Nieuwe Vaatstra documentaire bewijst onbedoeld de leugens van Justitie! (2)

U dient eerst het vorige artikel, deel 1, te hebben gelezen. Daarin hebben we geconstateerd dat het OM zwaar heeft zitten liegen dat er er geen verdachte asielzoeker was aangehouden. Sterker nog, het werd in alle toonaarden ontkend. Nu blijkt wat mijn onderzoek en archief waard is. Het is jammer voor Justitie dat ze hun eigen leugens van 22 jaar geleden zijn vergeten, want nu kan ik die keihard aantonen. Ik zal u laten zien zien dat het bedrog veel groter was dan men ook maar kan denken. Maaike, de moeder van Marianne voelde al wel aan dat ze werd bedrogen, dat blijkt overduidelijk uit haar dagboek, dat daarom verboden moest worden. Het is in feite één grote aanklacht tegen Justitie en met name tegen teamleider Jan Verkaik. 

Niet alleen heeft Justitie onder de pet gehouden dat Feak nog dezelfde dag uit het AZC is opgehaald, ze hebben ook de reden voor zijn verhoor verzwegen, namelijk dat hij verdachte was in de moord op Marianne. Sterker nog, ze hebben er later een andere reden van gemaakt, namelijk een vermeende verkrachting van zijn vriendinnetje Stephanie van Reemst, die toen 14 was. Het zit zo: Faek heeft op de dag van de moord gewoon aan de politie verteld wat er werkelijk is gebeurd. Hij heeft ook verteld waar zijn medeverdachte Ali Hassan te vinden was. Die is nog dezelfde dag gearresteerd op zijn huurkamer in Leeuwarden en heimelijk naar het grenshospitium te Amsterdam getransporteerd vanwaar hij stiekem naar Noorwegen is uitgezet. Faek is de eerstvolgende werkdag, maandag 3 mei 1999, overgeplaatst naar het AMOG centrum te Musselkanaal. AMOG staat overigens voor Asielzoekers Met Onaangepast Gedrag. Ook hier hebben minstens 3 getuigen over verklaard, waaronder de toenmalige AZC adjunct directeur Louis Uijl, beveiliger Ron Pander  en sportleraar Age Bruining, die erbij waren toen Faek op de taxi werd gezet. .  

Nu is het zo dat Justitie direct heeft besloten dat deze moord niet door asielzoekers gepleegd mocht zijn.  Vanaf dat moment begon dus de doofpot. Daarom zijn de werkelijke moordenaars afgevoerd en uit de wind gehouden. Nu moet u de Discovery documentaire eens bekijken in de wetenschap dat Jan Verkaik dit allemaal weet vanaf dag 1. Dan beseft u dat we hier te doen hebben met een schaamteloze leugenaar. Vandaar dat hij me ook niet durft aan te klagen voor mijn artikel: 

https://rechtiskrom.wordpress.com/2020/08/20/jan-verkaik-de-meest-corrupte-politieman-van-nl-2/

Vanaf dag 1 is dus besloten dat dat de ware toedracht geheim moest blijven, en dus dat er koste wat kost moest worden vastgehouden worden aan het leugenverhaal van Spencer over de gestolen fiets. Alle getuigen die anders zouden kunnen verklaren moesten worden uitgeschakeld. Faek zal ongetwijfeld ook hebben verteld dat Stepanie er getuige van is geweest dat hij aan het begin van de avond de ventielen uit de fietsbanden van Spencer Wietze heeft getrokken. De getuigen die hierover hebben verklaard zijn onder meer Geke Haarsma. 

Stephanie was dus een gevaarlijke getuige die roet kon gooien door het gestolen-fiets-verhaal. Dat mocht niet, dus daarom is Stephanie door de politie op 14 mei 1999 opgehaald om gehoord te worden over de moord op Marianne. Dat zij zichzelf heeft aangemeld om aangifte van verkarchting te doen tegen Faek is een grote leugen. Haar vader Bert mocht ook niet bij dat verhoor aanwezig zijn. Logisch ook, want hij mocht niet zien dat zijn dochter enorm onder druk is gezet om haar mondje te houden over waar ze die nacht getuige van geweest is. Waarom Bert heeft toegestaan dat zijn minderjarige dochter werd verhoord zonder zijn aanwezigheid, laten we maar even in het midden.  Na het verhoor kreeg hij van een rechercheur te horen: Nou Bert, dat is ook wat, als je dochter zo vreselijk verkracht is? Bert geloofde het in zijn ontzetting allemaal! Achteraf moest er natuurlijk wel een verklaring worden verzonnen waarom Stephanie is verhoord over de moord op Marianne. Die verklaring werd een gefingeerde aangifte van verkrachting tegen Faek.  Nu was er ook meteen een verklaring voor de geruchten dat Faek was aangehouden. Hoe het publiek verder is belogen en bedrogen blijkt ut de navolgende berichten. 

