Hans Mauritz kiest weer voor escalatie

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: woensdag 21 juli 2021 12:27
Aan: HansMauritz@Home.nl
CC: ‘Geja’ (gejamauritz@gmail.com)
Onderwerp: Escalatie

Hans,

Ik constateer dat je de bewijzen die je zegt te hebben toch weer niet levert en dat je kiest voor een “tegenaanval”.  Ik had tegen beter weten in gehoopt dat je de bewijzen toch zo kunnen leveren. Zoals je zelf zei: “Je hebt er alleen maar mee te winnen, niets te verliezen.” Mijn “5 volgertjes” zullen me wel heel dom vinden, een ezel die zich 4 x aan dezelfde steen stoot. Maar ik heb je gewoon een kans gegeven om te bewijzen dat je toch niet zo’n oplichter/bedrieger was als men tot nu toe aannam. Die kans heb je definitief verprutst. Sterker, je hebt ten finale bewezen dat je nog een grotere charlatan bent dan iedereen wist.  Je mag mij best knettergek noemen, maar jij bent de enige die knettergek is hier, en bovendien de vleesgeworden slechtheid.  Ik heb nu nog meer een bloedhekel aan je dan voorheen, mag je best weten. Je hebt me niet alleen rechtstreeks bestolen van twee 2 ton, nee, het is veel erger. Door je leugens en bedrog ben ik ALLES kwijtgeraakt. Het begon al met je zogenaamde “kluisverklaringen”. Had je daar niet over gelogen en bedrogen, dan was ik helemaal NIETS kwijtgeraakt. Je denkt dat ik niets meer kan? Ik kan in elk geval mensen waarschuwen dat ze NOOIT met jou in zee moeten gaan!  Ik kan trachten dat je aan de grond komt, net zoals je met mij hebt gedaan! Het probleem is dat je een psychopaat bent die in zijn eigen verzinsels gaat geloven. Normale mensen zoals ik, zien dat niet gelijk. Zelfs niet als je me daarna nog 3 keer oplicht en belazert. Een normaal persoon kan niet geloven dat zulke psycho’s bestaan. Je hebt alle kenmerken van deze juf:

Dus ondanks dat ik je nog een laatste kans heb gegeven om jezelf te rehabiliteren, heb ik het weer opgeblazen? Heb ik de Vaatstra zaak weer gesloopt? Kies je toch weer voor escalatie? Terwijl je beweert dat je onder meer op een video zit waarin Faek de ware toedracht van de moord uit de doeken doet? Dus wraak op Wim is nu belangrijker dan de waarheid in de Vaatstra zaak? Wie blaast de waarheid dan op? Hoe knettergek ben jij wel niet? Kom maar met je “tegenaanval”! Je hebt Faek recentelijk meermaals nog gesproken? Je gaat hem nu een verklaring laten afleggen waarmee ik nooit meer overeind kom? Haha, en dat zegt niks over Hans Mauritz? Wie blaast wat nu op? Je wilt zo graag verslag doen van ons satanische gesprek? Zie bijlage!

WimVan: Bob Ultee

Verzonden: vrijdag 30 juni 2017 22:53

Aan: Wim Dankbaar

Onderwerp: RE: Hans

Wim,

Ik heb Hans niet meer gesproken, ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er geen behoefte aan heb; het is ergens zielig als je erover nadenkt.

