Geluidsopname met Hemen Hamarashid, Faek Mustafa en politie.

Deze geluidsopname vond plaats op 15 november 2021. Een tijdje later belde Hemen mij. Hij zei: Okay Wim, ik wil je wel een verklaring geven! We spraken af bij de IKEA in Delft. Hemen zei toen: Ik heb een verklaring van Faek dat hij mijn verklaring zelf heeft verzonnen zonder mijn medeweten. Die ga ik jou geven! Dat heeft Hemen gedaan op 16 december 2021. En verder kan ik je met je afspreken dat we volgende week samen naar de politie Waddinxveen gaan, dan verklaar ik daar ook dat die verklaring niet van mij is! Maar Hemen heeft zich niet aan die afspraak gehouden. Waarom niet, Hemen?  Hoeft ook niet! Gewoon even mijn verklaring tekenen! Als je me een bekentenis van Faek kunt sturen, dan kun je toch zelf ook wel effe bevestigen dat de verklaring vals is? Waar ben je dan bang voor? Voor de politie?  Waarom dan? Je woont al 24 jaar in Nederland? En je bent nog nooit in aanraking met Justitie gekomen? Dan ben je beter dan ik! Ik heb een strafblad! Echt een voorbeeld-asielzoeker ben je toch? Echt een ondernemer die het helemaal gemaakt heeft in Nederland!  Met drie schattige kindertjes! Vooral dat dochtertje! Wat een scheetje! Is je foto op whatsapp? 

Beste Hemen en Jawar,


Hopelijk begrijpen jullie nu een beetje beter waarom ik (ook) een verklaring van Hemen wil? Tot nu toe bedankt voor de verklaring van Faek! Dat is in feite al genoeg. Maar ik blijf zeggen, als Faek zegt dat de verklaring van Hemen volledig door hem is verzonnen, waarom kan Hemen dat dan niet ook even bevestigen? Er kan maar één reden zijn dat Hemen dat nog niet doet. Die reden is dat de politie hem heeft verteld dat hij dat niet mag!  In deze geluidsopname zegt Hemen meermaals: Heb ik allang bij de politie verteld! Verklaring is niet van mij! Is niet mijn handtekening! Ik kende jou helemaal niet! Dat is ook al genoeg. Beste Hemen, zet het dan ook even op papier! Als je dat doet, kan ik je buiten elke rechtszaak laten. Nu moet ik je nog oproepen als getuige om te bevestigen dat de verklaring niet van jou is. Als je mijn verklaring tekent, hoef ik dat niet meer!  En Jawar, nogmaals bedankt voor je bemiddeling om Hemen te bellen en deze ontmoeting met Hemen mogelijk te maken. Adviseer hem nu ook even om die verklaring te tekenen. Dan zijn jullie van mij af!

Mvg

Wim


Hierbij verklaar ik het volgende:

De verklaring die de heer W.J. Dankbaar mij heeft laten zien (bijlage) is niet door mij opgesteld en niet door mij getekend. De handtekening is niet de mijne. Ik ben onbekend met de inhoud van deze verklaring. De inhoud is ook niet waar. Tot het moment dat de heer Dankbaar mij belde over deze verklaring kende ik de heer Dankbaar niet en had ik nooit van hem gehoord. De heer Dankbaar is dan ook niet bij mij langs geweest met een negatief verhaal over Faek Mustafa. Ook ben ik nooit eerder door hem gebeld. Ik heb dit reeds eerder aan de heer Dankbaar bevestigd. Als iemand beweert dat ik deze verklaring heb getekend en/of achter de inhoud sta dan is dat niet juist. Kennelijk heeft iemand misbruik gemaakt van mijn identiteit, zich valselijk voor mij uitgegeven en valselijk getekend uit mijn naam. Ik stel het niet op prijs dat ik betrokken word bij een zaak waar ik niets mee te maken heb.

Vertrouwende u hiermede van dienst te zijn,

Hemen Hamarashid


verklaringfaekmustafa

De valse verklaring die Faek heeft verzonnen inclusief valse handtekening is deze: 

Hemen

 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s