faekverkrachting

Let op! Ook hier wordt duidelijk dat Justitie de zogenaamde aangifte van Stephanie niet wilde vervolgen. Zij is slechts verhoord om haar te verstaan te geven dat zij moest zwijgen over wat ze die nacht gezien heeft. Dat het arme kind niet tegen haar ouders heeft durven zeggen dat ze onder druk is gezet, daaruit blijkt wel hoe groot die druk was. Dat de verdachte de asielzoeker Faek was wordt hier natuurlijk ook niet gezegd. Faek heeft 4 dagen in hechtenis gezeten? Dat kan toch helemaal niet zonder verlenging van een rechter-commisaris? Ook dit is allemaal verzonnen en gelogen door Justitie!

En uiteraard put Justitie zich uit om te zeggen dat deze zaak helemaal niets met de moord op Marianne te heeft. Persofficier Oebele Brouwer is dus ook een grote leugenaar. Ze liegen zelfs dat Stephanie haar aangifte heeft ingetrokken! Zodra vader Bert dit leest in de krant klimt hj in de boom om bij Justitie protesteren. Er is helemaal niks ingetrokken! Justitie moet dan het bericht corrigeren als volgt:     

Faekverkrachting2

De vraag is: Waarom loog Justitie dat Stephanie haar aangifte had ingetrokken? En ook hier wordt weer slechts gesproken over een “minderjarige verdachte uit dezelfde gemeente” in plaats van asielzoeker Faek! Ook moet u nog eens weten dat deze zaak NIETS te maken heeft met de zaak Vaatstra! Haha, hoe kan dat als diezelfde Faek al op dag 1 is verhoord als verdachte in de moord op Marianne? Dus Faek die al op dag 1 is verhoord over de moord op Marianne heeft niks te maken met de zogenaamde “aangifte” van Stephanie van “verkrachting” in dezelfde nacht als de moord op Marianne?  

Vader Bert nodigt wel de media om zijn beklag te doen. Zo praat hij met een verslaggever van Panorama: 

feikverkrachting

Ook vader Bert van Reemst bevestigt hier dat hij de zaak “beslist moest stilzwijgen” van Justitie. En tevens dat zijn dochtertje het drama niet met hem durfde te bespreken. Dat is toch wel knap van Justitie! Dat Justitie meer macht heeft over een 14 jarig meisje dan haar eigen vader? 

Vervolgens wordt de zaak toch geseponeerd door Justitie. Logisch ook, want een rechtszaak over de verzonnen “verkrachting” van Stephanie door Faek had natuurlijk toen al de list en bedrog van Justitie blootgelegd. Een klacht over dat sepot mocht natuurlijk ook niet baten. Wel raar toch? Als een rechercheur tegen je zegt dat je minderjarige dochter zo “onmenselijk en verschikkelijk” is verkracht? Rara politiepet, hoe kon dat geseponeerd worden wegens “gebrek aan bewijs”? 

feikklacht

Weer wordt er niet genoemd dat het om de “lastige asielzoeker Faek” gaat, die al in de politiesystemen voorkwam volgens rechercheur Jacob Dijkstra in de nieuwe Discovery+ dounentaires. En ja hoor! Marianne werd in het “naburige Veenklooster” verkracht en vermoord! Niet in een caravan op het AZC terrein! Wat ze al wisten van Faek! 

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/05/07/de-familie-sletering-de-wieg-van-het-bedrog/

Later meer analyse. 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nieuwe Vaatstra documentaire bewijst onbedoeld de leugens van Justitie! (2)

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Jaja, zal best!

  Beste,

  Graag wil ik u laten weten dat het eindrapport meldpunt UWV is gepubliceerd. U kunt het hier lezen. Uit het rapport komt naar voren dat veel mensen zwaar in de problemen zijn gekomen door fouten van het UWV, door bureaucratie en door oneerlijke regelgeving.

  Ruim 2.000 mensen hebben gereageerd op ons meldpunt eerlijke overheid: 1.200 met een melding over het UWV en 800 met een melding over de bijstand. De meldingen laten veel menselijk leed zien. Het is belangrijk om dat in de politiek en in de media onder de aandacht te blijven brengen. Maandag 4 oktober besteedde tv-programma Radar aandacht aan ons meldpunt UWV. In de Tweede Kamer zullen wij voorstellen doen om de bureaucratie te bestrijden en de regels eerlijker te maken. Dank voor uw bijdrage!