De man liegt consequent eigenlijk, beloofd zaken maar komt niets na, zegt dingen te hebben die die niet heeft, praat onzin en gaat naar zogenaamde niet bestaande afspraken, jaagt mensen op kosten, laat zich door jan en alleman betalen maar performed niet etc etc. Het is ben ik bang een ziektebeeld van iemand die het niet makkelijk heeft. Enige wat je hem wel kwalijk kan nemen is dat hij bewust slachtoffers kiest en die doelgericht benadert. Mooi praatje, geld pakken, en dan begint het spel net zolang tot mensen afhaken of bijbetalen dan mag je nog verder achter je staart aanlopen. Talloze keren beloofd hij iets maar telkens is er een nieuw excuus varierend van kleinkinderen tot “in beraad”, van advocaten advies tot “bijna gereed, morgen” en van “ik bel terug” tot ziekenhuis of bajesbezoek. Het is echt schaamteloos zoals ik schade heb geleden ik ben dom geweest en er vol ingetuimd, hij schrijft zelf een verklaring waar je dan in geloofd, het getekende exemplaar ligt altijd net thuis, krijg je nog of ligt in de kluis bij advocaat en notaris dat soort onzin. Ik was zoals onze koningin zou zeggen “een beetje dom”. Hans is sluw en boerenslim en neemt mensen gewoon bewust bij de neus alleen wat kwalijk is, is dat het mensen in de kwetsbare hoek zijn en hij ze pakt waar hij weet dat al veel zeer zit. Heel kwalijk maar komt vanzelf een keer terug, meerdere mensen hebben deze ervaring al en gek genoeg net als met Roctus komen die mensen elkaar vanzelf tegen. Het is niet anders maar om je vraag te beantwoorden; nee, ondanks alle beloften en schriftelijke toezeggingen is er nooit ook maar iets gekomen. Loze verhalen, onwaarheden en uiteraard zoals gebruikelijk in dit soort situaties en met dit soort technieken heb je het altijd aan jezelf te danken dat het niet komt; Hans is weer onheus bejegend of als je het vraagt dan “vraag je het verkeerd” of nog leuker hij is weer beledigd of je hebt hem ineens uitgescholden als je hem ergens mee confronteert (met zijn eigen handelen of beloften), ziekelijk maar gelukkig zijn wij als normale mensen niet de zieke.

Mijn vader zegt altijd, die komt vanzelf de verkeerde tegen.

Met vriendelijke groet,

Mit freundlichen Grüßen,

Best regards,

Bob Ultee

Van: J. Hans Mauritz – Home office [mailto:HansMauritz@Home.nl]
Verzonden: woensdag 21 juli 2021 12:19
Aan: Wim Dankbaar; ‘Geja’; j.molkenboer@mvdk-advocaten.nl; ajavanbreugel@gmail.com
CC: aj.dees@minvws.nl; richard.sloots@politie.nl
Onderwerp: Bar > Re: Nu dan de feiten > Re: De Nationale Coronakrant

Allemaal aannames door een zieke geest verwrongen tot feiten. Excuses voor de term maar het stadium van diplomatie is nu toch wel voorbij.

Wie heeft in 2013 al die boeken betaald? Novio Media. Wie heeft er voor gezorgd dat de hele oplage vernietigd dient te worden? Dankbaar. Wat een schade

De drukkosten van kranten worden steeds alternatief gefinancierd. Daar weet je niets van Dankbaar en toch die vuile insinuaties

Ik schaam me dit wat mij betreft laatste bericht – aan hen die jij cc-tjes stuurt. eveneens te cc-en. Mensen die je zoals tientallen anderen meerdere malen hebben gevraagd dat niet te doen. Je gaat maar door en daarmee beseffen de ontvangers wel wie nou die Dankbaar is. Jeroen Pauw heeft je in een door 1.2 miljoen kijkers bekeken uitzending op dit punt helemaal afgemaakt. Weten al die ontvangers van jouw tal van leugenachtige terreurmails dat ook allemaal? Ik kan ze wel even nee link van de uitzending sturen. Het ergste is dat ik door jou  toedoen op een hoop werd gegooid met jouw walgelijke gedrag. Hoe erg is dat als je er NIETS mee te maken hebt.

Hans Mauritz

From: Wim Dankbaar

Sent: Tuesday, July 20, 2021 6:04 PM

To: ‘J. Hans Mauritz – Home office’ ; ‘Geja’ ; j.molkenboer@mvdk-advocaten.nl ; ajavanbreugel@gmail.com

Cc: aj.dees@minvws.nl ; richard.sloots@politie.nl

Subject: RE: Nu dan de feiten > Re: De Nationale Coronakrant

Beste Hans Mauritz,

De boeken waar ik 25 mille voor heb betaald waren toch ook drukklaar? Net als je Nationale Corona Krant? Wanneer gaat André van Breugel de Nationale Corona Krant drukken? Gaat André die ook betalen? Of doe je dat zelf als failliet? Is André nog niet wakker? Wat zijn nu de feiten?

