Oplichter Hans Mauritz

Hans Mauritz gaat mooie krantjes uitbrengen. Onder meer Grandprix Zandvoort Magazine:

http://grandprixzandvoortmagazine.nl/

Huh? Maar de grand prix Zandvoort is toch al geweest?

Oh, dan stellen we het krantje gewoon uit naar volgend jaar!


Dongen, 1 oktober 2021 –  De definitieve uitgiftedatum van de 2022-editie van Grand Prix Zandvoort Magazine afgestemd op nieuwe racekalender.

Zodra de nieuwe racekalender voor het F1 seizoen 2022 bekend wordt op deze promosite de aankondiging van de uitgiftedatum van de ’22-editie van het Grand Prix Zandvoort Magazine. Lees meer op de nieuwspagina

Willem II magazine? Idem dito!

http://willem-ii-magazine.nl/

Zou eerst worden uitgegeven in augustus voor het 125 jarige jubileum van Willlem II maar is nu ook alweer twee keer uitgesteld. 

Het Willem II PromoMagazine verschijnt huis aan huis in 92.000 brievenbussen in Tilburg en 15 omliggende plaatsen. De 48 pagina’s tellende krant wordt verspreid op dinsdag 13 oktober 2021, vier dagen voor de wedstrijd  tegen FC Twente  van zaterdag 17 oktober, inclusief alle info over het 125-jarig jubileum van Willem II

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: maandag 16 augustus 2021 15:30
Aan: ‘andré van breugel’
Onderwerp: RE: Grandprix Zandvoort Magazine

Ik hoop dat je realiseert dat de bewezen onware stellingen van Hans op zijn websites mede uit jouw naam, of althans Stichting Persburo Brabant worden gedaan. De Corona krant is al tig keer uitgesteld, de Willem II krant ook (ruim een maand over het jubileum van 12 augustus  getild)  en ook Grandprix Zandvoort Magazine komt er niet. Ik snap niet goed dat je nog met deze man geassocieerd zou willen worden, tenzij je gewoon mee wilt doen aan dergelijke oplichtingspraktijken. Ik vraag me af of je niet al talloze boze adverteerders aan de lijn hebt gehad die hun geld terugeisen. Want die exploitatie word toch door jou gedaan volgens de website?

Novio Media Uitgevers werkt al meer dan twee decennia samen met Stichting Persburo Brabant als het gaat om de commerciële exploitatie als wel de algehele coördinatie en geldt juridisch als wederpartij van adverteerders, sponsoren en partners. 

http://nationalecoronakrant.nl/uitgever/

Of heeft nog geen adverteerder iets betaald? Dan zou je toch in elk geval moeten weten dat de projecten van Hans (en jou) luchtkastelen zijn? Als er bijvoorbeeld geen adverteerters zijn voor Grandprix Zandvoort Magazine, die deze week zou moeten uitkomen, dan weet je toch ook dat die krant er helemaal niet komt?  Dan bouw je toch samen met Hans die luchtkastelen? Bovendien licht je de curator verkeerd voor. Ook jij spiegelt de curator inkomsten voor die er helemaal niet gaan komen. Hooguit gaan er schadeclaims komen. Want Persburo Brabant geldt toch juridisch als wederpartij van adverteerders, sponsoren en partners? Dat speelt Hansje dan wel weer slim!  Dus als Jumbo en Texaco, BP, Esso, Total en Shell zich willen beklagen dat ze niks weten van verspreiding van een krant via hun filialen, moeten ze eigenlijk bij jou zijn?

Mvg

Wim

Adverteerders die zich laten verleiden om iets te betalen aan advertenties voor de oplichtingskranten van Hans Mauritz, gelieve zich te melden bij Wim Dankbaar dank@xs4all.nl 

Mauritz is failliet verklaard vanwege zijn oplichtingspraktijken: 


Mauritzfaillissement

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s