Het geheugenverlies van Aafie

Aafie blokkeert haar geheugen, ze is de bedreiging van Faek en Ali naar Marianne in de Ringo Bar vergeten. Ze was daar nota bene zelf bij, maar nu zegt ze dat Marianne geen vijanden had.Aafie is kennelijk ook vergeten dat ze zelf de politie heeft verteld dat ze bij Ali en Faek moesten wezen. 


Aafie weet ook niet dat Faek aan het begin van de avond tegen Spencer heeft gezegd: We pakken jouw vriendin vanavond wel! Aafie weet ook niet dat Faek de ventielen uit de fietsen van Spencer en Wietze heeft getrokken? Hoeveel vijanden wil je hebben, Aafie? 

Geweldig toch, Aafie? Dat Faek nu bijgestaan wordt door dezelfde advocaat als de advocaat van de familie Vaatstra? Yehudi Moszkowicz? Leuk toch Aafie? Dat gestolen fiets-verhaal? Was niks voor Marianne? Brave meid! Justitie heeft je helemaal waar ze je hebben willen? Hebben de documentairemakers je ook gevraagd waarom jij denkt dat Marianne geen gebruik heeft gemaakt van Spencer’s aanbod om de taxi naar huis te betalen? Zijn ze niet wat dieper met je ingegaan op de vraag waarom fietsendief Marianne per se alleen verder wilde fietsen om twee uur ’s nachts? Waarheen? Was er nog wat leuks te beleven na twee uur ’s nachts? Jij kende haar toch zo goed? Snap je het zelf nog wel? Waarom komt Spencer eigenlijk niet in deze documentaire voor? Wilde hij niet meewerken? Waar word je nou zo emotioneel van? Van het verlies van Marianne? Of iets anders? Misschien omdat je in je  achterhoofd wel weet dat het gestolen fietsverhaal bullshit is?     

Ken je Stephanie ook? Die wilde zeker ook niet meewerken aan deze documentaire? Heb je het dagboek van Maaike wel eens gelezen? 

“Deze verdachte en de Afghaan worden door Peter R. de Vries op de tv (SBS 6) via een foto in beeld gebracht en de kranten nemen deze foto over, anders hadden wij nooit een foto van deze twee verdachte A.Z.C.-ers gezien. Afie en Stefanie hadden deze personen op Koninginnedag ’s middags in Kollum zien lopen, met onder anderen Fyak en nog een paar anderen. Deze Fyak verkracht dezelfde avond een meisje van 14 jaar. Dit gebeurde ca. 22.30 uur. Daarna was hij in de Paradiso Bar waar Marianne ook was. Dan wordt zogenaamd deze Alie Hasan in Turkije opgepakt. SBS zend daar beelden van uit. Afie en Stefanie zeggen resoluut: ‘Dat is hem helemaal niet’. Dat willen we wel getuigen’. Ik vraag dit twee keer nadrukkelijk bij het O.M., maar krijg geen antwoord op mijn vraag.”

Aafie, wist je ook al dat Faek Isabella heeft bedreigd? Twee dagen na de moord? “Als jij niet stopt met praten, word jij ook vermoord!”

Wist je ook al dat er met Marianne’s pasje in Groningen is gepind na haar dood? Wie zou dat nou geweest zijn, Aafie? Jasper? Zeg Aafie, hebben de documentairemakers je nu wel gevraagd of de gearresteerde Ali in Istanbul, de jou bekende Ali was die je kende als de vriend van Faek? 

Of verdring je dat nu allemaal? Dat Faek niet aanwezig was bij de moord op Marianne, dat geloof je toch ook wel?  Het gestolen fietsverhaal is toch veel aannemelijker?  

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het geheugenverlies van Aafie

  1. Chyntia zegt:

    Nou inderdaad chapo. Ze kan zo gtst in. Noemt zich een vriendin? Nou dan mag jij wel is gaan opzoeken wat “vrienden” zijn betekent. Ik zou voor mijn “beste vriendin” (dit even tussen haakjes,omdat ze dat beste vriendin beter achterwege kan laten) strijden totdat alles boven tafel is. Bijzonder triest. Zou mij ten diepste schamen. Hoe kijk jij naar jezelf nu in de spiegel?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s