Getting away with murder: Haval Ali Mawloud

Tweede van links is Haval Ali Mawloud.   Verkrachter/moordenaar Marianne Vaatstra. Samen met Ali Hassan:

Beide moordenaars hebben een vrijgeleide gekregen van “onze” Justitie! OvJ Henk Mous weet er ALLES van! Officier Kwaliteit Opsporing & Vervolging! Parket Leeuwarden!

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Joris Demmink, Marianne Vaatstra. Bookmark de permalink .

3 reacties op Getting away with murder: Haval Ali Mawloud

 1. Wim Dankbaar zegt:

  Hi Wim

  Jij wordt bedreigd door een nogal criminele kongsi. Op zich is de zaak waar jij je voor inzet prijzenswaardig. Wellicht zullen velen denken dat het gezocht is dat overheid/ politie/ OM/ rechtspraak zo te werk zullen gaan, maar mijn eigen ervaring en Eddy de Kroes/ Westenberg enz. toont aan, dat ambtenaren bereid zijn om de overheid uit de sores te helpen en een Arabische crimineel naar Noorwegen te loodsen, zodat de grootscheepse immigratie van moslims ongestoord door kan gaan (om de groei v/d economie op gang te houden).
  Jij hebt bijgevolg steun en advies nodig.

  Goed te zien dat de oud Nat. Ombudsman je ook wil adviseren. Mogelijk dat ook ik je advies kan geven. Aangezien ook ik kritiek heb op die grote migratie van moslims krijg ik ook van vrindjes stukken die aansluiten bij mijn PoV. Van een golfvriendje tw Tom Westhoff krijg ik regelmatig stukken van zijn broer Gerard Westhoff mbt de moslim-migranten. Hierbij een stuk aan BNR De Wereld tav Bernard Hammelburg dewereld@bnr.nl. Mijn advies is check wat Gerard Westhoff nog meer te melden heeft en wellicht is ook BNR De Wereld tav Bernard Hammelburg een nuttig kontakt. BNR laat ook Alex Brenninkmeijer de ruimte voor scherpe kritiek op de overheid/ rechtspraak.

  OK Wim laat je niet kisten. Succes

  Alfred.

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Beste Annegriet,

  Ik begrijp nog steeds niet waarom je mij niet ons hele gesprek zou willen geven. Ik heb niks gezegd waarvoor ik me zou moeten schamen. En volgens mij jij ook niet. Eigenlijk had ik moeten zeggen: Jij neemt ons gesprek op? Dan doe ik het ook! Daar was je toch wel mee akkoord gegaan? Ik heb dat niet gedaan, maar dan kun je mij toch wel het hele gesprek geven? Want jij hebt toch wel gedaan? Ik heb je vooraf en tijdens gezegd dat ik je niet vertrouw. We zijn dit gesprek aangegaan in de wetenschap dat we lijnrecht tegenover elkaar staan. Jouw boodschap is dat Michael de Jong geframed is door Maurice, mijn boodschap is dat Michael 100% zeker die moord heeft gepleegd. Net als wat Maurice zegt. We kwamen overeen dat we elkaar toch niet van elkaar’s standpunt konden overtuigen. Je zei: Maar ik wil toch niet dat je ons hele gesprek online zet? Ik zei: Wie zegt dat ik dat zou doen? Maar als ik er nog eens over nadenk, dan vraag ik jou: Wat zou je bezwaar daartegen zijn?

  Mvg

  Wim

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Ik raad jullie echt aan om de volledige video te bekijken. Adema en Wiersma zitten maar te pressen om de naam. Omdat ze dan kunnen checken of hij inderdaad asielzoeker in het AZC Kollum was. Uiteindelijk geeft Rashid de naam: Haval Ali Mawloud! In de email van Henk Mous wordt dat bevestigd! Maar mondje dicht hoor! Wat een corrupte bende!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s