Weer “incident” met Pieter Postma

Op zijn site https://www.keningswei.nl/incidenten/ heeft Pieter een nieuw incident toegevoegd:

Incident 3

Woensdag 5 januari, ik was telefonisch in gesprek en zag op mijn bewakingscamera een persoon staan bij mijn voordeur welke op een rechercheur leek. Degene waar ik telefonisch mee in gesprek was zei ik dat ik naar de voordeur zou lopen ik hield de verbinding in stand zodat deze het gesprek kon volgen. Degene aan de voordeur was de partner van Aafie Visser-Kloosterman. Hij eiste van mij dat ik op social media haar naam niet meer mocht noemen, het kwam er op neer dat het bij haar emoties los maakte. Ik ben de kwaadste niet, speel het spel fatsoenlijk en zal het mij ter harte nemen. Echter wie kwam wekenlang op tv en op mijn mobiele telefoon nog steeds voorbij? Een emotionele mevrouw A. Visser – Kloosterman.

Naast DiscoveryNL ook een reportage in de Leeuwarder Courant over de zaak Marianne Vaatstra van vier pagina’s en een foto van haar ter grootte van een halve pagina. Het gesprek verliep in goede harmonie, we zijn het niet eens, dat is duidelijk. De heer Visser gaf aan zich in het geheel niet in de website verdiept te hebben. Dat is spijtig. Dat bleek pijnlijk toen ik hem zei dat zijn echtgenote vergeten leek te zijn dat ze tijdens de zoektocht naar Marianne Vaatstra Spencer Sletering belde met de vraag: “waar hebben jullie afscheid genomen?” en Spencer Sletering daarop antwoordde : “bij het tunneltje”. Toen ik dit de heer Visser voorhield zei hij: “wat maakt dat nou uit?” Het maakt ALLES uit omdat het de onschuld van Jasper Steringa aantoont, omdat Jasper Steringa dan niet Marianne Vaatstra 400m verderop bij de sportvelden tegen kan zijn gekomen!!! Waarom vertelde mevrouw A. Visser – Kloosterman dit niet in de documentaire van DiscoveryNL? Was daarom de rechercheur Jelle Tjalsma mee om te voorkomen dat ze het “verkeerde” zou zeggen?

Mevrouw A. Visser – Kloosterman lijkt eveneens vergeten te zijn dat, toen ze Spencer Sletering belde met de vraag op welke fiets Marianne Vaatstra fietste, hij antwoordde : “hoe moet ik dat nou weten?”. Hij zou toch op zijn minst gezegd kunnen hebben dat ze op een herenfiets fietste? Is in de DiscoveryNL documentaire ook verzwegen. WAAROM?

Vrijwel direct nadat de heer Visser en zijn echtgenote het initiatief tot de aangetekende brief “uit naam van de boer” maakten, (hoe kwamen ze aan mijn adres? Op die vraag eis ik een antwoord) is er een bordje met “verboden toegang” aan het hek bij het weiland bevestigd. Een tipgever wees mij er op dat op Google maps de plek waar Marianne is gevonden (niet vermoord) het predicaat “herdenkingsplaats” had gekregen. Hoe je dat zo snel voor elkaar kunt krijgen? Echter de dag nadat dit werd ontdekt en ik er een screenshot van heb gemaakt, was het al weer verwijderd! Natuurlijk ook vreemd, een herdenkingsplek die je vervolgens niet mag bezoeken. Wie zit, zitten daar achter?

Zo heeft u een inkijkje van wat er wordt gedaan om mijn initiatieven te dwarsbomen, waarom vinden mensen het zo lastig dat Jasper Steringa niet de dader kan zijn?

Het is spijtig voor mijn wandelingen dat ik deze plek niet meer mag bezoeken, wat ik overigens, wat mensen die meeliepen kunnen bevestigen deed met het nodige respect. Het verhaal, tijdens de wandeling, zie elders op de website, veranderd er natuurlijk niet door. U blijft van harte welkom; aanmelden via de website of keningswei@yahoo.com


herdenkingsplek

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

11 reacties op Weer “incident” met Pieter Postma

 1. Cobra zegt:

  Uit betrouwbare bron gehoord dat het bordje verboden toegang al weer weg is gehaald.

