Wie denkt mee?

Hoe heeft het OM in Godsnaam voor elkaar gekregen om Jasper Steringa een moord te laten bekennen die hij niet heeft gepleegd?Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Wie denkt mee?

 1. keningswei zegt:

  Jasper Steringa is gearresteerd op zondag 17 november, hij kwam in voorarrest. Op 22 november is het voor arrest nog eens met 14 dagen verlengd en zat in beperking. Alleen contact met zijn advocaat Jan Vlug. Op 7 december bekende hij bij de politie.
  Kortom om en nabij 18 dagen zat het simpele boertje alleen in een cel. Gemakkelijke prooi voor de professionals van het OM? 16 uur per dag 18 dagen lang.
  De technieken die in dit artikel genoemd worden kunnen gebruikt zijn.
  https://kro-ncrv.nl/verhoormethodes-hoe-ver-kan-je-gaan

  Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Ja, maar als die technieken gebruikt zijn, waarom houdt Jasper dan nu nog steeds vol dat hij het gedaan heeft? Alle menssen die onder druk van Justitie in beperking een moord hebben bekend die ze niet hebben gepleegd, komen er vroeg of laat toch op terug? Waarom Jasper niet? Wat hebben ze met hem gedaan?

   Like

   • meret zegt:

    Jasper is aangewezen omdat hij een rafelrandje had. Fietsen midden in de nacht en daarna joyriding met de auto van de buren. Prostituee bezoek op de trekker in Groningen, met een mes staan zwaaien omdat hij het niet eens was met het tarief van een prostituee in Leeuwarden. Dit is wat bekend is geworden. Mogelijk is er nog meer wat hij niet aan de grote klok wil waar ze hem mee onder druk weten te zetten. Het halve noorden afgetoerd om aan zijn trekken te komen en zou niet weten dat hij praktisch om de hoek in de caravan van WH ook zijn pleziertjes kon beleven, geloof ik gewoon niet. Hij gaat nu zeker niet praten, want zijn tijd zit er al bijna op en mag mogelijk op proefverlof. Zal daarom geen risico nemen door nu te gaan babbelen.

    Geliked door 1 persoon

 2. hansholtrop zegt:

  Dag Wim, Je geeft al zelf aan waarom Jasper Steringa blijft volhouden die moord te hebben gepleegd : WAT HEBBEN ZE MET HEM GEDAAN ? En wat doen ze nog steeds dagelijks met hem ? Advocaat Jan Vlug kennen we als collaborant van Justitie. Hij werkte samen met de OvJ en de Rechter om Jasper Steringa veroordeeld te krijgen. Hij ging akkoord met de eerste veroordeling en wist niet hoe Vlug hij dat vonnis definitief moest maken door NIET in hoger beroep te gaan. Wat heeft Jasper aan “medicijnen” door zijn eten gekregen vanaf 17 november 2012 en wat krijgt hij nog steeds dagelijks door zijn eten geprakt ? Joris Demmink en Harm Brouwer kennen nogal wat taktieken om tegenstanders te laten zeggen, wat zij willen. Aan gevangenispersoneel kan worden gevraagd wat er dagelijks in het eten en drinken van Jasper Steringa wordt gedaan. Dat gevangenispersoneel denkt zelf, dat het medisch is voorgeschreven, dus zal het wel goed zijn.

  Like

 3. Alfred Mol zegt:

  Marianne Vaatstra is op 1 mei 1999 vermoord. Jasper S is op 18 november 2012. gearresteerd. Voor de outsiders is het nog niet uitgesloten dat Jasper die moord heeft begaan. Het is niet zo voor de hand liggend dat Jasper die moord heeft begaan. Het zou wel plausibel zijn geweest, als Justitie zsm bekend had gemaakt wat het DNA profiel v/d dader was – en dat het DNA profiel zou aantonen, dat de dader uit Friesland or so zou komen. Immers DNA sporen waren tbs. Wellicht dat toch na 2010 zo’n dader DNA profiel kon worden publiek gemaakt.
  Justitie kan stellen dat zij obv DNA overtuigd waren, dat de dader een autochtone Fries zou zijn en dat zij daarom DNA grootscheeps onderzoek wilden. Echter ik begrijp niet waarom Justitie dat niet zo gesteld heeft.. Dat zou de verdenking van manipulatie wegnemen. Immers de NL Justitie/ OM hebben geen onbevlekt blazoen…. denk even aan Eddy de Kroes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s