Hans en Geja Mauritz, oplichters duo

Van: J. Hans Mauritz – Home office [mailto:HansMauritz@Home.nl]
Verzonden: dinsdag 30 maart 2021 11:28
Aan: Wim Dankbaar
CC: Molkenboer
Onderwerp: Nieuw > Re: Voorstel

Heer Dankbaar,

Ik heb jouw onderstaande mail van 24 dezer nu twee maal met de heer Molkenboer besproken. Ook deze ochtend na ontvangst van jou mail van gisteren.

Intrekken van het faillissement is onmogelijk. Gezien de doorstartmogelijkheden van de krant is destijds niet gekozen  voor hoger beroep tegen de uitspraak.

Je kunt de vordering op mij wel laten vallen in de door jou voorgestelde ruil. Overigens indien er vanwege de alsnog uitgifte van de krant de boedel een positief saldo zal ontstaan Molkenboer onder aftrek van zijn kantoorkosten gehouden aan Mosko uit te keren.

Een andere meer logische en effectievere route is dat je de betwiste claim op Geja laat vallen (zou ook wel zo deftig zijn want zij heeft hier nets mee van doen) in ruil voor de door jou gewenste verklaringen en documenten als in eerdere mails bedoeld en zoals door jou hieronder voorgeteld. Het is voor mij in dat geval kiezen uit twee zeer kwalijke kwesties waarbij ik los van alle ellende die ik me via Hilversum op de hals haal alsdan kies voor de minst kwalijke.

Voor jouw info:  een rekest kost je veel tijd en geld terwijl het effect daarvan voor jou nul is. Ook is het zo dat indien jij het rekest werkelijk doorzet Geja in dat geval a.s. vrijdag haar eenmanszaak zal laten uitschrijven om per maandag a.s. in loondienst te gaan bij haar dochter die de reparatie-poot en de stoffen en fournituren (de klanten) van haar zal overnemen. In dat geval vindt er komende week een verhuizing plaats naar de nieuwe gebouwde studio van Maureen naast haar nieuwe koophuis en zal zei het pand aan de Hoge Ham verruilen voor de nieuwe locatie. Erg vruchtbaar is het dus niet om een eenmanszaakje na 21 jaar de nek om te draaien.

Geja moet hedenmiddag naar de cardioloog als gevolg van ernstige hartkloppingen en heftige pijn op de borst. Moest na haar hartstilstand elke vorm van stress vermijden. Immers, op een haar na dood na haar recente hartstilstand. Het leven gaat boven een eventueel faillissement. Iets wat wij meenemen in onze beoordelingen van e.e.a..

Laat dus maar weten hoe of wat !

In verband met het eerste deel van deze mail stuur ik een kopie van dit bericht naar de heer Molkenboer

Hans

als gemachtigde namens Geja Mauritz – Kuijs

 

From: Wim Dankbaar

Sent: Wednesday, March 31, 2021 9:51 AM

To: ‘J. Hans Mauritz – Home office’

Subject: RE: Nieuw > Re: Voorstel

Overigens praat je hier weer over Moszko. Die krijgt de rode kaart als ik kan bewijzen dat hij “Hilversum” heeft gedreigd om het beweerde vierluik te voorkomen. Dat je dat bewijs nog niet hebt geleverd, zegt mij al dat je hele Hilversum verhaal fantasie is geweest. Ik hoor je nog zeggen dat het je enige doel nog was om hem van het tableau te krijgen. Verder kan ik je zeggen dat op mijn compassie spelen geen enkele zin heeft. Jij hebt mij de nek omgedraaid met je list en bedrog, dus zal ik trachten je lik op stuk te geven. Dat Geja niks van doen heeft met je diefstal slaat ook nergens op. Ze is je partner in crime. Ze was van alles op de hoogte en zeker toen ik mijn geld terugvroeg. Ook toen zei ze niet: Ik zorg dat het wordt teruggestort. Hartstikke medeplichtig dus.  Zie onder meer bijgaande gesprekken.

Wim

 

 

Foto is van augustus vorig jaar, 2020. Een reisje naar Liechstenstein, waarschijnlijk om mijn gestolen poen daar onder de brengen in een trust die hij daar heeft! 