  Like

 2. meret zegt:

  Het ziet er naar uit dat Aafie steeds verder in psychische nood komt. Ze weet veel meer feiten, maar die kan ze geen plekje geven omdat, de versie van OM overeind moet blijven. Haar geweten vreet aan haar. Dat probeert ze nu te overschreeuwen door steeds nadrukkelijk de versie van het OM naar voren te brengen, in de hoop dat die “waarheid” de plek inneemt van wat er werkelijk is gebeurt. Ik heb met Aafie te doen. Als dit zo doorgaat beland ze nog in een gesticht. Dat is dan nog een leven die verwoest is door de leugens van het OM.
  Ook de opmerking van haar man van: ‘wij BERUSTEN erin dat de dader is veroordeeld’, spreekt boekdelen. Net zoals Maaike er in berust dat ze de feiten moet loslaten omdat ze anders haar kinderen en kleinkinderen niet meer ziet. Berusten doe je niet als de feiten iets onomstotelijk bewijzen.
  Een Freudiaanse verspreking van haar man. Die floept er per ongeluk uit omdat je wel weet hoe het werkelijk zit. Net als Chris Klomp, die zegt dat er in deze zaak ‘een dader is aangewezen’. Zegt hij per ongeluk de waarheid, omdat ook hij die wel kent.
  Mijn advies aan Aafie is dat ze een profesionele vertrouwenspersoon opzoekt met geheimhoudingsplicht. Dat ze daar haar hart lucht. Anders gaat het niet weer weg. Kan ze daarna altijd nog besluiten of ze het daarbij laat of dat ze de waarheid toch openbaar wil.

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Het is zeker zo dat Aafie bepaalde zaken verdringt. Zo wil ze bijvoorbeeld geen antwoord geven op hele eenvoudige vragen als: Was de gearresteerde Ali de juiste Ali? Ze heeft daar kennelijk moeite mee omdat ze dan moet erkennen dat Justitie liegt. En is haar veilige denkraam weg. De box waarin ze zichzelf gevangen houdt.

  Uit dagboek Maaike:

  Afie en Stefanie hadden deze personen op Koninginnedag ’s middags in Kollum zien lopen, met onder anderen Fyak en nog een paar anderen. Deze Fyak verkracht dezelfde avond een meisje van 14 jaar. Dit gebeurde ca. 22.30 uur. Daarna was hij in de Paradiso Bar waar Marianne ook was. Dan wordt zogenaamd deze Alie Hasan in Turkije opgepakt. SBS zend daar beelden van uit. Afie en Stefanie zeggen resoluut: ‘Dat is hem helemaal niet’. Dat willen we wel getuigen!.

  ++++++++++++

  Het is natuurlijk bijzonder veelzeggend dat Aafie zo overstuur raakt van mensen als Pieter, die op overtuigende manier duidelijk maken dat Marianne’s fietstocht gewoon NIET is gebeurd. Wat maak je je druk over “wappies” die zeggen dat het officiële verhaal van justitie niet klopt? Normaal gesproken zou je zeggen ‘laat lekker gaan die idioten!’ Maar Aafie gaat actief klagen bij de boer om Pieter de toegang tot zijn weiland te ontzeggen. En daarover brieven schrijven. En de politie liegt vrolijk mee dat de boer Aafie haar zin heeft gegeven. Dan ben je toch wel behoorlijk gehersenspoeld. Dat is wat ze het Stockholm syndroom noemen. Heulen met je beulen.

  Like

 4. meret zegt:

  Ook denk ik dat Dirk Jacob zich oprecht zorgen maakt over zijn vrouw. Terecht naar mijn mening. Dat hij zo voor haar opkomt, zegt mij ook dat hij erg van haar houd. Ik vraag mij ook af zou hij het werkelijke verhaal ooit van Aafie hebben gehoord, of is ze zo gedrild, dat ze het zelfs Dirk Jacob niet durft te vertellen. Dirk Jacob help haar, zo komt het niet goed.

  Like

 5. Wim Dankbaar zegt:

  Luister 5 minuutjes van 2:05:00 tot 2:10:00. Er wordt hier een heel interessant fenomeen beschreven waar Aafie ook aan lijdt. “The enemies of the truth are propaganda, apathy and the wish to not believe.”

  Like

  • Ik heb geen inzicht in mijn eigen psychische stoornissen zegt:

   Laat je psychologisch testen laffe hond. Je zou je eigen situatie eens moeten durven vergelijken met andere idioten die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Dat is een stuk realistischer, zieke gek.

   (Wim: Bij wijze van uitzondering laat ik één keer een comment van mijn anonieme stalker trol door)

   Like

 6. Wim Dankbaar zegt:

  Like

 7. Wim Dankbaar zegt:

  Like

 8. Wim Dankbaar zegt:

  Like

 9. Wim Dankbaar zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s