Mvg

Wim


Oplichting:

De eerste oplichting dateert uit 2014. Zoals gezegd zou ik de voorfinanciering van het boek doen. Ik heb eerst 3950 euro betaald voor de eerste boeken om gedrukt te worden. Ik zou immers 5 euro per boek krijgen. Deze eerste boeken waren snel uitverkocht.

De bijdragen van Dankbaar als becijferd door Hans Mauritz bedroegen een voorschot door Hans Mauritz voorgerekend op 80% van de drukkosten van 25.000 exemplaren (inclusief een gestelde eigen input van € 12.000 door Hans Mauritz zelf). Dus het afdekken van de drukkosten voor 20.000 exemplaren. Dankbaar betwist dat deze gestelde 20.000 exemplaren ooit zijn gedrukt en aldus zijn ook de beweerde te maken drukkosten niet gemaakt, en dient Hans Mauritz deze terug te betalen.

Ter illustratie: Hans Mauritz verwoorde de te maken drukkosten en door Dankbaar via Hans Mauritz daartoe te betalen als volgt:

Van: J. Hans Mauritz – Kantoor Thuis [mailto:HansMauritz@Home.nl]

Verzonden: dinsdag 29 april 2014 12:17

Aan: Wim Dankbaar

Onderwerp: Exact > Re: Overboeking

Wim,

Het precieze bedrag is 20.300,-

De kosten zijn 50.250,- en de aanbetaling ervan 40.200,- Daarop is 8 mille (7.900,-) betaald. Te weten 3.950,- door jou en 3.950,- door mij. Dat gaat dus nu van de huidige aanbetaling af.

Resteert: 32.300,- Ik kan 12 mille meedoen, nu, dus resteert precies 20.300,- voor jou.

Zie overzicht dat ik je gisteren stuurde. Berekening – en dus ook de aanbetaling a 80% – is gebaseerd op 25.000 exemplaren a 2,01 euro. Dat wordt nadien teruggerekend naar 1.94 omdat ik (vanmiddag teken voor 40.000 exemplaren minimaal.

Het precieze bedrag is dus 20.300,-

Het rekeningnummer is IBAN: NL31 INGB 0001 9859 25 t.n.v Mauritz (Dat rekeningnummer had/heb je al van de betaling zoals je die hebt gedaan rond 29 of 30 november 2013).

Als je het niet voor elf uur gedaan hebt is het misschien beter om het vanmiddag via een spoedoverboeking te doen.

Lammert de Bruin belde net: “Jullie hebben goud in de handen”. Heeft al één notaris gebeld…. Mailt me wat hij wil met Steringa’s. Moet dat voor hem ‘masseren’ Ze hebben bij Eén vandaag alles al op de rails staan. Moet eventueel nog ‘iets bij’ met Ali en Jacob’, zegt Lammert. En ze denken nog na over wat met ons te doen (studiogesprek of opnames vooraf)

Hans

De 25.000 boeken waar ik dus 20.300 euro voor heb betaald heeft Mauritz nimmer laten drukken. Hij heeft mij dus een groot bedrag laten betalen voor een dienst die hij niet geleverd heeft. Anders gezegd hij heeft mij lucht verkocht. Van de boeken die wel verkocht zijn heb ik nooit mijn 5 euro gezien. Hij beweerde dat er 10.000 waren verkocht. Dus 50.000 euro aan beloofde inkomsten heeft hij ook nooit uitbetaald. Het gaat alleen al bij dit bedrog om een bedrag van ongeveer 75.000 euro aan geleden schade. 25 mille aan een loze investering voor boeken die nooit gedrukt zijn en 50 mille aan gederfde inkomsten.

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s