 

—–Oorspronkelijk bericht—–
Van: Hans Mauritz [mailto:hansmauritz@home.nl]
Verzonden: dinsdag 20 april 2021 17:36
Aan: dank
CC: info
Onderwerp: Voorstel

Heer Dankbaar,

Ik heb er gisteren op geanticipeerd dat vandaag rond de middag de dagvaarding voor de faillissementszitting in de bus zou vallen hetgeen rond het middaguur is gebeurd.

Welnu, de zaak ligt nu nog helderder.

Jij trekt het rekest in waarna ik lever wat we nu al meerdere malen hebben besproken en waarmee jij de lopende zaken in Leeuwarden en Rotterdam in jou voordeel denkt te beslechten. En meerdere zaken natuurlijk.

Het kan niet anders zijn dat dat deze volgorde wordt aangehouden want in kan het het risico niet lopen dat jij na ontvangst van mijn stukken alsnog niet in trekt. Jouw record brengt met zich mee dat het niet anders kan dan op die manier.

Wij beschikken weliswaar over een tweetal argumenten welke ter zitting de doorslag zouden moete geven op basis waarvan het nagenoeg onmogelijk is dat het tot een faillissement komt. Maar omdat je maar nooit weet en ik elk risico wil uitsluitend dien je eerst in te trekken. Ik heb alles te verliezen en jij niet. In het geval jij na levering mijnerzijds niet intrekt omdat – in jouw optiek – de kwaliteit van mijn tegenprestatie niet afdoende is (quod non) en jij alsdan en alsnog niet zou intrekken haal ik me een hoop Hilversumse ellende op de hals (want jij publiceert mijn stukken steevast) terwijl er dan evenwel de dreiging van een faillissement van Geja resteert. Dat kan natuurlijk niet.

Kijk, jij kunt alleen winnen met de stukken en heb niets te verliezen. Bovendien, in het geval deze volgorde jou niet past heb je bij een faillissement niets en ook niet als het afgewezen wordt want we gaan je dan voor je guerrilla nadien natuurlijk niet belonen.

Het gaat op deze manier of niet en er valt verder ook niet te discussiëren. Overigens denk ik dat jij om andere reden t.z.t. gaat intrekken maar omtrent zal ik je berichten nadat jou reactie op mijn voorstel bekend is geworden.

Hans

—–Oorspronkelijk bericht—–

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]

Verzonden: dinsdag 20 april 2021 18:24

Aan: ‘Hans Mauritz’

CC: ‘info’; ‘Geja’ (gejamauritz@gmail.com); j.molkenboer@mvdk-advocaten.nl

Onderwerp: RE: Voorstel

Dit is helemaal geen voorstel! Het is helemaal NIETS!  Omdat je NIETS hebt! De zaak ligt helemaal niet helderder. Alleen maar vager!

Wim

Van: J. Hans Mauritz – Home office [mailto:HansMauritz@Home.nl]
Verzonden: maandag 19 april 2021 20:23
Aan: Wim Dankbaar; ‘J. Hans Mauritz – Home office’
CC: j.molkenboer@mvdk-advocaten.nl
Onderwerp: Stop met die onzin > Re: Omgedraaid > Re: Mooi > Re: Conclusie > Re: Redenering > Re: Wel > Re: Nee hoor > Re: Ja > Re: Maandag en dinsdag > Fw: Def. > Re: Twee dingen > Re: Boetebeding

Afdreiging? Ja. Mijn reacties hieronder zijn n.a.v. eerdere afdreigingen etc. van jou naar mij. Dat is de chronologisch volgorde. Niet anders.

En weer val je de heer Molkenboer lastig zoals zo velen die je hebben gesmeekt te stoppen met hen te mailen of te cc-en. Bizar.

Feitelijk dreig je hier weer. Morgen om 12.00 uur online terwijl etc. etc..

Alles wat je meld over Geja is een pure leugen en dat weet je. Ze wist van niets. Ik ben zo dom geweest je te helpen geld buiten bereik van Mosko te houden. Dat ik jou niet terug betaald heb is omdat ik op het moment dat jij er mee kwam meer geld van jou te goed had (bewijsbaar) dan jij van mij. Het is door de inmiddels geleden schade alleen maar meer geworden. Door jou schuld ben ik bij Pauw (nationale TV, 1 mio kijkers) afgefakkeld en tal van klanten verloren. Hou toch op.

Jouw geld naar Zwitserland of elders gebracht? Ja, ja, en dan laat je een eenmanszaak die 35 jaar bestaat onderuit trekken. Lukt het je nog wel om logisch na te denken?