  U kunt erop rekenen dat wij ons sterk zullen blijven maken voor een eerlijke overheid.

  Met vriendelijke groet,
  Bart van Kent
  Tweede Kamerlid SP
  Bent u nog geen SP lid en wilt u dat worden? Dat kan voor 5 euro per kwartaal. Omdat we samen sterker staan.

  Like

  • jonnodekker zegt:

   SP is dat niet die partij die met plezier de agenda van de SchwabSekte mede uitrolt.
   Nou, lui die staan te juichen bij een liegende Zelensky, daar hoef je geen eerlijkheid van te verwachten!

   Like

 2. hansholtrop zegt:

  Al is de Overheidsleugen nog zo snel, de Waarheid achterhaalt ‘m wel.

  Like

 3. meret zegt:

  Waar ik mij in Jasper zijn verhaal zo over verbaas is, hoe hij Marianne ondanks dat ze beiden naar zijn eigen zeggen heel hard fietsten, tot stoppen brengt. Heb dat nog eens terug geluisterd, hij vertelde dat hij de arm om haar heen en de hand op haar mond deed. Om haar te doen stoppen, moet hij haar dus naar zich toe getrokken hebben, op volle snelheid. Hij zegt ik heb ons afgeremd en we zijn half struikelend afgestapt. Dat lijkt mij godsonmogelijk. Als ik naar een wielerwedstrijd kijk, waar deze profs echt wel een stukje kunnen sturen, is een kleine stuurbeweging al genoeg om een half peloton op de grond te flikkeren. En hier stappen ze samen af???? Ik nodig de rechercheurs uit om dit even na te spelen. Wedden dat ze onder de schaafplekken overeind moeten krabbelen.

  Like

 4. jonnodekker zegt:

  In het gestolen fietsverhaal wordt Spencer gevraagd hoe de fiets van Marianne er uit zag. Spencer antwoorde meteen met een hoe kan ik dat nou weten. Sic!

  In de zaak Lisa zal nog gesteld worden dat ze nooit zwanger is geweest. Een totaal verrotte staat die niet bijeengehouden wordt door maatschappelijk cement, maar door ranzig pedofiel sperma glibbert uiteeindelijk in zijn geheel naar de beerput.

  We zien het ook in recente corona-uitspraken. Rechters kennen ongetwijfeld de genocide maar houden liever de muil of schrijven heel merkwaardig proza.
  “Het algemene bewijsaanbod dat de Stichting aan het eind van haar appeldagvaarding heeftgeformuleerd wordt door het hof gepasseerd. Bewijslevering is in haar algemeenheid niet passend in een kort geding waarin immers slechts om het treffen van (voorlopige) voorzieningen wordtgevraagd en het bewijsaanbod bevat ook overigens geen concrete stellingen die, indien bewezen,in deze zaak tot een ander oordeel van het hof zouden kunnen leiden.”

  Iedere dag meer vaccinatiedoden onder jongere leeftijdsgroepen om zogenaamd levensjaren te
  redden. 8,667 vernietigde levensjaren om 1 levensjaar te redden. Rechters zijn medeplichtig aan moord. Duidelijk voor iedere technicus op basis van cijfers die helaas een onderschatting van de
  werkelijkheid zijn. Kinderhandel, idem dito!

  InstantieGerechtshof Den HaagDatum uitspraak22-06-2021Datum publicatie22-06-2021Zaaknummer200.292.808/01Formele relatiesEerste aanleg: ECLI:NL:RBDHA:2021:1920, Bekrachtiging/bevestiging RechtsgebiedenCiviel rechtBijzondere kenmerkenHoger beroep kort gedingInhoudsindicatieCOVID-19 vaccinatiebeleid, voorlopige toelating vaccins, term ‘vaccin’ nietmisleidend ondanks gentechnologie, geen reden voor rectificatie (art. 6:167 BW),geen keuzevrijheid merk vaccin.VindplaatsenRechtspraak.nlUitspraakAfdeling Civiel rechtZaaknummer : 200.292.808/01Rolnummer rechtbank : C/09/607026 / KG ZA 21/115in de zaak van1. Stichting Viruswaarheid.nl,statutair gevestigd te 2. [appellant sub 2] ,wonende te [woonplaats 1] ,3. [appellante sub 3] ,wonende te [woonplaats 2] ,4. [appellant sub 4] ,wonende te [woonplaats 3] ,appellanten,ECLI:NL:GHDHA:2021:1

  Waardering voor de moed van Wim Dankbaar en ook Maurice de Hond.
  Deventer moordzaak kent ook een tweede moord en verkrachting: op Justitia!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s