Pieter Omtzigt houdt zélf wat verborgen!
Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: zondag 4 april 2021 15:01
Aan: g.wilders@tweedekamer.nlg.wilders@pvv.nl
CC: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
Onderwerp: Stoer!

Beste Geert,

Was je ook maar zo stoer over het feit dat Rutte via Buma Omtzigt verboden heeft om verdere kamervragen over Demmink te stellen.

Demmink en Opstelten zijn toch degenen geweest die je hebben laten vervolgen?

Mvg

Wim

Beste Pieter, wat klets je hier nou dat er iets verborgen wordt gehouden als je zélf al 8 jaar iets verborgen houdt? Ben je dan nog geloofwaardig? Of ben je dan gewoon net zo hypocriet als Rutte zelf? Slapjanus! Je durft nóg niet te zeggen dat je je door Rutte hebt laten kalt stellen? Je durft niet te zeggen dat dat je als een makke hond weer in je mand bent gaan liggen? Of ben ik dan te grof? Waarom zeg je dan niet da Rutte je verboden heeft om nog langer kamervragen over Demmink te stellen? Dat is geen grotere doodzonde tegen de parlementaire regels dan dat hij een je een andere functie wil geven? Wat is dat toch met die Demmink dat hij zelfs voor onze stoerste, meest oprechte kamerlid een te hete aardappel is? Dan doe je toch gewoon mee aan het leugenbolwerk? Dan ben je toch niks beter dan Rutte en Demmink zelf?


Wel grappig dat je je op minuut 1:30 verspreekt:

“En het feit dat er kennenlijk iemand is die denkt dat hij moet opschrijven dat ik een functie elders moet hebben wéér zit te interveniëren in hoe ik kan functioneren als kamerlid.”

Wat bedoel je dan met wéér, Pieter? Nu kun je wel klagen en verontwaardigd doen? Maar als je je Demmink onderzoek moet staken niet? Het is gewoon WALGELIJK! Nu weten we weer waarom een ECHT schandaal nooit boven water komt! Omdat Pietertje gewoon meedoet!

Boze Wim!

Over Wim Dankbaar

researcher/publicist/ondernemer
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

8 reacties op Pieter Omtzigt houdt zélf wat verborgen!

 1. dirk bethlehem zegt:

  nou dat gebeurt niet wim,zulke helden zijn het niet,het is 1 groot toneelstuk

  Like

 2. Wim Dankbaar zegt:

  Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
  Verzonden: zondag 4 april 2021 19:59
  Aan: g.wilders@tweedekamer.nl; g.wilders@pvv.nl
  CC: ‘Pieter Omtzigt’ (P.omtzigt@tweedekamer.nl)
  Onderwerp: RE: Pieter Omtzigt houdt zéf wat verborgen!

  Kijk jongens, wat nu een beetje ondersneeuwt is de hamvraag: Waarom wil Rutte Pieter wegpromoveren? Dan zijn we toch weer terug bij Demmink?

  Ik vind Pieter ook een slapjanus, maar hij staat wel bekend als het meest dappere kamerlid. En die moeten er dus uit van Rutte en zijn kliek. Want stel dat Pietertje nu toch eens zijn bek open durft trekken over Rutte en Demmink? Wat een farce! Parlementaire democratie my ass!

  Geert, jij bent ook slap. Durft niet eens de naam Demmink uit te spreken. Dan heb je het over de “Secretaris Generaal”. De capo di tutti capi der pedofielen bedoel je toch? Je had Rutte allang weg kunnen hebben als je de vinger op de zere plek had durven te leggen! Heeft u Omtzigt ook verboden om zijn onderzoek en vragen naar Demmink te staken? Als je het nu over keihard liegen wilt hebben, spoel effe naar minuut: 3:26:

  En deze moet toch ook kunnen?

  Logisch toch dat Pieter van Hugo heeft verloren?

  Wim

  Like

 3. Wim Dankbaar zegt:

  Voordat Eric Donk de naam Demmink uitspreekt zegt Rutte al dat hij het allemaal niet kan volgen. Hij is met belangrijker dingen bezig. Reken maar dat hij het uitstekend kan volgen! Gek toch dat Geert hem dat niet vraagt in de kamer!

  Like

 4. Hans Palenlader zegt:

  Die ‘politici’ zitten er al lang niet meer voor het volk. Daarmee is alles al gezegd. Bravo Wim dat je niet opgeeft.

  Like

 5. J. Onno Dekker zegt:

  Ik geef Omtzigt het voordeel van de twijfel voor 100%. De bedreigingen van de deep state, rotten state, worden in vele vormen uitgeoefend. De man is in mijn visie oprecht en eerlijk, maar wordt net zo bedreigd als van Traa in de IRT ‘affaire’. De laatste strohalmen waaraan het recht hangt kunnen zomaar breken.
  De beerput Demmink is een sleutel. Hoop dat Peter Poot nog strijdlust heeft.

  Like

  • Very worried zegt:

   Wim,
   Jij benoemt Demmink toch ook alleen als de hoogste ambtenaar van Justitie die een verdachte in de moord op Marianne Vaatstra het land liet uitsluizen?
   Ik bewonder Pieter Omtzigt en heb minachting voor de vele, zeg maar alle, regeringsfunctionarissen , die weten dat Demmink een gevaar voor kleine kinderen is.
   Pieter Omtzigt wens ik sterkte, hij is een moedig man.

   Like

  • Wim Dankbaar zegt:

   Onno. Peter Poot en zijn vader (RIP) hebben een deal met Demmink (lees de Staat) gemaakt. Gewoon afgekocht. Of waarom denk je dat het nu zo stil is?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s