Voorstel aan OvJ Sanders

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: dinsdag 20 april 2021 15:11
Aan: k.sanders@om.nl; az-nh@om.nl
CC: Erol, Ergün (E.) (ergun.erol@politie.nl); az-nh@om.nl; post@nationaleombudsman.nl; NOH – Staf – Afd Veiligheid, Integriteit en Klachten – Integriteit (integriteit.vik.noord-holland@politie.nl); garagesalar@hotmail.com; info@dbautodemontage.nl; juridische-zaken.team-bestuursondersteuning.noord-holland@politie.nl; esther.nieman-van.balen@politie.nl
Onderwerp: Voorstel

Geachte mevrouw Sanders,

U zegt dus dat de politie Zandvoort/Kennemerkust onder leiding van Ergün Ergol  onderzoek heeft gedaan naar de “getuigen” van Faek Mustafa? U beweert in uw sepot van mijn aangifte tegen Faek Mustafa als volgt: “Ten aanzien van de valsheid in geschrifte is uit onderzoek gebleken dat, zoals u stelt in uw aangifte, de verklaringen niet op schrift zijn gesteld door de getuigen zelf. Wel waren zij op de hoogte van de inhoud van de verklaringen en stonden zij achter de inhoud daarvan. Dat maakt dat er geen sprake is van valsheid in geschrifte.”

Ik stel voor dat wij een afspraak maken. Dan gaan we samen de heren Hemen Hamarashid en Salar Hama bellen. Kijken wat er dan nog overblijft van uw statement! Wat er uit uw zogenaamde onderzoek is gebleken. Kijk beste mevrouw OvJ Kirsten Sanders, ik heb dat onderzoek zélf gedaan! Omdat uw politie dat vertikte! Hier kunt u een gesprek met Hemen Hamarashid beluisteren:

Hier zegt Hemen dat hij mij niet kent, dat ik niet bij hem langs ben geweest. Met andere woorden dat de verklaring vals is! Hoe kunt u dan nog zeggen er geen sprake is van valsheid in geschrifte?

Hier kunt u een gesprek met Salar Hama beluisteren:


Salar Hama stelt dus ook dat hij deze verklaring niet heeft opgesteld, mij niet kent, dat ik hem nooit eerder benaderd heb. Hoe kunt u dan nog zeggen er geen sprake is van valsheid in geschrifte?

Hoe kunt u dan nog zeggen dat er onderzoek is gedaan door de recherche van de heer Ergün Erol? Wat voor onderzoek is er dan gedaan? Behalve dan een “onderzoek” om een eerlijke rechtsgang te saboteren!  Want als we de heer Hamarashid mogen geloven, zegt hij dat  hij wel benaderd is door uw politie onder leiding van de heer Ergün Erol, maar uitsluitend met de boodschap dat hij mij niet meer te woord mag staan! Dat zegt hij hier toch heel duidelijk:  

Dus mevrouw OvJ Sanders, nodigt u mij uit om de heren samen even te bellen? Zodat we kunnen vaststellen dat u geen meineed heeft gepleegd in uw sepot? Kunnen we dan meteen ook even vragen of de heren hun verklaringen hebben ondertekend? Want daar heeft u het toch niet over in uw sepot? Als zij zeggen dat het helemaal niet hun handtekeningen zijn, wat ze reeds aan mij hebben gezegd, is er dan nog steeds geen sprake van valsheid in geschrifte?

Los hiervan, wacht ik nog steeds op uw antwoord van mijn WOB verzoek, waarin ik vraag om mij de bewijzen te leveren van het door uw beweerde onderzoek.

In afwachting van uw spoedige berichten verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

Wim Dankbaar


Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Voorstel aan OvJ Sanders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s