoord te worden over de moord op Marianne Vaatstra? Iets wat altijd is ontkend door justitie? Maar arme Stephanie weet niets over de moord op Marianne? Stephanie was er geen getuige van dat Faek de ventielen uit de banden van Spencer en Wietze trok? Stephanie was niet samen met Marianne om half één ’s nachts? Waarbij Marianne moest schateren dat alle “fjouwer” ventielen eruit getrokken waren? Hahaha, lachte Marianne nog! Stephanie kan niet vertellen dat het gestolen-fiets-verhaal één grote leugen is?  Omdat ze dat niet mocht van Jan Verkaik en zijn geweldige team toch? Zeg Cor, waarom word ik niet aangeklaagd voor dit soort artikelen?

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/08/20/jan-verkaik-de-meest-corrupte-politieman-van-nl-2/

Wie is nu de smerige leugenaar? Wim Dankbaar of Cor Reijenga? Hey boys, als jullie meteen Faek hebben opgehaald, wat heeft hij dan verklaard? Hoe konden jullie dan Ali Hassan dezelfde dag  in Leeuwarden aanhouden en naar het grenshospitium Amsterdam transporteren? Om hem uit te zetten naar Noorwegen? Waar worden politieagenten nu op geselecteerd? Op niet teveel nadenken? Op afwezigheid van een geweten?  Op een Befehl ist Befehl mentaliteit? Op staalhard kunnen liegen? Op waakzaam en dienstbaar? Waarom mochten we niet weten dat ook de Koerdische crimineel Haval Ali Mawloud uit het AZC is verdwenen na de moord op Marianne? Waarom moest dat van Henk Mous worden stil gehouden? Waarom mochten we het verhoor van Rashid niet zien?

Baantjer en CSI gingen hand in hand?

mous2

Met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zondag 20 februari 2022 18:00
Aan: ‘jelle.tjalsma@politie.nl’; ‘wim.van.essen@politie.nl’; ‘cor.reijenga@politie.nl’; ‘ron.rintjema@politie.nl’; jan.verkaik@politie.nl; ‘h.j.mous@om.nl’; klaas.krol@politie.nl; jacob.dijkstra@politie.nl
CC: keningswei@yahoo.com
Onderwerp: RE: Vragen over onderzoek Marianne Vaatstra

Beste Cor,

Kun je alleen maar met mij communiceren via de Leeuwarder Courant? Of kun je me ook recht in mijn smoel uitleggen dat Stephanie niets weet over de moord op Marianne Vaatstra? Wat ben je toch een lafaard! Je weet donders goed dat dit meisje jullie sprookje van de gestolen fiets heeft opgeblazen! Maar jij bent de spreekbuis voor justitie dat ze dat onder geen beding mag vertellen! Durf je ook recht in mijn smoel te zeggen dat mijn verhaal over Stephanie onzin is? Smaad en laster? Waarom kwamen jullie dan niet door met de aangifte van Stephanie tegen mij? Staat je netjes om zo’n meisje zo onder druk te zetten! Haar te misbruiken voor jullie lulverhaal. Hey Cor, als ik nu zeg dat je een corrupte leugenaar bent, samen met je kompaan Henk Mous, is dat geen smaad en laster? Doe daar dan aangifte van! Durf je niet toch? Leg je dan ook uit waarom jullie de “verkrachting” van Stephanie door Faek hebben geseponeerd? Houd ze nog vol dat ze die nacht wel door Faek is verkracht? Of hebben jullie dat verzonnen? Ze zal daar toch wel goed ziek van zijn? Word ze verkracht door Faek en jullie halen hem gewoon van de haak? Vervolgen hem niet? Hey Cor, als ze rond 11 uur is verkracht, hoe kan ze dan om half één ‘s nachts staan te lachen met Marianne om de lege fietsbanden van Spencer en Wietze? Dat heeft Stephanie niet aan Cor verteld? Hey Cor? Kun je op lege banden met Marianne achterop naar Buitenpost fietsen? Heb je al aan Spencer en Wietze gevraagd waarom Marianne niet de beloofde  veilige taxi naar huis wilde nemen? Waarom ze nu per se voor de eerste keer alleen in het donker naar huis wilde fietsen om 2 uur ’ s nachts? Aah? Jullie durven zelfs te opperen dat ze misschien nog wel een afspraakje had? Met iemand anders dan haar ridder Spencer?  Zeg Cor, kun jij nu een reden verzinnen waarom ik niet word vervolgd voor smaad en laster jegens Faek? Waarom seponeert het OM dat ook? Ik zeg dat Faek alles weet van de moord  op Marianne, dat hij dat op dag 1 aan Jan Verkaik heeft verteld, maar daarvoor word ik niet vervolgd? Is dat geen smaad en laster dan?

Mvg

Wim

PS: Wim van Essen, was je nu vanaf dag 1 bij dit onderzoek betrokken? Zal toch wel niet? Je bent de enige die mij laat weten dat je mijn mails leest. Dan had je toch geweten dat Faek op dag 1 de waarheid heeft verteld?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Cor Reijenga verdient een lintje!

 1. Alfred+Mol zegt:

  Wat een beerput !
  En toch maar steeds weer duizenden allochtonen binnenhalen.
  Waar is dat goed voor ? Er is nergens geld voor, maar wel voor die zgn asiel-zoekers.
  Maar hoe prik je overtuigend door die beweringen heen ? Mogelijk via provocatie zoals je doet ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s