Waarom Faek Mustafa niet vervolgd wordt…..

Dat is heel eenvoudig. Omdat het OM weet dat hij getuige is geweest is van de moord op Marianne Vaatstra, medeplichtig als de hel is! Voor, tijdens en na de moord! Maar bovenal omdat het OM weet dat ik zijn domme valse aangifte tegen mij, zijn meineed en valsheid in geschrifte kan bewijzen! Hellup! Dat moeten we niet hebben! SEPONEREN!
Dat is toch grappig, niet? Dat het OM zijn aangifte tegen mij ook seponeert? Dus ik mag blijven zeggen dat Faekie getuige is geweest van de moord op Marianne en de waarheid op dag 1 aan de politie van de corrupte Jan Verkaik heeft verteld! Ach, beste Rinie Hoogendoorn en Yehudi Moszkowizc, doe daar dan wat aan! Ik mocht het toch niet meer zeggen?

“Als je niet stopt met praten, word jij ook vermoord!” Was getekend, Faek Mustafa! Op 3 mei 1999 tegen Isabella!  Ook niks mee gedaan door het OM! Dat mag natuurlijk helemaal niet aan de orde komen in een rechtszaak!  Faekie, rotjochie, zeg dan eens dat je Isabella helemaal niet hebt bedreigd! Waarom is Mimaya nu bij je weg? Allemaal de schuld van Wim toch?

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Waarom Faek Mustafa niet vervolgd wordt…..

 1. Wim Dankbaar zegt:

  —–Oorspronkelijk bericht—–
  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: vrijdag 23 april 2021 11:47
  Aan: ‘Geja Mauritz’
  Onderwerp: RE: Laster

  Geja, doe alsjeblieft aangifte! Laten we dan hopen dat Justitie je verhaal serieus neemt en ik word uitgenodigd voor verhoor. Doe ik er meteen een aangifte overheen!

  Wim

  —–Oorspronkelijk bericht—–
  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: vrijdag 23 april 2021 08:50
  Aan: ‘Geja Mauritz’
  Onderwerp: RE: Laster

  Geja, Die 2500 dateert uit 2017. Heb je bijgaande email van 14 -1-2019 ook zelf geschreven? Of was dat ook Hans?

  Je weet dat Hans mij niet de bewijzen voor zijn Hilversum verhaal geeft? Je weet dat hij beweert over cruciale verklaringen van Faek te beschikken, die ook “killing” voor Moszkowicz zouden zijn? Net als destijds die “kluisverklaringen”? Over oplichting gesproken. Ik was helemaal NIKS kwijtgeraakt als jouw vent niet zo had gelogen en BLIJFT liegen! Dus je moet verder niet janken en je als onschuldig voordoen.

  Wim

  PS: je mailtje hieronder heb ik conform je wens op de site gezet (bij de comments).

  —–Oorspronkelijk bericht—–
  Van: Geja Mauritz
  Verzonden: woensdag 21 april 2021 09:31
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Laster

  Wim,
  In de 61 jaar dat ik (nog) leef, heb ik nooit opzettelijk iemand kwaad gedaan, of opgelicht. Ik heb € 2500 van jou geleend, van mens tot mens, en je weet waarom. Dat ik dat nog niet terug betaald had , heb, komt omdat jullie vorig jaar de beste vrienden waren, en ik dacht in dat vreselijke jaar, dat loopt wel los. Ik vraag je mijn naam oplichtersduo , met klem te verwijderen, als je dat na 15.00 niet gedaan hebt, doe ik aangifte . Ik laat zoiets niet zeggen over mijzelf. En wees zo n held om dit dan ook te plaatsen op je tekstpagina,s .
  Geja. =

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s