HM

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: dinsdag 20 april 2021 09:25
Aan: ‘J. Hans Mauritz – Home office’
Onderwerp: RE: Stop met die onzin > Re: Omgedraaid > Re: Mooi > Re: Conclusie > Re: Redenering > Re: Wel > Re: Nee hoor > Re: Ja > Re: Maandag en dinsdag > Fw: Def. > Re: Twee dingen > Re: Boetebeding

https://www.youtube.com/watch?v=Hh4GeRKK7WI

Alles wat ik over Geja meldt is de pure waarheid. Ze wist van niets? Uit de gesprekken hierboven blijkt iets heel anders.

Ik parkeer een ton bij jou en als ik het 3 maanden later terug wil, dan heb je opeens meer geld van mij te goed?  Over logisch nadenken gesproken. Mij te helpen? Hoe is diefstal in Godsnaam helpen? Van mijn laatste geld afhelpen bedoel je!

Jij bent het die de deadline nu al maanden aan het verschuiven is. Door Pauw afgefakkeld? Waarom heb je dat eigenlijk laten gebeuren als je op bewijzen voor de corrupte Moszko zit? Erg logisch allemaal. Molkenboer houd ik op de hoogte zodat hij als curator weet wat voor vlees hij in de kuip heeft.

Later meer! 

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Hans en Geja Mauritz, oplichters duo

 1. Wim Dankbaar zegt:

  —–Oorspronkelijk bericht—–
  Van: Geja Mauritz
  Verzonden: woensdag 21 april 2021 09:31
  Aan: Wim Dankbaar
  Onderwerp: Laster

  Wim,
  In de 61 jaar dat ik (nog) leef, heb ik nooit opzettelijk iemand kwaad gedaan, of opgelicht. Ik heb € 2500 van jou geleend, van mens tot mens, en je weet waarom. Dat ik dat nog niet terug betaald had , heb, komt omdat jullie vorig jaar de beste vrienden waren, en ik dacht in dat vreselijke jaar, dat loopt wel los. Ik vraag je mijn naam oplichtersduo , met klem te verwijderen, als je dat na 15.00 niet gedaan hebt, doe ik aangifte . Ik laat zoiets niet zeggen over mijzelf. En wees zo n held om dit dan ook te plaatsen op je tekstpagina,s .
  Geja.

  Beste Geja,

  Niemand gaat wat met een aangifte van jou doen. Omdat het helemaal geen laster is, maar gewoon the facts. Je kunt ook helemaal niet hard maken dat je nooit iemand opzettelijk kwaad hebt gedaan, want je hebt MIJ kwaad gedaan! Je hebt in samenspanning met Hans ongeveer 2 ton van me gestolen, waarvan helaas slechts 65 millle door de rechter werd toegekend. Dat je daar niks van wist, slaat natuurlijk nergens op. Je hebt al bewezen dat je dat wist, in mijn gesprekken met je, en je hebt niks gedaan om te zorgen dat ik mijn geld terug kreeg. Geld stelen is gewoon oplichting. Als jij je laat gebruiken door Hans, betekent dat natuurlijk niet dat jou geen blaam treft. Eigenlijk had ik ALLANG zelf aangifte tegen Hans en jou moeten doen, maar de politie doet nu eenmaal niks tegen oplichters zoals Hans en jij. Zonde van de tijd dus.

  Wim

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: woensdag 21 april 2021 11:20
  Aan: ‘Geja Mauritz’
  CC: Marco Damen
  Onderwerp: RE: Laster

  Zeg Geja, Je betaalt niet eens je huur! Hoezo niet opzettelijk iemand kwaad doen? Had je Marco niet kunnen betalen van die twee ton die Hans van mij heeft gestolen? De politie ziet je aankomen met je aangifte! Ah, mevrouw Mauritz, uw man is al failliet verklaard door de heer Dankbaar? De rechter heeft al geoordeeld dat hij onrechtmatig geld van de heer Dankbaar heeft afgenomen? Zullen we eerst maar even afwachten wat de rechter over u gaat zeggen?

  Wim

  Like

 2. Hans Palenlader zegt:

  De zwanenzang van Novio Media Uitgevers. Doodzonde hoe Hans Mauritz zich in deze zaak op buitengewoon negatieve wijze heeft weten te afficheren. Ik zou haast zeggen ‘vat nou maar een dubbele’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s