Belangrijk kort geding.

Vanmiddag speelt er een belangrijk kort geding om 14:00 in de rechtbank Rotterdam. Klokkenluider Huig Plug wordt door de Staat (de landsadvocaat) gedagvaard. De eis is een straatverbod in de straat van rechter Larissa Alwin en dat hij stopt met publiceren over haar en haar man Tim V. Tim V. is de ex man van Marlies. Marlies is de moeder van “Lisa”. Lisa heeft aangifte tegen haar vader Tim V. gedaan van kindermisbruik sexueel misbruik en moord op haar pasgeboren baby. Onder meer Joris Demiink werd als medeplichtige verdachte genoemd. Wie deze bizarre misbruikzaak nog niet kent kan via onderstaande links wat meer lezen.

Afgewezen kamervragen over zaak “Lisa”?

Wabekeverklaring

HUIG PLUG VS SIKKE KINGMA

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

8 reacties op Belangrijk kort geding.

  • meret zegt:

   Dat laatste advies van de rechter, om een andere draai aan jouw leven te geven en niet justitie op de nek te zitten, komt mij heel bekend voor. Ik heb zelf in deze zaak een keer aangifte gedaan in Groningen. Daar zei de hulpofficier van justitie tegen mij, moet u eens luisteren meneer, u bent boer en ik heb geen verstand van koeien melken. Zou het niet beter zijn dat u zich daarmee bemoeit en u zich niet met ons werk bemoeit, waar u geen verstand van hebt? Ook in Leek heb ik dit onderwerp op het politiebureau besproken, met agent Peter Noeken (inmiddels hoofdagent in de regio Ommelanden Noord in de prov. Groningen). Ook die gebruikte naar mij toe, exact dezelfde frase, waarop ik de conclusie trok dat dit kennelijk een onderdeel van hun opleiding moet zijn. Peter Noeken werd erg zenuwachtig van hetgeen ik hem vertelde en overschreewde op een gegeven moment mijn verhaal. Wel noemde hij expliciet dat hij voor de moord in de regio van Kollum had gediend en wel bij de Vaatsra’s over de vloer was geweest als de zonen weer wat hadden uitgespookt wat niet door de beugel kon. Op mijn vraag of hij ook ten tijde van de moord daar nog werkte gaf hij geen antwoord. Uit zijn heftige reactie, kreeg ik het gevoel dat hij er veel meer van wist, in ieder geval bevestigde hij dat hij de namen van de asielzoekers die ik noemde wel kende.

   Geliked door 1 persoon

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Like

 2. jonnodekker zegt:

  Prijslijsten voor te verkrachten kinderen. We moeten blijkbaar/schijnbaar naar prijsschieten op deze idioten die nog steeds het recht in NL beheersen en de gelederen sluiten. Deze praktijken worden blijkbaar niet onderzocht, terwijl uit Belgie soortgelijke verhalen en getuigenissen al bekend waren! Walgelijk land waar dit gebeurt. Dutroux was ook al een grote doofpot die vele levens heeft gekost. Hugo de Jonge voor volksgezondheid? Chantage door de nwo werkt blijkbaar/schijnbaar uitstekend in het besturen, uitmoorden, knechten van NL. Adele van der Plas sta svp ook weer op de barricaden!

  Omtzicht, waar blijf je? Je staat nu toch los van Hoekstra? Partij voor de dieren? Esther waar blijf je?

  Sinds de Apolloverkrachtingen is er blijkbaar niet veranderd. Nederlanders zijn laf tot op het bot!
  Blijf maar stemmen op de even laffe klavers jetjes en ploumens en rutters.

  Geliked door 1 persoon

  • john vdbeek zegt:

   Die prijslijst van Plug blijkt gewoon een of andere Exact sjabloon te zijn waarin subprojecten worden aangeduid als ouders en kinderen, wat gangbare termen in de IT zijn. Plug maakt zich hiermee volkomen belachelijk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s